Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обсъждане на всякакви проблеми със филми
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
vIkToRsHeFa
1. От къде го гледаш( да проверя да не би файла да не е в ред...)
2. Възможно е дадена серия да не е могла да бъде намерена от същото място като другите и да са дръпнали от другаде кодирана по друг начин така че може да е и от кодеците wink.gif
danio
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 13 2005, 10:02 PM)
2. Възможно е дадена серия да не е могла да бъде намерена от същото място като другите и да са дръпнали от другаде кодирана по друг начин така че може да е и от кодеците wink.gif
*

Ами не е от кодеците.Както казах серията е само 200мб другите са по 350. Мисля че при качването не е качена цялата и затова не тръгва.Аз я дръпнах и я пуснах с radlight и не ми тръгна.Другите серии ми вървят.
vIkToRsHeFa
QUOTE(danio @ Oct 14 2005, 12:02 PM)
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 13 2005, 10:02 PM)
*

Ами не е от кодеците.Както казах серията е само 200мб другите са по 350. Мисля че при качването не е качена цялата и затова не тръгва.Аз я дръпнах и я пуснах с radlight и не ми тръгна.Другите серии ми вървят.
*

То в интерес на истината това е 99% но все пак...
Ако ти трябва този епизод драсни един рекуест с англииското име на филма и ще видя да го намеря wink.gif
jordan_86
Здравейте.Проблема ми е че филмите онлайн не ми тръгват.Преди 2 дена реших да си преинсталирам Уиндоуса.Форматирах си харда и почнах инсталацията.Инсталирах Windows XP SP2.Инсталирах си кодек пак и реших да пробвам филмите.Но за съжаление не тръгнаха.Направих ъпдейт на медия плеара,които беше WMP 9 и стана WMP 10.Но по нямаше резултат.Пробвах дали филмите от харда ми варвят и сичко беше ОК.
Прочетох доста неща,пробвах ги всичките но пак няма резултат.
Ако можете да ми помогнете ще е добре ако не явно ще трябва пак да правя преинстал на Windows.
vIkToRsHeFa
Каква грешка ти дава е най-важното...
Какво става при опит да пуснеш филм confused.gif
jordan_86
не дава грешка.Conecting...... Ready
и това само нищо не става после.Черен екран
batbozho
Здравейте и от мен, моля някои да ми обясни по-подробно как да гледам филмите които са в формат .bin .cue, благодаря предварително
Tedo1912
като си пусна филма в унгареца и пише CONNECTING и след това READY обаче филма не трагва.това е грешката която ми показва:

C00D1197: Cannot play the file
Windows Media Player cannot play the file. You might encounter this error message for one of the following reasons:

Your computer is not connected to the local area network (LAN) or to the Internet. Connect to the network or Internet, and then try again.
The path to the file is not valid. If you typed a Uniform Resource Locator (URL) in the Open URL dialog box, verify that the file name is spelled correctly and that the path to the file is correct, and then try again. If you clicked a link on a Web page, the link might not be valid.
The server is not available (for example, the server is busy or not online). Try again later.
Some network protocols in the Player are not enabled. Enable all network protocols, and then try again.
The proxy server settings for the Player are not configured properly. Verify that your proxy settings are correct, and then try again.
To enable all network protocols
On the Tools menu, click Options, and then click the Network tab.
In the Streaming protocols area, select all the protocol check boxes.
To verify your proxy server settings
Verify your settings in the Streaming proxy settings area.
Note

If you do not know what your proxy server settings should be, on the Network tab, select a protocol, click Configure, and then select Autodetect proxy settings or Use proxy settings of the Web browser (available for HTTP protocol only).
Error ID = 0xC00D1197, Condition ID = 0x00000000
Web Help

--------------------------------------------------------------------------------
© 2004 Microsoft Corporation. All rights reserved.

напълно е възможно вината да е в компютъра ми ,но само гадая!
vIkToRsHeFa
Медиаплеъра не ти разпознава както трябва и не е нагласен за плейване на файла...
Просто дай доунлоад и от там с дясно копче "open whith" и избираш плеъра с който да се пусне... безотказно е и няма да имаш подобни проблеми... wink.gif
А за отстраниш проблема... махни медиа плеъра и инсталирай най-новата вверсия която намериш...
Ако има нещо пак питай ; )
Tedo1912
интересно че като дам OPEN URL на BS player или Winamp и там не ще да ми го отвори!може ли нещо от firewall-a да е ?с window-ския съм.
vIkToRsHeFa
Най вероятно е това пробвай да го спреш и пробвай тогава...
Освен това виждам че не си заразен с вируси така че не би трябвало да си филтриран. А ако имаше в предвид от еврокомските сайтове... Правиш голяма грешка wink.gif само за ху-то е възможно по този начин... За японеца си има друга хватка ама изисква специялни настройки и е меееко казано неприятна процедура...
Както и да е де пробвай без зашщитна и ако има проблеми тука сме...
Tedo1912
мда!и без защитната не стана!дръпнах и нови кодеци и го сложих,също така и някъв Медия Плейър ама не става!интересно че това стана преди около 4-5 дни,по това време махнах и Zone Alarm от компа обаче не виждам каква може да е връзката!
P.S Много се кефя че има хора които обръщат такова внимание(специално Виктор 10x)
P.S2 За унгареца става въпрос
vIkToRsHeFa
Възможно е да не си я махнал до край и да блокира трафик ако е била със настройката която пречи за гледане на филми онлайн по дефаулт... а иначе ме съмнява и че е възможно и плеърат ти да не е настроент ето кратък откъс :

In the Streaming protocols area, select all the protocol check boxes

иначе къде ти го изписва това (в смисъл грешката къде я показва...)
Tedo1912
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 28 2005, 10:10 PM) *

Възможно е да не си я махнал до край и да блокира трафик ако е била със настройката която пречи за гледане на филми онлайн по дефаулт... а иначе ме съмнява и че е възможно и плеърат ти да не е настроент ето кратък откъс :

In the Streaming protocols area, select all the protocol check boxes

иначе къде ти го изписва това (в смисъл грешката къде я показва...)

това с стената е напълно възможно защото тя по същия начин блокираше гледането и трябваше да и сменям настройките за да гледам.а това където си написал на англииски го превеждма но не мога да разбера кое е tools menu,network tab,streaming protocols area.може ли да ми обясниш и ако онова е от стената дали мога да я махна напълно?
грешката я показва като дам десен бутон на черния екран и оттам дам ERROR DETAILS
Tedo1912
иееееее!оправих го!рових се в някви настройки и стана!мерси на всички които ме изтраяха и ми обясняваха!
vIkToRsHeFa
QUOTE(Tedo1912 @ Nov 29 2005, 08:06 PM) *

иееееее!оправих го!рових се в някви настройки и стана!мерси на всички които ме изтраяха и ми обясняваха!

Много се радваям 4.gif
А иначе какви настройки бяха ако не ти е проблем да кажешconfused.gif
Така де да знае народа в такива случай какво да прави... mrgreen[1].gif
Tedo1912
start menu->programs->accessories->communications->network setup wizard
разни глупости се попълват и даваш само next докато стигнеш до
turn on file and printer sharing и го отмяташ(слагаш тикче)и селд това Finish wizard или нещо от сорта
iLLuSioN
И аз имам един проблем.С уан трее хил .Значи не мога да го гледам онлаин от унгареца ужасно ми лагва.В японеца са само до 12 та серия.Не мога да го свалям от ху то,защото за една серия се чака по 180 мин.плус това някъде посредата пракъсва като ми казва че има някаква грешка.От дата за една серия трябва да чакам по 8 4аса и направо полудявам .Моля ви даите някъв савет че много се зарибих и не мога да го гледам
FrAgMaKeR
Праих ти ЛС от къде да ги дръпнеш по-бързо smile.gif
iLLuSioN
мерси много ама не става. Cannot copy one tree hill 115.hdtv-lol: the specified network name is no longer avalible. Явно сам обречен
vIkToRsHeFa
QUOTE(Tedo1912 @ Nov 30 2005, 10:31 AM) *

start menu->programs->accessories->communications->network setup wizard
разни глупости се попълват и даваш само next докато стигнеш до
turn on file and printer sharing и го отмяташ(слагаш тикче)и селд това Finish wizard или нещо от сорта

Мдаааа то ти си бил блокирал всякакъв досъп навън или навътре от тези портове за шеринга... а филмите в уареза са точно шернати... Този проблем доста хора го имаха и съм им гоказвал ама тука как не се сетих... 16.gif (старооост старооост... rolleyes.gif )

QUOTE(iLLuSioN @ Nov 30 2005, 11:52 PM) *

И аз имам един проблем.С уан трее хил .Значи не мога да го гледам онлаин от унгареца ужасно ми лагва.В японеца са само до 12 та серия.Не мога да го свалям от ху то,защото за една серия се чака по 180 мин.плус това някъде посредата пракъсва като ми казва че има някаква грешка.От дата за една серия трябва да чакам по 8 4аса и направо полудявам .Моля ви даите някъв савет че много се зарибих и не мога да го гледам

Пускай ги да се свалят сутрешно време или вечерта късно и ще се свалят толкова бързо че няма да ти дава грешката за таймаут... А иначе ме съмнява че нямаш някой кодек и ти забавя картината... пробвай да го плейнеш от твоята машина.
Tedo1912
ми то тъпата стена го е блокирала товаsmile.gif))))))
iLLuSioN
Не мога да го плеина ужасно много насича а иначе през ноща уж става обаче тая нощ пак не можеше пак изписва Cannot copy one tree hill 201.hdtv-lol: the specified network name is no longer avalible.И нз вече какво става с тоя ггбит
vIkToRsHeFa
Просто филмите се местят за да се поразтоварят сървърите и да не лагва... Дано поне да има ефект...

ПП. Не е от теб wink.gif а иначе ако ти плеива в другото време значи нямаш проблем wink.gif
Sothebys
Нещо невероятно и магическо се случва с нета (поне при мен).Филмите от японеца не искат да ми вървят оnline.Мога да си сваля филма и си тръгва като пич.А интересното е, че от унгареца ми тръгват, но оттам ми насичат.Неможе да е от кодеците, защото досега съм си ползвал ACEMCP603PRO и нямам проблеми.Help (Hilfe smile.gif )
HoTsoT
попадам на няколко филма които са на 2 диска а е даден само 1ния за гледане онлине .Моге ли да ми кайете как да си пусна 2рия диск без да го тегля.Например Хоусе оф ваь
Крадец на рози
ne мога да гледам 50 първи срещииииииииии
The Shaman
QUOTE(Gorgoroth @ Jan 2 2006, 05:02 AM) *

ne мога да гледам 50 първи срещииииииииии

И каквоconfused.gif Нямаш компютър,нямаш нет,не знаеш къде да го намериш,няма го в програмата на телевизиятаconfused.gif? Мисълта ми е да уточниш малко какъв точно е проблема.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Sothbiss @ Dec 29 2005, 02:22 PM) *

Нещо невероятно и магическо се случва с нета (поне при мен).Филмите от японеца не искат да ми вървят оnline.Мога да си сваля филма и си тръгва като пич.А интересното е, че от унгареца ми тръгват, но оттам ми насичат.Неможе да е от кодеците, защото досега съм си ползвал ACEMCP603PRO и нямам проблеми.Help (Hilfe smile.gif )

1. Попап блокер
2. възможно е самите ракове да са даун
Какво точно става като дадеш върху филма да се гледа онлайн confused.gif

QUOTE(HoTsoT @ Jan 2 2006, 04:18 AM) *

попадам на няколко филма които са на 2 диска а е даден само 1ния за гледане онлине .Моге ли да ми кайете как да си пусна 2рия диск без да го тегля.Например Хоусе оф ваь

Ако става въпрос за ху-то преди да го пуснеш има няколко цифри 1,2,3 и т.н. цъкаш върху тях за да се пусне...
Ако става въпрос за ко.жп-то... Явно има грешка в настройката или на адреса на втория диск... можеш да пробваш да сложиш урл-а където знаеш че се намира файла със този който ти е на първия диск отгоре като променлива
toti_barabata
Аз имам следния въпрос!Начи като записвам филми на обикновенни дискове коитто са 700МB има някои които не ми са хващат защото са точно 700 или 1,2МB повече!Как може тоя проблем да се оправи!?
FrAgMaKeR
QUOTE(toti_barabata @ Jan 7 2006, 07:03 PM) *

Аз имам следния въпрос!Начи като записвам филми на обикновенни дискове коитто са 700МB има някои които не ми са хващат защото са точно 700 или 1,2МB повече!Как може тоя проблем да се оправи!?

Ами те тези дискове, които уж са 700MB обикновенно са стандартно с по 702 и се побират smile.gif Иначе незнам трябва да се реже филма за да се смести unsure.gif
The Shaman
А има и 800 мегабайтови дискове :-)
Може и да е от кодировката на филма. Между DivX wink.gif 3.x и DivX 5.x имаше една разлика - при едното 1 килобайт се счита за 1024 байта, а при другото за 1000 байта. Не помня точно кое за кой DivX се отнася.Та има си програми с които това може да се коригира.Има и други програми с които можеш да отрежеш отделни фреймове от филма...Крайните надписи например :-)
Snow
За гледане на странни формати като mkv и ogm вижте този линк. Ако не ви се разглежда направо сваляйте Matroska Pack.
Rubbish
sad.gif Не знам дали тука е мястото за проблема ми, но не мога да гледам филми онлайн от :
movies.co.jp и erotica.tv .От movies.hu тръгват без проблеми...
Какъв може да е проблема huh.gif
K1llerAngel
здравеите.моя проблем ече до преди 3-4 дена всичко ми вървеше .Но сега като пусна филма го отваря иведнага зацепва.Техника каза че връзката е добра и на лаптопа ввървят.
Знае ли някои как се преинсталира уиндал?
Иот каде мога да намеря 98.В Краен случаи.
Иначе кодеци имедия ми са в ред
ако може някои да помогне БЛАГОДАРЯ
vIkToRsHeFa
1. Във смисъл зацепва confused.gif Вероятно или филма просто не е на на мястото си защото в момента ги местят или имаш проблеми със шеринга на мрежата позвли Client microsoft networks от мрежовите настройки ако не е настроен. Ако е за унгареца предполагам че е прозто защото 50% от филмите са неактивни и не се пускат в момента smile.gif
2. за преинсталацията : http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=3321
3. за славянето на уиндоуса ти препоръчвам да ползваш някое от исотата в магнитния японец smile.gif
K1llerAngel
Засича на всички филми.Тва за настроиките не мога да го намера уиндолса ми е 98
Тази тема и за уиндолс98 ли се отнася дето ми я показа

viktorshefa: Принципът е подобен а иначе от долу пише специялно линкове и за 98 ако не се лъжа сега ще добавя и линк... А иначе дясно копче върху my netowork places на десктопа пропертис два пъти върху картата ти адвенсед и има изброени ip/tcp и останалите протоколи провери дали пред client for microsoft networks го има със тикче отпред... (за да позволиш шеринга на машината smile.gif )
K1llerAngel
проверих всичко както ми каза но нищо
vIkToRsHeFa
QUOTE(k0cet0 @ Jan 22 2006, 07:39 PM) *

проверих всичко както ми каза но нищо

Разгледай първия пост обновен от днешна дата 27:01:2006
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2006, 06:59 AM) *

Разгледай първия пост обновен от днешна дата 27:01:2006

10x,хубул че го обнови smile.gif иначе от стария пост не ми бацаха линкове unsure.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Jan 27 2006, 09:43 AM) *

10x,хубул че го обнови smile.gif иначе от стария пост не ми бацаха линкове unsure.gif

Работеха но поста не съдържаше достатъчно инфо... smile.gif
ACCEPT
искам да питам 'след преинстал на уинда след като сваля филм
Няма никакъв звук
и буквите са много малки
може ли някои да помогне
БЛАГОДАРЯ
The Shaman
QUOTE(moustache @ Jan 30 2006, 05:05 PM) *

искам да питам 'след преинстал на уинда след като сваля филм
Няма никакъв звук
и буквите са много малки
може ли някои да помогне
БЛАГОДАРЯ

Инсталира ли кодек? K-Lite ? Големината на "буквите" ще оправиш от настройката на субтитрите.С какъв плеър гледаш?
ACCEPT
Медия плеар 8 с другите нестава щото съм с уиндъл98
с литъл не ми тръгват он лаин изобщо/не че сега тръгват/
mpsetup ми е кодека
bs plear
The Shaman
QUOTE(moustache @ Jan 30 2006, 05:29 PM) *

Медия плеар 8 с другите нестава щото съм с уиндъл98
с литъл не ми тръгват он лаин изобщо/не че сега тръгват/
mpsetup ми е кодека
bs plear

Инсталирай това: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=3791
Звука е от кодек най-вероятно.Субтитрите можеш също да ги оправиш от кодека,но и от плеъра.нО НЕ И С МЕДИА ПЛЕЪРА.
bs-ТО ИМА НАСТРОЙКИ ЗА СУБ.
ACCEPT
могат ли да се свалят филми от унгареца и как/
vIkToRsHeFa
Ами във определеното за целта време може винаги да се сваля но ти препоръчвам еврокомския сървър. Има всичко почти което го има в нашия и скороста е стабилна 300КБ като не прекъсва и няма вероятност да засече по средата и да трябва да почваш отначало... а и в момента поне малко се стабилизира положението... Специялно за доунлоада от ху-то обаче задължително ти трябва Интернет Експлорер във смисъл във сайта под мозила нещата не тръгват...
А за проблемите със звука виж си ац3 филтрите от контрол панела дали са настроени на макс и си сложи само тоя кодек к-лите-то дето съм дал линк горе други не ти трябват.

Едит: за онлайн гледането виж и каква верчия ти е браузра трябва да е >= 5,5 smile.gif
tUrbaa
От къде да си намеря субтитри за филма munich
WarezRu
http://subs.unacs.bg - По принцип това е сайт за субтитри.
Chakala
Имам едно не малко проблемче със субтитрите на всичките филми,които записвам 14.gif smile.gif smile.gif....
значи записвам филми с DivX формат на CD i DVD дискове и като ги пускам на компа субтитрите са си с нормална големина и шрифт,НО като ги пусна на DVD-то буквите им стават малки и който гледа филма..не е зле предварително да си вземе един бинокъл 10.gif Ако някой знае каде е проблема...плиииис каже те ми wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.