Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън Скот
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Нейтън Скот
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nasi

Благодарности: FF & Sally

Nathan Scott

Моменти

Season 1Season 2Season 3 Season 4

Топ 5 моменти

Favourite Shirtless Scene Favourite Outfit Favourite Haircut

Саундтрак

Download: Част 1/ Част 2

James Jafferty

Срещи с Фенове

JL with Fans

Биография и Факти

Роден на 25 юли 1985г.
Зодия: Лъв
Роден в Хамет, Калифорния
Цвят на косата: Кафява
Свят на очите: Сини
Ръст: 6'1
Баща: Джеф
Майка: Анджи
Брат: Стюърт
Настаящ адрес: Уйлмингтъм, Южна Каролина (тук се снимат сериите на ОТН)
Образование: в Хамет, Калифорния
Випуск: 2003г.
Висшо образование/ в момента прекъснато, планува да се върне след края на сериала/: в Калифорния
Специалност: Международни отношения
Домашен любимец: куче-Нино /Хъски/
Пробив- 2001г. със сериала Emeril
Любим спорт: Баскетбол
Любим отбор: Лос Анджелис Лейкърс
Любим играч: Майкъл Джордан
Хобита: играене на баскетбол, видео игри и филми
Любим сладолед: Шоколадов
Любима храна: Мексиканска
Любимо пиене: Root Beer
Любими актьори: Том Ханкс и Едуард Нортън
Любими актриси: Натали Портман и Рейчъл МкАдамс
Музика: Eminem, Gemini, Steve Miller Band, Geto Boys and Kanye West....
Любими филми: Боен Клуб, Красиви момичета, Love and Basketball...
Любима книга: "Илиада" на Омир
ЛЮбим празник: 4-ти юли
Обожава шоколад
Телефонни номера с бърз достъп: 1- Майка му, 2- Брат му, 3- Приятелката му, 4- Приятел
Любими коли: Yukon и Mustang Cobra
Любими сериали: South Park, The Sopranos, and The Daily Show
Имa черен колан по Tae Kwon Doe.

Снимки

12.gif Фенове: 12.gif
1. _NathaN_FenkA`
2. ~●R@Li●~
3. Nasi
4. Nathan & Haley fenka
5. stanislava
6. ^HiLaRy_DuFF
7. scandalous_girl
8. fenka_lucas_i_brooke
9. Peyton Sawyer
10. haley james scott
11. DesiTo
12. seduction_55
13. janushka
14. solenka
15. LeYtOn
16. Prinston Girl
17. dqvol4e7o_mims
18. Devil^Rose^^
19. Ledeno_stydena
20. love_Nathan
21. mar4ettoo
22. *PeyT*

23. Diabolic^Angel
24. Bethany
25. <Radost>
26. Brooke 92^
27. siska
28. v88
29.`BeBSisInKaAa`
30. MaGiTo
31 .love_Nathan
32. etIto
33. Menna
34. iveto
35. Simone
36. KiD^ViCiOuS
37. nadezhda_had
38. sanuvam
39. Devon
40. Lolipop
41. Tutor_Girl
42. valenceto
43. {`BrukaS`}
44. sophia__
45. {HoNeY}
46. ^^HeLa^^
47. Estell
48. lonely_rk
49. EvilAngel
50. westi
51. svetlety
52.Vqtarcheto
53.LoveOneBoy
54.Ver4eTo
55.la_belle_helene88
56. mapuu
57. ~§PeTeNCeTo§~
58.sulu
59.Haley_James_Scott
60.Jolly_GirL
61.Naley_4ever
62. SLUNCETO_89
63.<Radost>
64.kalin4eto_
65.ashley_love
66.CHaRmInG_giRL^_
67.ani4ka_89
68.LoF_Chad
69.EmErIcA06
70.kingsize-4eto
71.**Sophia**

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
ludoto_tedi
o Джеймс това сладурче.в началото много ме дразнеше героя му Нейтън като беше гаден но после като стана миличък под вличнието на Хейли стана бижу!а като гледам как играе баскетбол ...... да не мога да продължа smile.gif

Благодарности на Наси!!!
Brukas fenka
Ами Хейли превърна Нейтън в един прекрасен човек за който не се съмнявам че повечето момичета мечтаят.Той впечатли всички с безкористната си и истинска любов към хейли, също и с невероятната си трансформация от лошото момче към момчето мечта.Абе каквото и да си говорим Нейтън е върха smile.gif
lemmy
Хах бе сладур си е винаги си ме е кефил като герой дори и в на4алото когато беше "лош", тогава беше изключително...секси...хахахах абе сладур си е бе, а с Хейли са идеални заедно.
sladuranka
QUOTE(Brukas fenka @ Jul 20 2006, 10:44) *

Ами Хейли превърна Нейтън в един прекрасен човек за който не се съмнявам че повечето момичета мечтаят.Той впечатли всички с безкористната си и истинска любов към хейли, също и с невероятната си трансформация от лошото момче към момчето мечта.Абе каквото и да си говорим Нейтън е върха smile.gif

Напълно съгласна съм с теб. Такава промяна не може да не остане незабелязана. А и всичко което направи за Хейли, за кариерата й и така нататък - кой не би искал един такъв Нейтънчо до себе си wink.gif 10.gif .
<Radost>
" God, I love that guy! "

Много е готин, всяко момиче си мечтае за един такъв Нейтън!(и аз... wub.gif )
BlaCk~RoSe~
wub.gif wub.gif [i]Ооооо невероятен е!!!Направо се разтапям пред него толкова е сладък и чаровен и красив и атлетичен аууу wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif и героя му страшно много ме кефи някъв такъв надут газар най известния оха е той се промени но и като гадняр много ме кефеше wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif даже много пъти завиждам на Хейли 15.gif понякога си мисля че тя не заслужава такова съкровище само как го изостави 9.gif но както и да е..та Джеймс е страхотен!!!!!!!
solenka
Наси, страхотна тема! 4.gif 4.gif 4.gif
Оххх.... Нейтън е сладур от класа. В началото когато си беше гаднярче също ме кефеше biggrin2.gif , но сега просто нямам думи. И Джеймс и Нейтън са Жестоки! 3.gif 3.gif 3.gif Оххх... само да ми падне! 4potrivam[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Чакайте и аз да си дам мнението за този сладур!Мога да кажа че много ме кефи,голям пич си е!И ми е от любимите актъори,е не е на 1 място-там е Чад,но също заема да кажеме 2 или 3 място blush.gif
etIto
Хмммм Джеймс или Нейтън както и да го наричам си е страшен сладур и супер много ме кефи героят му и преди и сега wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif а да не говорим че обожава шоколад blush.gif

ПС.Nasi мерси за темата страшна си smile.gif
love_Nathan
поздравления Nasi!!!наистина страхотна тема!евалаsmile.gif
то за JAMES може да се говори с дни...но накратко той е просто страхотен.мом4е-ме4та wub.gif
като външност просто няма какво да го обсъждаме всеки може да види 4е е перфектен
а самият му персонаж във филма Нейтън наистина е просто веднъж.страхотен е ...вси4ко е него е съвър6ено ...не е трудно 4овеk да се влюби в него ,даже е неизбежно
какво да говорим Nathan is the best
seduction_55
Супер тема.Браво.
born_4_you
Джеймс направо го боготворя! Така че каквото и да напиша ще бъда пристрастна! И все пак има защо! За Нейтън нямам какво кой знае по-различно да казвам. Героят е неповторим, един от най-значимите според мен за One Tree Hill. Джеймс е невероятен като външен вид, като актьор (мисля, че се справя доста добре), а и като баскетболен играч май също е страхотен!
С две думи : Джеймс Лафърти
~●R@Li●~
темата е много хубава!Героят ми е любим(страшен пич)много ми харесва характера му ивсичко останало в него rolleyes.gif smile.gif blush.gif
dulsinea
Moмичета, не искам да се заяждам с никой, но четейки постовете ви се питам - кого боготворите?!!
Едно момче, което благодарение на добрите гримьори, фризьори и стилисти придобива идеалния външен вид... Ако ги няма всички тези имиджмейкъри дали ще сe захласнете така по едно обикновенно изглеждащо момче?... Външния вид не е всичко!

Ето ви малко снимчици за 'изтрезняване' wink.gif - тук Джеймс е в естествен вид, без почти никаква намеса на стилисти...

James Lafferty 1
James Lafferty 2
James Lafferty 3
James Lafferty 4
James Lafferty 5
James Lafferty 6

П.П. No Ofence!!!
born_4_you
Аз мисля, че вскички вече сме ги виждали тези снимки и въпреки тях продължаваме да харесваме Джеймс. Това доказва, че не само външния вид е от значение.
Аз например харесвам страшно много неговата усмивка! Ще ви се стори смешно, но в 9 епизод първи сезон в началото имат сцена с Хейли и той тегли такава усмивка, на коята аз не мога да устоя. blush.gif Или пък неговият глас...също страшно много ми харесва. Освен това погледът му...намирам го за повече от искрен и откровен. Мога да изброявам още много неща, които едва ли ще са достатъчни, за да докажа,че не харесвам Джеймс само заради външния вид. Вярно е, че това е важно, но не е всичко.
Знам, че е малко странно да ти допада някой толкова много при положение, че не го познаваш, че не знаеш какъв човек е в действителност, но от това, което виждам (отново не само като външен вид) аз съм си израдила представа, която ме кара да харесвам Джеймс!

П.П. Първата снимка не е на Джеймс wink.gif
storm
Доста е зле без грим и светлина, две мнения по въпроса няма (борбата с акнето ще е жестока) 16.gif .

П.С. аз не ги бях виждал, тоест, не сме всички. После, борн 4 ю, ти не харесваш Джеймс, а харесваш Нейтън, а Нейтън не съществува, той е фикция. Следователно ти не познаваш Лафърти (ама хич), видът му е далеч от съвършенството (видяхме вече) и ти пак казваш, че е неустоим, е аз на това му казвам --> shocking.gif blink.gif
RoXXy_
какво толкова лошо има да харесваш някой персонаж от сериала confused.gif дори и да е измислен... biggrin2.gif
и като се замисля, тези снимки на Джеймс са доста стари и вече май се е пооправил ...но въпреки това, са доказателство, че и телевизионните звезди са хора и не изглеждат перфектно... smile.gif
born_4_you
QUOTE(Joro @ Jul 23 2006, 20:32) *

Доста е зле без грим и светлина, две мнения по въпроса няма (борбата с акнето ще е жестока) 16.gif .

П.С. аз не ги бях виждал, тоест, не сме всички. После, борн 4 ю, ти не харесваш Джеймс, а харесваш Нейтън, а Нейтън не съществува, той е фикция. Следователно ти не познаваш Лафърти (ама хич), видът му е далеч от съвършенството (видяхме вече) и ти пак казваш, че е неустоим, е аз на това му казвам --> shocking.gif blink.gif

Мисля, че по-горе не споменах нищо за Нейтън. Говорех за човека, който играе този герой. И дори да е така...вярно е, че харесвам Нейтън като персонаж, но главните неща, които ми допадат в него, не идват от героя, а от актьора. wink.gif . Вярно е, че не познавам Лафърти, но това не ми пречи да го харесвам по това, което мога да видя в него...дори и да се заблуждавам. Именно за това тези снимки не ми повлияха, когато ги видях. А освен това и на доста места във филма се забелязват проблемите с кожата му (поне на мен ми е правело впечатление).
fresh_girl
Аз мога да кажа само,че дори Джеймс да няма перфекна кожа това не го прави по-непривлекателен...а всички лица от филмите нямат нищо общо с това което са в действителност(поне в повечето случаи)...но това не пречи на хората да ги харесват,нали?А и ние няма да се омъжваме или женим за тези хора,единственото което може да направим е да им се наслаждаваме и да им се кефим максимално.Ние ги виждаме такива каквито ни ги показват,а не такива каквито са,а и се самнявам в истинския живот Джеймс да има мн общо с Нейт,но знам че е добра душа то си му личи...Излишно ли е да казвам че и аз мн харесвам Джеймс и ако ми падне няма да му проста?! biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Nasi
Аз мисля/спомням си/, че този спор/не спор, защото това не е спор/...този проблем се обсъждаше доста преди няколко месеца и затова няма да си казвам мнението отново. Само ще кажа, че никой не е перфектен и това са съвсем нормални човешки проблеми.
Nasi
Честит Рожден Ден на Д. Лаферти.

IPB Image

ПС: Съжалявам за двойния пост.
love_Nathan
4естит рожден ден на James и то мен!!! 4part[1].gif
аз си мислих 4е днес имам скапан ден а то се оказа 4е било истински празник! biggrin.gif
Nathan & Haley fenka
Честит рожден ден на James и от мен
ludoto_tedi
ЧРД Джеймс biggrin2.gif

IPB Image
born_4_you
Честит Рожден Ден, Джеймс!!!!!!!!!
Всичко най-най-хубаво! Много професионални и лични и успехи и все така да ни радва!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
~●R@Li●~
Честит Рожден ден и от мен 4.gif 0106[1].gif
Mrs.Ackles
Hа мен също не ми повлияха тея снимки! huh.gif За мен пак си остава най-готиния пич от сериала!!! blush.gif wub.gif blush.gif Супер сладур е! ЧРД и от мен, дано да бъде все така добър актьор както досега и най-накрая да се снима в някое ново филмче та да радва нас- феновете му! worthy.gif worthy.gif smile.gif
KaRaMeL_
В началото на филма героят му много ме дразнеше, понеже беше много арогантен. Но наистина Хейли го промени и откакто са заедно, героят му стана много по-различен.
Но в истинския живот Джеймс е голям сладур. Има невероятно излъчване, една такава срамежлива усмивка, пленителни очи.....охх...ще умра 4.gif
ludoto_mimi
Еййй. Аз пък го забравих, а пък с Наси и Дара му го честитихме преди няколко седмици. 18.gif 18.gif 18.gif

Честито и от мен, всичко най-хубаво му желая. biggrin2.gif
janushka
ето и моето мнение:
Относно Нейтън както повечето се изказаха тои е супер,ама супер пич,наи-готиния герой в целия сериал. Той е принца на белия кон, за който всяко момиче си мечтая(особено аз,пък съм уверена, че не съм единствена). Също мн ме радва пътят му към това да се превърна в Good Guy.Аууу,моментът.когато са на онази дървена маси4ка с Хейли е жесток wub.gif inlove.gif и гривната е толкова 3cip[1].gif нямам думи просто. Ами когато Хейли отива у тях дa му преподава,тогава е с вързана коса,и като разбира за проблемите му с баща си и макар да се прави на надувка,всъщност Нейт е мн раним. А или пък когато Белия ги изхвърли от автобуса и те после се "спасяваха" един друг. Друго което ме кефи у героя му е че остана верен на Хейли въпреки всичко и всички,неговата пламенна отдаденост и жертвоготовност към нея. А бе той е наи-якия ПИЧ в сериала
Относно Джеймс: мн ме кефят неговите баскетболни умения,височината и лелеееееее,този поглед е убииствен blush.gif (моментът когато полуумрял излиза от болницата и отива при Хейли и с пресипнал глас и й говори, че ако ще тва да е поседното нещо което ще направи,но на всяка цена ще отиде при нея - там такъв поглед вадиииии blush.gif blush.gif blush.gif еххх,само да ми паднеше wub.gif inlove.gif )
А относно това, че да боготвориш някого, който го виждаш перфектен на екрана,може би е малко преувеличено, щото ти не го познаваш истински и очите лужат(видимото е лъжовно, който извод ни се натрапва от Античната литература - Едип цар,Антигона и т.н.)Но пък какво толкова пречи да си помечтаем,поне печтите в този свят са безплатни,нали? biggrin.gif
А и това за акнето тва е нещо нормално и вс го имаме или сме го имали или ни предстои да го имаме.Тове е съвсем нормално за тогавашната му възраст.Това показва, 4е той е напълно нормален човек и никое (не)щастие не му е непознато 18.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(janushka @ Jul 26 2006, 01:54) *

ето и моето мнение:
Относно Нейтън както повечето се изказаха тои е супер,ама супер пич,наи-готиния герой в целия сериал. Той е принца на белия кон, за който всяко момиче си мечтая(особено аз,пък съм уверена, че не съм единствена). Също мн ме радва пътят му към това да се превърна в Good Guy.Аууу,моментът.когато са на онази дървена маси4ка с Хейли е жесток wub.gif inlove.gif и гривната е толкова 3cip[1].gif нямам думи просто. Ами когато Хейли отива у тях дa му преподава,тогава е с вързана коса,и като разбира за проблемите му с баща си и макар да се прави на надувка,всъщност Нейт е мн раним. А или пък когато Белия ги изхвърли от автобуса и те после се "спасяваха" един друг. Друго което ме кефи у героя му е че остана верен на Хейли въпреки всичко и всички,неговата пламенна отдаденост и жертвоготовност към нея. А бе той е наи-якия ПИЧ в сериала
Относно Джеймс: мн ме кефят неговите баскетболни умения,височината и лелеееееее,този поглед е убииствен blush.gif (моментът когато полуумрял излиза от болницата и отива при Хейли и с пресипнал глас и й говори, че ако ще тва да е поседното нещо което ще направи,но на всяка цена ще отиде при нея - там такъв поглед вадиииии blush.gif blush.gif blush.gif еххх,само да ми паднеше wub.gif inlove.gif )
А относно това, че да боготвориш някого, който го виждаш перфектен на екрана,може би е малко преувеличено, щото ти не го познаваш истински и очите лужат(видимото е лъжовно, който извод ни се натрапва от Античната литература - Едип цар,Антигона и т.н.)Но пък какво толкова пречи да си помечтаем,поне печтите в този свят са безплатни,нали? biggrin.gif
А и това за акнето тва е нещо нормално и вс го имаме или сме го имали или ни предстои да го имаме.Тове е съвсем нормално за тогавашната му възраст.Това показва, 4е той е напълно нормален човек и никое (не)щастие не му е непознато 18.gif

Абсолютно съм съгласна с теб! 2thum[1].gif И аз по-горе си изказах мнението, че за мен Джеймс пак си остава № 1, ама тва с мечтите и всичко останало, което каза е точно така! smile.gif 1clap[1].gif
scandalous_girl
Героят на Нейтън се разви най-много в сериала и промяната беше наистина очевидна и всички я харесахме. Той е момче мечта,всичко,което прави сякаш е правилно. Единственото,което не ми харесва е,че лесно е контролиран и манипулиран от баща си,но все пак все нещо трябваше да не му е в ред. Самият Джеймс ми харесва на външен вид,но никога не ми е допадал толкова много. Нещо в него,в неговото изражение не ми харесва.
^EmPiRe^GiRl^
Олее тва мом4е е направо супер, този поглед, тази усмивка, това тяло ... wub.gif wub.gif като всяко друго моми4е си го искам само за мен.голям 4аровник е , отна4ало много ме дразнеше,оба4е кат го гледам после как се промени, стана идеален, мом4е ме4та както вси4ки казвате Copy of wub.gif
mar4ettoo
kakto vs iskam i az da ti kaja 4e temata koqto si napravila e straxotna...iskam i da popitam ne6to..ima li nqkakuv sait ili e-mail adres na koito moje da my se pra6tat pisma..nz iskam da my drasna nqkoi red a nz kude...pls ako nqkoi znae da mi pi6e na maila mar4ettoo@abv.bg...thanks predvaritelno

edit: Пиши на кирилица!!!
Правила на Форума
Nasi
Някъде из другите теми мисля, че имаше слажен адрес.

IPB Image
mar4ettoo
az su6to podkrepqm tezata 4e vun6niq mu vid ne e ot 4ak takova zna4enie...ta nali ako tursim perfekniq takuv 4ovek na dali bixme mogli da go namerim...vinagi bi my kycalo ne6to...az stra6no mn xaresvam james...daje ponqkoga se 4ydq da ne mi stava maniq huh.gif no toi e prosto straxoten...ne bix my otkazala v nikakuv sly4ai.. smile.gif iskam samo da popitam ne6to znaete li nqkakuv sait ili mail na koito moj da my se prati ne6to..ama da e sigyrno eventoalno 4e 6te stigne do nego..bix bila blagodarna ako mi kajete..

edit: Пиши на кирилица!!!
Правила на Форума
bubety
Според мен няма актьор, певец, водещ или който и да е известен човек даван по телевизията може да се сравнява с реалноста. Това не значи че са грозни. Всеки е привлекателен, но на тв-то доста е по-привликателен от очакваното заради грима и още екстри smile.gif Поне това е моето мнение де wink.gif
seduction_55
IPB Image
solenka
seduction_55, снимката е страшна! 3.gif 3.gif 3.gif Мерси! Но ми изглежда прекалено женствен в лицето, а и фотошопа малко зле се е представил. wink.gif
seduction_55
QUOTE(solenka @ Aug 6 2006, 12:22) *

seduction_55, снимката е страшна! 3.gif 3.gif 3.gif Мерси! Но ми изглежда прекалено женствен в лицето, а и фотошопа малко зле се е представил. wink.gif

Ми аз я намерих и щото ми хареса реших да я споделя. biggrin2.gif blush.gif
solenka
Аз нямам предвид, че ти си я правила. Просто според мен си личи, че е обработена с фотошоп и то не много качествено.
seduction_55
QUOTE(solenka @ Aug 6 2006, 15:45) *

Просто според мен си личи, че е обработена с фотошоп и то не много качествено.

Съгласна съм обаче не можеш да отречеш че е много сладък. 10.gif
solenka
Eeeee сега. Права си, че е много сладък! wub.gif wub.gif wub.gif
ludoto_tedi
IPB Image

IPB Image
IPB Image
Nasi
Тедиии още веднъж мерси...супер са...Джеймс/Нейтън изглежда супер!!!!
Gossip Girl
Ааа Джеймс е просто перфектен 10.gif . Не може да се отрече ,нали ? Освен това , ако може някой по - осведомен от мен да ми каже да ли той си има приятелка ? worthy.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Prinston Girl @ Aug 12 2006, 16:39) *

Освен това , ако може някой по - осведомен от мен да ми каже да ли той си има приятелка ? worthy.gif

Дам ... доколкото си спомням беше тази ....... в темата за новини сме я обсъждали
IPB Image IPB Image IPB Image
mar4ettoo
може да прозвучи много смешно но искам да попитам как мога да сложа някоя негожа сминка от моя pc..за първи път ми е и не съм много на ясно.. unsure.gif
Nasi
Първо качваш избраната снимка в сайт за снимки, например http://imageshack.us/ , а след това взимаш URL-то на снимката и го слагаш тук, като използваш бутона Сложи снимка
IPB Image

ПС:

Нинче из ФФ пишеше, че вече не му е тя приятелка. Такива бяха слуховете. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.