geraldo
Dec 14 2006, 02:18
Ами става въпрос за сериала он-лайн от сървара на гигабит.Това с релийзите и със свалянето не го разбрах
vIkToRsHeFa
Dec 14 2006, 04:13
(geraldo @ Dec 14 2006, 02:18)

Ами става въпрос за сериала он-лайн от сървара на гигабит.Това с релийзите и със свалянето не го разбрах

Виж субтитрите за кои филм са и си ги свали поотделно субтитрите и филма. По принцип когато излизат в нета филмите изизат със леко лошо качество но когато са интересни им се правят субтитри и когато излезе наистина качествения релииз за него не им се правят субтитри просто виж за кое видео(филм) са правени субтитрите.
geraldo
Dec 14 2006, 11:24
Хм,благодаря ти за отговора,но чесно казано не рзбрах много много

Аз и не знам как се свалят тези филми защото във времето когато е разрешено сваляне и аз цъкна download ми излиза празно поле без файлове за копиране.А това че се правят субтитрите за рилийза с по-лошо качество и след това не съвпадат с новия филм ясно,но тук става въпрос не за просто разминаване в тайминга,а за цели серий.
DeSiNCeTu
Dec 14 2006, 14:24
pcworm
Dec 15 2006, 14:34
(geraldo @ Dec 13 2006, 20:29)

Кажете бе хора ако това не е мястото-къде да го постна и изобщо има ли шанс тва да се оправи-Субтитрите на Twilight zonе се разминават със серийте.Много ми е интересно това сериалче гледал съм 1-2 серий но на друг език.
Най-лесно става като просто си настройш тайминга на субтитрите.
(DeSiNCeTu @ Dec 13 2006, 23:30)

Иии най-накрая май улучих място, където може да ми се помогне
Значи аз имам проблем със звука... и то със звука само на сериалите - "One Tree Hill", "Prison Break" или "Ghost Whisperer". Само това са сериалите, от които се интересувам, незнам за други, но мисля, че каквото и да сваля от нета, ако е на серия и нямам звук. С обикновенните си филми нямам този проблем, само с тези сериалчета, които обужавам и не знам защо е така. Преди сигурно месец всичко си беше нормално, имаше си звук. Но един ден като свалях новата серия на "Бягство от затвора"... и от тогава гледам новите серии без звук. Точно преди това да се случи, нещо стана с антивирусната ми програма (Kaspersky май се казва), все едно периода й свърши или незнам какво стана, просто вече все едно не е на позиция "On", а "Off". По късно си свалих някакви кодеци - K-Lite Codec Pack. Мисля, че беше това. И след това си свалих нова серия на One Tree Hill и имаше звук. Но после като дойде време за новата серия на "Бягство от затовора" и като си я свалих и пак нямаше звук
След това си свали още по новата серия на Три Хил, и пак нямаше звук. Но няколко дни след това си пуснах пак серията на ОТХ, да проверя нещо, и имаше звук
А първия път, когато гледах нямаше... незнам какво стана.
Какъв може да е проблема, някой може ли да ме насочи какво да правя?
За да провериш какви кодеци са ти инсталирани отиди на:
Start/Control Panel/Add or Remove Programs
там гледай за нещо което в името си има Codec,и го ънинсталирай.
Имаше доколкото си спомням 1,2 серий специално на OTH който бяха с лошо качество и имаше проблеми със звука.
geraldo
Dec 16 2006, 20:24
QUOTE(pcworm @ Dec 15 2006, 14:34)

Tва пък как да стане.Само аз ли не мога да свалям от сървъра на гига?
pcworm
Dec 18 2006, 19:42
(geraldo @ Dec 16 2006, 20:24)

(pcworm @ Dec 15 2006, 14:34)

Tва пък как да стане.Само аз ли не мога да свалям от сървъра на гига?
Ако говориш за филми.унгария аз също немога дори и след 01:00ч ,а и още проблема с онлайн гледането несъм си решил.Абе ще се преинсталира галабарника усещам
geraldo
Dec 19 2006, 00:52
QUOTE(pcworm @ Dec 15 2006, 14:34)

Ако говориш за филми.унгария аз също немога дори и след 01:00ч ,а и още проблема с онлайн гледането несъм си решил.Абе ще се преинсталира галабарника усещам

Да за тях говоря.Не мисля че като си преинсталираш уиндоуса проблема с тегленето ще се реши-мисля че проблема не е в нашите телевизори

А ако имаш предвид он-лайн гледането аз съм с k-lite mega,и там наистина проблема може да е от windows ама ти си знаеш де.
NRG_God
Dec 31 2006, 02:02
Аз съм на ГГбит и редовно филми.япония и филми.унгария отсъстват за по 2-3 часа в различно време от деня. Нз , има ли други с такъв проблем?
the_mouse
Dec 31 2006, 02:28
Ами има слухове, че ще ги спрат съвсем:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=14921&hl=така че не разчитайте вече на тях...
carmagedon
Jan 5 2007, 17:51
Някой може ли да се пгобва да свали няколко епизода от 3ти сезон на този сериал(най-добре първите 2-3):
The Fresh Prince of Bel-Air (1990) и ако успее да ги подкара да каже с каква програма и с какви кодеци, защото на мен ми даваш грешка с какъвто и плейър да ги пробвам.Мерси предварително.
P.S.
Извинявам се. Ще знам за в бъдеще.
The Shaman
Jan 5 2007, 17:55
Избягваме лускането на линкове към локалите.По-добре кажи заглавието на филма.
kamata
Jan 13 2007, 12:22
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Apr 29 2005, 02:06)

4. Защитната стена - това е програмата която ограничава достъпа навън и навътре в системата. Трябва на плеъра и на браузера да е позволено да се конектват навън. Освен това ако не е спряна вградената ви уиндоуска защитна стена( Service Pack 1 & 2 ) трябва да я спрете от тук:
Start -> Settings -> Control Panel -> Windows Firewall ( Security Center -> Windows Firewall ) -> Off
Имам друг файъруол (не уиндоуския). Може ли да ми каже някой какво трябва да направя за да гледам филми онлайн и да даунлоудвам без да го спирам? Може би трябва да отворя някои входни портове? Или да редиректна нещо от рутерчето?

Благодаря предварително!
The Shaman
Jan 13 2007, 12:25
Коя е стената ?
kamata
Jan 13 2007, 17:02
QUOTE(The Shaman @ Jan 13 2007, 12:25)

Коя е стената ?
Стената е с iptables
vIkToRsHeFa
Jan 14 2007, 17:02
(kamata @ Jan 13 2007, 12:22)

Имам друг файъруол (не уиндоуския). Може ли да ми каже някой какво трябва да направя за да гледам филми онлайн и да даунлоудвам без да го спирам? Може би трябва да отворя някои входни портове? Или да редиректна нещо от рутерчето?

Благодаря предварително!
Важно е порта за шеринга да е отворен защото всички филми и чудесии са на шерове.
kamata
Jan 15 2007, 01:23
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 14 2007, 17:02)

Важно е порта за шеринга да е отворен защото всички филми и чудесии са на шерове.
Благодаря, ще пробвам да го отворя. Предполагам става дума за входящия 139.
Stenly
Jan 21 2007, 14:01
Здравейте ! Незная дали е тук мястото да попитам , но от няколко дена не ми се отваря унгареца. Бихте ли ми обяснили в мен ли е проблема или изобщо е така .
gotinoto_baby
Feb 1 2007, 17:38
Здравейте! Гледах фолма Stay Alive и много се запалих по играта в официалния сайт на филма.Само че за да играеш играта се изискват пароли/индивидуални за всяко ниво/.Проблема е че паролите ги имало само на оригиналното DVD на филма.Първата успях да я налучкам че е Elizabeth но втората вече не мога.Търсих на всякъде в Google но нищо не намерих.Моля ви помогнете ми с паролите
Може ли някой да ми препоръча плейър, с който да гледам HDTV филми. Пробвах с Media Player Classic, BS Player и VLC. Филмите тръгват, но звукът е страшно тих. Благодаря предварително!
От снощи имам проблем с японеца - не ми се зареждат филмите за онлайн, а когато се опитам да си сваля ми излиза онази страница "няма връзка ......опитайте по-късно" Някой има ли представа на какво се дължи това. С унгареца нямам никакви проблеми, но исках да гледам Mr. Fix It
RubbeR_HeaD
Feb 12 2007, 22:37
Двама мъже и половина ....Защо няма субтитри в филми.унгария ?
Цитат(RubbeR_HeaD @ Feb 12 2007, 22:37)

ми кат няма провери
тука
RubbeR_HeaD
Feb 14 2007, 16:09
Цитат(SharoDog @ Feb 12 2007, 22:46)

Цитат(RubbeR_HeaD @ Feb 12 2007, 22:37)

ми кат няма провери
тукамисълта ми е да ги гледам онлайн не да ги свалям
AdMinistRatorA
Feb 15 2007, 16:19
искам да ми кажете има ли някаква разлика между k-lite codec pack 2.40 full и k-lite codec pack 2.80 ? много се чуда кои да си кача и незнам кои е по хубавия моля помагаите
The Shaman
Feb 15 2007, 17:17
Цитат(AdMinistRatorA @ Feb 15 2007, 16:19)

искам да ми кажете има ли някаква разлика между k-lite codec pack 2.40 full и k-lite codec pack 2.80 ? много се чуда кои да си кача и незнам кои е по хубавия моля помагаите
http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=2499 предоставен от @Tragedy
AdMinistRatorA
Feb 16 2007, 10:24
немога да си подкарам филмите онлайн форматирах харда и немога да ги подкарам преди ми вървяха с k-lite codec pack 2.25 и DivXg400 сега ги изредих всички версии на k-lite codec pack и нестава пускам филма през Mozila зарежда ми постоянно и след това немога да затвора Mozilata трябва рес или трябва да чакам много време докато се затвори сама.Това се получава и като се упитам да ги пусна и през интернет експлорера.Някои има ли представа от какво може да не ми тръгват филмите онлайн.Моля помагайте!!!
Stoicho_89
Mar 2 2007, 09:14
Аре какво се бъгна ! ко.джипито квече няма Плекй Он лайн ама и За свалянето бутона не бачка ! няма такава страница ! а до вчера имаше ?
хмммм. ?
А и Еротиката не ми почват филмите пробвах навсякъде ...
the_mouse
Mar 8 2007, 16:51
Stoicho_89 - обърни се към админите на
http://wrzru.com, явно си се проявявал в evrocom.info и са те баннали

n0HKko - като гледам няма изгледи отново да има директен download на филми и игри от горния сайт, за он-лайн е същото положение - сърдете се на горните админи и на Евкором Кабел Мениджмънт България
Stoicho_89
Mar 15 2007, 14:30
Цитат
Stoicho_89 - обърни се към админите на
http://wrzru.com, явно си се проявявал в evrocom.info и са те баннали
И как да се свържа с тях :?:
seduction_55
Mar 17 2007, 21:24
Моят проблем стана преди малко.Гледах си напълно нормално един филм,и после тръгнах да си пусна друг и сега въобще не ми тръгва Windows Media Player.Някой ако може да ми помогне.
krisku
Mar 17 2007, 21:38
Цитат(seduction_55 @ Mar 17 2007, 21:24)

Моят проблем стана преди малко.Гледах си напълно нормално един филм,и после тръгнах да си пусна друг и сега въобще не ми тръгва Windows Media Player.Някой ако може да ми помогне.
A със някой друг плеър (BS Player, GOM Player, KM Player, Crystal Player) прави ли ти подобни проблеми? Ако не, явно проблемът е нейде в медиа плеъра (бъгав плеър, лично мнение).
seduction_55
Mar 17 2007, 21:41
За пръв път ми се случва,а не съм пробвала с друг плеър,понеже нямам.
krisku
Mar 17 2007, 21:45
Потърси във следният сайт -
http://www.softvisia.com/ някой от споментите от мен плеъри. Повечето са безплатни, така, че проблеми няма да имаш. Също така всички предложени от мен имат много повече опций и са като цяло много по-функционални от медиа плеър-а. Сигурен съм, че ще си харесаш някой и няма да си помислиш повече за медиа плеър.
seduction_55
Mar 17 2007, 21:50
Благодаря ти,още сега ще потърся.
ЪЪъъЪъ с кой плеър може да се гледа .mkv формат
krisku
Mar 21 2007, 16:34
Цитат(SharoDog @ Mar 21 2007, 15:47)

ЪЪъъЪъ с кой плеър може да се гледа .mkv формат

http://filext.com/detaillist.php?extdetail...p;Search=Search
и аз искам да протестирам,искам си опцията за
On-Line филмите,еб..л съм ги скапаните админи на
Евроком взеха цялата мрежа и се осраха на метеното
вместо да усъвършенстват тази опция
има ли някъде форум за протест да се включа и аз
как да се свържа с тези администратори
Цитат(tango @ Apr 27 2007, 09:37)

и аз искам да протестирам,искам си опцията за
On-Line филмите,еб..л съм ги скапаните админи на
Евроком взеха цялата мрежа и се осраха на метеното
вместо да усъвършенстват тази опция
има ли някъде форум за протест да се включа и аз
как да се свържа с тези администратори
можеш да се свържеш с ALBIREO в
http://forum.ekk.bg/
ymnika
Jul 25 2007, 15:18
От извесно време когато свалям филми и като се опитвам да ги гледам ми дава грешка на BSplayer-a.Когато изпратя Error reoprt-a ми дава че е проблема идва от XViD.Какво е XViD и как мога да остраня проблема?
Цитат(ymnika @ Jul 25 2007, 16:18)

От езвисно време когато свалям филми и като се опитвам да ги гледам ми дава грешка на BSplayer-a.Когато изпратя Error reoprt-a ми дава че е проблема идва от XViD.Какво е XViD и как мога да остраня проблема?
Въпроса е решен,ако си свалиш K-Lite версия и я инсталираш

(в data я има )
Крадец на рози
Jul 25 2007, 15:56
club135
Jul 25 2007, 15:58
Свалям си филми от интернет и искам да ги пусна през DVD-то,но втория ред субтитри ги реже и не могат да се четат.Има ли начин това да се оправи?
Как да сваля от
тук , записа -
2008-01-05 08:29:00 (високо качество)...?
Всякакви мнения, идеи и съвети са добре дошли...
Дано не нарушавам някое правило на форума, а и се надявам да съм уцелил правилното място!
Mr. Winchester
Jan 13 2008, 20:14
Здравейте, знаете ли как мога да си оправя BS плейъра. Като правя скрийнове с ''P'' и ми ги дава така.

Изтрих го и си инсталирах по-нова версия и пак същия проблем, да не е нещо от кодеците, ама не съм ги пипал (нито съм ги обновявал, нито съм инсталвал нови), а преди ми правеше нормални скрийнове.
Angel-oF-DeatH
Jan 16 2008, 13:56
Цитат(LeoWyatt @ Jan 13 2008, 20:14)

Здравейте, знаете ли как мога да си оправя BS плейъра. Като правя скрийнове с ''P'' и ми ги дава така.

Изтрих го и си инсталирах по-нова версия и пак същия проблем, да не е нещо от кодеците, ама не съм ги пипал (нито съм ги обновявал, нито съм инсталвал нови), а преди ми правеше нормални скрийнове.
Дам и аз имах такъв проблем. Преинстал на кодеците и ще се оправи
Mr. Winchester
Jan 17 2008, 18:40
мерси стана
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.