mi6eto_
Oct 28 2007, 10:51
Не не са с еднакво ДНК, а са с много развити мозъци, на Джеси повече от този на Кайл защото е седяла повече в камерата.
Enchanted
Oct 28 2007, 14:45
Цитат(mi6eto_ @ Oct 28 2007, 10:51)

Не не са с еднакво ДНК, а са с много развити мозъци, на Джеси повече от този на Кайл защото е седяла повече в камерата.
Всъщност,мозъците ан двамата са еднакво развити,а казах че ДНК-то им пак е едно и също,защото са от един и същ проект...
mi6eto_
Oct 28 2007, 17:03
ОК щом казваш.
Ми не всъщност не са с еднакво ДНК. Кайл доколкото знам е направен от ДНК-то на оня професор( оф забравих му името) , а от снимката която Кайл намери в онази странната кутия излиза, че Джеси е направена от ДНК-то на приятелката на професора от снимката. Не може и двамата да са направени от едно и също ДНК, а тя да не прилича на професора, а на онази от снимката.А и колкото знам от бедните си познния по генетика(които даже липсват) мисля че са си точно клонирани, само че просто са прекарали по 16 години в онази камера.Не знам, но по-бързо да идват новите епизоди
Enchanted
Oct 28 2007, 23:08
Цитат(sulu @ Oct 28 2007, 20:37)

Ми не всъщност не са с еднакво ДНК. Кайл доколкото знам е направен от ДНК-то на оня професор( оф забравих му името) , а от снимката която Кайл намери в онази странната кутия излиза, че Джеси е направена от ДНК-то на приятелката на професора от снимката. Не може и двамата да са направени от едно и също ДНК, а тя да не прилича на професора, а на онази от снимката.А и колкото знам от бедните си познния по генетика(които даже липсват) мисля че са си точно клонирани, само че просто са прекарали по 16 години в онази камера.Не знам, но по-бързо да идват новите епизоди

Ани да ти кажа,аз мисля,че точно в това е загадката и ще разберем в новите епизоди....
така че предстой да видим какво ще стане!
Enchanted
Nov 14 2007, 13:07
Някой да има инфо за предстоящия сезон...
BOHONG
Nov 20 2007, 22:44
Е ТО Е ЯСНО: 2008
Enchanted
Nov 22 2007, 14:25
Цитат(BOHONG @ Nov 20 2007, 22:44)

Е ТО Е ЯСНО: 2008
Друго имам предвид
-някво спойлерче
masterspi
Dec 19 2007, 18:27
Известна е датата за старта на продължението на втори сезон
14 януари 2008г.
Ето и Trailer :
Trailer for Kyle XY Season 2.5!!
DesiTo
Dec 19 2007, 21:38
Enchanted
Dec 20 2007, 14:25
Много благодаря,за инфото и за трейлърите!
Наистина го чакам с нетърпение и аз си задавам въпроса дали Джеси е оцеляла..но остава само да чакаме!
nelito0o0
Dec 21 2007, 13:57
Е то от ясно по ясно че е оцеляла

Иначеееее много се кефя, че ще почва ся Януарииии, въобще не го очаквах...
Enchanted
Dec 22 2007, 16:56
Цитат(nelito0o0 @ Dec 21 2007, 13:57)

Е то от ясно по ясно че е оцеляла

Хмм никоха не може да сме сигурни какво са ни подготвили сценаристите,иначе и аз се надявам Джеси да е жива,защото много ми харесва,като персонаж,няма да изпадам в обяснения защо,но като я видя с Кайл и ми изглеждат,като перфектната двойка(Аманда ми е трън в очите от самото начало)
Mr. Winchester
Jan 5 2008, 19:54
Скоро май трябва да тръгва продължението на 2-ри сезон. /нали през януари, ама кога точно/
nelito0o0
Jan 5 2008, 21:40
Цитат(LeoWyatt @ Jan 5 2008, 19:54)

Скоро май трябва да тръгва продължението на 2-ри сезон. /нали през януари, ама кога точно/
Еми то доста ясно си е казано.. ама трябва да погледнеш в предните постове...
Цитат(masterspi @ Dec 19 2007, 18:27)

Известна е датата за старта на продължението на втори сезон
14 януари 2008г. 
Enchanted
Jan 9 2008, 12:57
С нетърпение чакам следващия Вторник,за да гледам епизода...надявам се сериала да е станал по-популярен в Б-я и да има повече фенове тук във форума!
Gossip Girl
Jan 15 2008, 13:33
Enchanted
Jan 15 2008, 19:56
Йей,толкова дълго го чакам този епизод,че чак сега ми е трудно да повярвам,че ще го гледам след броени минути...толкова ме е яд на себе си,че преди малко се прибирам и напълно изключих за Kyle XY...
nelito0o0
Jan 15 2008, 20:21
miim4eto
Jan 15 2008, 21:21
гледах го без суб не можах да изтрая ама утре пак със. Кво да ви кажа мн хубаво сериалче
Enchanted
Jan 16 2008, 14:22
Ето субс,на тези който ги чакат
тук3:58-Най-после и аз да изгедам серията,мога да кажа само,че на сценаристите са си сврършили работата перфектно,все повече и повече заплитат случките,истината беше,че най-много се страхувах от провал на епизода,който всъщност надхвърли доста очакванията ми!
Mr. Winchester
Jan 22 2008, 09:21
gabci3
Jan 23 2008, 15:28
Някой знаели кога излиза 3-ти сезон.
Gossip Girl
Jan 23 2008, 15:31
lol То едва продължението на втори започна. Чакай то да свърши пък после ще видим дали ще има трети сезон.
Enchanted
Jan 26 2008, 13:50
Чак сега успях да гледам епизода,за което супер мног съжалявам.
Сега по същество:
Хубав епизод,ценностите са Кайл винаги са ми харесвали,но сега се убедих,че не съм грешала!
Стана ми жал за Джеси,особенно когато каза,че е била "невидима" и такава ще си остане...
Общо взето целия слюжет на епизода ми е доболка познат,но пак му се радвах искрено.
Поздравления на сценаристите!
П.П.защо дори няма с кога да си коментирам епизодите,какво забога става с феновете на сериала...няма ли такива?!
pinko_z
Jan 27 2008, 20:52
Аз съм тук и аз следя сериалчето!
Enchanted
Jan 27 2008, 21:43
Цитат(pinko_z @ Jan 27 2008, 21:52)

Аз съм тук и аз следя сериалчето!

Добре,радвам се,че поне още някой ще коментра заедно с мен...
Сподели нещо повечко,какво харесваш и какво не харесваш в сериала,pinko_z?
pinko_z
Jan 27 2008, 22:08
Хах ами аз попринцип харесвам такъв тип сериалчета. Абе аз всякакви харесвам ама ...... Това много ми допада. Изгледах всички серии на един дъх както се казва. Много ми е интересно какво ще стане с Джеси. Както завърши последния епизод на мен лично не ми хареса нейната постъпката. Сега сигурно ще отиде при онази компания дето жената (сега и забравих името) я извика на онова тържество ли какво беше ......
FrAgMaKeR
Jan 27 2008, 22:31
Не ми харесаха последните два епизода, някак скучни и безинтересни ми се сториха.
Друго ми направи лошо впечетление, забелязах притеснителни прилики с "Dark Angel", който изгледах наскоро, там лошата фирма, която прави експерименти с изкусвено създадени хора се казва "Manticore" което се произнасе почти единтично с "Madacorp" тук.. това ми звучи доста съмнително..
Enchanted
Jan 28 2008, 13:16
Цитат(FrAgMaKeR @ Jan 27 2008, 23:31)

Друго ми направи лошо впечетление, забелязах притеснителни прилики с "Dark Angel", който изгледах наскоро, там лошата фирма, която прави експерименти с изкусвено създадени хора се казва "Manticore" което се произнасе почти единтично с "Madacorp" тук.. това ми звучи доста съмнително..
Aми да,то в "Kyle XY" доста често се случват такива "съвпадения"...
pinko_z
Jan 28 2008, 18:40
На бас че най много са взели от "Джон Доу"
Enchanted
Jan 28 2008, 18:49
Цитат(pinko_z @ Jan 28 2008, 19:40)

На бас че най много са взели от "Джон Доу"

Ами и от "Джон Доу",но и от "Smallville"...
pinko_z
Jan 28 2008, 19:05
Smallville още не съм го гледал от там пък какво са взели
Enchanted
Jan 28 2008, 22:19
Цитат(pinko_z @ Jan 28 2008, 20:05)

Smallville още не съм го гледал от там пък какво са взели

Ами от къде да започна...хмм
-паузите и на двата сериала са по едно и също време(на някои това им се струва подозрително,макар че за мен не е толкова)
-отношението на Кайл с околните
-"летенето" му
-голяма част от талантите на Кайл също са присъщи на Кларк в "Smallville"
-гаджето на Кайл-Аманда е същия персонаж,като Лана
-семейството на Кайл е сходно с това на Кларк
и т.н. и т.н.
pinko_z
Jan 28 2008, 22:25
Аха ясно но все пак сериалчето е добро!
Gossip Girl
Jan 29 2008, 14:10
pinko_z
Jan 30 2008, 19:01
Някой знае ли какво става със субтитрите?
Enchanted
Jan 31 2008, 22:22
Цитат(pinko_z @ Jan 30 2008, 20:01)

Някой знае ли какво става със субтитрите?

Eто ги субтитрите:
...
Enchanted
Feb 1 2008, 10:27
Този епизод не ми допадна,някак лигаво беше,като се имапредвид,че не съм фен на Аманда и Кайл взаимоотношенията...иначе както винаги се радвах на Джеси,мисля че вече има някакви искри с Кайл,защото гледаше доста подозрително по време на онази "вечеря"...Много орегинално стана с тези лампички!
pinko_z
Feb 2 2008, 04:10
Ами какво да кажа изгледах епизодчето .... Искам да питам за плана на Кайл. Смисъл за какво трябваше Джеси да чука на вратата? Или да се хвърлят тези камъчки по прозореца

ПП: МРАЗЯ ДЖЕСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо трябваше да казва на майката на Аманда ......
nelito0o0
Feb 2 2008, 16:41
Цитат(pinko_z @ Feb 2 2008, 04:10)

Искам да питам за плана на Кайл. Смисъл за какво трябваше Джеси да чука на вратата? Или да се хвърлят тези камъчки по прозореца

Еми тя почука на вратата, за да разбере какъв е кода на алармата, за да може после Аманда да се измъкне
А за камъчките незнам..
Gossip Girl
Feb 2 2008, 17:04
Хахаха, хвърляха камъчетата по прозореца, за да може майката на Аманда да пусне щората и когато Кайл изключи тока да използва сянката от прожектора върху щората, за да й напише къде да отиде. Сиреч светлосенки.
pinko_z
Feb 2 2008, 19:09
Ахаааааааа сега всичко ми се изясни

. Мерси много!
Ето го новото епизодче
Kyle.XY.S02E17.DSR.XviD-0TV Приятно гледане!
Enchanted
Feb 5 2008, 14:34
Посмях се с този епизод,колкото и критики да отнесе на мен ми допадна...може би защото ми напомня за началото на Кларк Кент в Смолвил...за безгрижните години,за Лана,тоест тук Аманда,която е досущ като Лана,само дето даже е по-найвна....и да Джеси,ах тази Джеси,как си представях да набие Манди в стята на Кайл,но уви ще има да почакам още дълго
FrAgMaKeR
Feb 5 2008, 14:44
Наистина свеж и забавен епизод.
pinko_z
Feb 10 2008, 13:23
Тя къде спа?
- Във ваната.
А ти къде спа?
- Във ваната.
Вчерашният епизод не беше лош, но не ми харесва, че толкова наблягат на драмата на Аманда.Също така е тъпо, че Джеси се поддава на манипулации толкова лесно.Но все пак на нея от самото начало й липсва семейство, което в случая оказа огромно влияние на Кайл.
Джош, както и сетра му ме накефиха на макс.Само как напръска оня с лютив спрей, ей опасна е тая Трейгър бе.Дано скоро ги съберат с Деклън, много са сладки заедно.Само дано не решат да създат допълнителна драма с приятелката на Джош, че тогава ще стане гадно.Въпреки, че е напълно нормално да измислят нещо, защо иначе щяха изобщо да въвеждат болестта като сюжет.
Оф тоя Адам Бейлин нема убиване.Той и хлебарките ще са последните оцелели.Въпреки, че е напълно възможно това да не е Адам, а някой пак да иска да се възползва от Кайл.
С нетърпение чакам следващия епизод
Enchanted
Feb 15 2008, 12:30
Enchanted
Feb 16 2008, 12:23
Eххх най-после изгледах серията и какво да кажа,освем че от Манди ми се повидга,Кайл просто...хммм изнерви ме,защото не мисли с главата си,а с нещо друго,може би това мнение се дължи на предпочитанията ми към Джеси,но какво да се прави...толкова ли беше трудно поне Никол да я подкрепи.Хайде да не повтарям едно и също,защото най-важното беше появата на Адам-заформя се интересно!
Лори,ахх тази Лори,направо ме уби,то не беше кафе,то не беше спрей...то не беше Деклан
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.