vIkToRsHeFa
Jul 22 2006, 12:58
QUOTE(sviro @ Jul 22 2006, 13:55)

Мерси много!От firewall-а беше .Не знам защо но той беше решил да блокирва филмите.Сега му дадох allow all и всичко стана!Само едно последно нещо ще ви питам -можете ли да ми кажете как да си пусна sygate-a да ми позволява филмите и пак да си блокирва другите натрапници?
Със стандартна инсталация без дори и да го настройваш не би трябвало да имаш проблеми със гледането на филми онлайн до момента съм ползвал 4-5 билда на тази програма и няма проблеми от подобен род.
tctctctc
Jul 23 2006, 09:54
имам следния проблем филмите в филми.унгария ми тръгват,но тези от еротика.тв не тръгват онлайн.имам к-лите и уиндолс медиа плеър,но след като пусна филма ми зарежда отдолу веднага и ми пише Done и тва е.работите остават до там,изключил съм firewall.
vIkToRsHeFa
Jul 23 2006, 10:51
QUOTE(tctctctc @ Jul 23 2006, 10:54)

имам следния проблем филмите в филми.унгария ми тръгват,но тези от еротика.тв не тръгват онлайн.имам к-лите и уиндолс медиа плеър,но след като пусна филма ми зарежда отдолу веднага и ми пише Done и тва е.работите остават до там,изключил съм firewall.
Стриимвай ги директно със URL-ите
http://erotica.tv:8085/Erotica/ просто ме съмнява че браузера ти е прецакан защото са на същия хост и протокол на който е и самият сайт а той ти се отваря.
tctctctc
Jul 23 2006, 12:00
какво означава да стриймвам?
The Shaman
Jul 23 2006, 13:23
QUOTE(tctctctc @ Jul 23 2006, 13:00)

какво означава да стриймвам?
Копваш линка и го подкарваш директно през URL-то на плеъра си.
tctctctc
Jul 24 2006, 10:57
а как да си го оправя така че тръгват филмите?
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 22 2006, 13:58)

QUOTE(sviro @ Jul 22 2006, 13:55)

Мерси много!От firewall-а беше .Не знам защо но той беше решил да блокирва филмите.Сега му дадох allow all и всичко стана!Само едно последно нещо ще ви питам -можете ли да ми кажете как да си пусна sygate-a да ми позволява филмите и пак да си блокирва другите натрапници?
Със стандартна инсталация без дори и да го настройваш не би трябвало да имаш проблеми със гледането на филми онлайн до момента съм ползвал 4-5 билда на тази програма и няма проблеми от подобен род.

Знам че със стандартните настройки няма проблеми ,но аз сложих тези които бяха побликувани в ggbit.info , после ги премахнах и мислех ,че всичко е наред(затова твърдо казвах че проблема не е във защитната стена) , но явно не беше...Как мога да си върна default настройките?
QUOTE(tctctctc @ Jul 24 2006, 11:57)

а как да си го оправя така че тръгват филмите?
Ами не ти ли казаха преди малко
tctctctc
Jul 26 2006, 15:36
ми нестава със стриимване, пробвах в bsplayer и в media player. Като ги пускаM онлаин версията на медиа плаъер е нова, а преди ми излизаше windows media player classic, вазможно ли е да е от това, като се има предвiд че само в еротиkа.Тв не ми тръгват филмите онлаин?
vIkToRsHeFa
Jul 26 2006, 15:42
QUOTE(tctctctc @ Jul 26 2006, 16:36)

ми нестава със стриимване, пробвах в bsplayer и в media player. Като ги пускаM онлаин версията на медиа плаъер е нова, а преди ми излизаше windows media player classic, вазможно ли е да е от това, като се има предвiд че само в еротиkа.Тв не ми тръгват филмите онлаин?
Инсталирал си или си ъпдейтвал кодек пакета си и със това и самия плеър се е сменил. Принципно не би трябвало да имаш какъвто и да било проблем защото връзката е директна през http след като отваряш сайта значи си имаш и достъп до филмите. Просто си ъпдейтнал с друг пакет и ако ползваш защитна стена е възможно по погрешка да си блокирал въпросния хост ако първо него си отворил но пак не ми се вярва дае от това.
tctctctc
Jul 26 2006, 16:08
сложих к-лите 2.33 и проблема се оправи,само че изникна друг не ми излизат субтитрите на филмите докато ги гледам онлайн
The Shaman
Jul 26 2006, 16:20
Понякога при инсталация на пакета DirectVobSub не е отметнат.Намери го и го инсталирай самостоятелно ако си инсталирал G400 го деактивирай.
vIkToRsHeFa
Jul 26 2006, 16:50
QUOTE(The Shaman™ @ Jul 26 2006, 17:20)

Понякога при инсталация на пакета DirectVobSub не е отметнат.Намери го и го инсталирай самостоятелно ако си инсталирал G400 го деактивирай.
Освен това и понякога се бъгва и самия уин но след един рестарт на машината се оправя
svetlero
Jul 28 2006, 11:25
е не тва на нищо не прилича значи имам кодеци: k-lite и ace mega codec pack ама филмите от
http://www.филми.япония не ми тръгват изобщо онлайн както и от
http://www.erotica.tv единствените филми които ми тръгват онлайн са тези от
http://www.филми.унгария имам си всичко инсталирано : кодеци, медиа плеър 10, защитната стена ми е изключена и попъп блокъра ми е изключен ама резултата е едно голямо НИЩО
моля ви помощ!!!
ясно!!! има 3 възможности: или никой не чете темата или на никой не му се занимава или никой не може да ми помогне !!!
и все пак си оставам с надеждата някой да погледне поста ми.
Angel-oF-DeatH
Jul 29 2006, 12:08
QUOTE(svetlero @ Jul 28 2006, 12:25)

е не тва на нищо не прилича значи имам кодеци: k-lite и ace mega codec pack ама филмите от
http://www.филми.япония не ми тръгват изобщо онлайн както и от
http://www.erotica.tv единствените филми които ми тръгват онлайн са тези от
http://www.филми.унгария имам си всичко инсталирано : кодеци, медиа плеър 10, защитната стена ми е изключена и попъп блокъра ми е изключен ама резултата е едно голямо НИЩО
моля ви помощ!!!
ясно!!! има 3 възможности: или никой не чете темата или на никой не му се занимава или никой не може да ми помогне !!!
и все пак си оставам с надеждата някой да погледне поста ми.
хм не съм голям разбирач но не виждам никаде в постати да споменаваш за Microsoft Networks Client това е 5 точка(там където шефа е дал всичките общи препоръки за филмите) шернал ли си филмите. според мен може и от това да ти идва проблема с филмите ма не съм сигоре дано съм помогнал
seduction_55
Aug 6 2006, 16:30
Защо вече не мога да си свалям филми от филми.япония ?Да няма някакъв проблем?
The Shaman
Aug 6 2006, 16:42
В интерес на истината сега пробвах с два филма и с вградените в браузера менаджери не стана.ПрОБВАХ С ИНСТАЛИРАН ОТ ДАУНЛОАД МЕНИДЖЪР И НЯМА ПРОБЛЕМИ.
seduction_55
Aug 6 2006, 17:05
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 6 2006, 17:42)

В интерес на истината сега пробвах с два филма и с вградените в браузера менаджери не стана.ПрОБВАХ С ИНСТАЛИРАН ОТ ДАУНЛОАД МЕНИДЖЪР И НЯМА ПРОБЛЕМИ.
Тва на къв език е?
The Shaman
Aug 6 2006, 17:16
QUOTE(seduction_55 @ Aug 6 2006, 18:05)

QUOTE(The Shaman™ @ Aug 6 2006, 17:42)

Тва на къв език е?

КОЕ !@!@? Дай името на филма който се опитваш да свалиш.
seduction_55
Aug 6 2006, 17:18
Poseidon
The Shaman
Aug 6 2006, 18:00
Не би трябвало да има проблем.Как точно опитваш да го свалиш?
seduction_55
Aug 6 2006, 19:27
Ми save target,както всички други филми.Но проблема беше че като стигна 20% и изписа че не може да се свали ама не разбрах защо.
The Shaman
Aug 6 2006, 19:30
QUOTE(seduction_55 @ Aug 6 2006, 20:27)

Ми save target,както всички други филми.Но проблема беше че като стигна 20% и изписа че не може да се свали ама не разбрах защо.
Проблема е бил най-вероятно в мрежата според мен или друг хардуерен.Да ти е забил компа нещо или незнам...
seduction_55
Aug 6 2006, 23:00
Пак се опитах да го сваля този филм и на 54% прекъсна.Много се ядосвам.Искам да го гледам този филм.
svetlero
Aug 6 2006, 23:14
ако искаш пробай с флашгет-една програма за теглене и като ти спре примерно на 20 процента или на колкото там поради каквато и да е причина може да рестартнеш тегленето и то ще ти тръгне от мястото на което е спряло (напр. 20%) чаткаш ли ?
а програмата може да си я свалиш от : [url=http:/rl] от там търсиш: FlashGet.v1.72.Multilanguage.WinALL.Cracked-CzW инсталваш си я, слагаш крака и като отидеш на сайта с филмите даваш както обикновено с десния бутон но вместо сейв ас даваш download by flashget и от там нататък ще се оправиш (избиране на директория и т.н.) няма начин да не стане с тая програма уверявам те освен ако проблема наистина не е хардуерен което би било много лошо
ПОздрави!!!
seduction_55
Aug 7 2006, 00:01
QUOTE(svetlero @ Aug 7 2006, 00:14)

ако искаш пробай с флашгет-една програма за теглене и като ти спре примерно на 20 процента или на колкото там поради каквато и да е причина може да рестартнеш тегленето и то ще ти тръгне от мястото на което е спряло (напр. 20%) чаткаш ли ?
а програмата може да си я свалиш от : [url=.jp[/url] от там търсиш: FlashGet.v1.72.Multilanguage.WinALL.Cracked-CzW инсталваш си я, слагаш крака и като отидеш на сайта с филмите даваш както обикновено с десния бутон но вместо сейв ас даваш download by flashget и от там нататък ще се оправиш (избиране на директория и т.н.) няма начин да не стане с тая програма уверявам те освен ако проблема наистина не е хардуерен което би било много лошо
ПОздрави!!!
незнанм как да я изнсталирам и къв е тоя крак?
CraZy`HoT`SexY`F
Aug 9 2006, 19:51
Абе хора ще се побъркам бе.
Значи Nimo CodecPack си свалих и нз си още кви тъпотий и ся си свалям и windows media player 11 и кво още искат тея тъпи локални сайтове за да гледам онлайн!?Къв кодек иска т'ва нещо вее?Малее ще полудея.
The Shaman
Aug 9 2006, 20:00
Хора ползвайте K-Lite кви са тея нимо и т.н.Какъв точно е проблема с он-лайн гледането ти?
svetlero
Aug 9 2006, 22:11
QUOTE(seduction_55 @ Aug 7 2006, 01:01)

QUOTE(svetlero @ Aug 7 2006, 00:14)

незнанм как да я изнсталирам и къв е тоя крак?
ами ако искаш ми пиши на личен да ти обясня много е просто !!!
CraZy`HoT`SexY`F
Aug 10 2006, 07:49
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 9 2006, 21:00)

Хора ползвайте K-Lite кви са тея нимо и т.н.Какъв точно е проблема с он-лайн гледането ти?
Оф ами аз го свалих тва K-lite ,обаче ми даде някаква грешка ,че нещо там не става и за това пробвах друга да сваля.
Еми пускам аз филма и к'во става от долу не ми излиза онова прозорче ,което по принцип излиза ,когато ти тръгва някой филм и така си остава и не тръгва филма/с всички филми е така/!?И то това стана ,когато го носихме на поправка тоя комп?!

Някой иска ли да ми каже?!!!!!!!!!???
Имам и divxG400
The Shaman
Aug 12 2006, 19:20
G400 се отнася към субтитрите.Ще те помоля да не постваш последователни постове.Когато някой може да помогне ще го направи.
Angel-oF-DeatH
Aug 14 2006, 08:39
QUOTE(CraZy`HoT`SexY`F @ Aug 9 2006, 20:51)

Абе хора ще се побъркам бе.
Значи Nimo CodecPack си свалих и нз си още кви тъпотий и ся си свалям и windows media player 11 и кво още искат тея тъпи локални сайтове за да гледам онлайн!?Къв кодек иска т'ва нещо вее?Малее ще полудея.
просто мани го тоя media player 11

пълна тапотия.. по добре си свали
http://store3.data.bg/smamf/K-Lite%20Codec...2.70%20Full.exe - това са ти кодеците след това си свали media player 10
http://store3.data.bg/plamm/PROGRAMS/Media...010%20Final.exe и само преди да инсталнеш кодеците трябва да махнеш всичко стари кодеци и като гледаш филмите ползваи internet explorer. дано съм помогнал
ACCEPT
Aug 14 2006, 15:21
филмите ми вървят но ми изчезнаха субтитрите ,как да си ги пусна
The Shaman
Aug 14 2006, 17:12
QUOTE(ACCEPT @ Aug 14 2006, 16:21)

филмите ми вървят но ми изчезнаха субтитрите ,как да си ги пусна
Първо Медия плеъра 11-ката е супер стабилен.@ACCEPT за твоя проблем ти трябва DirectVobSub.Виж дали го имаш инсталиран ако не свиркай.
svetlero
Aug 14 2006, 18:14
ох вече се изчерпаха надеждите ми да гледам филми онлайн от .co.jp и .tv оффф не знам имам кодек ace не знам си кво там ама не става някой ми беше писал че има същия проблем и тва било заради трафика ама не ми се вярва щото от .hu ги гледам моля някой за помощ че направо полудявам !!!
CraZy`HoT`SexY`F
Aug 18 2006, 09:30
QUOTE(Angel-oF-DeatH @ Aug 14 2006, 09:39)

http://store3.data.bg/smamf/K-Lite%20Codec...2.70%20Full.exe - това са ти кодеците след това си свали media player 10
http://store3.data.bg/plamm/PROGRAMS/Media...010%20Final.exe и само преди да инсталнеш кодеците трябва да махнеш всичко стари кодеци и като гледаш филмите ползваи internet explorer. дано съм помогнал

Амии начи точно това направих - свеалих го тоз кодек ,всички останали уж ги изтрих и ся си свалям тоз wmp ,обаче не ми се вярва нещо да стане.
М/у другото съм си с Internet Explorer-а
Angel-oF-DeatH
Aug 19 2006, 20:48
QUOTE(CraZy`HoT`SexY`F @ Aug 18 2006, 10:30)

QUOTE(Angel-oF-DeatH @ Aug 14 2006, 09:39)

Амии начи точно това направих - свеалих го тоз кодек ,всички останали уж ги изтрих и ся си свалям тоз wmp ,обаче не ми се вярва нещо да стане.
М/у другото съм си с Internet Explorer-а

ами да се надяваме да стане

ако не стане пиши пак
gazarinio
Aug 21 2006, 20:04
аз съм на win 98 и не ми се появяват субтитрите като пусна филма защо така става и какво трябва да направя
delta717
Sep 2 2006, 23:29
След като си преинсталирах windows-а някой от филмите не ми дават звук след свалянето им и не ги прочита на DVD player-a който е като домашното кино!И също имам проблем със свалянето от
филмс.унгареца !!!
The Shaman
Sep 3 2006, 06:58
QUOTE(delta717 @ Sep 3 2006, 00:29)

И също имам проблем със свалянето от
филмс.унгареца !!!
кАКЪВ ПО-ТОЧНО !?
delta717
Sep 3 2006, 08:09
мтака въпросът ми беше за някой кодек за звука от филмите но иначе от унгарчетослед 12:00 до 1:00 не мога да дърпам

? имам предвид от 12 вечерта до 1 на обяд!!!
The Shaman
Sep 3 2006, 08:12
QUOTE(delta717 @ Sep 3 2006, 09:09)

мтака въпросът ми беше за някой кодек за звука от филмите но иначе от унгарчетослед 12:00 до 1:00 не мога да дърпам

? имам предвид от 12 вечерта до 1 на обяд!!!
За унгареца това е нормално.За кодека виж дали имаш наличен AC3 филтър.Инсталира се с K-Lite ,но понякога не е отметнат при инсталацията.Когато пуснеш филм он-лайн доло където излиза иконата на DirectVobSub зелената стрелка,с десен бутон и в списъка можеш да провериш за AC3.
shakuan
Sep 8 2006, 07:23
ае като гледам онлайн филми от филми.япония на някои моменти когато по-голяма част от картината се движи бързо, почва да ми насича.този проблем го нямам когато филма ми е свален на харда. кво мога да направя по въпроса?
The Shaman
Sep 8 2006, 07:38
QUOTE(shakuan @ Sep 8 2006, 08:23)

ае като гледам онлайн филми от филми.япония на някои моменти когато по-голяма част от картината се движи бързо, почва да ми насича.този проблем го нямам когато филма ми е свален на харда. кво мога да направя по въпроса?
Ами в общи линии нищо.Да ти кажа и аз съм се чудел по този въпрос.Отдавах го на видеото,но наистина се получава само он-лайн...Когато има море на картината например.Трафикчето е.
shakuan
Sep 8 2006, 08:20
еми аз предпочитам да си сваля филма тогава..освен ако е някой без ефекти или с ниско качество.тея dvd рип дето са по 2 диска мноо сече.
nickVIP
Sep 12 2006, 11:59
Имам един проблем като гледам он-лине филми независимо от .co.jp или .hu имам забавяне на звука и суб. на филма (хората си говорят и следтова идва гласа и суб).Тоя проблем ми се получи след като преинсталирах Wina.Сега сам с home edition sp2 без никви update,несам спрял защитната стена на Wina,
кодаците ми са K-Lite 2.74,плеара ми е Media Playe 10.И немога да разбера откакво се дължи тва забавяне
vIkToRsHeFa
Sep 12 2006, 12:36
(shakuan @ Sep 8 2006, 09:20)

еми аз предпочитам да си сваля филма тогава..освен ако е някой без ефекти или с ниско качество.тея dvd рип дето са по 2 диска мноо сече.
Напълно нормалнно колкото по-сложна екартината толкова повече е смачквана с кодеците съответно когато сер геледа от онлайн достъпа е бавен камо ли самото разкодиране затова и на моменти секва. За тази цел си има плеъри с по-голям буфер или тарифа различна от стандартната. Да речем аз съм на тарифа 36 лева в район централен (изток- ресторант стадиона) и въпреки че съм натоварен със стотици потребители вързани към моята машина повече от спокойно гледам филми онлайн. Понякога насичането се дължи и на кодеци които ги няма или са в конфликт или дефектни. Те се ползват на месдта и просто за няколко секунди забавят. Затова и някои от тези dvd рипове...
(nickVIP @ Sep 12 2006, 12:59)

Имам един проблем като гледам он-лине филми независимо от .co.jp или .hu имам забавяне на звука и суб. на филма (хората си говорят и следтова идва гласа и суб).Тоя проблем ми се получи след като преинсталирах Wina.Сега сам с home edition sp2 без никви update,несам спрял защитната стена на Wina,
кодаците ми са K-Lite 2.74,плеара ми е Media Playe 10.И немога да разбера откакво се дължи тва забавяне

Проблема е в кодеците ти или са збъгясани или неправилно инсталирани а е възможно и пакета които ползваш да е бъгав. махни старите и инсталирай най-новата версия. Това би трябвало да реши проблема друга причина просто няма.
nickVIP
Sep 12 2006, 13:22
Проблема е в кодеците ти или са збъгясани или неправилно инсталирани а е възможно и пакета които ползваш да е бъгав. махни старите и инсталирай най-новата версия. Това би трябвало да реши проблема друга причина просто няма.
Мерси проблема наистина е бил в кодаците
DaniEl
Sep 19 2006, 10:54
Моя проблем е следния:От няколко дена не мога нито да свалям нито да гледам филми онлайн(става въпрас за японския и онгарския сайт за филми)Ако някой може да ми помогне Само аз ли съм така?
Здравейте , имам един въпрос !
Когато гледам филми он лаин , някои филми ми излизат на обратно , с нагоре главата !
Това се случва много рядко , на точно определени филми , по принцип нямам никакви проблеми с филмите в локалите !
Та въпросът ми е , мога ли да направя нещо , за да ги обарна и гледам нормално ??
Предполагам и други са срещали този проблем !
Аз съм с IE 6 и Windows Media Player 10 !
Мерси предварително !
vIkToRsHeFa
Sep 29 2006, 18:32
(DaniEl @ Sep 19 2006, 11:54)

Моя проблем е следния:От няколко дена не мога нито да свалям нито да гледам филми онлайн(става въпрас за японския и онгарския сайт за филми)Ако някой може да ми помогне Само аз ли съм така?
В смисъл !? Дава Ready изобщо не включва плеъра имаш ли достъп до раковете... Виж първия пост в темата.
(borbo @ Sep 29 2006, 19:09)

Здравейте , имам един въпрос !
Когато гледам филми он лаин , някои филми ми излизат на обратно , с нагоре главата !
Това се случва много рядко , на точно определени филми , по принцип нямам никакви проблеми с филмите в локалите !
Та въпросът ми е , мога ли да направя нещо , за да ги обарна и гледам нормално ??
Предполагам и други са срещали този проблем !
Аз съм с IE 6 и Windows Media Player 10 !
Мерси предварително !

Обръщаш монитора на 180 градуса или си извиваш врата на толкова и...
Това естествено в кръга на шегата. Кодеците ти са проблема или самите филми са записани така.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.