QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 27 2006, 11:27 PM)

Другата възможност са просто да няма кодеци или да са се збъгясали

определението ти за проблема пасва точно на положението когато не са инсталирани кодеци

макар да ме съмнява жестоко да кажа...
Телевизора е определено нов,или поне не е отчайващо стар,не повече от 2-3годишен,мисля че там няма проблеми.Кодека ми е K-Lite codec pack,а самия компютър е на не повече от 10 дни,и си работи доста добре засега(господ да му дава здраве-амин),не сам сигурен дали има нещо збъгясало,не би трябвало да има,а това за тези настройки за които става на въпрос малко по-горе,е валидно за картата на стария ми компютър която беше GeForce,и там беше лесно.Но сега видеокартата ми е ASUS EAX300SE,и нищо не е като преди,отивам на Properties->Settings->Advanced,но след това всичко е различно.Отправям искрена молба към капацитетите в този форум,да прочетат внимателно това и няколкото обяснения по-горе защото аз просто искам да гледам филмите си на телевизора където е доста по-удобно,мога да си сипя чаша бира,да запаля цигара и да се радвам на скапания си живот,докато хората навън къртят пари,но това е друга тема.Благодаря за всички мнения до тук,но явно аз не дадох достатъчно ясни обяснения за да бъда разбран правилно.Компютърът си върви БЕЗУПРЕЧНО,ПРОБЛЕМЪТ Е че когато го свържа с телевизора посредством кабелче,което също мисля че е ок,на телевизора ми се показва образът на монитора,само че този образ е облечен в черно-бели краски,сиреч е черно-бял,а когато пусна филм на компютъра,отатък на телевизора вече се виждат само субтитрите.Искам пак да кажа,че допреди месец на същия този телевизор,със същия кабел,гледах напълно цветни изображения с подобаващ звук и съм изпушил не малко цигари,гарнирани с подобаващо количество биричка и всичко това обвито розов облак от КЕФ,а сега не мога да се събера в кожата си от ЯД,защото имам една камара ФИЛМИ,а не мога да им се порадвам по описания начин.МОЛЯ,УМОЛЯВАМ,ПЛЕДИРАМ ЗА ПОМОЩ,ЗА СЪДЕЙСТВИЕ,КОЙ НЕ ОБИЧА ДА ПИЕ ЕДНА СТУДЕНА БИРА В КОМПАНИЯТА НА ХУБАВ ФИЛМ,КОГАТО КОМПАНИЯТА НА МОМИЧЕТО ВЕЧЕ СИ Е ОТИШЛА,НЕ МЕ ЛИШАВАЙТЕ ОТ ПОСЛЕДНОТО МИ УДОВОЛСТВИЕ.