Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GTA San Andreas
GGbit.info > Развлечение > Игри
аниматора
Като я инсталирах и искам да играя ми дава Insert DVD как да го оправя без да записвам DVD !?
vIkToRsHeFa
QUOTE(gimp @ Jul 24 2006, 15:42) *

Като я инсталирах и искам да играя ми дава Insert DVD как да го оправя без да записвам DVD !?

Ако имаш в предвид тази от локалния:

CODE

.:.........................................................................:.
  ^                                                                         ^
    Install:

1. Unrar
    2. Burn or mount
    3. Install
    4. Copy the crack from HOODLUM dir on DVD to the game dir
    5. Watch our intro
    6. Play!

.:.........................................................................:.
  ^                                                                         ^

4. Copy the crack from HOODLUM dir on DVD to the game dir - Копираш крака от директория HOODLUM на виртуалния диск във директорията на играта(там където си я инсталирал)
The Shaman
Ако това ти е проблема то той ще стои и с много от останалите игри.По-лош съв от шефа и ще помоля по подобни проблеми да се използва- https://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=6337&st=100
Ex4ct
искам да попитам ако някой може да ми помогне .. инсталирам си GTA San Andreas копирах и оправих крака на играта но все пак като я стартирам почва ми менюто и после НОВА ИГРА и ми дава DON'T SEND - прозорец някой имали идея от какво е това ще см ви благодарен ако ми помогнете (плссс)
Fixer
Изключи това и виж дали ще има промяна. Натисни десен бутон на мишката върху My Computer, избери Properties. Отиди на Advanced > Error Reporting, сложи отметка на Disable Error reporting и избери OK и отново OK.
fNatic.
Цитат(gimp)
Jul 24 2006, 14:42' post='87078']
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.