Режисьор: Марк Росман Връзки:IMDB.com Година: 2004 В ролите: Хилари Дъф, Чат Майкъл Мъри, , Дженифър Кулидж, Дан Бърд, Реджина Кинг, Маделин Зима
Резюме: Заместете стъклената пантофка с мобилен телефон, тиквената каляска с с открита кола, а далечното царство с предградие на Лос Анджелис, и какво ще получите? Комедиен вариант на познатата приказка за Пепеляшка! Сам (Хилари Дъф) търка пода в столовата, справя се с мащеха и доведени сестри, и мечтае да отиде в Принстън (най-подходящото място тези които искат да станат принцеси, да намерят принц). Но може би принцът вече е налице: нейният анонимен приятел он Интернет (Чад Майкъл Мъри), с когото си урежда среща в нощта на Халоуин. Сам изпада в праника, когато разбира, че загадъчният епознат е най-популярното момче. Възможно ли той да обича момиче, което не е от елита? Възможно ли е вълшебните приказки да се сбъдват ? Aко Сам повярва в себе си, мечтите й ще се превърнат в реалност.
супер мноу мерси филма е велик и отдавна не съм го гледала а ми се гледа доста
Ice^Ice^Baby
Oct 9 2006, 21:13
Абе хора да ви питам дали знаете коя песента която звучи на финала след като завалява дъжд и когато дават Сам и Остин да си пишат на компютъра.?Мн е важно Направих едно клипче на този филм така че ако има желаещи да го гледат кажете да го кача
DaniEl
Oct 10 2006, 21:05
Обещавам песента да ти е намера по -късничко Но попаднах на една шокираща новина
Хилари Дъф в Пловдив Фантастиката "War Inc." (Война ООД) с Джон Кюсак в главната роля е най-новият филм, който "Ню имидж" снимат у нас.
Звездата от "Момичета от класа" и "Да бъдеш Джон Малкович" се очаква да пристигне у нас до седмица. Последната му роля, минала по кината у нас, е в "... И да обичаш кучета". (Вж. филмографията му в IMDB.com).
Продукцията щяла да струва около 10 млн. долара. В двора на киноцентъра в Бояна вече се строят декорите, които ще пресъздадат пустинния град, където се развива действието.
Сюжетът ни отпраща в бъдещето. В пустинната държава Турагистан, наскоро окупирана след операция на наемни частни сили на корпорацията "Тамърлейн", бушува бунт.
Бившият вицепрезидент на САЩ, сега изпълнителен директор на мегакомпанията (никакви асоциации с Дик Чейни и "Халибъртън"!), наема 40-годишният Бранд Хаусер (Кюсак) - емоционално белязан убиец, който трябва да убие изпълнителния директор на техните конкуренти.
Килърът докладва директно на временния владетел на Турагистан - вицекраля (чиято самоличност се пази в тайна от съображения за сигурност), и се представя за продуцент на търговски изложения с помощта на своята асистентка и връстничка Марша.
Хаусер по принцип потиска емоциите си, като пие подправен лютив сос, за да заличи спомените за смъртта на семейството си.
Той обаче е принуден отново да изпитва чувства, когато се увлича по сексапилната репортерка Натали, известна с това, че се опитва да разкрие истината зад фалшивата война.
Две жени обаче - Йоника (певицата-актриса Хилари Дъф, HillaryDuff.com) и Натали, объркват плановете на всички...
Догодина у нас ще бъдат снимани четири големи филма, всеки от които ще струва около 40 млн. долара, обещава още шефът на "Ню имидж" Дейвид Варод.
На снимки в България щели да дойдат отново Морган Фрийман и Скарлет Йохансон, която вече беше тук за снимките на "Черната далия".
Филмът на Брайън де Палма, който откри кинофестивала във Венеция, имаше премиера в САЩ през септември, но не бе приет с възторг от критиката зад Океана.
Похвалени безусловно обаче бяха операторската работа на Вилмош Жигмонд и сценографията на Данте Ферети, а едноименния роман от Джеймс Елрой влезе отново в списъка на бестселърите.
Официалната премиера на "Далия"-та в София е насрочена за 11 октомври, сряда, а от петък криминалният трилър от Чикаго през 40-те тръгва и по нашите киносалони.
До няколко месеца от "Ню имидж" очакват и световно разпространение на "Деца от восък" на реж. Иван Ничев с участието на Арманд Асанте.
Догодина за компанията вече ще работят повече от 1000 души и ще успеем най-накрая да заснемем 100% български проект, надява се Варод.
Искам клипчето възможно най-бързо
CheerFuL-F
Oct 16 2006, 17:55
Направо съм се влюбила в тоя филм и след като там играят Хиалри Дъфф и Чад Мъри няма начин Хилари дъф в Пловдив ли !??? кога
^HiLaRy_DuFF
Oct 16 2006, 18:16
OMG!! no wayy.Аз направо я обожавам в Пловдив ще идва мале супер.А за cinderella story какво да говорим от там тръгна манията ми към Хилари Дъф
DaniEl
Oct 16 2006, 18:17
Ами четох че ще е след около две седмици
^HiLaRy_DuFF
Oct 16 2006, 18:20
Би ми се искало да я видя.
DaniEl
Oct 16 2006, 18:22
Да вземем да събереме една групичка и да отиваме още от сега пред Тримонцио да я чакаме
seduction_55
Oct 17 2006, 17:42
На мен този филм изобщо не ми хареса.Доста е плосък и скучен.Харесвам и Хилари и Чад но този филм си е чиста загуба на време.
SweetDreams
Oct 24 2006, 19:42
Wow тоя филм е наистина страхотен. Сташно свеж и приятен
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 16:54
ФИлма ми харесва,разтоварващ е
BrOOke&LuCaS
Nov 17 2006, 20:53
Това филмче ми е най най най-любимо понеже внего играят и двамата ми любимци!!! Леле обожавам ги и двамата!
cornelia_23
Dec 2 2006, 14:15
Тоя филм се супер як!!!Само да знаете гледах го 3 пати и на 3та пати плаках!Мн ма кефи Особенно заради Чад и Хилари.Мн са добри!
Mod Edit: За в бъдеще пиши на кирилица. Тук шльокавицата не се толерира. Преди да пуснеш следвщият си пост прочети Правилата на форума.
DakotaTrent
Dec 2 2006, 15:42
Филма не е нищо особено, но пак става. Има и сцени, които кефят, но има и моменти в които стереотипите преливат и филма се сбозва...
Този филм, който Хилъри снима в Пловдив вече яко е подхванат от критиката - човек като гледа облеклото на Дъф във филма и може да се зачуди тя журналистка ли играе наистина или някоя поп-звезда? По принцип критиката няма особено добро мнение за Дъф и нейните актьорски качества, но...надявам се да доживея деня в който тя ще направи качествен филм!
**Sophia**
Dec 7 2006, 22:25
Това е един от любимите ми филми със едни от любимите ми актъори и актриси!И то се очертава Супер ФИЛМ!Наистина е така страхотен е !
susito
Dec 18 2006, 17:35
ако Чад не участваше във филма изобщо нямаше да си го тегля!Иначе е много яко филмчето.Гледала съм го около 20 пъти!
Nathan_Lee
Dec 20 2006, 23:58
И на мен този филм ми е супер любим... И не е нито, заради Чад или Хилъри Дъф Просто ме кефи... Както и да е! Някой беше питал, по-горе в темата, за музиката... Песента, която търсеш е на Jimmy Eat World - Hear You Me! Май... За по-голямо удобство и за всички фенове - саунтрака на филма Тук
Едно от най-любимите ми филмчета. Често си го пускам, когато ми е скучно.
ALeX4e7y^
Dec 28 2006, 13:12
Филмчето е велико.Струва си да се гледа
kelitoo
Dec 28 2006, 19:52
Филма наистана е СТРАХОТЕН №1
angie_baby_bs
Jan 2 2007, 20:18
мнооого хубав филм!!!гледала съм го 5 пъти и пак мога да го гледам-адския е!
S4ch3
Jan 4 2007, 02:32
Филмчето става за разпускане , но незнам какво толкова като в него играят Хилари Дъф и Чад Майкъл ..някой си.
VanIcHka
Jan 8 2007, 22:18
Филма е страхотен ,пък и има значение от това че играят Хилъри и Чад , защото те имат много фенове и това прави филма по-известен и по-гледан
girl_from_hell
Jan 28 2007, 13:13
дам и аз мисля, че тези две звесди го правят толкова хубав, но и аз чесно казано не се сещам за някое друг филм за пепелешка толкова в наше време толкова хубав въопще
fresh_girl
Jan 28 2007, 14:16
филма е хубав ама толковаааа мн пъти съм го гледала че вече ми е омръзнал ПП:подбора на актюрите е мн добър...БРАВОС!!!
kingsize-4eto
Jan 29 2007, 11:40
Този филм е един от любимите ми Много свеж,приятен за гледане и т.н.
^EmPiRe^GiRl^
Feb 24 2007, 21:10
Тоя филм е мноо як, преди 1 ден го гледах, много ми харесва, особено Чад и Хилъри, най-много ме кефят, голмеи сладур4ета са
__DaRiTy__
Feb 27 2007, 16:20
Филма е страхотен!Гледала съм го около 10 пъти и не ми е омръзнал все още
Snejito
Mar 29 2007, 09:46
Аз много харесвам Хилари и Чад и мога да кажа,че филмът е нъмбър уан и е един от любимите ми
ani4ka_89
Apr 2 2007, 13:33
Филмът е много готин, дори го гледах няколко пъти , а това не се случва много често. Чад и Хилари са много сладки в него.
vasinka_{P}
Apr 3 2007, 03:20
Филма е Страхотен !!! Един от любимите ми
nad3too
May 5 2007, 23:29
Леле мн го обичам това филмче. Там Хилари и Чад (особено Чад ) са невероятни
Paper_trail
May 18 2007, 23:41
Много е готино това филмче
Miss_Duff
May 19 2007, 09:24
Невероятен филм.Един от първите с Хилари,които гледах..Определно ще ви хареса..!!Пък и щом е с Чад....
rozity94
May 20 2007, 12:14
Филма наистина е многОоО хубав! Знаете ли к'во, чух, че има "A cinderella story 2" Айде някой ако знае от къде да си го изтегла да ми кажа плс
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.