Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън Скот
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Нейтън Скот
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ Aug 12 2006, 21:34) *

ПС:

Нинче из ФФ пишеше, че вече не му е тя приятелка. Такива бяха слуховете. wink.gif

Еми то с това разтояние помеждуим rolleyes.gif , той е млад, той е Джеймс ще си намери друга 18.gif
mar4ettoo
да ама не става изписва ми : sorry, dynamic oages in teh img tags are not allowed..искам да я кача тая снимка а се чуствам вече тъпо че не мога да се справя..за последно моля да ми го кажеш по подробно 18.gif sad.gif blink.gif unsure.gif
Nasi
това означава, че не си избрала URL-то й, а директно я взимаш с тагове...тогава не е нужно да използваш бутона за сложи снимка.
mar4ettoo
IPB Image
Тази негова снимка ми е направо любима...надявам се да ви хареса и мн благодаря за помоща.. biggrin2.gif ..ама приятелката му не е от най - хубавките
Mrs.Ackles
Тая, бившата му въобще не ме кефи! dry.gif Ама, той Джеймсчо е толкава сладък, че като нищо ще си намери някоя нова! blush.gif wub.gif wub.gif
mar4ettoo
да мн си права...ако можеше да съм на наино място би било мн хубаво ама такива като него не излизат с такива като нас...по обикновените момичета..да си намери някоя нова ама да гледа този път да е по готина от предишната.. smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(mar4ettoo @ Aug 15 2006, 19:13) *

да мн си права...ако можеше да съм на наино място би било мн хубаво ама такива като него не излизат с такива като нас...по обикновените момичета..да си намери някоя нова ама да гледа този път да е по готина от предишната.. smile.gif

ХаХ, дамм... така е! smile.gif
Nasi
Съвсем нова информация:
Явно това, че са се раздалили не е истина и е било само слух.
Рейчъл е момичето между Джеймс и Бетъни:
Хората, които са били там казват, че била найстина много симпатична и добра. smile.gif
IPB Image
Gossip Girl
Oooo колко жалко , когато прочетох , че няма вече приятелка се почувствах поне малко по - добе .. Ама тва момиче не изглежда добре .. Да си имаме уважението ... Сигурна съм , че има много по - готини мацки , които си падат по Джеймс .. Включително и тук
Mrs.Ackles
QUOTE(Prinston Girl @ Aug 18 2006, 02:18) *

Сигурна съм , че има много по - готини мацки , които си падат по Джеймс .. Включително и тук

Естествено! blush.gif biggrin2.gif Еми, и на мен не ми харесва особено приятелката му, но ако са щастливи
и ако се обичат, няма нищо лошо! smile.gif
Nasi
Ето една съвсем нова снимчица:

IPB Image

И една по-старичка:

IPB Image
stanislava
Забелязахте ли надписа на първата снимка?
Та значи DUKE,а?
Само дано и Хейли е там Стискам палци 4.gif
Bloody_Tears
оооо,къв е сладук там!!!!! blush.gif 3.gif blush.gif blush.gif rolleyes.gif
Bloody_Tears
говоря за новата,защото на старата... wacko.gif
stanislava
Като навсякъде wub.gif
Bloody_Tears
естествено 3.gif 4.gif blush.gif
Mrs.Ackles
Ауу, сладурче! blush.gif wub.gif blush.gif
stanislava
Тук съм снимала Джеймс на плажа ха-ха-ха 10.gif
Виж
Summer
Джеймс е наистина страхотен! Ролята на Нейт според мен му приляга страхотно. За съжаление не съм го гледала в други филми, надявам се сега след нашумяването на сериала да има и други роли, а това със сигурност ще стане. Относно самият персонаж - Нейтън е страшно мил и грижовен, умеещ да обича истински.
mar4ettoo
не мога да се наситя да го гледам..мисля че никога няма да ми омръзне или поне не в близко бъдеще..ако можеше да доиде до българия би било наистина страхотно biggrin.gif
vivata123
ауу,много е сладурест!!особено като си дигне веждите... biggrin.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(vivata123 @ Aug 27 2006, 16:23) *

особено като си дигне веждите

Дамм! happy.gif Мн е сладичък тогава (е, то попринцип винаги е супер готин blush.gif wub.gif )
mar4ettoo
няма нещо което да прави и да не ми харесва.. rolleyes.gif незнам как го постига но е страхотен във всеки един момент.. 4.gif ...незнам дали бих могла да му намеря някакъв косур...мммм не маи наистина е пожече от страхотен....

..............................................

http://img165.imageshack.us/my.php?image=237e9jt5.jpg
Bethany
QUOTE(mar4ettoo @ Aug 27 2006, 14:05) *

не мога да се наситя да го гледам..мисля че никога няма да ми омръзне или поне не в близко бъдеще..ако можеше да доиде до българия би било наистина страхотно biggrin.gif

да rolleyes.gif само да дойде ,няма да го пусна да си иде! 3.gif worthy.gif 1eyeb[1].gif wub.gif
mar4ettoo
smile.gif оо доиде ли тука прости да забрави че може да си тръгне.... rolleyes.gif не бих го пуснала за нищо на света...ако можеше да съм на мястото на приятелката му даже за един ден...о боже 1sun[1].gif 5angel[1].gif 4part[1].gif 5daga[1].gif
lily93
Ой , мале той е голям сладур , ще го изпапкам smile.gif
Bloody_Tears
оле,немога дори и да си представя колко ще се кефя ако дойде.мммммм...мечти,мечти wub.gif wub.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
mar4ettoo
искам много да стане това но незнам защо се съмнявам че ще стане... sad.gif на дали знае въобще къде се намира България... dunno[2].gif ...което е доста жалко... sad.gif
ludoto_mimi
Aми ако всичките тук... хм, фенки, се наканите да му пишете може и да му светне къде сме. wink.gif happy.gif
Gossip Girl
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 2 2006, 00:23) *

Aми ако всичките тук... хм, фенки, се наканите да му пишете може и да му светне къде сме. wink.gif happy.gif

Като , че ли той си чете писмата от феновете sad.gif

Снимчици :

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
siska
Аз писах веднъж едно писмо. e-mail дадох и споменах няколко пъти 4е съм от България, и 4е тук има мн негови фенове и фенкиsmile.gif Но май е нямало никакъв ефект sad.gif
Bloody_Tears
ей хора!хайде да му пишем всички поне по 3 писма да испрати всяка от нас!да го поканим да дойде в софия и не само той(макар че искам най-много той wub.gif ) и предполкагам,че тогава поне ще знае,че има такава страна или още по-добре,нашите мечти ЩЕ СЕ ЗБЪДНАТ!!!!може и да дойде!трябва да имаме надежда и да го искаме силно.ако толкова силно го искаме всички,може и да дойде.можете ли да си представите...джеймс седи срещу нас и ни се хили,колко сме луди....по него! wub.gif wub.gif wub.gif
lily93
James е голям сладур,много ме кефи,ще го изям! Той още от самото начало на филма ме кефи много !!!! СУПЕР Е
Bloody_Tears
малко не се вижда на първата снимка,но другите... 4potrivam[1].gif 1sun[1].gif 0106[1].gifнаправо да го изям 4potrivam[1].gif
ludoto_mimi
Тези снимки вече са пускани и можеше да ги направиш на линкове. wink.gif
stanislava
Съжалявам,не съм ги виждала тук.А не ги пуснах като линкове,защото много често ми стават проблемчета wacko.gif ,освен това предварително се извиних за дългия пост
А току-що видях,че вече са едитнати 16.gif Мерси 4.gif
janushka
Хаха.Страшни снимки 4.gif Джеймс е страхотен blush.gif blush.gif Особено на тези като сжещеник 18.gif 18.gif 10х stanislava
П.С.:аз не се сещам да съм ги виждала другаде
mar4ettoo
ако знаех къде мога да му пиша дори да знам че шанса да го прочете е един към 2милиона бих го направила така че ако знаеш къде моля те даи да се пробвам пък да става каквото ще.. blush.gif
snejana
Здравей те!
аз също прочетох цялата тема но никаде не видях някакав адрес ако някой го знае и ако не му е проблем нека го каже и се извинявам предварително ако го има и аз пак питам ама прегледах добре... unsure.gif
solenka
Погледнете в тази тема:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=3078&hl=
stanislava
Адреса на Джеймс го има в темата Чат smile.gif
Доколкото си спомням имаше даден и някакъв e-mail wink.gif
snejana
мерси много!
mar4ettoo
и аз мерси вече му драснах няколко реда пък да видим какво ще стане и дали въобще ще пише sad.gif данооо unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(mar4ettoo @ Sep 9 2006, 19:04) *

и аз мерси вече му драснах няколко реда пък да видим какво ще стане и дали въобще ще пише sad.gif данооо unsure.gif

Aко е добро момче, ще пише. happy.gif
solenka
QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 9 2006, 19:49) *
Aко е добро момче, ще пише. happy.gif

Ами изглежда, че не е добро момче. 9.gif Аз и по лоши си падам, де. 18.gif
Писах му през май месец и още нямам отговор. sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(solenka @ Sep 9 2006, 21:54) *

Ами изглежда, че не е добро момче. 9.gif Аз и по лоши си падам, де. 18.gif
Писах му през май месец и още нямам отговор. sad.gif

Ами или не ги проверява, или това не е истински адрес, знам ли. Аз само веднъж съм писала такива неща. На една група, имаше e-mail в сайта. Трогнах ги хората, даже и диск ми пратиха, то аз затова ревах де. 18.gif 18.gif
Ама не го знам Джеймсчо. Той лошо момче. 15.gif
solenka
Аз пратих писмо по обикновената поща с молба за автограф, но може и да се е загубило или да не му е дошъл реда за четене и отговор. rolleyes.gif
stanislava
Някой знае ли къде мога да гледам или да си изтеля клипчето от The Teen Choice Awards 2004,където Джеймс и Чад дават някаква награда?PLS cry.gif

Ето снимка на Джеймс,от доооста добре позната ни фото сесия,само че явно е хванат неподготвен.Дано да ви хареса wink.gif Тук
А на тази много яко се е захилил biggrin.gif Тук
Nasi
Ето още две и от мен:

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.