Във вас ми е последната надежда хора-
Имам Win.Media Player 10
IP то ми не е в ония списък
Maxthon Browser-от който съм много доволен
K-Lite Mega Codek Pack- последния възможен (забравих му номера)и единствен инст.кодек
GSpota и Sherloka разправят ,че няма чупени кодеци и сичко там си е ОК.
чисто нов преинсталиран след форматирано //С Windows XP SP2 (който дори си е легален!!!!)
Zone Alarm с барнати настройки така че да не пречи на Плейъра, Кашмерския и той не се ебава макар че само ми спира някви UDP ,TSP Port scanning-все едно сума народ иска да ми се бутне в компа,и въобще вече наистина не знам какво толкова се случва ,че да не мога да си гледам филмите онлайн.Мисля си за следните грешки-кажете ми дали поне се движа в правилна посока.Значи като си пусна филм вече не ми излиза Coneccting,а направо Ready от което вече знам че филми няма да се гледат, а като дам на Download излиза следното:
Cannot find server or DNS Error Internet Explorer
To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options.
On the Connections tab, click Settings.
The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP).От тук си мисля дали нещто тия настройки ги нямам затова ако някои е съгласен да напише какви са му там настройките да ги направя и мойте.А може и настройките на Media Palyer да са ми нещо осрани за което пак ще помоля за съвет.И последен вариант е скоростта да ми е под 200 (на Maxthona пише ,че скоростта
е от 15КБ надолу ама не ми се ще да му вярвам ,щото ебаси...тва скорост ли е)(иначе като си
свалям от япона или МР3, игри някви сичко си е нормално на 300 ,че и повече , абе само филмите да
им го...и порнюгите и те не щат ама за сваляне при тях може). Много има изписано по темата и преди да го постна тва прочетох сичко ама май ми е друг проблема....

(( Абе който каквото се сети да пише...

)