Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лукас Скот
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
fenka_lucas_i_brooke
Chad Michael Murray

Chad Michael Murray

Wallpaper Wallpaper1

Биография

Чад Майкъл Мъри е роден на 24.08.1981 в Бъфало,Ню Йорк,САЩ.
Чад участва като гост в няколко телевизионни шоута, някои от тях са: "Diagnosis Murder" 1993 в ролята на Рей Сантучи, "Dawson's Creek" 2002 в ролята на Чарли Тод.Добре познат на телевизия WB и нейните почитатели, Чад Майкъл Мъри е естественият избор за ролята на Лукас Скот в сериала "One Tree Hill". Възхищава се от таланта на актьорите Едуард Нортън, Леонардо ДиКаприо, Ал Пачино, Робърт ДеНиро и Шон Пен и е повлиян от тяхната игра в работата си. Вярва в природосъобразния начин на живот и спортува много.
- има четири братя (Рекс, Ник, Брендън и полубрат Тейлър) и една сестра Шанън.
- любимият му футболен отбор е Бъфало Билс.
- първата си работа получил на 10 години - разнасял вестници, на 14 е портиер на магазин за понички.
- любимата му книга е "Спасителят в ръжта" на Селинджър.
- има пет кучета. Мелез между овчарка и вълк на име Джо, която взима нявсякъде със себе си. Френски мастиф на име Ози, който е роден само с един тестис. Померан на име Чарли. Мелез между боксер и питбул на име Ани, който е на жена му София и куче пазач на име Алекс, купено, за да я пази.
- заема 22 място в класацията на телевизионните идоли от 2005 година.
- майка му изоставя семейството, когато е само на 10 години. Според него това му помага да пресъздаде героя на Лукас Скот в One Tree Hill.
- любимият му филм е "Боен клуб".
- любим сериал "Семейство Симпсън".
- името му Чад означава - войнствен, войн.
- хобитата му са - упражнения във фитнес салона, футбол, волейбол, баскетбол, американски футбол.
- любими музиканти - INCUBUS, Пит Мъри (Pete Murry) и Бандата на Дейв Матю (Dave Mattew's Band).

Филмография:
One Tree Hill (2003-?)
"Home of the Brave" (2007)
"House of Wax" (2005)
"A Cinderella Story" (2004)
"Freaky Friday" (2003)
"The Lone Ranger" (2003)
"CSI: Crime Scene Investigation" (2002)
"Dawson's Creek" (2001-2002)
"Gilmore Girls" (2000-2001)
"Megiddo: The Omega Code 2" (2001)
"Aftermath" (2001)
"Diagnosis Murder" (2000)
"Undressed" (2000)

Chad Michael Murray Fansites:
CHAD MICHAEL MURRAY ONLINE
CHAD MICHAEL MURRAY
Chad Michael Murray

Lucas Scott - Moments

[/color]

bigwink[1].gif Фенове: bigwink[1].gif
1. seduction_55
2. dqvol4e7o_mims
3. *PeyT*
4. _NathaN_FenkA`
5. ~●R@Li●~
6. Lu}{oR
7. scandalous_girl
8. fenka_lucas_i_brooke
9. Peyton Sawyer
10. DesiTo
11. DaniEl
12. OTH_LP
13. Ledeno_stydena
14. Nathan & Haley fenka
15. lovely
16. Bethany
17. <Radost>
18. Brooke 92^
19. mirka
20.teda_buba
21.Milen4eto
22-p0l43t0
23.haley james scott
24.^Mim0zKa^
25.ava_89
26. Violeta
27. Tutor_Girl
28.sophia__
29.Prinston Girl
30.{`BrukaS`}
31.DeSeRt^RoSe
32.brooke'n'lucas
33. la_belle_helene88
34. Simone
35.lonely_rk
36.filmarkata
37.klopesss
38.Broken_DreAmS
39. Caprice
40.ladysunshine
41.CheerFuL-f
42.mimetyyy
43. brooke_scott
44.[TeDиТо]
45. dudenceto
46. lantrix
47. borislava
48. black1wolf
49..:PeYtOn_SaWyEr:.
50. fai7h
51.rali4kata
52.Snejito
53.`BruKas`
54.mimi_k5
55.Brucas_Forever
56.n3s1
57.nelito0o0
58.dudenceto
59.gabiafrodita
60. m!!m4et0
61.^HiLaRy_DuFF
62.wIckEd^gIrL
63. kalin4eto_
64. {HoNeY}
65. LeoWyatt
66. evetobee
67. Pearly_girl
68.gabci3
69. .:::InLoFf:::.
70. veseto_2402
71. chadmurray_fenka
72.sophia/bruk
73.nelito_91
74.mixmaxshow
75.dariq
76.Detityyy

[color="#990000"]Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
lemmy
Ми кво да кажа за нога май се знае сладур от секъде напрао ме разбива във вси4ките си филми и най-ве4е в ОТХ ест. А бтв снимките не се отварят или поне при мен unsure.gif
lovely
Да и аз нещо снимките не мога да ги видя...smile.gif

А що се отнася до Чад....невероятно е чаровен! Честно казано обаче това мое мнение е много повлияно от ролята на Лукас Скот, не го знам какъв човек е в живота и е много вероятно да не ми хареса толкова много...ако имах възможност да го познавам(еххххsmile.gif ) !! Но иначе е супер пич....к'вото и да кажа..знам че фенките му си мислят същото така че.... няма да изпадам в подробности smile.gif
lovely
IPB Image
BlaCk~RoSe~
Ооо и него си го бива страшно сладък е и е много красив просто супер момче е worthy.gif е не колкото Нейт но е много як и той wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
Еми снимките ги направих като линкове,надявам се сега да се отварят biggrin.gif
Иначе по темата-Обожавам Лукас,да не говорим за Чад!Той ми е любимия актъор!Още от както го гледах във Freaky Friday!А най-любимите ми филми с него са ОТН естествено и Cinderella Story!
Иначе си го обичкам многооо!
seduction_55
Страхотен е.Направо е неустоим. wub.gif
etIto
Хм Чад или Лукас както и да го наричам наистина не може да му се отрече че е много сладък и със старшно очарование но определено не може да се сравнава с Нейтън blush.gif wub.gif
born_4_you
Хм....Чадчо е много сладък. Определено е доста симпатичен (сини очи, руса коса...на думи си е направо перфектен smile.gif ). И като актьор се справя добре, но аз съм на мнение, че може и по-добре. Спечелил си е доста почитатели (това не става ей така... ) и явно си го е заслужил. Аз много му се издразних като изневери на София и оттогава нещо си промених мнението за него.
Иначе нищо лично...як си е пича ама да спре да се жени и да се сгодява за жените от актьорския състав на One Tree Hill, че скоро ще могат да направят една сапунка и от неговия живот. biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ееееми какво да се прави явно е влюбчив човека!Въпреки че София хич не може да се сравнавя с тая новата му годеница!Хич не ми харесва!Ама кво да се прави-ЛЮБОВ!
born_4_you
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 23 2006, 22:13) *

Ееееми какво да се прави явно е влюбчив човека!Въпреки че София хич не може да се сравнавя с тая новата му годеница!Хич не ми харесва!Ама кво да се прави-ЛЮБОВ!

Уф...наистина....тая на малкия и пръст не може да стъпне. Много ми е смешна ама к'во да се прави...
Ще я видим ние тази любов колко ще продължи... biggrin.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(etIto @ Jul 21 2006, 12:38) *

Хм Чад или Лукас както и да го наричам наистина не може да му се отрече че е много сладък и със старшно очарование но определено не може да се сравнава с Нейтън blush.gif wub.gif

Съгласна съм! 4.gif Лукчо наистина е голямо сладурче, но Нейт...... worthy.gif wub.gif 1eyeb[1].gif 1sun[1].gif 4potrivam[1].gif icon_peace.gif bigarmhug.gif нямам думи просто, само ако ми падне..... biggrin2.gif 2039[1].gif
scandalous_girl
Чад е страхотен,просто уникален. За мен той е един от най-красивите и невероятни актиори. Такъв чар,а и толкова много идеални неща,събрани в един човек не съм виждала. Във всичките си филми е много хубав,а и всичките му роли са много добри. Според мен той е добър актиор,но все пак има още много да се учи. Като човек(характер) не ми харесва. Струва ми се,че има наистина много голямо самочувствие и ми изглежда надут. А това със София беше просто върхът на сладоледа. То си пролича какъв е,а и тази Кензи blink.gif -ще ми хареса и с нея после да се разведе. Героят на Лукас ми харесва,но все пак не са малко моментите,когато много ме е дразнил. Доста неща прецака наистина. И въпреки това ми харесва biggrin.gif
*PeyT*
Невероятен сладур, супер магнетичен, чаровен..бебче blush.gif blush.gif Copy of wub.gif Няма да му простя ако ми падне 4.gif tongue.gif...нищо, че не си падам по руси, на него не мога да му устоя 15.gif Толкова е добричък и миличък, направо ангелче, да го изпапкаш! blush.gif Обожавам го! biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Ох... Чад,Чад.....4увствам се някак си... странно като говоря за 4ад Майкъл Мъри... или Лукас Скот...някак си хаха направо стар6а по тая тема.... за6тото той ми е любимия актиор...от..леле толкова мн време от като гледах "A Cinderella Story".... и само като го видях.... ама не савсем серизно говоря....погледнах го пи4а и си викам адския е просто....и от тогава нататъка.....хаха сам няква луда фенка на 4ад..на приятелките им им бе6е писнало от мен по едно време...аз само за негто приказвах...ахаха(даже имах сън с него... в даскало..) аахахах вай не знам как ви се струва...ама направо си бях влубена.. smile.gif4е както и да е... сега няма филм който да не сам гледала с него...няма сайт който да не съм прегледала с него... няма снимка която да не съм видяла... нямаа не6то за него което да не знам... хаха аз се ровя насякаде.. просто.. smile.gifИ така.... мале..колко ли глупости изписах нагоре.. незнам но така е 4ад си ми е лубимия актиор... ии адски много си го оби4кам {{}} И супер доБре играе мом4ето.... 4.gif 3.gif 10.gif biggrin2.gif
bubety
Чад за мен не е само красив мъж smile.gif но и доста добър актьор wink.gif
sladuranka
Няма спор: Актьорски талант - на лице; страхотна външност - на лице.
Но начина по който се отнесе със София...да ме извинявая, ама няма да я бъде тая 9.gif . Да и изневери с не кой да е ами овцата Парис; за к'во се е оженил за нея. И сега с тая новата годеница, че и купил и къща близо до снимачната площадка - "много яко" от негова страна dry.gif .
А историята му със София има ли допирни точки с историята на Брук и Лукас според вас? Защото според мен изключително много - най-вече 3-ти сезон 16.gif .
Nasi
QUOTE(sladuranka @ Aug 6 2006, 19:58) *

Няма спор: Актьорски талант - на лице; страхотна външност - на лице.
Но начина по който се отнесе със София...да ме извинявая, ама няма да я бъде тая 9.gif . Да и изневери с не кой да е ами овцата Парис; за к'во се е оженил за нея. И сега с тая новата годеница, че и купил и къща близо до снимачната площадка - "много яко" от негова страна dry.gif .
А историята му със София има ли допирни точки с историята на Брук и Лукас според вас? Защото според мен изключително много - най-вече 3-ти сезон 16.gif .

worthy.gif 4.gif worthy.gif съгласна съм напълно.
Ето една снимка от времето в което той беше още със София:
IPB Image
Gossip Girl
Направо ума не го побира . Как може да хареса тая грозилка Парис . И да изневери на София с нея . Това е любимия ми актьор като изключим Джеймс Лафърти, ама явно е и много прост . Да изгуби прекрасната София заради Парис Противната Хилтън . А сега и с оная божа кравичка Кензи Далтън. Прекрасен актьор , глупак в живота 16.gif
fenka_lucas_i_brooke
Оф честно и аз не мога да разбера Чад! Имам предвид за Парис -лелеллее не мога да я понасям!Много ми е противна! 0039[1].gif heel_boos2.gif AR15firing.gif
Но какво да го правим тоя Чад къде ги харесва такива не мога да разбера!
Ice^Ice^Baby
Тая Парис едно ме не е хубава ама тва че е тъпа не мога да го понесааааааааааааа
Gossip Girl
Ми аре да се организираме да си съберем пари и да вземем билети за Америка. И там да я намерим Парис и да я набием 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Айдееееее Ще има само AR15firing.gif AR15firing.gif AR15firing.gif AR15firing.gif
seduction_55
Тука Чад е направо неустоим.18.gif18.gif
IPB Image
Gossip Girl
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Особено на средната 18.gif 20.gif
DreamY
МммммммММммммм Чад Майкъл Мъри... рулз smile.gif)0 wub.gif супер мн ме кефи и като визия и като актьор
LPfenKA
Оби4ам Го! 4.gif ама с тия жени..... blink.gif сигурно 6е по обикаля фустите 6е спи с о6е известни жени и 6е се сабере пак със София! biggrin2.gif както във ОТН--беше с Брук с Пейтан с Ана с Ники и накрая се сети 4е оби4а най-много Брук! smile.gif
Надявам се 4е така 6е стане и в живота му!{Ех ме4тирме4ти нали сте безплатни!!!} biggrin.gif
seduction_55
IPB Image
ludoto_tedi
Ето това е трейлър на новия филм на Чад.не вярвах че ще се снима в такъв филм,но все пак
Home of the Brave
lovely
QUOTE(ludoto_tedi @ Aug 18 2006, 21:58) *

Ето това е трейлър на новия филм на Чад.не вярвах че ще се снима в такъв филм,но все пак
Home of the Brave

ООО като гледам е поредния филм за добрите смели американци и злите иракчани или няква подобна пропаганда....явно няма да го гледам 9.gif !!!
stanislava
Щяхте ли да поэнаете Чад тук?
www.gallery.onetreehillfans.com
biggrin2.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(stanislava @ Aug 20 2006, 00:39) *

Щяхте ли да поэнаете Чад тук?
www.gallery.onetreehillfans.com
biggrin2.gif

Амм.. мене ми излиза Джеймс... wacko.gif
stanislava
А сега? Чад
Bloody_Tears
Абе хора,нали искахте да биете Парис?Аз ще ви дам една идея,може вместо само да я биете,направо да си я убиете,аз ще ви помогна с удоволствие. 4.gif пък и може и да ни похвалят 15.gif biggrin2.gif
*PeyT*
QUOTE(stanislava @ Aug 21 2006, 10:04) *

А сега? Чад

Иууу sick1.gif ..отвратителен е! С дълга коса ми мяса на Ди Каприо..супер мазен някъв... wacko.gif
sladuranka
Във "Шантав Петък" е с дълга коса но е мн готин biggrin2.gif .
MuMuTy
Just Sweeeet smile.gif
Brukas fenka
Понеже видях че тук се зароди една групичка против Парис Хилтън (не че аз не съм от нея де много ми е противна) но както и да е.Та вчера прочетох във вестника че Парис е влязла в кингата на рекордите на Гинес за 2007 година като най-надценяваната жена в света 18.gif .Според мен е напълно заслужено.
stanislava
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
seduction_55
IPB Image
IPB Image
Bloody_Tears
снимчиците са много яки!мерси biggrin2.gif 4.gif
Bloody_Tears
Ама с тея очила ми е малко странничък.ама пак си е хубав blush.gif biggrin.gif
Natali
В мен ли е грешката или съм единствената която мисли, че новата годеница на Чад е симпатична. blush.gif Изглежда ми доста чаровна. Да, Чад постъпи страшно несправедливо спрямо София, 1iangr[1].gif но годеницата му е си е красиво момиче dunno[2].gif
*PeyT*
QUOTE(seduction_55 @ Aug 23 2006, 10:47) *

IPB Image
IPB Image

Много яки снимчици! Чадчо е страшен сладур, особено на първата.... blush.gif blush.gif blush.gif 3.gif worthy.gif
Mrs.Ackles
Олее, колко е сладък! blush.gif wub.gif А, мен лично годеницата му въобще не ми харесва! dry.gif
azlili
QUOTE(Natali @ Aug 23 2006, 20:24) *

В мен ли е грешката или съм единствената която мисли, че новата годеница на Чад е симпатична. blush.gif Изглежда ми доста чаровна. Да, Чад постъпи страшно несправедливо спрямо София, 1iangr[1].gif но годеницата му е си е красиво момиче dunno[2].gif

Тая изглезда голяма лигла и подмазвачка!!!! 14.gif
LPfenKA
на мен годеница на Чад ми прили4а на някво мазникаво животно гадно и противно sick1.gif хи4 не ми допада немога да я траам! 9.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.