Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обсъждане на всякакви проблеми със филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
vIkToRsHeFa
QUOTE(Hacko @ Jun 18 2005, 12:54 PM)
Филмите които пускам са avi формат и не тръгват on line пак исписва:  An internal application error has occurred моля ви помогнете ми!!! help[1].gif  please.gif

Извинявам се че побликувах темата тук! Няда за напред да бъркам! И всеки кои то може да ми помогме отдавам почости  worthy.gif  36_1_32v[1].gif
*

1. защитна стена
2. Да си инсталирал вундоус медия плеър на скоро...
3. От сървъра
4. От вируси(погледни тук : http://ggbit.net/?a=virusip )

ПП. С каква ОС си, при всички филми ли е така, От кога се появи проблема
n0HKko
така ми излиза когато искам да гледам он-лине филма моля помогнете... sad.gif
**ASTERIX**
n0HKko защо не пробваш да гледаш филми онлайн с обикновения интернет експлорер.Там ще ти ги отваря с Windows Media Player и ще вървят.Нужно ти е Windows Media Player 10 и K-Lite Codec Pack 2.40 Full.С това няма начин да нестане.
n0HKko
K-Lite Codec Pack 2.40 Full
Имам го Ок ще пробвам с обикновенния броузер... smile.gif]
Ся е инсталирах Виндолс медия плеар 10 и ми иазписва "an internal application error has occurred" като пусна нещо с нея или като пусна филм... blink.gif
gosh1936
а чакайте да ви питам дали ви насичат кат ги гледате online?
FrAgMaKeR
QUOTE(gosh1936 @ Jun 29 2005, 08:13 PM)
а чакайте да ви питам дали ви насичат кат ги гледате online?
*

Зависи колко маймуни има на клона, иначе и от япония гледам без да ми насичат филмите онлайн smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 29 2005, 08:16 PM)
Зависи колко маймуни има на клона, иначе и от япония гледам без да ми насичат филмите онлайн  smile.gif
*

И при мен така в последно време... 15.gif banana.gif
gosh1936
Кажете по кое време няма много маймуни на клона? По кое време е най-добре да се гледат?

Пиши на кирилица, има не един, а два кирилизатора!
redmadman
Ами най добре е към 2и 30 сутринта а също така и към 10 сутринта е добре защото повечето са на училище но както знаем вече няма да е така всичко е условно по правило събота и неделя има наймного хора все пак са почивни дни

ПП Пиши на кирилица !!!
LOOPY
Абе колеги... шо стана тя huh.gif ... изведнъж субтайтълс се оказаха на маймуница... blink.gif ... дали е от фонтовете?
vIkToRsHeFa
QUOTE(LOOPY @ Jul 6 2005, 11:15 PM)
Абе колеги... шо стана тя  huh.gif ... изведнъж субтайтълс се оказаха на маймуница...  blink.gif ... дали е от фонтовете?
*

Възможности :
1. Кодека ти е не в ред или неинсталиран
2. Шрифт неподдържащ кирилица(малко се съмнявам но е възможно)
3. Субтртрите да са половината както трябва а другата половина на маимуница. wacko.gif
LOOPY
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 6 2005, 10:28 PM)
Възможности :
1. Кодека ти е не в ред или неинсталиран
2. Шрифт неподдържащ кирилица(малко се съмнявам но е възможно)
3. Субтртрите да са половината както трябва а другата половина на маимуница. wacko.gif
*

Кодека си го преинсталирах... за шрифта се съмнявам, а относно третото говоря за онлайн... пробвах доста, но всичко е на маймуница wacko.gif
vIkToRsHeFa
Провери матрицата 100% сигурен съм че са на бг.
Ако не е значи проблема е от теб...
Съмнява ме кирилизацията на компютъра ти... wink.gif

ПП. И шрифта е много вероятно... 14.gif
LOOPY
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 6 2005, 10:39 PM)
Провери матрицата 100% сигурен съм че са на бг.
Ако не е значи проблема е от теб...
Съмнява ме кирилизацията на компютъра ти... wink.gif

ПП. И шрифта е много вероятно... 14.gif
*

Нистаа и при матрицата... unsure.gif май са вече фонтовете... bg fonts май требе

Едит:
Сложих пак Bg fonts... нищо нестава братче... ако некой не ми е лепнал некоя клетва biggrin2.gif shocking.gif

Едит:
Положението стана дебело biggrin2.gif ... предавам се !!! sad.gif ... след моите отчаяни опити изчезна дори и маймуницата... поне на нея се радвах ph34r.gif

---Mod Note: Използвай бутона IPB Image
vIkToRsHeFa
Ами възможно е самия комп да ти няма кирилица другите програми изкарват ли ти маимуница confused.gif
Пробваи да махнеш предишния кодек(от ад ремуув програмс или ексето ънинстал в директорията на кодека) рестартираи компа и инсталираи най-новия klite кодек.
Пак рестни и тогава пробваи за резултата а иначе може да видиш и страницата на инженера или да си инсталнеш флекс теип защото остава само от това да е.
LOOPY
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 6 2005, 11:18 PM)
Ами възможно е самия комп да ти няма кирилица другите програми изкарват ли ти маимуница confused.gif
Пробваи да махнеш предишния кодек(от ад ремуув програмс или ексето ънинстал в директорията на кодека) рестартираи компа и инсталираи най-новия klite кодек.
Пак рестни и тогава пробваи за резултата а иначе може да видиш и страницата на инженера или да си инсталнеш флекс теип защото остава само от това да е.
*

Всички други програми си ми изкарват нормално кирилицата... става въпрос само за въпросното гледане онлай. Иначе даунлоаднатите си ги гледан нормално. от фклетайп не е 100%... незнам вече... предадох се преди половин час biggrin.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(LOOPY @ Jul 7 2005, 01:04 AM)
[B]Всички други програми си ми изкарват нормално кирилицата... става въпрос само за въпросното гледане онлай. Иначе даунлоаднатите си ги гледан нормално. от фклетайп не е 100%... незнам вече... предадох се преди половин час  biggrin.gif
*

Щом сеалените се гледат нормално значи е от кодека направи онова по горе и няма начин да не тръгне просто.
Ако не тръгне значи уина ти не е в ред... 14.gif
LOOPY
Благодаря ти за помоща, беше прав ! Накрая се оказа, че трябваше да махна стария и да инсталирам новият К-лайт мега кодек пак... wacko.gif
malkatalamia
А ве имам един проблем..... sad.gif ся като кликна да гледам някой филм онлайн и не трагва :?! кажете дайте идея(ако гледам през сайта на Лареза ми пише A pop-up window was blocked)на всички филми а и на обет имаше гледах sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(malkatalamia @ Jul 8 2005, 10:30 PM)
А ве имам един проблем..... sad.gif ся като кликна да гледам някой филм онлайн и не трагва :?! кажете дайте идея(ако гледам през сайта на Лареза ми пише A pop-up window was blocked)на всички филми а и на обет имаше гледах sad.gif
*

Това е от самия затваряч на самоизкачащи прозорци...
Пробваи с десен клик върху линка с open new window така няма да го разпознае като попап и ще се отваря... wink.gif
marin
Здравейте! Имам нужда от малко помощ! До преди няколко дни можех да гледам всички филми on-line, а сега само някои. Не съм трил никакви програми. Не мога да гледам дори филми, които преди съм гледал. Ако някой може да ми каже защо е така и как да го оправя, ще съм му много благодарен!
vIkToRsHeFa
Най вероятно ти липсва някои кодек ти е отишъл на ино и за това не можеш да гледаш половината филми ето ти кодека които ползвам аз : ftp://84.252.41.195/drivers/K-Lite.Codec.Pack.2.45.Full.exe

Махаш другите кодеци(контрол панел/add romove programs) рестартираш компютъра и инсталираш тези които съм ти дал по горе след товеа пак рестартираш и трябва да можеш да гледаш всички филми. Добре дошъл и успех.
Ако не стане кажи да помислим как да го оправим...

ПП. Може и без рестарти но определено не е препоръчително...
marin
smile.gif Мерси,че ми отговори! Проблема е,че пак не мога да гледам филмите. Изтрих си кодеците и си сложих новите, но няма промяна.
vIkToRsHeFa
Само един въпрос : Никои филм от интернет ли не върви и дали тези които ти са нахарда варвят...
А и инсталирал ли си някакви нови програми...
marin
On-line вървят само някои филми, а тези на харда вървят всички.Програми не съм качвал,само песни.

Абе човек, стига си пускал нови теми по погрешка, научи се да правиш разлика между нова тема и нов отговор.

edit:
Мерси. Тва го видях, ама скоро едва ли ще гледам нещо, щото няма да ме има. Все пак отидох на Network Neighborhood ама не видях add network place. Като се върна ще видя дали случайно не мога да гледам и ако имам проблем сигурно пак ще питам. smile.gif
Connect
Една Бърза намеска....би ли проверил на този адрес дали го има твоето ИП и да ни кажеш тук.......

Шефе, тук ще ти възразя.......Ако имаше вируси, нямаше да може да гледа само тези филми които са онлайн, а тези на харда щеше да може.... biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Не е там а и ако беше изобщо нямаше да може да гледа или нещо подобно...
А за питането естествено ще се радваме да ти помогнем !!!

edit:
Сега се сетих пробваи да иинсталираш по нова версия на плеара...

ftp://84.252.41.195/apps/wm%20player%209%20series%20xp.exe
LOOPY
Едно въпросче и от мене... малко не е по темата ама... wacko.gif С кой друг плейър мога да синхронизирам субтитрите освен с Бсплайър, понеже нещо ми се скапа 16.gif
vIkToRsHeFa
mv2player мисля че имаше такава опция но не съм сигурен...
lukather
значи имам следния проблем: от няколко дни не ми вървят филмите онлайн нито от унгарците нито от японците.не съм правил нищо по компа което да предизвика това.интересно то е че на другия ми комп който получава интернет от първия(този с проблема) всичко е наред.гледам си онлайн без проблеми.преинсталирах кодеците(въпреки че тези на харда си вървят) преинсталирах и медия плеара но нищо не стана.пробвах и да изключа фиреуола но пак няма никакъв ефект.така че нямам никакви идеи моля помогнете.
vIkToRsHeFa
Виж дали и ти не си заразен най вероятно е от това че ползваш нет за два компа с един нет...
the_mouse
Значи аз съм фен на Firefox и искам да дам някои съвети на останалите, които виждат зор с него 1iangr[1].gif .
За он-лайн филмите - При нова инсталация на Firefox при първото пускане на филм, ще ви каже, че липсват плъгини. Цъкнете върху Install Missing Plug-ins и брузерът сам ще си намери нужното и ще го инсталира автоматично.
Ако не ви излизат субтитрите като гледате филми с IE и сте сигурни, че имате кодек, който може да ги зарежда най-лесното решение е да пуснете филма с Firefox (поне при мен IE не ги зарежда, а Firefox-да)
Ако ви липсав функцията на download all by flashget, ето как да я добавите и във "огнената лисица". Идете на сайта на програмата в секцията със разширенията extensions https://addons.mozilla.org/extensions/?application=firefox
и там инсталирайте flashgot и ще се интегрира download мениджери, който имате инсталиран така, както в IE. Тези разширения да много универсални и се инсталират и работят с много download мениджери без проблем, както и под Линукс, а най-хубавото е, че работят и с неговите мениджери! Успех и се надявам да съм помогнал на някого!
P.S. Все още не са пуснали плъгин за WMP за Линукс (едва ли някога ще стане), затова питам и как може да се гледат он-лайн филми чрез MPlayer (помня, че някой беше писал как се инсталира, ама мен ме интересува как да пусна филма през нета).
vIkToRsHeFa
Ами просто маунтваш раковете като дялове на харда и ги пускаш...

ПП. Само това е много гадно че търсенето е по бавно... Ако не съм ти пратил раковете обадисе... wink.gif
atanas_f
help[1].gif Здравейте и от мен .Едно въпросче ако може. След преинсталация на компютърат ми не мога да гледам онлайн -не мога да налучкам кодеците.Сега съм инсталирал -Ace Mega Codecs Pack Pro 6.03 ,MPEG2 2.0,но много накъсва а на други наслагва картините -зацикля. 14.gif Ако може кажете какво да инсталирам -ако трябва ще изтрия тези, но да мога да гледам нормално .Мерси (предварително)на всеки който ми даде съвет 7hit[1].gif . 2bye[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(atanas_f @ Jul 27 2005, 06:41 PM)
help[1].gif Здравейте и от мен .Едно въпросче ако може. След преинсталация на компютърат ми не мога да гледам онлайн -не мога да налучкам кодеците.Сега съм инсталирал -Ace Mega Codecs Pack Pro 6.03 ,MPEG2 2.0,но много накъсва  а на други наслагва картините -зацикля. 14.gif Ако може кажете какво да инсталирам -ако трябва ще изтрия тези, но да мога да гледам нормално .Мерси (предварително)на всеки който ми даде съвет  7hit[1].gif . 2bye[1].gif
*

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=111 пробваи тези от линковете... wink.gif

ПП. Изтрии предишните преди това(от адремуув програмс а не чрез изтриване на папката... 7.gif )
FrAgMaKeR
Изтии ги всичките, които си сложил, а после рестартирай. След това си сложи най-новият all in one codec pack или k-lite codec pack и не би трябвало да имаш проблеми повече. smile.gif
atanas_f
Здравейте пак.Послушах ви и изтрих всички кодеци от " премахни и добави"на контрол панела.Рестартирах.Свалих ;K-Lite codec 2.50; инсталирах го и познайте 19.gif НЕ ,неиска да отвори тези които са свалени ,а онлайн да не говоря накъсва и зацикля картината а говора си прадължава. 0027[1].gif За тази вечер ми стига утре повече .Ако някой може да помогне help[1].gif
vIkToRsHeFa
Пробваи с друг плеар... или просто да ъпгреиднеш плеъра ти.

ПП. Какъв ерор показва confused.gif
Connect
Един път писах сега го пиша за втори път...проблема е от накачулените кодеци първоначално....btw:кажи си системата. Ако не можеш да се оправиш с кодеците.Моя съвет е преинстал отново, защото няма налучкване на ключовете в регистрите........
atanas_f
Здравейте пак no.gif .Компа ми е КОМПАГ пен ;3; -първите тройки.Рама -256.друго не знам blush.gif Юндол сървис пак 2-,А за интернет -Интернет експлорер. КОДЕЦИ-K -Lite codek ful 2.50 и MPEG2 2.0 -друго няма. dsnc0030[1].gif Сега ще ги изтрия -рестарт ---Свалям -к-лаит мега кодек и браузер годзила и ако не ще 7hit[1].gif на чичо доктор .Просто не знам друго какво . 0041[1].gif Засега чао ще ви държа в течение . 4bira[1].gif
vIkToRsHeFa
Ами просто преинстални уиндоуса защото явно е просто от предишните кодеци които още не са се махнали и ли бозата се е бъгнала... wink.gif
marin
Здрасти!Не знам дали ми помниш проблема, ама все още няма промяна. Махнал съм XviD и DivX и имам K-lite. Филмите он-лине пак не вървят. Но тия на харда си ги гледам. И от каде да си инсталирам нова версия на плеара? smile.gif
vIkToRsHeFa
ftp://84.252.41.195/Mediaplayer10/

Най-вероятно просто уин-а нещо не сер е разбрал с медия плеъра може би след ъпдеит на плеъра...
Този горе го ползвам аз в момента и не би трябвало да има проблеми и все пак най-вероятно е от недоразбиране с операционната система(бъг)
marin
smile.gif мерси, ама уиндолса ми е 98 и тва не мога да го инсталирам.
vIkToRsHeFa
Твърде е вероятно и от уина да е но не мога да си обясня защо не можеш да го инсталираш би трябвало да може... blink.gif
Пробваи да го преинсталираш(плеъра), но виж коя версия е и ако не стане не виждам друго решение освен да ги гледаш от раковете или да преинсталираш бозата... sad.gif
Hacko
Не мога да гледам филми онлайн кат си пусна филм ми исписва "can not create direct show player" що така помогнете плс blush.gif
vIkToRsHeFa
Кодеците не са ти в ред възможно е също да си ъпдеитнал медия плеъра или тои сам нещо да се е бъгнал : )
Paagrio
QUOTE(Hacko @ Aug 7 2005, 06:18 PM)
Не мога да гледам филми онлайн кат си пусна филм ми исписва "can not create direct show player" що така помогнете плс blush.gif
*

И на мен така ми се получи преди дни с Мозилата dry.gif а иначе кодеците ми са в ред banana.gif
vIkToRsHeFa
Възможно е и моментно някои от саитовете да е изпукал или просто кодеците да искат да се рестартират с един рестарт на компа (понякога го оправя wink.gif
cTo9H
Какво е нужно ли?? Няколко кодека и около 700к доунлоад smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.