Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kyle XY (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
Страници: 1, 2, 3, 4
demonnndays
Цитат(sulu @ May 30 2007, 15:01) *
Тва са супер новини в предвид,че първи сезон беше наполовина! Те го дават по Джитиви сега,но не го гледам,защото не ми харесва как доблират гласовете.Иначе евала,че някой се е сетил да го купи smile.gif

Джитиви ? blink.gif Не беше ли по Фокс крайм? wacko.gif
sulu
Да бе верно много съм проста 16.gif
ani4ka_89
Днес ще се излъчи първия епизод от втория сезон и се надявам утре вече да можем да го гледаме.
the_mouse
Ето промо - интересен сезон се очертава smile.gif
ThePinkDuck
Сезон 2 Епизод 1 - The Prophet (замунда)
sulu
Мнго хубав епизод,въпреки че и двете големи драми в епизода ги бях предвидила-че Кайл е избягал експеримент и че накрая на епизода той ще се върне при семейство Трегер.Но трябва да си призная,че беше наистина приятно и сърцераздирателно,когато се върна при тях bigarmhug.gif
Но най-интересно ми стана защо този дето взриви Зизекс(не знам дали точно така се казва) е толкова привързан към Кайл и толкова държи да не му се случи нищо.Тук има нещо повече от проста лоялност emoticon1 (42).gif
ani4ka_89
Очертава се да бъде интересен сезон, първият епизод беше донякъде предвидим, но се надявам по-нататък да стане по-интересно. Радвам се, че го дочаках тоя втори сезон biggrin2.gif
the_mouse
А някой има ли песента, която пуснаха накрая когато се прибра при семейство Трегер?
girl_from_hell
ауу сезон 2 веднага го дърпам хах аз незнаех че е почнал 2 сезон, благодарности

ето епизодчето и тук arenabg
Ralna
Ейбраво, новия сезон е излязъл,мерси за линка
girl_from_hell
на мен ми стана интересно момичето, което и то беше в токова нещо какво ли е станало с нея ..
the_mouse
Да, най-вероятно, когато Фос взриви сградата на Зизикс, янвно тази е оцеляла biggrin.gif
girl_from_hell
ето и в арена новия епизод 2-ри епизод
sulu
Не ми хареса-беше доста предвидим,а и това че тази видя Кайл беше шанс едно на милион и разбира се се случи.А междрудгото само на мен ли ми е адски простивна ХХ?
demonnndays
Цитат(sulu @ Jun 21 2007, 22:01) *
Не ми хареса-беше доста предвидим,а и това че тази видя Кайл беше шанс едно на милион и разбира се се случи.А междрудгото само на мен ли ми е адски простивна ХХ?

И на мен ми е противна,дано поне я изкъпят в някой от следващите епизоди dry.gif .А за тва,че го видя определено много тъпо са го измисли-как ли не се пази да не го открият и накрая само от една картина да разберат,че е жив.. mad.gif
girl_from_hell
3-то епизодче аренабг
Nasi
Сериалчето е много добро, още от миналото лято исках да го гледам, но все не оставаше време. Изгледах първи сезон и ще продължа с втори. Виждам, че са излезли 3 епизода от общо 23. АВСфемили много добре са направили.
Не знам защо но преди да почна да го гледам си мислих, че ще е подобен на Джейк 2.0 16.gif
the_mouse
Kyle XY S02 E04 @arenabg.com
demonnndays
Кyle XY S02E06
@arenabg.com~@zamunda.net~@mininova.org
sulu
Опа значи на Фос не може да му се има доверие.Ми честно казано аз не съм сигурна на Фос ли, на Адам Бейлин ли или изобщо и на двамата.Аз си мислех,че Джеси ще я набутат да се умилква на Кайл,а пък тя на Деклън.Странна работа,но пък кой знае-тя може да е един вид сестра на Кайл или нещо таков.А пък тоя кайл се счупи да й прави подаръци на оная съседката,а тя от 3 епизода все му се цупеше,добрече вече се сети да му прости.
А междудругото прочетох във форума на subs.sab.bz ,че човека който обикновено превежда Кайл ще има възможност да преведе 6-ти епизод чак след 10 дни,ако разбира се някой друг не го преведе,така че да не чакате скоро. sorry.gif
girl_from_hell
ау колко нови епизоди има веднага ги дърпам че много съм изостанала smile.gif
CheerFuL-F
вече излезнаха и субс за 6-ти епизод
The Black Dragon
Олееее браво за форумчето worthy.gif Тва ми е един от любимите сериали и с удоволствие ще го посещавам доста редовно biggrin2.gif С квот можем ше помагаме smile.gif
sulu
Излезе 7-ми епизод в Замундата след 2 дни закъснение.Не давам линк,защото не знам как mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
ani4ka_89
Kyle.XY.S02E07.DSR.XviD-Nicole
Estell
И субтитри си има епизодчето sab.bz и unacs.bg
Jordan
много готин беше последния епизод. Нещата около г-ца ХХ стават все по-интересни. Струва ми се, че скоро ще спре да се подчинява на "сестра" си, и ще се посближи с Кайл. И при нея нещата стават твърде очебийни. Спирането на тока по време на танците направи впечатление, поправката на радиото също.
Сега започвам да се чудя дали наистина Фос е оставил бележките в колата на Деклан, или някой друг.
Щото сега след като Фос се изпари, кой цапна Лори по главата в края на епизода?! wacko.gif

demonnndays
Този път на време-s02e08@Zamunda.net / s02e08@arenabg.com

Субтитри
Nathan & Haley fenka
излези новия епизод, има го в zamunda

ето линк
undefined
sulu
9-ти епизд е най-добрия който съм гледала.Много ми хареса цялата динамика на епизода и като цяло се разкриха доста неща- на Фос може да му се има доверие;Джеси добре са я програмирали и сега ще има женски бой за Кайл;приятелката на Джош е болна от рак-е това наистина не го очаквах.Очертава се наистина интересен и динамичен сезон на един сериал,който се превръща в мой любим напоследък.
П.С Знаете ли дали ще има почивка по време на сезона да знам да се запася с търпение 5angel[1].gif
girl_from_hell
ето го 9 епизод и в аренабг има и субтитри
Gossip Girl
Цитат(sulu @ Aug 9 2007, 14:27) *
9-ти епизд е най-добрия който съм гледала.Много ми хареса цялата динамика на епизода и като цяло се разкриха доста неща- на Фос може да му се има доверие;Джеси добре са я програмирали и сега ще има женски бой за Кайл;приятелката на Джош е болна от рак-е това наистина не го очаквах.Очертава се наистина интересен и динамичен сезон на един сериал,който се превръща в мой любим напоследък.

Напълно съм съгласна rolleyes.gif
А иначе кога се очаква да излезе новия епизод? blink.gif
girl_from_hell
и на мен ми хареса епизода беше много неочаквано почти всичко
а за джош ми стана много гадно и за тази .. е забраивх как се казваше абе тъжно епизодчето и ниастина динамично за мене дано да продължат с такива интересни епизоди
Estell
Цитат(Prinston Girl @ Aug 12 2007, 14:24) *
А иначе кога се очаква да излезе новия епизод? blink.gif

Ами не трябва ли във Вторник да е 10-ти епизод? До сега нали така излизаха? Или ще имат някаква почивка?
demonnndays
Kyle.XY.S02E10.DSR.XviD-ORENJi @zamunda.net
Kyle.XY.S02E10.DSR.XviD-ORENJi @ arenabg.Com
Nathan & Haley fenka
Ето новия епизод

ArenaBG.com
ani4ka_89
Епизод 12
zamunda.net
girl_from_hell
12-ти епизод аренабг
ani4ka_89
Ето и саундтрака Kyle XY OST

01. Eighty Eight - Hide Another Mistake

02. Earlimart - Nevermind The Phone Calls

03. In Flight Safety - Surround

04. Irving - I'll Write The Song, You Sing It For Me

05. O.A.R. - Wonderful Day

06. Climber - Bug Bear

07. The Cary Brothers - Honestly

08. Mates Of State - So Many Ways

09. Sherwood - Middle Of The Night

10. Marianas Trench - Alibis

11. Kate Voegele - It's Only Life

12. Sean Hayes - 3 a.m.

13. American Analog Set - Born On The Cusp

14. April Matson, Michael Suby And Martin Blasick - Will You
Enchanted
Макар че съм фенка голяма на Smallville и всичко ми се върти около него ,напълно отричах Kyle XY,по проста причина че мислех че са сходни по смисъл колкто и да ме убеждаваха че било интересно и тем подобни не се връзвах,на скоро нямах какво да правя и си го пуснах стори ми се интересно.... е не колкото Smallville(с рискда убидя заклетите фенове на сериала)!
Но въпреки това мисля че е доста заинтригуващо сериалче,единствения недостатък според мен е че има прекалено малко епизоди на сезон happy.gif
3pacalypse Now
Това е така , защото първият сезон беше тестов , колкото да се провери дали ще има смисъл д аправят още ...
Enchanted
Aми аз и втория изгледах и 13 епизода не ми се струват кой,знае колко много rolleyes.gif unsure.gif
Но вчера чух,че сега снимали още епизоди ,за да ги добавят към втори сезон!
BOHONG
някой знае ли кога излиза 14 я епизод на 2 сезон. 1.gif
Enchanted
Мдам,мисля че малко след зимните празници happy.gif
BOHONG
верно ли? 19.gif 19.gif 19.gif
Enchanted
Цитат(BOHONG @ Oct 17 2007, 20:22) *
верно ли? 19.gif 19.gif 19.gif

Поне така ми каза един приятел,който е по запознат от мен unsure.gif
Morska~Vu6ka
Някой може ли да ми каже кой подред беше епизода, който последно даваха по Фокс Крайм? Там с купона, дето тази двойничката на Кайл угаси светлините като се ядоса, че искам да си дръпна следващия, а нз кой подред е emoticon1 (19).gif
Gossip Girl
Епизода, в който Джеси изгаси светлините, докато Кайл и Аманда се целуваха, а "сестра й" я измъкваше от партито беше 02х07 Free to Be You and Me. Значи трябва да теглиш 8-ми.
Enchanted
Цитат(Morska~Vu6ka @ Oct 27 2007, 10:41) *
Някой може ли да ми каже кой подред беше епизода, който последно даваха по Фокс Крайм? Там с купона, дето тази двойничката на Кайл угаси светлините като се ядоса, че искам да си дръпна следващия, а нз кой подред е emoticon1 (19).gif

Вече са ме испреварили с инфото...
Обаче искам да кажа,че Джеси не му е двойник,те са с едникви ДНК,ако може въобще така да се каже wacko.gif ,но пък за сметка на това не не са клонирани...
Ето една тяхна снимка,междувпрочем...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.