Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обсъждане на всякакви проблеми със филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
The Shaman
Натисни бутона Download ,който се намира до филма.Ако вътре срещнеш файлове с разширение .bin или .cue няма начин да ги гледаш...Е поне не он-лайн smile.gif
Highlander
Ако са .cue или .bin има начин да се гледат обаче надали си заслужава,защото качеството е отврат в повечето случаи.
Значи сваляш си Videolan Player версия 8.2 и тръгват,но пак казвам не си заслужава щом още са бинове.
Аз нямерих версията в WWW.torrents.bol.bg
The Shaman
През видео лан ще види зор smile.gif
DiDi
Абе хора кво .cue, кво .bin.Няма такива работи.Всичко си е аvi.
The Shaman
Кой филм напимер не върви.Дай име.
DiDi
С VLC media player се оправи.Мерси cool.gif
3pacalypse Now
значи един фр има проблем с отварянето на филмите от локалните сайтове музиката му върви но филмите не има множество плейъри ни след като стартира филм със всеки един от тях му се исписва Unknown file format(XVID) какъв е проблема?
The Shaman
QUOTE(benjamin4ooo @ Apr 12 2006, 10:59 PM) *

значи един фр има проблем с отварянето на филмите от локалните сайтове музиката му върви но филмите не има множество плейъри ни след като стартира филм със всеки един от тях му се исписва Unknown file format(XVID) какъв е проблема?

Нямаш кодеци и в случая XVID.Инсталирай K-Lite от ТУК и няма да имаш проблеми.
jonas
значи моя проблем е следния с firefox съм иам си плъгините филмите от филми.япония си ми вървят супер обаче в филми.унгария не щат като дам download не ги виждам не заради времето щот в IE си ги виждам и си ми варвят ок обче с firefox не . На кво се далжи тва моля помогнете щот е мноо дразнещо да сменям explorers за да глеам филми а и мноо мразя да незнам нещо .
vIkToRsHeFa
Имаше проблеми със унгареца а иначе за фирефокса защо не го отваря като папки... защото няма удобна функция и не е направен за него а само за експлорер версия над 5.5
dokt0ra
1.2 Mozilla Firefox - Също много браузер който обаче изисква Плъгин за Windows Media Player който по принцип автоматично се сваля и инсталира при нужда от самия браузер.

Кисел съм ... sad.gif е да ама НЕ не се сваля автоматично ... нищо не открива автоматично лисицата 14.gif ... линка които сте дали за пугини ... същност ми дава да свалям WinMediaPlayer... нищо повече... и аз рових и не намерих такъв погин(ясно защо и лисицата не си го намери сама... защото НЯМА такъв)
Както и да е ... ако може малко хелп и съпорт относно проблема "гледане он-лине филми с FireFox" ще съм благодарен!!! blush.gif
jonas
pff аз иам сичко и сичко беше ок за 2 седмици ама ся изведнаж под лисицата пак нищо не варви онлине ама то кат бъгне даам проп на филмчету копвам ип-ту и го зареждам в бс плаяра и глеам кат поп
Yavo_d
QUOTE(dokt0ra @ Apr 24 2006, 10:30 PM) *

Кисел съм ... sad.gif е да ама НЕ не се сваля автоматично ... нищо не открива автоматично лисицата 14.gif ... линка които сте дали за пугини ... същност ми дава да свалям WinMediaPlayer... нищо повече... и аз рових и не намерих такъв погин(ясно защо и лисицата не си го намери сама... защото НЯМА такъв)
Както и да е ... ако може малко хелп и съпорт относно проблема "гледане он-лине филми с FireFox" ще съм благодарен!!! blush.gif

Отговора може би е тук

При Firefox javascrypt трябва да е enable.

А това е ActiveX плъгина за различните версии на Firefox.

ПП: С инсталиран плъгин javascrypt може да е изключен.
trina_baby
Имам проблем и ако може някои да ми помогне.Проблема е следния:Когато влезна в японския за филми не ми дава нито да го гледам Онлайн нито да го свалям с Даунлоад,натискам дори Open in new window и това нестава,като се има на впредвид,че Open in new window не ми го отваря на който и да е било сайт(това сигурно е от настройките нещо,незнам) unsure.gif Другия ми проблем е че не ми се отварят унгарския сайт и сайта за софтуер.Моля ви помогнете не мога да гледам никъкав филм и съм изнервена дори мислих да си преинсталирам компутара па дано се оправи..Кажете какво да правя.
MOLOKO
QUOTE(trina_baby @ May 13 2006, 11:26) *

Имам проблем и ако може някои да ми помогне.Проблема е следния:Когато влезна в японския за филми не ми дава нито да го гледам Онлайн нито да го свалям с Даунлоад,натискам дори Open in new window и това нестава,като се има на впредвид,че Open in new window не ми го отваря на който и да е било сайт(това сигурно е от настройките нещо,незнам) unsure.gif Другия ми проблем е че не ми се отварят унгарския сайт и сайта за софтуер.Моля ви помогнете не мога да гледам никъкав филм и съм изнервена дори мислих да си преинсталирам компутара па дано се оправи..Кажете какво да правя.

ЛИПСВАТ ! НЯМА ГИ ! Вероятно са спрени временно!!!!
The Shaman
QUOTE(trina_baby @ May 13 2006, 11:26) *

Проблема с японския не е само притеб и други потребители се оплакаха,но при мен например е о.к.Унгарския го няма от известно време по необясними или обясними причини. wink.gif
viktoriknoxxx
като си пусна филм да си гледам online, тои не ми трагжа, като дам на errors ми изписжа "Cannot open. Please verify that the path and filename are correct and try again". Тфа сега от компутара ми ли е , или не6ту не съм напраил да мога да гледам online smile.gif

**ASTERIX**_89 В форума се пише само на кирилица
pipelota
Инсталирах Mozilla Firefox 1.5.0.3 и при гледане на филми онлайн субтитрите излизат с маймунски знаци.
С K-Lite Codec Pack 2.41 Full съм, така че едва ли е от кодеците.
При старата версия на Mozilla Firefox (1.0.7) нямам такива проблеми. Може би има някакви настройки на браузъра, които не мога да намеря.
Какво би могло да бъде решението?
nacho007
Пичове,гледате ли онлаин филми.япония,или не при мен нещо не върви,чакам отговор,благодаря 16.gif
lazarcho
Значи като си пусна филм да гледам и ми изкарва субтитрите с някви странни знаци.Някои може ли да каже как да го оправя?
vIkToRsHeFa
QUOTE(viktoriknoxxx @ May 22 2006, 23:58) *

като си пусна филм да си гледам online, тои не ми трагжа, като дам на errors ми изписжа "Cannot open. Please verify that the path and filename are correct and try again". Тфа сега от компутара ми ли е , или не6ту не съм напраил да мога да гледам online smile.gif

На самият сървър не се намира въпросният филм поне не на посоченото на плеъра място и няма как да го стартира. Съмнява ме че просто са местили в момента от рак на рак филмите.

QUOTE(pipelota @ May 25 2006, 21:01) *

Инсталирах Mozilla Firefox 1.5.0.3 и при гледане на филми онлайн субтитрите излизат с маймунски знаци.
При старата версия на Mozilla Firefox (1.0.7) нямам такива проблеми. Може би има някакви настройки на браузъра, които не мога да намеря.

Енкодинга на браузера трябва да се коригира на windows-1251 както и целият компютър трябва да поддържа този енкодинг но щом и със старата версия е вървяло безпроблемно само от това е.

QUOTE(lazarcho @ May 29 2006, 15:42) *

Значи като си пусна филм да гледам и ми изкарва субтитрите с някви странни знаци.Някои може ли да каже как да го оправя?

Същият като горният проблем само не си споменал какъв браузер и плеър ползваш ако е ИЕ от контролният панел на компютъра има поле Regional and Language Options От там се коригират настройките и най-важното енкодинга. Възможно е обаче да ти поиска инсталационният уиндоус диск... sad.gif
lazarcho
А със някаква програма няма ли да стане защото нямам диска с инсталацията на уиндоуса
vIkToRsHeFa
QUOTE(lazarcho @ May 29 2006, 17:59) *

А със някаква програма няма ли да стане защото нямам диска с инсталацията на уиндоуса

Можеш и от хард диска чрез даемона да емулираш уиндоус диска. В смисъл сваляш си уиндоуса на исо или каквото е там и го маунтваш със даемон тоолса като те пита за инсталационен диск му посочваш диска ако не си го детектне и сам. smile.gif
pipelota
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 29 2006, 16:17) *

Енкодинга на браузера трябва да се коригира на windows-1251 както и целият компютър трябва да поддържа този енкодинг но щом и със старата версия е вървяло безпроблемно само от това е.

Точно на windows-1251 е. Пробвах и всички видове енкодинги, но не става sad.gif
koceto
QUOTE(pipelota @ May 25 2006, 21:01) *

QUOTE(lazarcho @ May 29 2006, 15:42) *

Направете шрифта кирилизиран. Предполагам че е това.
IPB Image
Успех!!!
pipelota
Проверих и всичко си е точно така, както си го показал на скрийншота. За съжаление и от това не е. Може би ще е нещо простичко, ама...
koceto
QUOTE(pipelota @ May 30 2006, 21:31) *

Проверих и всичко си е точно така, както си го показал на скрийншота. За съжаление и от това не е. Може би ще е нещо простичко, ама...

Пробва ли с друг браузър. Поне да ни насочиш къде е проблема.
The Shaman
Каза,че 1.0.7 няма проблеми.
pipelota
QUOTE(The Shaman™ @ May 30 2006, 23:34) *

Каза,че 1.0.7 няма проблеми.

Да, както и с IE няма проблем с отварянето на субтитрите. Може би просто трябва да си сложа старата версия и да ми е мирна главата wink.gif Но и някой друг сподели подобен проблем, така че ако се намери някакво решение ще е добре.
FrAgMaKeR
Имах абсолютно същият проблем, но само при онлайн гледане след инсталация на същият кодек, след инсталация на последната версия на клайт проблема изчезна.
pipelota
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 1 2006, 22:02) *

Имах абсолютно същият проблем, но само при онлайн гледане след инсталация на същият кодек, след инсталация на последната версия на клайт проблема изчезна.

Много благодаря! Точно това се оказа решението! Бях с K-Lite Codec Pack 2.41 Full, инсталирах klcodec272f и нещата се оправиха.
ACCEPT
знае ли някой как да си пусна субтитри на winap на bs pleara нямах проблеми но сега ми изчезнаха субтитрите
shokar
напоследак като свалям някои филми (по принцип тези с 2 СД-та) звука на филма липсва.Много се ядосвам че го свалям 1 4ас , а после немога да го гледам.Ако някои знае от какво ми е проблема , моля да помогне smile.gif
demetra81
Имам Media player 10, K-Lite Codec Pack.
Филмите не ми тръгват изобщо 14.gif ,а тези,които ми тръгват (те са няколко) са с отвратително качество и без субтитри. 19.gif
Моля ви помогнете ми. worthy.gif
Dj`SeXa
Незнам обаче и кодеци и сичко си имам и филмите тръгват когато си искат ....незнам какво става и преинстал и формат напраих и нови кодеци и пак същото ....пише нещо authe.... package requared.Плс дайте някакав линк да сваля сичко дето ми трябва та дано стане... sick1.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(ACCEPT @ Jun 16 2006, 13:16) *

знае ли някой как да си пусна субтитри на winap на bs pleara нямах проблеми но сега ми изчезнаха субтитрите

За кое ти трябват? За бс плеъра или за уинампа confused.gif

QUOTE(shokar @ Jun 19 2006, 12:19) *

напоследак като свалям някои филми (по принцип тези с 2 СД-та) звука на филма липсва.Много се ядосвам че го свалям 1 4ас , а после немога да го гледам.Ако някои знае от какво ми е проблема , моля да помогне smile.gif

Няма такова нещо просо ти липсва някой кодек или драйвера за звука ти нещо е здал багажа.

QUOTE(demetra81 @ Jun 23 2006, 18:56) *

Имам Media player 10, K-Lite Codec Pack.
Филмите не ми тръгват изобщо 14.gif ,а тези,които ми тръгват (те са няколко) са с отвратително качество и без субтитри. 19.gif
Моля ви помогнете ми. worthy.gif

Важно е да се уточнява какво се подразбира в лошо качество! Ако ти дава с лошо качество само някои филми може въпросните да са скапани релиизи просто. Щом не ти тръгват обаче останалите трябва да връщат някаква грешка. Във всеки случай единственият възможен проблем може да идва от кодеците.

QUOTE(Dj`SeXa @ Jun 28 2006, 22:25) *

Незнам обаче и кодеци и сичко си имам и филмите тръгват когато си искат ....незнам какво става и преинстал и формат напраих и нови кодеци и пак същото ....пише нещо authe.... package requared.Плс дайте някакав линк да сваля сичко дето ми трябва та дано стане... sick1.gif

Каква точно грешка връща е важно за да може да се каже точно какво не му е наред в случая изисква нещо но какво е то мога само да гадая защото не е написана цялата върната грешка. Предполагам някой драйвър не е инсталиран ли е повреден или кодеците и плеърите които си инсталирал преинсталирал и т.н. са в конфликт и създават проблеми. От контролния панел махни всички кодеци пакети и т.н. един по един, рестартни и сложи klite codec pack. Напиши ни грешката тук за да видим какво довежда до проблема. Успех!

ПП. Като вариант за проблем от рода да извежда само реди и подобни е да сте били заразени със вируси така че хубаво е дасе погледне тук: http://ggbit.net/?a=virusip и темата специялно за това как да се защитаваме и отстраняваме гадини: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=4290

Едит: Dj`SeXa Проблема ти е, си заразен със вируси ползвай послеписа ми за да се оправиш.
Sothebys
От 1-2 седмици забелязах, че немога да гледам само от cojp online, а от ху няма проблеми.Не е от кодеците, мислех си, че е нещо от бурите, ама те минаха, а аз немога да гледам, мога само да свалям.Няколко човека изпискаха по форумите, че имат бан, незнайно защо.Питам първо тук за отговор, преди да се обадя в офиса им.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Sothbiss @ Jul 7 2006, 13:56) *

От 1-2 седмици забелязах, че немога да гледам само от cojp online, а от ху няма проблеми.Не е от кодеците, мислех си, че е нещо от бурите, ама те минаха, а аз немога да гледам, мога само да свалям.Няколко човека изпискаха по форумите, че имат бан, незнайно защо.Питам първо тук за отговор, преди да се обадя в офиса им.

Като въведеш това: \\169.254.10.101 Във браузера ти отваря ли ти папките не шера confused.gif Ако не значи е вероятно да ти е спрям шеринга на компа или защитната стена да го е блокирала което да довежда до въпросният проблем със онлайн филмите. Препоръчвам ти да преразгледаш първият пост в тази тема. smile.gif
reg3
!!!! ПРОБЛЕМ !!!!

Имам
Windows media Player 10 , Mozila - Firefox , VLC media player , Opera , FFD Show CODEC PACK и т.н.
Не ми тръгват филмите ОНЛАЙН , Принуден съм да ги свалям .. Какво да направя confused.gifconfused.gif
ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ !!!!!!!
ventzo
Хмм..прегледах всичките страници и не намерих нито един плеър за ДВД.Даите някъв свестен 4е се измъчих вече.....
Имах някъв на един диск от ТВ-Тунера ама съм го запилял някъде и сега немога да гледам ДВД-та на компа...
БГД предварително...... worthy.gif
reg3
QUOTE(ventzo @ Jul 12 2006, 13:19) *

Хмм..прегледах всичките страници и не намерих нито един плеър за ДВД.Даите някъв свестен 4е се измъчих вече.....
Имах някъв на един диск от ТВ-Тунера ама съм го запилял някъде и сега немога да гледам ДВД-та на компа...
БГД предварително...... worthy.gif

Има доста плеъри за ДВД аз ти предлазам да си свалиш POWER DVD ili WIN DVD - малки са , добри са и вършат работа . По въпроса от къде да ги свалиш - ИМА ГИ В WWW.DATA.BG , WWW.DOWNLOAD.BG и т.н. !! Дано да ги намериш , ако не ги намериш пиши пак.
sviro
!HELP!
Имам проблем с филмите онлайн и ми се налага да ги свалям.Имам вградения Windows Media Player ,Mozila Firefox , K-litle kodec pack и филмите пак не вървят.До преди 5 дни всичко беше ОК макар и да нямах кодеци ,а само ffdshow,но сега не вървят.Преинсталирах си видео картата и отново.Изчерпах се от идеи.

ПС.Онлайн радио също не ми върви!
The Shaman
Какво по-точно изписва,изписва ли нещо въобще...!?!? Дай малко по-подробно инфо.
sviro
QUOTE(The Shaman™ @ Jul 16 2006, 16:25) *

Какво по-точно изписва,изписва ли нещо въобще...!?!? Дай малко по-подробно инфо.

Пробвах и с IE и с Firefox обаче не става.Пускам да гледам филма онлайн и чакам,чакам докато накрая бутона play спре да е натиснат и като кликна error details ми изписва Windows Media Player cannot open the file.Не знам от какво е...
vIkToRsHeFa
QUOTE(sviro @ Jul 17 2006, 10:22) *

Пробвах и с IE и с Firefox обаче не става.Пускам да гледам филма онлайн и чакам,чакам докато накрая бутона play спре да е натиснат и като кликна error details ми изписва Windows Media Player cannot open the file.Не знам от какво е...

Защитна стена !? друг софтуер за защита !? изобщо имаш ли достъп както попитах и горе друг човек до \\169.254.10.101 да речем !? И още един въпрос филмите тръгват ли локално !? Съмнява ме че просто достъшпа ти до шеровете е отрязан заради неинсталирания шеринг протокол или защитна стена забраняваща ползването му. smile.gif
sviro
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 17 2006, 10:36) *

QUOTE(sviro @ Jul 17 2006, 10:22) *

Защитна стена !? друг софтуер за защита !? изобщо имаш ли достъп както попитах и горе друг човек до \\169.254.10.101 да речем !? И още един въпрос филмите тръгват ли локално !? Съмнява ме че просто достъшпа ти до шеровете е отрязан заради неинсталирания шеринг протокол или защитна стена забраняваща ползването му. smile.gif

Вървят локално ,а като въведа това в браузара ми пише Firefox can't find the file at \\169.254.10.101.Имам sygate personal firewall ,но и преди 1 седмица го имах ,а филмите вървяха.Също така имам и Symantec Antivirus Corporate ,но и той е от одавна.
vIkToRsHeFa
QUOTE(sviro @ Jul 17 2006, 15:28) *

Вървят локално ,а като въведа това в браузара ми пише Firefox can't find the file at \\169.254.10.101.

През фирефокса просто забрави да тръгне! През интернет експлорер го отвори. иначе прегледай възможните проблеми от първия пост не може да е нещо друго! smile.gif Проблема ти е със самата връзка.
sviro
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 19 2006, 07:29) *

QUOTE(sviro @ Jul 17 2006, 15:28) *

Вървят локално ,а като въведа това в браузара ми пише Firefox can't find the file at \\169.254.10.101.

През фирефокса просто забрави да тръгне! През интернет експлорер го отвори. иначе прегледай възможните проблеми от първия пост не може да е нещо друго! smile.gif Проблема ти е със самата връзка.

Значи през IE ми пише windows can't find \\169.254.10.101 A иначе не мисля че е от нещо в първия пост-Проверих за вируси ,и преди си имах защитна стена и другите неща...

ЕДИИИИТ: Хайде де моля явно това ми е проблема можете ли да ми обясните как да го оправя тоя шеринг!PLSSSSSSSSSSSSSSSSS help[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(sviro @ Jul 19 2006, 10:50) *

Значи през IE ми пише windows can't find \\169.254.10.101 A иначе не мисля че е от нещо в първия пост-Проверих за вируси ,и преди си имах защитна стена и другите неща...

ЕДИИИИТ: Хайде де моля явно това ми е проблема можете ли да ми обясните как да го оправя тоя шеринг!PLSSSSSSSSSSSSSSSSS help[1].gif

Проблемът ти е в точка 4 или 5 . smile.gif Просто нямаш достъп до филмите заради неинсталиран протокол или защитна стена. smile.gif
sviro
Мерси много!От firewall-а беше .Не знам защо но той беше решил да блокирва филмите.Сега му дадох allow all и всичко стана!Само едно последно нещо ще ви питам -можете ли да ми кажете как да си пусна sygate-a да ми позволява филмите и пак да си блокирва другите натрапници?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.