Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kyle XY (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
Страници: 1, 2, 3, 4
mi6eto_
Не не са с еднакво ДНК, а са с много развити мозъци, на Джеси повече от този на Кайл защото е седяла повече в камерата.
Enchanted
Цитат(mi6eto_ @ Oct 28 2007, 10:51) *
Не не са с еднакво ДНК, а са с много развити мозъци, на Джеси повече от този на Кайл защото е седяла повече в камерата.

Всъщност,мозъците ан двамата са еднакво развити,а казах че ДНК-то им пак е едно и също,защото са от един и същ проект...
mi6eto_
ОК щом казваш.
sulu
Ми не всъщност не са с еднакво ДНК. Кайл доколкото знам е направен от ДНК-то на оня професор( оф забравих му името) , а от снимката която Кайл намери в онази странната кутия излиза, че Джеси е направена от ДНК-то на приятелката на професора от снимката. Не може и двамата да са направени от едно и също ДНК, а тя да не прилича на професора, а на онази от снимката.А и колкото знам от бедните си познния по генетика(които даже липсват) мисля че са си точно клонирани, само че просто са прекарали по 16 години в онази камера.Не знам, но по-бързо да идват новите епизоди biggrin.gif
Enchanted
Цитат(sulu @ Oct 28 2007, 20:37) *
Ми не всъщност не са с еднакво ДНК. Кайл доколкото знам е направен от ДНК-то на оня професор( оф забравих му името) , а от снимката която Кайл намери в онази странната кутия излиза, че Джеси е направена от ДНК-то на приятелката на професора от снимката. Не може и двамата да са направени от едно и също ДНК, а тя да не прилича на професора, а на онази от снимката.А и колкото знам от бедните си познния по генетика(които даже липсват) мисля че са си точно клонирани, само че просто са прекарали по 16 години в онази камера.Не знам, но по-бързо да идват новите епизоди biggrin.gif

Ани да ти кажа,аз мисля,че точно в това е загадката и ще разберем в новите епизоди....
така че предстой да видим какво ще стане!
Enchanted
Някой да има инфо за предстоящия сезон...
BOHONG
Е ТО Е ЯСНО: 2008
Enchanted
Цитат(BOHONG @ Nov 20 2007, 22:44) *
Е ТО Е ЯСНО: 2008

Друго имам предвид
-някво спойлерче
masterspi
Известна е датата за старта на продължението на втори сезон
14 януари 2008г. 4.gif
Ето и Trailer :
Trailer for Kyle XY Season 2.5!!
DesiTo
Kyle XY Extended Season 2.5 Preview
Enchanted
Много благодаря,за инфото и за трейлърите!
Наистина го чакам с нетърпение и аз си задавам въпроса дали Джеси е оцеляла..но остава само да чакаме!
nelito0o0
Е то от ясно по ясно че е оцеляла biggrin2.gif Иначеееее много се кефя, че ще почва ся Януарииии, въобще не го очаквах... wub.gif
Enchanted
Цитат(nelito0o0 @ Dec 21 2007, 13:57) *
Е то от ясно по ясно че е оцеляла biggrin2.gif

Хмм никоха не може да сме сигурни какво са ни подготвили сценаристите,иначе и аз се надявам Джеси да е жива,защото много ми харесва,като персонаж,няма да изпадам в обяснения защо,но като я видя с Кайл и ми изглеждат,като перфектната двойка(Аманда ми е трън в очите от самото начало)
Mr. Winchester
Скоро май трябва да тръгва продължението на 2-ри сезон. /нали през януари, ама кога точно/
nelito0o0

Цитат(LeoWyatt @ Jan 5 2008, 19:54) *
Скоро май трябва да тръгва продължението на 2-ри сезон. /нали през януари, ама кога точно/

Еми то доста ясно си е казано.. ама трябва да погледнеш в предните постове... mad.gif

Цитат(masterspi @ Dec 19 2007, 18:27) *
Известна е датата за старта на продължението на втори сезон
14 януари 2008г. 4.gif

Enchanted
С нетърпение чакам следващия Вторник,за да гледам епизода...надявам се сериала да е станал по-популярен в Б-я и да има повече фенове тук във форума!
Gossip Girl
Kyle XY 02x14@zamunda.net
Enchanted
Йей,толкова дълго го чакам този епизод,че чак сега ми е трудно да повярвам,че ще го гледам след броени минути...толкова ме е яд на себе си,че преди малко се прибирам и напълно изключих за Kyle XY...
nelito0o0
Оххххх.... най-сетнеее biggrin2.gif biggrin2.gif Дано да излязат по рано субтитри, че не ми се рискува да зяпам без blink.gif Нооо.. се радвам супер мнооогуу .. бях забравила сутринта да го дръпна.. сетих се само за ПБ ама видях в един от коментарите, че неска и тоя е излязъл и...... shocking.gif 3.gif happy.gif happy.gif 4.gif 4.gif
miim4eto
гледах го без суб не можах да изтрая ама утре пак със. Кво да ви кажа мн хубаво сериалче
Enchanted
Ето субс,на тези който ги чакат smile.gif

тук

3:58-Най-после и аз да изгедам серията,мога да кажа само,че на сценаристите са си сврършили работата перфектно,все повече и повече заплитат случките,истината беше,че най-много се страхувах от провал на епизода,който всъщност надхвърли доста очакванията ми!
Mr. Winchester
Kyle.XY.S02E15.DSR.XviD-0TV
gabci3
Някой знаели кога излиза 3-ти сезон.
Gossip Girl
lol То едва продължението на втори започна. Чакай то да свърши пък после ще видим дали ще има трети сезон.
Enchanted
Чак сега успях да гледам епизода,за което супер мног съжалявам.
Сега по същество:
Хубав епизод,ценностите са Кайл винаги са ми харесвали,но сега се убедих,че не съм грешала!
Стана ми жал за Джеси,особенно когато каза,че е била "невидима" и такава ще си остане...
Общо взето целия слюжет на епизода ми е доболка познат,но пак му се радвах искрено.
Поздравления на сценаристите!

П.П.защо дори няма с кога да си коментирам епизодите,какво забога става с феновете на сериала...няма ли такива?!
pinko_z
Аз съм тук и аз следя сериалчето! smile.gif
Enchanted
Цитат(pinko_z @ Jan 27 2008, 21:52) *
Аз съм тук и аз следя сериалчето! smile.gif

Добре,радвам се,че поне още някой ще коментра заедно с мен...
Сподели нещо повечко,какво харесваш и какво не харесваш в сериала,pinko_z?
pinko_z
Хах ами аз попринцип харесвам такъв тип сериалчета. Абе аз всякакви харесвам ама ...... Това много ми допада. Изгледах всички серии на един дъх както се казва. Много ми е интересно какво ще стане с Джеси. Както завърши последния епизод на мен лично не ми хареса нейната постъпката. Сега сигурно ще отиде при онази компания дето жената (сега и забравих името) я извика на онова тържество ли какво беше ......
FrAgMaKeR
Не ми харесаха последните два епизода, някак скучни и безинтересни ми се сториха.

Друго ми направи лошо впечетление, забелязах притеснителни прилики с "Dark Angel", който изгледах наскоро, там лошата фирма, която прави експерименти с изкусвено създадени хора се казва "Manticore" което се произнасе почти единтично с "Madacorp" тук.. това ми звучи доста съмнително..
Enchanted
Цитат(FrAgMaKeR @ Jan 27 2008, 23:31) *
Друго ми направи лошо впечетление, забелязах притеснителни прилики с "Dark Angel", който изгледах наскоро, там лошата фирма, която прави експерименти с изкусвено създадени хора се казва "Manticore" което се произнасе почти единтично с "Madacorp" тук.. това ми звучи доста съмнително..

Aми да,то в "Kyle XY" доста често се случват такива "съвпадения"...
pinko_z
На бас че най много са взели от "Джон Доу" happy.gif
Enchanted
Цитат(pinko_z @ Jan 28 2008, 19:40) *
На бас че най много са взели от "Джон Доу" happy.gif

Ами и от "Джон Доу",но и от "Smallville"...
pinko_z
Smallville още не съм го гледал от там пък какво са взели unsure.gif
Enchanted
Цитат(pinko_z @ Jan 28 2008, 20:05) *
Smallville още не съм го гледал от там пък какво са взели unsure.gif

Ами от къде да започна...хмм
-паузите и на двата сериала са по едно и също време(на някои това им се струва подозрително,макар че за мен не е толкова)
-отношението на Кайл с околните
-"летенето" му
-голяма част от талантите на Кайл също са присъщи на Кларк в "Smallville"
-гаджето на Кайл-Аманда е същия персонаж,като Лана
-семейството на Кайл е сходно с това на Кларк
и т.н. и т.н.
pinko_z
Аха ясно но все пак сериалчето е добро!
Gossip Girl
Kyle XY 02x16@zamunda.net
pinko_z
Някой знае ли какво става със субтитрите? sad.gif
Enchanted
Цитат(pinko_z @ Jan 30 2008, 20:01) *
Някой знае ли какво става със субтитрите? sad.gif

Eто ги субтитрите: ...
Enchanted
Този епизод не ми допадна,някак лигаво беше,като се имапредвид,че не съм фен на Аманда и Кайл взаимоотношенията...иначе както винаги се радвах на Джеси,мисля че вече има някакви искри с Кайл,защото гледаше доста подозрително по време на онази "вечеря"...Много орегинално стана с тези лампички!
pinko_z
Ами какво да кажа изгледах епизодчето .... Искам да питам за плана на Кайл. Смисъл за какво трябваше Джеси да чука на вратата? Или да се хвърлят тези камъчки по прозореца confused.gif
ПП: МРАЗЯ ДЖЕСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо трябваше да казва на майката на Аманда ...... mad.gif mad.gif
nelito0o0
Цитат(pinko_z @ Feb 2 2008, 04:10) *
Искам да питам за плана на Кайл. Смисъл за какво трябваше Джеси да чука на вратата? Или да се хвърлят тези камъчки по прозореца confused.gif

Еми тя почука на вратата, за да разбере какъв е кода на алармата, за да може после Аманда да се измъкне rolleyes.gif
А за камъчките незнам.. unsure.gif
Gossip Girl
Хахаха, хвърляха камъчетата по прозореца, за да може майката на Аманда да пусне щората и когато Кайл изключи тока да използва сянката от прожектора върху щората, за да й напише къде да отиде. Сиреч светлосенки.
pinko_z
Ахаааааааа сега всичко ми се изясни biggrin2.gif . Мерси много! worthy.gif
Estell
Ето го новото епизодче Kyle.XY.S02E17.DSR.XviD-0TV Приятно гледане!
Enchanted
Посмях се с този епизод,колкото и критики да отнесе на мен ми допадна...може би защото ми напомня за началото на Кларк Кент в Смолвил...за безгрижните години,за Лана,тоест тук Аманда,която е досущ като Лана,само дето даже е по-найвна....и да Джеси,ах тази Джеси,как си представях да набие Манди в стята на Кайл,но уви ще има да почакам още дълго wink.gif
FrAgMaKeR
Наистина свеж и забавен епизод. smile.gif
pinko_z
Тя къде спа?
- Във ваната.
А ти къде спа?
- Във ваната.
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
sulu
Вчерашният епизод не беше лош, но не ми харесва, че толкова наблягат на драмата на Аманда.Също така е тъпо, че Джеси се поддава на манипулации толкова лесно.Но все пак на нея от самото начало й липсва семейство, което в случая оказа огромно влияние на Кайл.
Джош, както и сетра му ме накефиха на макс.Само как напръска оня с лютив спрей, ей опасна е тая Трейгър бе.Дано скоро ги съберат с Деклън, много са сладки заедно.Само дано не решат да създат допълнителна драма с приятелката на Джош, че тогава ще стане гадно.Въпреки, че е напълно нормално да измислят нещо, защо иначе щяха изобщо да въвеждат болестта като сюжет.
Оф тоя Адам Бейлин нема убиване.Той и хлебарките ще са последните оцелели.Въпреки, че е напълно възможно това да не е Адам, а някой пак да иска да се възползва от Кайл.
С нетърпение чакам следващия епизод biggrin.gif
Enchanted
Eххх най-после изгледах серията и какво да кажа,освем че от Манди ми се повидга,Кайл просто...хммм изнерви ме,защото не мисли с главата си,а с нещо друго,може би това мнение се дължи на предпочитанията ми към Джеси,но какво да се прави...толкова ли беше трудно поне Никол да я подкрепи.Хайде да не повтарям едно и също,защото най-важното беше появата на Адам-заформя се интересно!
Лори,ахх тази Лори,направо ме уби,то не беше кафе,то не беше спрей...то не беше Деклан biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.