Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: A Cinderella Story
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2, 3
::Brooke::Davis::
Страхотен филм!!! Един от любимите ми!!! Хил е голяма сладурана , а Чад е ..... wub.gif wub.gif wub.gif
luxor
Страхотен филм !
hristin4e
много готино филмче smile.gif

между другото забелязахте ли кой е актьора, който играе бащата на Чад biggrin2.gif (ОТХ - бащата на Пейт хаха biggrin.gif)
PoLiTy'
Много готин филм.Миналата година всички бяха луднали да го гледат,а и Чад и Хилари са сладка двойка:)
ALeX4e7y^
Никога няма да ми омръзне happy.gif smile.gif
Peyton___
Прекрасен филм
Едим от любимите ми,наистина мн е готин
Сюжета,обстаноквата,геройте
а Двамцата (ЧАД И ХИЛ) са СЛАДУРИ
Гледала съм го адски мн пъти и 6те продължа да го гледам
~Chεεry~
Филмът е страхотен! Невероятен сюжет, една страхотна приказка модернизирана по много интересен начин. Актьорите са страхотни особено Чад и Хил - мн мн сладки!
.Innocence.
Цитат(Peyton___ @ Jun 10 2007, 19:00) *
Прекрасен филм
Едим от любимите ми,наистина мн е готин
Сюжета,обстаноквата,геройте
а Двамцата (ЧАД И ХИЛ) са СЛАДУРИ
Гледала съм го адски мн пъти и 6те продължа да го гледам

Съгласна съм.. аз съм го гледала 6 пъти biggrin2.gif
HiLaRy`DuFf{}
Филама е ВАрха .. гледала сам го над 100 ... оожавам ЧАД ккто и ХИЛАРИ .. просто гледайте .. няма нужда от думи .... !!!! {}{ rolleyes.gif

ModEdit: Пиши на кирилица!
dEniChka
Оригинален замисьл .. суперски фиЛМ !! 8.gif
HiLaRy`DuFf{}

[img]http://movies.apple.com/trailers/wb/a_cinderella_story/images/_QTindex_01a.jpg

blush.gif много сладки снимчици
*BringMeToLife*
Филма е супер ! Гледала съм го има-няма 10 пъти и още не ми е омръзнал .. Чад и Хилари .. The Best ;] А най-много ме кефи песента,когато Хилари отива на бала , точно слиза по стълбите и песента на Jesse McCartney - The Best Day 0f My Live .. 4.gif
Peyton___
Филма е НЕВЕРОЯТЕН
Хил & Чат са супер сладки,един любим филм найстина не е за изпускане 3.gif
DakotaTrent
http://youtube.com/watch?v=BcG6E7mXOV4

Едно скромно клипче от мен за филма wink.gif
InLoFe^^
Страхотен филм!Много интересен и забавен,пък и все пак участва една от любимите ми актриси /Хилъри Дъф/ wink.gif
ladysunshine
Цитат(DakotaTrent @ Aug 3 2007, 17:56) *
http://youtube.com/watch?v=BcG6E7mXOV4

Едно скромно клипче от мен за филма wink.gif

много яко клипче! браво и песничката е готина smile.gif
borislava
на мен филмчето много ми харесва biggrin2.gif браво за клипчето
tanq89
Филма е невероятен... Любимия ми филм smile.gif
angel_girl
Филмът е страхотен. Актьорите също. Абе заслужава си да се гледа! 4.gif
hilary666
любимият ми филм.хилари и чад наистина са върха.много е хубав филма и има смисъл. 4.gif worthy.gif smile.gif заслужава си, гледайте го!
jivitu
Филмчето е мнооого яко!Гледала съм го доста пъти и все не ми омръзва....smile.gif
Mr. Winchester
Много хубав филм с много добър акторски състав
haley_james_scott18
Обичам го тва филмче...... worthy.gif worthy.gif да не говорим че Чад и Хил участват... абе върха е... biggrin2.gif
Enchanted
Eдно страхотно филмче!
Mr. Winchester
А това що не е сложено в "ревюта на филми"
[dEs]
Цитат(LeoWyatt @ Dec 31 2007, 18:28) *
А това що не е сложено в "ревюта на филми"

Може би защото не е ревю на филма, а само потребителят пита от къде може да се дръпне.

Иначе филма си ме изкефи много. Много свеж, забавен разпускащ. Чад и Хил бяха много готини като двойка...
Mr. Winchester
Е да ама той като е разбрал е по4нало да се коментира /вместо да е била затворена темата/

Цитат
Чад и Хил бяха много готини като двойка...

Съгласен съм

Gossip_Girl
Един от любимите ми филми.Историта е романтична въздействаща приказна страхотна.Хилари и Чад са страхотна двойка дори ми харесват повече от Чад-София.
gabci3
Най-хубавия филм които гледах за последните няколко месеца.Историята е страшно хубава и романтична smile.gif
pinko_z
Страхотен филм! worthy.gif
Mr. Winchester
Хм, да много забавно и разпускащо филмче с много добър актьорски състав- Хилари и Чад
djesito
Много ми харесва този филм!Гледала съм го 100 пъти и не ми е омръзнал и мога да го гледам още толкова!Супер е,ако не сте го гледали гледайте го,заслужава си!А и Чад и Хилари участват smile.gif smile.gif smile.gif

VeRonICa^^
Цитат(djesito @ Feb 1 2008, 13:00) *
Много ми харесва този филм!Гледала съм го 100 пъти и не ми е омръзнал и мога да го гледам още толкова!Супер е,ако не сте го гледали гледайте го,заслужава си!А и Чад и Хилари участват smile.gif smile.gif smile.gif

Напълно съм съгласна worthy.gif
Hilary and Chad
този филм мн ме кефи щом участват Hilary Duff и Chad!!!!мн ги обичамsmile.gif ако има някой техен фен моля пишете ми на skype monito_vn:) мн ще се радвам
dudenceto
Цитат(djesito @ Feb 1 2008, 14:00) *

Съгласна съм с теб! happy.gif
nelito_91
Филма е страхотен. Според мен са го замислили мн интересно, а и Чад и Хилари играят страхотно 4.gif 4.gif 4.gif
tedi27
Супер е филма!!!!
ZuZka yeah
Абеее, не че нещо, ама ми е много лигав... wink.gif
fenkanabrooke
Тове един от малкото филми, които мога да гледам много пъти и изобщо да не ми омръзнат. Харесвам абсолютно всичко в него като се започне от замисъла, сюжета и се стигне до акьорския състав - Хилари и Чад са ми любимци. worthy.gif Много красива и романтична истороя, който не го е гледал, бързо да го дърпаа. mrgreen[1].gif biggrin2.gif
ioanka_vt
Много хубаво и свежарско филмче worthy.gif
**Naley*
Един от много малкото филми,които ме накараха да се разплача unsure.gif страхотен филм worthy.gif worthy.gif worthy.gif
vess
Много готино филмче! 4.gif
tru
Много хубаво филмче. Чад е много готин в него , страхотна игра , страхотен филм.
lori9bonboni
Оооо филмчето е супер якооо....там за първи път видях Чад... tongue.gif
vesko_oth_fen
Филма е супер . Иксам да попитам за песничката от бала с маските дето двамата танцуват там под онова biggrin.gif и на нея и звънна gsm biggrin.gif pls много ми трябва sad.gif
moni_hs
Страхотен филм! Един от най-хубавите, които съм гледала! rolleyes.gif
naley_
Готино филмче blush.gif
Чад е много секси в История за пепеляшка специално biggrin2.gif Всъщност и Хилъри не му отстъпва по нищо blush.gif
MaRiAaA
Любимият ми филм!Много интересен, поучителен и на моменти смешен! Някой беше питал за песента от бала..мисля, че беше Jesse McCartney - The Best Day Of My Life, поне такива спомени имам.Може да става въпрос за друга.
vesko_oth_fen
Цитат(MaRiAaA @ Aug 20 2008, 14:27) *
... Някой беше питал за песента от бала..мисля, че беше Jesse McCartney - The Best Day Of My Life, поне такива спомени имам.Може да става въпрос за друга.

Edit :

песентта е Edwin Mccain - I'll be
traiana
Невероятен филм!!! worthy.gif Гледала съм го поне 5 пъти и не ми е омръзнал!Може би,защото харесвам филми,точно от такъв тип rolleyes.gif ..За Хилари и Чад нямам какво да кажа,освен,че изиграха ролите си перфектно и са много сладки и двамата wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.