born_4_you
Jul 24 2006, 11:01
Днес си купих новия брой на списание "Екран" и в него пишеше за световната премиера на ДВД-то на първи сезон на Prison Break. Там също се споменава, че се очаква в България първи сезон да започне да се излъчва през есенните месеци по Нова телевизия.
Супер!Май таязи есен ще пускат добри сериали и по нашите телевизии. Време беше!
Само пак избиват съмнения относно превода, дублажа и т.н. , но ще изчакаме и ще разберем...
П.П. Уф, това май вече се знае. Сори за темата...
sladuranka
Jul 26 2006, 20:33
Охххх, помня как окепазиха 1-ия епизод на "Изгубени"

. Егати издънката

. Беше ужасно, но дано всичко е наред с този сериал.
p0l43t0
Sep 5 2006, 23:14
Дано наистина го пуснат,филмът заслужава повече фенове...ама дублажът ме притеснява...Уентуорт(Майкъл) има страхотен глас,сега ще го окепазат
Devil^Rose^^
Oct 2 2006, 15:17
Снощи гледах реклама на "Бягство от затвора"(по Нова) не казаха дата а само "скоро".
Наближава !!!
(Devil^Rose^^ @ Oct 2 2006, 16:17)

Снощи гледах реклама на "Бягство от затвора"(по Нова) не казаха дата а само "скоро".
Наближава !!! 
Да и аз гледах рекламата аз си мисля че може би е го пуснат след Изгубени ама нз...
common_sense
Oct 2 2006, 20:07
ооо това ще има огромен успех. в Бг такива серийни филм мн се харесват
Devil_Wish
Oct 4 2006, 19:01
И аз съм на мнение, че ще пожъне огромен успех

Ние феновете му, ще бъдем на всеки километър
p0l43t0
Oct 11 2006, 21:16
Лелел,чухте ли какъв глас са избрали за Майкъл

Ужас,то в гласа му се крие 1/3 от чара,сега осраха всичко....но все пак съм безкрайно доволна,че ще го пускат по НТВ....предполагам,че като свърши Изгубени ще го гледкаме вече
Много се дразня на дублажа,ма кво да се прави

Поне на тези които не са го гледали досега,няма да им е много шит
Този петък ли ....а не 20 значи другия ....ихаа нямам търпение на мен рекламата много ми харесва само кат чух гласа на Майккъл мн не ми допадна ...на Линк са го докарали горе долу...А даидва по бързо петък ...
Estell
Oct 12 2006, 21:23
Уфф.. Окепазиха хубавия филм... Много са им гадни гласовете

Те тея от Нова и Изгубени прецакаха... Абе изобщо за чудо и приказ...
(Estell @ Oct 12 2006, 19:23)

Уфф.. Окепазиха хубавия филм... Много са им гадни гласовете

Те тея от Нова и Изгубени прецакаха... Абе изобщо за чудо и приказ...

Да..просто майкъл има един такъв загадъчен глас а те къФ му сложили...

.....по добре д абеше като в локалните със субтитри!!!
lorelei_nz
Oct 24 2006, 08:34
Гласът на Линкълн ме кефи, много добър избор на дубльор, но с Майкъл определено са се изложили, много му е странен гласа. Направи ми впечатление и че някой неща са преведени малко по различно. Например, много ми е трудно да свикна с това "ЗТ", и си мисля, че и прякора на Линкълн го преведоха по друг начин, но не съм 100% убедена.
Определено с тея дубльори на сериала му се изгуби част от чара.
lyubenski
Oct 24 2006, 19:25
(lorelei_nz @ Oct 24 2006, 09:34)

и си мисля, че и прякора на Линкълн го преведоха по друг начин, но не съм 100% убедена.
Мисля, че го бяха кръстили сифона май
girl_from_hell
Oct 24 2006, 19:29
и ето и излъчваните по твто вече качени 1 и 2 епизод с бг аудио са не са лоши епизодчетата и така
http://www.arenabg.com/details.php?id=57357http://www.arenabg.com/details.php?id=57697