Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break по БГ телевизия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
born_4_you
Днес си купих новия брой на списание "Екран" и в него пишеше за световната премиера на ДВД-то на първи сезон на Prison Break. Там също се споменава, че се очаква в България първи сезон да започне да се излъчва през есенните месеци по Нова телевизия.
Супер!Май таязи есен ще пускат добри сериали и по нашите телевизии. Време беше!
Само пак избиват съмнения относно превода, дублажа и т.н. , но ще изчакаме и ще разберем...

П.П. Уф, това май вече се знае. Сори за темата...
sladuranka
Охххх, помня как окепазиха 1-ия епизод на "Изгубени" dry.gif . Егати издънката wacko.gif . Беше ужасно, но дано всичко е наред с този сериал.
p0l43t0
Дано наистина го пуснат,филмът заслужава повече фенове...ама дублажът ме притеснява...Уентуорт(Майкъл) има страхотен глас,сега ще го окепазат dry.gif
Devil^Rose^^
Снощи гледах реклама на "Бягство от затвора"(по Нова) не казаха дата а само "скоро".
Наближава !!! 3.gif
Хейли
(Devil^Rose^^ @ Oct 2 2006, 16:17) *

Снощи гледах реклама на "Бягство от затвора"(по Нова) не казаха дата а само "скоро".
Наближава !!! 3.gif

Да и аз гледах рекламата аз си мисля че може би е го пуснат след Изгубени ама нз...
common_sense
ооо това ще има огромен успех. в Бг такива серийни филм мн се харесват smile.gif
Devil_Wish
И аз съм на мнение, че ще пожъне огромен успех 4.gif Ние феновете му, ще бъдем на всеки километър wink.gif
p0l43t0
Лелел,чухте ли какъв глас са избрали за Майкъл 16.gif Ужас,то в гласа му се крие 1/3 от чара,сега осраха всичко....но все пак съм безкрайно доволна,че ще го пускат по НТВ....предполагам,че като свърши Изгубени ще го гледкаме вече 4.gif
sulu
Много се дразня на дублажа,ма кво да се правиconfused.gifПоне на тези които не са го гледали досега,няма да им е много шит
Violeta
Другата седмица започва по НОВА!!! smile.gif Ако може да се вярва на сайта им...

петък, 20.10.2006

20:00 Бягство от затвора - сериен филм, 1еп.

Хейли
Този петък ли ....а не 20 значи другия ....ихаа нямам търпение на мен рекламата много ми харесва само кат чух гласа на Майккъл мн не ми допадна ...на Линк са го докарали горе долу...А даидва по бързо петък ... biggrin.gif
Estell
Уфф.. Окепазиха хубавия филм... Много са им гадни гласовете mad.gif Те тея от Нова и Изгубени прецакаха... Абе изобщо за чудо и приказ... dry.gif
f0rgy
(Estell @ Oct 12 2006, 19:23) *

Уфф.. Окепазиха хубавия филм... Много са им гадни гласовете mad.gif Те тея от Нова и Изгубени прецакаха... Абе изобщо за чудо и приказ... dry.gif

Да..просто майкъл има един такъв загадъчен глас а те къФ му сложили... blink.gif .....по добре д абеше като в локалните със субтитри!!!
lorelei_nz
Гласът на Линкълн ме кефи, много добър избор на дубльор, но с Майкъл определено са се изложили, много му е странен гласа. Направи ми впечатление и че някой неща са преведени малко по различно. Например, много ми е трудно да свикна с това "ЗТ", и си мисля, че и прякора на Линкълн го преведоха по друг начин, но не съм 100% убедена.
Определено с тея дубльори на сериала му се изгуби част от чара.
lyubenski
(lorelei_nz @ Oct 24 2006, 09:34) *

и си мисля, че и прякора на Линкълн го преведоха по друг начин, но не съм 100% убедена.

Мисля, че го бяха кръстили сифона май 16.gif
girl_from_hell
и ето и излъчваните по твто вече качени 1 и 2 епизод с бг аудио са не са лоши епизодчетата и така
http://www.arenabg.com/details.php?id=57357
http://www.arenabg.com/details.php?id=57697
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.