Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kyle XY (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
Страници: 1, 2, 3, 4
Enchanted
S02E19
субтитри

Много ми хареса епизода!
Pадвам се на отсъствието на Манди от епизода,или поне краткото и присъствие..нямаше ги драмите им с Кайл,всичко беше идеално,но последния им разговор на верандата под звездите ме подразни истински,как може да се сравнява с Лойс Леин милото ни момиченце...аххх
Адам се появи,разкриха се още малко тайни,Джеси все така продължава да ме изненадва.
carson_beckett
Всъщност мъжа пред Кайл си беше точно Адам тъй че споко. mrgreen[1].gif Епизода беше хубав ама някак си не се върза като Кайл се опита да си излекува раната от бръснача и после тръгна да лекува рака на Анди айде стига бе biggrin.gif.Но според мен ще я е излекувал донякъде.Всъщност той я лекуваше несъзнателно или така поне си мисля аз де ...
miim4eto
чак да я е излекувал не мисля но нали на следващия ден е на тестове дали се подобрява или влошава просто той е направил достатъчно че да почне да се подобрява а нататък може би и лекарства ще помогнат ...
The_Man_Of_Steel
Kyle.XY.S02E20.DSR.XviD-0TV
pinko_z
Аз изостанах малко, но днес изгледах 19-ти епизод и следващият ще е доста интересен. Дали наистина Кайл е излекувал рака на Анди (според мен може би само ще се е подобрила малко) confused.gif Също мисля, че Джеси няма да се промени въпреки, че обеща на Кайл, защото Сара беше умряла по този начин, а и много ме нерви това че само се прави на по добрата .... особено когато спря връзката на Кайл на работата на Стивън и на билярда като му измести топката. Много ми се иска и Кайл да почне да и отвръща biggrin2.gif .....
The_Man_Of_Steel
аз гледам Кайл Екс Уай от 2006-та но гледах до 2.05 и спрях сега ще наваксам и ще ви стигна.
Enchanted
Страхотен епизод,няма какво да си кривя душата.Така извъртяха нещицата,че се заинтригувах!Сара е жива-супер,Кайл лекува хора-супер,Джеси радва много-супер,Адам си има таен език-супер...какво повече да искам от тази серия?!
The_Man_Of_Steel
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 29 2008, 13:27) *
аз гледам Кайл Екс Уай от 2006-та но гледах до 2.05 и спрях сега ще наваксам и ще ви стигна.

аз вече съм до 2х13.. малко гаден sick1.gif финал(не точно финал де ,ама пак имаше доооста голяма почивка м/у 13 епизод и следващия) скоро ще стигна и до 2.20(2х20) тук май във форума няма много фенове(с/което е странно,понеже сериалите без много интерес няма суб-форум,а само ена тема).
Enchanted
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 2 2008, 18:26) *
тук май във форума няма много фенове(с/което е странно,понеже сериалите без много интерес няма суб-форум,а само ена тема).

Aми попринцип да,и мен ме учуди това,може би просто преди това е имало по-голям интерес,както и да е,важното е че сериала си струва,надявам се да има още фенове,защото нямам с кой да коментирам епизодите dry.gif
Enchanted
Добре,пак ще си коментирам сама,вече ми стана навик biggrin2.gif
Добър епизод,малко ми се поразми по едно време,но както и да е,важното е че Сара е жива,и ще помогне на Джеси.
Estell
И аз съм фенка на сериалчето. Даже много си го обичкам, ама малко бях офлайн и сега имам да наваксвам няколко епизодчета. Ще коментирам като ги изгледам. smile.gif
sulu
Простата причина да не коментирам толкова дълго, е че нямах работеща клавиатура цели 2 седмици. wacko.gif
Та за да не бъде това офтопик, за епизода- ми хубав както винаги, хареса ми че показаха Сара макар и за 2 секунди.Тепърва ще виждаме развитие от тази страна на сериала.Но за жалост ми се струва, че Деклън и Лори окончателно ще ги разделят- уж трябваше да са на бала заедно, но Лори с оня колежанина се забиват очевидно.
Искам повече да показват силите на Джеси, но най-вече на Кайл biggrin.gif
Estell
Аз искрено се надявам след като Сара се появи да помогне на Джеси. Тоя Тейлър направо я съсипа. Много се радвам и за Анди. А пък за Лори и Деклан си мисля, че нея ще я цапне нещо и ще се сети, че си го обича момчето, ама да видим. Асистентът на Стивън е симпатичен, но Деклан си е Деклан. smile.gif Както каза Хилъри They are meant to be! Бая интересен Season Finale се очертава.. Още две серийки и чао на Кайл поне за лятото, надявам се!
The_Man_Of_Steel
Цитат(Enchanted @ Mar 8 2008, 12:32) *
Добре,пак ще си коментирам сама,вече ми стана навик biggrin2.gif
Добър епизод,малко ми се поразми по едно време,но както и да е,важното е че Сара е жива,и ще помогне на Джеси.
и аз наваксах с епизодите smile.gif
Enchanted
Ммм виждам,че вече има с кой да си коментирам smile.gif
Ани,Estell Лори и Деклан се очертават любимци на всички ни,заразлика от Манди и Кайл(немога да ги гледам заедно),потази причина стискам палци на Джеси-Кайл relationship wink.gif
Estell
Дам и на мен Аманда не ми харесва много много... Една такава на порцеланова кукла ми прилича. dry.gif А пък за Джеси и Кайл те си имат доста силна връзка и без да има нещо по-така между тях. Ще са дооста интересна двойка, само че хич не ми се вярва да го направят така. Кайл ще има да върви след Аманда още доста време. sleep.gif
Enchanted
Цитат(Estell @ Mar 10 2008, 23:18) *
Кайл ще има да върви след Аманда още доста време. sleep.gif

Докато не му писне,дано да е скоро!
The_Man_Of_Steel
Kyle XY S02E22
Enchanted
Епизода не ми хареса,очаквах нещо повече по простата причина,че това беше завръщането на Сара,а те така го претупаха....
The_Man_Of_Steel
И на мен епизода ми беше малко скучен
Estell
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 14 2008, 20:39) *
И на мен епизода ми беше малко скучен

Има нещо такова.Ама поне при Деклан и Лори има някакъв напредък. biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
Новият епизод: Kyle.XY.S02E23.DSR.XViD-OTV

ПП да се надяваме че не е и последен
toho
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 18 2008, 17:39) *
ПП да се надяваме че не е и последен

За съжаление това беше края на сезона, хубавото е че е подновен за 3-ти сезон.
pinko_z
Ами щом е последен има ли информация кога започва 3-ти сезон?
The_Man_Of_Steel
Предполагам че лятото щото тоя сериал тече тогава
FantasyGirl
Ами няма информация кога започва ама аз много се кефя на сериалчето и се радвам за 3 сезон . А иначе са поръчали 10 епизода , а при интерес може да станат и повече rolleyes.gif
Enchanted
Най-после изгледах епизода,и съвсем спокойно мога да кажа,че очаквах много повече!
Започвам с издънките.
Всичко си вървеше(някак си),докато Манди пак нереши да сравянва Кайл с Супермен,демек Кларк,а сцената с бала ми беше до болка позната,но няма значение,преглътнах го.Следва отвличането на Мис Синдърела,толкова очевидно,направо избождаше очи.Джеси внесе свежо настроение в серията,такова с което Лори неможа да ме зарадва.Следва Ди-Джеия....закакво му трябваше на това момче да се захваща с неща,който не му е работа,а Деклан,трябва да тръгне с Хилари,ще са идеални,щом Лори неможе да разбере какво найстина и трябва.
Адам и Сара налагат волята си в-у Джеси и Кайл,което ме дразни,особенно волята на Сара.

Ами това е от мен,пак ще повторя,че очаквах нещо различно,нестандартно и излизащо от клиширания вариант.
sulu
Някои има ли нова информаци за 3 сезон? Кога започва, колко ще са епизодите и изобщо ще има ли? biggrin.gif
toho
Цитат(sulu @ May 18 2008, 16:49) *
Някои има ли нова информаци за 3 сезон? Кога започва, колко ще са епизодите и изобщо ще има ли? biggrin.gif

12 януари 2009
sulu
Ихааа какво стана не знам??? Той не беше ли летен този сериал, след 6 месеца чак ли новите епизоди.Ще увехнеме от чаканиееееее...
ViruZzZ
Най сетне изгледах сериала и мога да кажа, че е добър. Любими персонажи са ми Лори и Деклан, излишно е да казвам коя двойка xD. Предимно заради тях гледах първите няколко епизода на 1 сезон. Кайл е един от любимите ми, но не и най-любимия. Харесва ми това, че знае какво иска, а не като другите мъжки персонажи в другите сериали (по отношение на жени говора biggrin.gif ) . Аманда и тя ме радва, но не беше така отначалото на първи сезон, радвам се, че ги събраха с Кайл и двамата са ми някви странни лика прилика са си biggrin.gif. Джош е супер забавен винаги се смея когато излезе, а и като се събра с Анди стана по- отговорен. В Анди ми хареса борбата за живот, която "бликаше" от нея . Никол и Стивън - перфектното семейство (като изключиме марихуаната 18.gif ). И Сара, и Адам, и Тейлър ме дразнят, супер досадни са ми. Фос в ролята на защитник става xD. Кайл общо взето даде 2 нови живота, което не ми хареса, както и това с литването и "реалния" Супер-мен. Сега ме е яд, че отвлякоха Аманда и ме е яд, че не събраха Леклан. Последния епизод почна много яко как дават 3те двойки как се подготвят за бала. Сега чакам януари и btw ако някой намери спойлери да поства плс rolleyes.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Искам да започна да го гледам скоро...И просто искам да попитам колко сезона са излезли и кога се очаква нов ?

Поправка : Вече изгледах първите два епизода...Адски интересен ми стана още от първия епизод...
Та, остава само въпроса кога се очаква трети сезон?

Поправка 2 : Хах, явно никой не влиза в тази тема, незнайно защо...Аз разбрах и за излизането на третия сезон.
Сега гледам последния епизод от 1 сезон и наистина идеята за сериала е супер интересна...Вече мога да твърдя, че този сериал стана един от любимите ми!
sulu
Незнам за другите, но аз не влизам, защото няма какво да се коментира, при положение че новия сезон е чак догодина.Иначе в темaта се пише, като има епизоди.
Радвам се че сериала набира нови фенове, добре дошъл Believe In Me
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(sulu @ Sep 7 2008, 19:40) *
Незнам за другите, но аз не влизам, защото няма какво да се коментира, при положение че новия сезон е чак догодина.Иначе в темaта се пише, като има епизоди.
Радвам се че сериала набира нови фенове, добре дошъл Believe In Me

Благодаря, но искам просто папката да живне малко...Струва ми се, че ако се правят повече теми, дискусий ще събере и други фенове.
Аз съм в края на втори сезон останаха ми 2 епизода...Сериала наистина е бруталната зарибявка, но незнам малко ме е жал за Джеси понякога :|
Лесно се наранява, но и още не мога да определя дали ще е от добрите или ще се обърне срещу Кайл...Ще изгледам последните епизоди днес и ще чакам чак до Януари, незнам какви са тези почивки толкова месеци unsure.gif blink.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Изгледах сезона, адски ми е странно какво ще се случи с Аманда..Също с Джеси...
Няма ли някакви спойлери, някакво инфо за новия сезон, или промо..Незнам..
Нека заформим някаква дискусия относно какво очакваме от новия сезон rolleyes.gif

Kyle XY - Промо за трети сезон

Ето намерих едно промо..Което ми подсказва, че ското Кайл може би ще се научи и да лети..
Ще има доста изненади както изглежда!
Нямам търпение да стане Януари!
sulu
Еми дискусия... аз забравих вече какво стана, то толкова време, че забравих. Иначе аз май вече съм го писала това още като изгледах последния епизод, но Аманда много смешно я отвлякоха, изобщо последният епизод ми беше разочварование.Джеси ми стана любимка, не понасям Аманда.Ми това е накратко, а да и съм напълно сигурна че Кайл помогна на приятелката на Джош(забравих й именцето) да се излекува от рак.Естевствено не напълно, но 100% прегръдката му й помогна малко или много.
Промото: Много тъпо и кратко, нищо не разбрах и нищо ново не подсказва, то Кайл вечно си го гонят бед гайс.
А да и от новия сезон очаквам... оф и аз незнам какво да очаквам.Най-вероятно нови премеждия за Кайл, още много негови способности да излязат на бял свят, а да и се надявам Джеси да е за постояно в епизодите. biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(sulu @ Sep 9 2008, 15:51) *
Еми дискусия... аз забравих вече какво стана, то толкова време, че забравих. Иначе аз май вече съм го писала това още като изгледах последния епизод, но Аманда много смешно я отвлякоха, изобщо последният епизод ми беше разочварование.Джеси ми стана любимка, не понасям Аманда.Ми това е накратко, а да и съм напълно сигурна че Кайл помогна на приятелката на Джош(забравих й именцето) да се излекува от рак.Естевствено не напълно, но 100% прегръдката му й помогна малко или много.
Промото: Много тъпо и кратко, нищо не разбрах и нищо ново не подсказва, то Кайл вечно си го гонят бед гайс.
А да и от новия сезон очаквам... оф и аз незнам какво да очаквам.Най-вероятно нови премеждия за Кайл, още много негови способности да излязат на бял свят, а да и се надявам Джеси да е за постояно в епизодите. biggrin.gif

Пормото мисля, че Кайл отива да спаси Аманда, даже има малко от първия епизод в youtube..Заедно с Джеси отиват да я търсят..
Джеси ми стана любимка..Винаги ми е харесвала, а Аманда малко смотана ми се вижда.
Кофти беше как Лори заряза Деклан супер сладки са ми двамата..Е, нямаме избор ще трябва да чакаме до Януари O.o
Demon_Hunter
И аз изгледах сериала. Готин е и наистина зарибява, както повечето сериали biggrin2.gif . Общо взето имам един любим герой и това е Джеси. Единствено тя ми се струва интересна. Другите са някак си прекалено обикновенни и добри. Просто изведнъж половината герои взеха да са супер добри и сантиментални. Когато се мислят герои трябва да са с реален характер според мен. Особено семейството на Каел станаха някакви супер добри всичките, чак ти става скучно да ги гледаш. Станаха доста предвидими. Джеси от друга страна има възможност да бъде развит в наистина един интересен персонаж. Сериала си е интересен и ще чакам за сезон 3, който от промото много ми заприлича на Heroes.
Госпожица Вещицата
О, не знаех, че януари ще изкарват 3ти сезон, мерси за линка. Нямам търпение, сериалът наистина ми беше много интересен (при все че сериали не обичам).

П.П. И аз изгледах това http://www.youtube.com/watch?v=6x9apBhNfA4...feature=related току-що... Мали, големи супергерои ги направиха бе...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.