Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Tim Smith
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Nathan_
много е заблуден тоя...
като риис от Малкълм... biggrin.gifbiggrin.gif
ladysunshine
Хмм... Тим имаше някой добри моменти, когато беше забавен, но като цяло героя му доста бързо се изчерпа, аи затовАа сигурно го махнаха набързо. Нищо чудно, че са били приятели с Нейтън когато Нейт е бил гадняр. Тогава са ставали за приятели и беше естествено, че когато Нейтън се промени вече нямаше как да са best friends. Единствено ми стана жал за него когато обесняваше на Нейтън, че се чувствал изоставен от него
brooke_scott
ми тим не е лош ама не ме кефи особено ,има си весели моменти
black1wolf
Егати пича е този.Беше супер забавен и смешен biggrin.gif
P_Sawyer_
Голям образ е Тим.Много ми беше забавен biggrin.gif
dqvol4eto94
Много е глупав ейййй! Много се смях, когато помисли полицайките за стриптизьорки :Д
LockedHeart
Пълен малоумник. цееше адските лафове. На мен също ми липсва.
Haley_J_Scott
who want's to swim,with naked Tim.
who want's to get drunk,and have sex with him
счупила съм се да се хиля на тая простотия biggrin2.gif
[dEs]
Той беше много забавен. Лафовете му просто цепеха мроко от всякъде, не е истина как съм се смяла... Ама защо му викаха Дим huh.gif huh.gif huh.gif blush.gif
ani4ka_89
Не знам как съм забравила да се разпиша в тази тема, защото Тим страшно ме радва като герой, внасяше свежа нотка в историята, скъсала съм се да се хиля на някои от незабравимите му лафове. 18.gif
Катeто
Скоро гледах едно клипче с най-смешните моменти от ОТХ и едно главните лица беше Тим,според мен малко или много сериала загуби sad.gif Пък и бях свикнала с репликата ''Тим просто кажи...'' 18.gif
heili
Много е готин 3.gif .Така съм се смяла на неговите изцепки абе пич и определено голямо лице 4.gif 4.gif 4.gif луд луд лице и половина направо кърти отвсякъде 4.gif happy.gif жалко,че вече го няма ... sad.gif
heili
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 30 2007, 14:58) *
Скоро гледах едно клипче с най-смешните моменти от ОТХ и едно главните лица беше Тим,според мен малко или много сериала загуби sad.gif Пък и бях свикнала с репликата ''Тим просто кажи...'' 18.gif

да и аз бях свикнала с това ''Тим просто кажи...'' biggrin.gif

но както казвах гадно,че вече го няма в сериала sad.gif
Marissa Cooper
Хехе,много ми беше смешен и на мен с това "Тим просто кажи.."..Хубав е иначе,понякога ме дразнеше,че се държеше като невменяем и с тази дъълбоока привързаност към Нейт,чак сина му се казва така rolleyes.gif Обаче внасяше някаква свежест в сериала..Жалко,че се държаха тъпо с него,все му се присмиваха,беше малко като аутсайдер,особено в следващите сезони,когато се оформи групичката Нейли,Лукас,Брук,Пейтън,Устата...
Гадно ми стана,когато в петия сезон каза "Липствате ми,бе хора".Дано да го вмъкнат в някой и друг момент.
rooney_ivan
какво да кажа освен ДИМ
nelito_91
Цепи мрака 18.gif 18.gif 18.gif без него ОТН нямаше да е същия!!!
RaV3n_GirL
Леле колко мн с1м се смяла с тоя Тим...Мн ме кефи мн е забавен жалко 4е в тоя сезон у4астваше само в един епизод...
ZuZka yeah
Е, Тим си е уникален, няма втори като него. Забавно прост. 4.gif 18.gif Добре, че се взеха с Бевин, горе долу са на едно и също интелектуално ниво, а и са големи симатяги. biggrin.gif И детето им е голям пич! 18.gif
mixmaxshow
Супер Кретен е!Ама се спиквам от смях с него!
nadia_97
В 5 сезон Тим е женен за Бевин и двамата си имат дете rolleyes.gif

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1426/1717382587.JPG
това е детето им
ZuZka yeah
Е, що няма лист с феновете?! Бива ли такова нещо, това е Тим все пак! biggrin2.gif

И все пак:
1. ZuZka yeah
fenkanabrooke
Цитат(ZuZka yeah @ Aug 7 2008, 21:57) *
Е, що няма лист с феновете?! Бива ли такова нещо, това е Тим все пак! biggrin2.gif

И все пак:
1. ZuZka yeah

Не се бях зямислила, аз съм му една от най - голямите фенки. shocking.gif worthy.gif

Фенове:
1.ZuZka yeah
2.fenkanabrooke
moni_hs
Оо, и аз съм фенка наТим biggrin2.gif
Фенове:
1.ZuZka yeah
2.fenkanabrooke
3.moni_hs
elitu
Уникално прост е.Ама винаги съм се смяла с него.
traiana
Уникатче е просто biggrin2.gif biggrin2.gif ...Как съм се смяла с негоо,не е истина biggrin2.gif ..А случката с него и Деб в 1-ви сезон май беше ме разби направо 18.gif 18.gif ..Наложи се да я гледам няколко пъти сцената 18.gif ..

Фенове:
1.ZuZka yeah
2.fenkanabrooke
3.moni_hs
4.traiana
freak93
Damn right! Той е човека! Хаха без него сериала нямаше да е същия... Само ме е яд, че вече не го дават.
badbaby22
Голяма симпатяга! 4.gif
Фенове:
1.ZuZka yeah
2.fenkanabrooke
3.moni_hs
4.traiana
5.badbaby22
ralichka_21
Тим много ме кефи...супер е готен такъф. улигофренче....на моменти ми мязаше на Джоу от "Приятели" по мозъчен товар wink.gif аа и най-запомнящото от него беше като реши че деб иска даспи с него и се съблече.. biggrin.gifbiggrin.gif:D:D:D
naley_
Дим Тим е брутален просто biggrin2.gif Много си го обичах!
Дано се върнат с Бевин в шести сезон,тъкмо ще се завърти интрига между Бевин и Скилс,ще е интересно да се върнат bigwink[1].gif
Фенове:
1.ZuZka yeah
2.fenkanabrooke
3.moni_hs
4.traiana
5.badbaby22
6.naley_
Oliver_Fenka
Ооо,невероятен!Обожавах го.А сцената между него и Деб много забавление.
1.ZuZka yeah
2.fenkanabrooke
3.moni_hs
4.traiana
5.badbaby22
6.naley_
7Oliver_fenka
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.