Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Eye (2008) / Окото
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
FrAgMaKeR

Заглавие: "The Eye" / "Окото"
Година: 2008
Режисьор: Давид Моро и Ксавиер Палю.
Актьори: Джесика Алба, Алесандро Нивола, Паркър Пози, Раде Сербеджич, Фернанда Ромеро, Рейчъл Тикотин
Жанр:Драма, Ужас, Трилър
Връзки: IMDB.com, Официален сайт

Резюме: Сидни Уелс (Джесика Алба) е прочута цигуларка в Лос Анджелис. Интелигентна, реализирана и напълно независима. След инцидент в детството си загубва възможността да вижда. Остава напълно сляпа. Историята започва с трансплантация на роговици, която възстановява зрението й след 20 годишна слепота. След операцията Д-р Пол Фолкнър (Алесандро Нивола) е натоварен със задачата да помогне на Сидни да се приспособи към света около нея и към това, което й предстои да види. С помощта и на по-голямата й сестра, Хелън (Паркър Поузи), светът на Сидни бавно започва да придобива форма.

Но щастието на Сидни е краткотрайно. Необясними и страшни картини започват да я преследват. Дали са временен резултат от операцията? Предизвикани ли са от мозъка на Сидни, приспособяващ се към образите? Да не би да са плод на въображението й? Или са ужасяващо зло? След като близките и приятелите й започват да се съмняват в здравия й разум, Сидни е убедена, че новите й очи някак си са отворили вратата към зловещ свят, който само тя може да види.

„Окото” е смразяващ свръхестествен трилър, който тества границите на усещане и реалност.

Download: DVD-Rip, DVD-R, HDTV
DaniEl
Цитат
Актьори Джесика Алба, Том Круз

Много странна двойка ще са тия двамата 18.gif
Gossip Girl
Уоу, тая тема е от миналата година по това време. А филма излиза догодина. 16.gif
Вече има повече информация. Официалната премиера е на 1 Февруари 2008. Том Круз няма да участва. Джесика е единственият главен герой.
Промо снимки:

Трейлър:
The Eye(2008)

Направо нямам търпение да излезе този филм. Този и Jumper са ми основните филмови приоритети догодина. Очаквам The Eye да е нещо размазващо. Промото е меко казано жестоко. Пък и американските версии на японските филми се получават доста добре бих казала. Пфуу, хайде да идва този февруари(Месецът на готините филми. )
Ледено_момиче
След като гледах трейлъра,спокойно мога да кажа...че и аз ще чакам още ..мм.. г/д 4-5 месеца,докато излезе..И слава богу,че Том Круз няма да участва..просто не ми е сред любимите актьори...
ladysunshine
Прибавям и този филм към тези, които чакам с нетърпение. Най-вече заради Джесика Алба го чакам, но и като цяло изглежда с интересен сюжет.
Brooke
Изглежда интересно,но до 1 Февруари ще съм забравила 100 пъти,че съм искала да го гледам 18.gif .Дано тогава пак ми попадне пред погледа,за да го гледам
ThePinkDuck
Леле дано само не са развалили хубавия филм. Американците имат навика да озянват качественото азиатско кино. Да се надяваме, че поне с това ще са се справили по-прилично!
Gossip Girl
Най-сетне се появи и постера! Уникален е!
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 24 2007, 14:27) *
Прибавям и този филм към тези, които чакам с нетърпение. Най-вече заради Джесика Алба го чакам, но и като цяло изглежда с интересен сюжет.

определено заради Джсика ще го гледам, а иначе и като сюжет не звучи зле biggrin2.gif
Gossip Girl
The Eye(2008)@zamunda.net
The Eye(2008)@ArenaBg.com

Finally..

Едит: Много хубав филм. Сред малкото стойностни хоръри, които съм гледала в последно време. Сюжета беше леко плосък, но пак беше достатъчно засукан, за да ми хареса. Джесика се справи отлично, имайки предвид, че повечето й филми са комедийки и тям подобни. Останах очарована от играта й на сляпа.
vasinka_{P}
Филма изглежда ще е много интересен, чакам с нетърпение да излезе с хубаво качество, както и Awake. Taзи година беше много силна за Джесика Алба, дано продължава в същия дух. biggrin2.gif

EDIT: Хареса ми филма, като се има в предвид, че рядко ми допадт филми от този жанр. Джесика Алба се представи много добре, пак ще кажа че тази година беше много силна за нея smile.gif
marincho
Много благодаря!
never_mind
Хареса ми... заради Джесика... biggrin2.gif
Tedds
Силно впечетлена останах от този филм,много ми хареса.Един от малкото хубави филми,които изгледах напоследък.Страхотен е smile.gif
divata_airis
Доста странен филм...в сми в началото леко се чудиш какво става, после още на 2 сек. си зацепил и ти е ясно какво в момента вижда тя, докато на самата героиня са и нужни още 30 минути и някой заблуден да и каже, че и тя да загрее...В сми не беше лошо филме...отпускащо. Не беше впечатлително, но става за гледане - аз обичам такива свързани с духове, смъртта и тем подобни, така че бих казала че става.
brooke_scott
На мен мн ми хареса филма. Беше ми интересен абсолютно през цялото време и края беше страхотен! А за Джесика вече не мога да намеря думи, които да я хвалят досатъчно 3.gif
dragon_girl
Филма е жесток,аз харесвам Алба и филма ми хареса много...
sulu
Филмът наистина ми хареса и спокойно мога да кажа, че това е най-стойностния филм на Алба, който аз съм гледала.
Наистина играта й като сляпа беше много добра, дори след като прогледна героинята й, Джесика пак успя да ни покаже навиците й да пипа перипета като слиза и тн.
Препоръчвам го на всеки biggrin.gif
eragon16
Това е един от най-психиращите хоръри напоследък. Неочаквани обрати и моменти изпълнени с изскачащи с писък духове, ви дебнат зад неговите стени.
^BeLieVe`iN`Me^
Филмът ми хареса адски много, сюжета, актьорската игра - всичко беше на ниво.
Като изключа, че нямаше моменти, в които да се изплаша, но аз обичам точно такива филми, които са замотани и имат някаква история...

Браво на Джесика Алба, която доказа, че е уникално добра актриса 4.gif 3.gif 10.gif
sonofsparda
Хубав филм. Хареса ми и то доста. smile.gif Джес не се справи никак зле. Не, че можем да оценяваме актьорския талант, ако си нямаме и понятие от актьорско майсторство, но карай. Та, както казах - останах много доволен от филма. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.