Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kyle XY (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
Страници: 1, 2, 3, 4
FrAgMaKeR

Заглавие: "Kyle XY"
Жанр: Sci-Fi
Година: 2006
Връзки: tv.com, imbd.com
Участват: Matt Dallas, Jean-Luc Bilodeau, Marguerite MacIntyre, April Matson, Chris Olivero, Kirsten Prout, Bruce Thomas

Ревю: Зад филма стоят сценаристите на "The Butterfly Effect" и "Final Destination" и продуцентите на "Scream" и "The Ring". Само това е достатъчно за да се гледа филма. Актьорите не са много известни, но за сметка на това се справят отлично с персонажите си, особено Matt Dallas.

Kyle XY (2006) e нов много обещаващ Sci-Fi сериал на ABCFamily. В него се разкава за необикновенно момче, което се събужда в гората и не помни нищо, а по късно е подслонено в обикновенно американско семейство. Около него има много странни обстоятелства, като например това, че нямам пъп и никога не спи. Той може да рисува с фотогравска точност, различни неща които е видял. Научава се да говори за няколко дни, решава тестове отнемащи часове за минути, както и сглобява без усилие много сложни пъзели. За него целият свят на хората е голяма предизвикателство и не губи време за да го изследва и проучва. Но кой всъщност е той.. какво всъщност е той??? Това ще разберете, ако гледате този сериал.

Episodes List (замунда):
Сезон 1 Епизод 01 - Pilot Дата на излъчване: 26.06.2006
Сезон 1 Епизод 02 - Sleepless in Seattle Дата на излъчване: 03.07.2006
Сезон 1 Епизод 03 - The Lies That Bind Дата на излъчване: 10.07.2006
Сезон 1 Епизод 04 - Diving In Дата на излъчване: 17.07.2006
Сезон 1 Епизод 05 - This Is Not a Test Дата на излъчване: 24.07.2006
Сезон 1 Епизод 06 - Blame It on the Rain Дата на излъчване: 31.07.2006
Сезон 1 Епизод 07 - Kyle Got Game Дата на излъчване: 07.08.2006
Сезон 1 Епизод 08 - Memory Serves Дата на излъчване: 14.08.2006
Сезон 1 Епизод 09 - Overheard Дата на излъчване: 21.08.2006
Сезон 1 Епизод 10 - Endgame Дата на излъчване: 28.08.2006
Сезон 2 Епизод 01 - The Prophet Дата на излъчване: 11.06.2007
Сезон 2 Епизод 02 - The Homecoming Дата на излъчване: 18.06.2007
Сезон 2 Епизод 03 - The List is Life Дата на излъчване: 25.06.2007
Сезон 2 Епизод 04 - Balancing Act Дата на излъчване: 02.07.2007
Сезон 2 Епизод 05 - Does Kyle Dream of Electric Fish Дата на излъчване: 16.07.2007
Сезон 2 Епизод 06 - Free To Be You and Me Дата на излъчване: 23.07.2007
Сезон 2 Епизод 07 - What's the Frequency, Kyle? Дата на излъчване: 30.07.2007
ThePinkDuck
Определено много зарибяващо сериалче! Гледах го преди известно време и аз също му давам 5 от 5! Свежа история, интересни лафчета, много готини ситуации и странни развръзки и завръзки! Интересно е, почитателите на този жанр биха му се изкефили! mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
4-ти епизод излезна, можете да го свалите от тук: Kyle.XY.S01E04.DSR.XviD-ORENJi (арената)
ludoto_mimi
Аз можах да гледам само 1 епизод... бива го, ама сега нямам възможност. Като гледам и следващите ще мога да кажа точно дали ми харесва или не, но засега става. huh.gif
AZDEAZ
Два гласа "за" и от мен и майка ми. Гледаме го с голям интерес.
the_mouse
И на мен много ми харесва сериала, обаче имам един въпрос: в програмата на abc пише, че го дават в петък, а в http://www.tv.com/kyle-xy/show/35825/episo...g=tabs;episodes пишат, че го дават в понеделник wacko.gif Та кога се излъчват сериите?
Госпожица Вещицата
Ха,днес наваксах-гледах 3,4,5 серия и то с голям интерес smile.gif
the mouse,ми програмата в сайта на канала обикновено е най-вярна smile.gif
FrAgMaKeR
Зависи за кой канал точно говорим, защото това е ABCFamily, ABC е друг.. а то сигурно има още десетина ABC-та, по които го дават. Аз знам, че го дават в понеделник, но не гарантирам, че е вярно.
the_mouse
Да, FrAgMaKeR, прав си, излъчват го в понеделник, сега се сетих да проверя в сайта на ABCFamily, където очевидно го дават първо:
http://abcfamily.go.com/kylexy
tankera
izgledah si4ki serii na sezon 1 koga 6te izlezne sezon 2 confused.gif mnogo zariben serial biggrin.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(tankera @ Aug 8 2006, 21:10) *

izgledah si4ki serii na sezon 1 koga 6te izlezne sezon 2 confused.gif mnogo zariben serial biggrin.gif

Първи не е свършил още.. днес излезна 7-ми епизод, другия вторник ще е 8-ми и така незнам точно колко ще са до края на първи.. а за втори вероятно по-нататък.. unsure.gif
ThePinkDuck
Ето го и самия седми епизод. (линкът е към арена).
Сериала почва да ми става все по-интересен! За сега от 1ви сезон са поръчани 10 епизода. Скоро ще се разбере ще има ли още! mrgreen[1].gif
the_mouse
10-тата серия няма ли я някъде в нета?
ThePinkDuck
Ето я и нея! mrgreen[1].gif
the_mouse
http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=2293
Ето го и локално, дърпайте хора да го изтеглим бързо!
3pacalypse Now
Кога Започва 2ри Сезон?
ThePinkDuck
Ми, че той 1ви още не е свършил! 16.gif
3pacalypse Now
Всъщмост свърши! доколкото знам ще е само до 10та сероя
ThePinkDuck
В началото са били поръчани само 10 епизода от филма, за да се види има ли интерес към него. Само след първите си 6 епизода стана най-гледаният семеен сериал по ABC за всички времена. В крайна сметка са поръчани още 13 епизода, които се очаква да излязат 2007ма.
the_mouse
На мен не ми хареса много финала, в смисъл, оставиха го така "хем за втори сезон", ама може и да си остане така, докато LOST например завърши така, че да остави цялото лято въпроси за феновете, които да ги държат в напрежение sad.gif

edit: ето го качен локално на нашия тракер
3pacalypse Now
QUOTE(the_mouse @ Sep 2 2006, 21:59) *

На мен не ми хареса много финала, в смисъл, оставиха го така "хем за втори сезон", ама може и да си остане така, докато LOST например завърши така, че да остави цялото лято въпроси за феновете, които да ги държат в напрежение sad.gif

edit: ето го качен локално на нашия тракер

Знам че не е по темата , но мен ако питаш LOST остави толкова много въпроси че на сценаристите ще им трябва цял нов сериал само за да ги разрешат.защото постоянно се появяват нови въпроси а отрговори не.
the_mouse
Е да, това е типично за лост, винаги да държи в напрежение зрителите, да поставя и отговаря на въпрос

edit: по-добре постовете за лост да си ги пускаме в темата за него wink.gif
girl_from_hell
за 1 ден изгледах всичките епизоди много ми хареса жалко че е само 10 епизода препоръчвам го много е хубаво сериалчето
lemmy
Ровех си из нета за някой нов серял защото това гледам напоследък, серяли и смао серяли и просот като видях снимката на Кайъл и направо се побърках супер лсадур е а после като изгледах всички серии за един ден и се влюбих и в историята много е добър този серял 4.gif
Estell
Супер сериалче! Много ми допадна. Аз не си падам много по Sci-Fi филмчета, ама това беше по-различно и с удоволствие го изгледах. Впрочем даже стоях до 4 сутринта... smile.gif
3pacalypse Now
Кога излиза 2 сезон?(11 серия) както искате го възприемайте!
ThePinkDuck
(3pacalypse Now @ Sep 30 2006, 00:37) *

Върни се няколко поста по-нагоре и ще разбереш! 16.gif
megi13
QUOTE(3pacalypse Now @ Sep 30 2006, 01:37) *

Не е съвсем ясно. wacko.gif До колкото разбрах почват снимки началото на 07 вероятно февруари, а ще бъде излъчен края на лятото - есента, даже четох че може и да е зимата на 07 но все пак все още не се знае точно. Хубавото е че ще има втори сезон кофтито е че ще е след толкова време но си заслужава. 4.gif Дано поне е повечко епизоди. worthy.gif
3pacalypse Now
(ThePinkDuck @ Sep 30 2006, 08:27) *

(3pacalypse Now @ Sep 30 2006, 00:37) *

Върни се няколко поста по-нагоре и ще разбереш! 16.gif

е как ще разбера като в няколко поста по назад никой не ми отговори а трябваше да обяснявам на хиляда чоека че 1 сезон беше 10 серии 16.gif
ThePinkDuck
(ThePinkDuck @ Sep 2 2006, 19:58) *

В началото са били поръчани само 10 епизода от филма, за да се види има ли интерес към него. Само след първите си 6 епизода стана най-гледаният семеен сериал по ABC за всички времена. В крайна сметка са поръчани още 13 епизода, които се очаква да излязат 2007ма.

Ами ето ти няколкото поста по назад!
Ralna
Филмчето е страхотно, днеска цял ден го гледам и стигнах до 9-та серия, ама наистина ли са само 10 серий, shocking.gif ще има ли още worthy.gif
КОлкото до филмчето, ми много интересна смесица от Супермен и Джон Доу, наистина е доста завладяващ, забавен е добре направен, много е интересен приятно занимание 4.gif
CheerFuL-F
Гледах го сериалчето одавна гадното е че са само 10 епизода...
ThePinkDuck
Пуснаха сериалчето по FoX Crime. Днес беше 1ви епизод. Вечер от 22:00 часа. Дублажа е сравнително добър. mrgreen[1].gif
girl_from_hell
аз мисля че видях реклама и по фокс лайф, че ще го пускат (не съм сигурна)
ThePinkDuck а сега ти видях коментара дам може и там и да е било
the_mouse
Това лято май ще има втори сезон smile.gif
lyubenski
Дам на информацията е за 11 юни това лято да е началото на втория сезон.
CheerFuL-F
може ли да даде някой инфо за 2-я сезон smile.gif
kingsize-4eto
Вчера го гледах... smile.gif много зарибяващо сериялче...Изглежда интересно,ама ще го дават само 1 път в седмицата... sad.gif А и главния герой е много сладък wub.gif
CheerFuL-F
Цитат(kingsize-4eto @ Apr 13 2007, 21:45) *
Вчера го гледах... smile.gif много зарибяващо сериялче...Изглежда интересно,ама ще го дават само 1 път в седмицата... sad.gif А и главния герой е много сладък wub.gif

дърпай го от нета - заслужава си сериалчето
demonnndays
Определено много добър сериал,Кайл е супер,историята е измислена много добре!Жалко,че сезона е само от 10 епизода,но за щастие ще има и 2-ри сезон! biggrin.gif
heili_^
Аз вече си изтеглих всички серий от 1 сезон и ги изгледах..С нетърпение чакам да излезе втори сезон.
ani4ka_89
Аз съм изгледала само 3 серии, но до момента сериалът ми се струва много интересен и когато имам време, ще гледам по-нататък
girl_from_hell
те не са много изглеждай ги, няма да съжеляваш smile.gif
kingsize-4eto
Изгледах си всичко (още отдавна,ама нищо biggrin2.gif )А случайно да знае някои кога излиза 2-рия сезон unsure.gif Няма търпение за него rolleyes.gif
ani4ka_89
Аз днес ще гледам 9 и 10ти епизод, а между другото ето тук на официалния сайт на шоуто започна отброяването до втория сезон, а ето тук има снимки от втория сезон
Edit: Изгледах ги и сега нямам търпение да излезе следващият епизод, но ще има да почакам
qwe123
Гледах само един епизод,но ми хареса smile.gif А и момчето има страхотни очи wub.gif Като намеря време,ще гледам и другите епизоди tongue.gif
Morska~Vu6ka
Много интересен и много зарибяващ сериал, следя го с голямо желание, много смислено направено!
ThePinkDuck
Вече е официално - 2ри сезон започва на 11 Юни. hollywoodreporter от своя страна обяви, че вторият сезон ще бъде 23 епизода! Дерзайте фенове! 4.gif mrgreen[1].gif
ani4ka_89
Цитат(ThePinkDuck @ May 27 2007, 03:34) *
Вече е официално - 2ри сезон започва на 11 Юни. hollywoodreporter от своя страна обяви, че вторият сезон ще бъде 23 епизода! Дерзайте фенове! 4.gif mrgreen[1].gif

Страхотно! 4.gif Заслужиха си цял сезон(23 епизода)!
sulu
Тва са супер новини в предвид,че първи сезон беше наполовина! Те го дават по Джитиви сега,но не го гледам,защото не ми харесва как доблират гласовете.Иначе евала,че някой се е сетил да го купи smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.