Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jake Jagielski
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
^^Brathan_4ever^^
Цитат(RoX My SoX @ Jun 24 2008, 12:55) *
Много е сладък blush.gif . Просто има едно такова слънчево излъчване, че.. rolleyes.gif Ех, ако Пейтън не обичаше толкова много Лукас, щяха да са невероятна двойка ^^
Пък и свири на китара... Леле (:
Аз съм съгласна с теб.Джейк е толкова чаровен и истински.А Джейтън са много яки заедно.
ladysunshine
От днес по Нова в 16.00 започва един сериал с Брайън - October Road (Завръщане у дома). Супер много се изненадах като превклчвам каналите и видях в рекламата Брайън.
gotinatakuma
Цитат(ladysunshine @ Jul 19 2008, 10:57) *
От днес по Нова в 16.00 започва един сериал с Брайън - October Road (Завръщане у дома). Супер много се изненадах като превклчвам каналите и видях в рекламата Брайън.

4.gif 4.gif 4.gif
Inagr
Четох едно интервю с него преди време, където казва, че се отдава на игралните филми и затова не се е поддал, когато няколко пъти се е срещал със сценаристите на ОТХ. Аз много се надявах да го върнат в 6-ти сезон, ама явно развитието на нещата в Три Хил зависи главно от желанието на актьорите, а не от замисления сценарий: и при Люк и Брук е така, и при Брук и Оуен...
moni_hs
Голям сладур е и ми е много жалко, че няма да се върне в ОТН sad.gif
mak3-l0ve
Ехх ако Пейтън не беше толкова влюбена в Лукас .. rolleyes.gif
Джейк според мен е най-подходящия за нея happy.gif а и Джейтън са мега сладки заедно =)
naley_
Джейк е симпатяга rolleyes.gif Кефи си ме 4.gif
traiana
Много е сладък Джейк..Положителен герой,хубава усмивка biggrin2.gif ..Според мен трябваше да си остане Джейтън (с Пейт са много сладки rolleyes.gif ) ..
lori9bonboni
Супер готин актьор...много ме кефи и ролята му в сериала. tongue.gif
kiki_f```
Джейк е симпатичен..изглежда пич накакъв...ама Пейтън не може да е за него! Тя си е за Лукас...Джейк да си търси друга biggrin.gif
badbaby22
Е според мен той беше най-подходящият за Пейтън, но какво да се прави... wacko.gif
Жалко, че няма да се върне в сериала. hmm.gif
K1llerAngel
Тоа беше пич
Elina_:)
много е готин 0106[1].gif
back`to`black
Най-готиното момче в сериала!Много ми липсва);
Браян е страшен сладур и филмът му Prime e жесток tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.