(HoTsoT @ Oct 5 2006, 23:35)

Пак проблем баси . На4и като си пусна филма онлайн става зелен екрана и забива. След няколко секунди ме изхварля на десктопа и пи6е интернет ехплорер там еррор да сендна или не . Пробвах с опера са6тата работа
(HoTsoT @ Oct 6 2006, 19:48)

ами не на си4ки на някои различно някой пат го прави тва някой пат не .
Липсват ти определени кодеци инсталирай си последна версия на пакета k-lite codec pack и не би трябвало да имаш проблеми.
(kpuc_17 @ Nov 3 2006, 22:03)

(Stenly @ Oct 30 2006, 17:52)

Здравейте ! Искам да засегна темата за гледането на флми онлайн,независимо от това ,че вече е говорено по-нагоре във форума. Става въпрос за това че преди време гледане на филми по този начин просто нямаше проблем , но от скоро (може би седмица две ) е почти невъзможно - имам предвид "засичането" им. Зная ,че ще кажете ,че е от трафика - питам как до преди време вървяха, да не кажа отлично но много добре а сега е почти невъзможно да се гледат. Говоря за района на Кършака.
И аз имам същия въпрос. Същото важи и за слушането на музика онлине.
Зависи за кои сайтове говорим... До унгареца доскоро нямаха достъп някои мрежи и не натоварваха особенно сървъра докато сега мисля че всички имат достъп до там. Освен това и скоростите в псоледно време паднаха доста. Лично аз съм на тарифа от 36 лева и дори в натоварения период нямам проблеми с гледането онлайн (като махна дц хъб-а и тракера от мен де...

) единствената алтернатива е буфериране от страна на плеъра но за уиндоус медия плеър това е невъзможно за момента поне. Алтернативите са VLC и BSPlayer (новия) или филма да се сваля предварително

(M@D_MAX @ Oct 30 2006, 23:38)

ПОМОООЩ!!! нищо не става. провах с всички видове кодеци махах и слягах FIREWALLs, плейъри и така на татък, но не мога да подкарам филм от филми.унгария\CO.JP?? тръгват само *.omg. когато натисна Play Online излиза нов прозореч и зарежда, но ако филмът е *.avi забива IExplorera.
пс BTW пробвал съм и с firefox пак се клеца

Имаш в предвид .mpg !? А за авитата провери дали .avi-тата от твоя комп тръгват нормално в смисъл не онлайн.

Пробвай само със k-lite codec pack пакета като махнеш всичко останали. Понякога като се инсталират няколко пакета си пречат взаимно.

Щом ти пуска mpg-тата значи не е от защитната стена плеъра щом чете мпг значи и ави трябва да чете така че надали е от него остават само кодеците или самата ти система нещо да има проблем с ави файловете затова ме интересува на локалната ти машина тръгват ли !?