Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обсъждане на всякакви проблеми със филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
lunichkata
Много ви моля за спешна помощ,вече се побърквам и не знам към кого да се обърна. Работата е там, че на компютъра ми филмите вървят на по-стари плеъри обаче със засечки, върви 3 секунди-спре, върви-пак спре, много е дразнещо. Моля ви за бърз отговор имате ли представа от какво е и как да го оправя. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
DerEinzige
Сега си свалям 1 филм /DVD-R/ и гледам ,че фаиловете са много и са в някакъв -vob формат. Та изникна 1 въпрос : с коя програма мога да гледам този филм confused.gif
Благодаря предварително!
$windle
Ми с какви плеъри пробва, това не е някъв толкова специален видео формат. GOM плеъра пуска почти всичко, пробвай го:

http://www.gomlab.com/eng/
mak3-l0ve
Амм значи аз имам проблем със субтитрите. Не мога да тегля от сайтове като subs.unacs.bg или subs.sab.bz :[
Излизат ми написани по този начин субтитрите :  Сw ѓЅ-9¤МY~†~Љ*vffЊЂfx
Э‹–фbуПеJ”‰JfjfІ…ЄЮ ’рz 0ўb ‹аLЖQџєYќљ¬У›ой$ря|ммЯw№с/ї„зџџ›ЋcDx/Й‡н/юБxbтy?|IРЏUЯЯ»ыяўнVsW(їлю_Эю?Уыї#ю_ЯюбЙшџ»ъ»уА?‹'Лт8њ0 eАҐП}±jЩЫtZфнеЕј¬Ќ¦ѕ[µЫЩщ­оkЇђDІ¬р¤мш¬Q…kЧ^`ШэЫ_fІnLXґп^ЅkЮЮ«HM2А©›Grђ4gЫјohЇЈЂx¶ђ–e+2<;Д™ЏНђ=?с]¶,хуеЇцwџ’/«x™щ"ю=й›Ђ?љeџрЕ@-ђzй? uнJ»X
фгіЇГЭнЇ‚5tfьЌuьm=3GЛт^;6lJ·м
їЕ^ѕ wacko.gif blink.gif dry.gif

Ужасно е и искам да ви питам каква програма да си инсталирам .. кодек някакъв или нз и аз unsure.gif

П.С. : Не съм сигурна дали съм уцелила темата, за тва се извинявам предварително angel1.gif
vivi_24
Здравейте!
Имам клипове формат QuickTime или поне с тази програма се отварят,но проблемът е,че не знам дали има програма за правене на клип,ги чете!? unsure.gif
Моля дайте своите предлойения!
Незнам какво да правя?Дали да ги обърна в друг формат(незнам как) или да търся някаква пробрама?
Благодаря!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.