Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търсене на сериали?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4
FrAgMaKeR
Ако търсите информация за някой тв сериал, или връзки за свалянето му, тук е мястото, където трябва да попитате. Добра идея е първо да сте се опитали да го откриете само и чак тогава пишете тук. Ако незнаете заглавието опитайте се да дадете максимално повече информация за сериала, за да получите по-бързо и лесно търсената информация.
spown
Хора помогнете малко worthy.gif ,търся следния сериал,но не мога да го открия никъде.Някои ако знае нещо да пише: biggrin.gif Аз просто не намирам от къде да го сваля:)

''Война на световете-War of the Worlds''(1988)

Цитат(OTH_fenka @ Jul 15 2006, 00:00) *
Има го в торентите или в някой локални,но не знам от коя година е. smile.gif Мисля че имаше един от 2005.

Маи се сещаш за филма smile.gif Аз не търся него 9.gif През 1988 година излезна сериал със същата тематика като филма.Точно този СЕРИАЛ търся.Но все пак БЛАГОДАРЯ biggrin.gif
rainbow`eyes
здравейте
много бих искала да си намеря поне първия сезон на един сериал, казва се Фелисити (Felicity), няма значение дали със субтитри или без
ThePinkDuck
QUOTE(rainbow`eyes @ Aug 27 2006, 01:55) *

здравейте
много бих искала да си намеря поне първия сезон на един сериал, казва се Фелисити (Felicity), няма значение дали със субтитри или без

Eто ти Сезон 1 , Сезон 2 , Сезон 3 и Сезон 4 . Проверила съм линковете, все още са активни и сийда е доста поносим. mrgreen[1].gif
rainbow`eyes
оо мерси много bigarmhug.gif Не очаквах толкова бързо да има отговор blush.gif сега си го свалям... ох обичам те за линка biggrin.gif
seduction_55
Някой ако може да ми намери всички(може и някои) сезони на America's Next Top Model.
МЕрси предварително.
ThePinkDuck
(seduction_55 @ Dec 12 2006, 19:17) *

Някой ако може да ми намери всички(може и някои) сезони на America's Next Top Model.
МЕрси предварително.

Мога да помогна със Сезон 2, Сезон 3, Сезон 5, Сезон 6. Проверила съм торентите, все още имат сийдъри.
Ако решиш можеш да пробваш и от тук: Сезон 2, Сезон 3, Сезон 5.
seduction_55
(ThePinkDuck @ Dec 12 2006, 20:57) *

(seduction_55 @ Dec 12 2006, 19:17) *

МЕрси предварително.

Мога да помогна със Сезон 2, Сезон 3, Сезон 5, Сезон 6. Проверила съм торентите, все още имат сийдъри.
Ако решиш можеш да пробваш и от тук: Сезон 2, Сезон 3, Сезон 5.

Много ти благодаря worthy.gif worthy.gif Почвам да свалям happy.gif
sydney
търся един сериал даваха го 2000 година,казва се Страсти wink.gif wink.gif ако някойможе да помогне плс happy.gif happy.gif
Hotty
QUOTE(sydney @ Dec 19 2006, 11:58) *

търся един сериал даваха го 2000 година,казва се Страсти wink.gif wink.gif ако някойможе да помогне плс happy.gif happy.gif

Този и аз го помня,кво стана с него тей и не разбрах 16.gif
CheerFuL-F
някой може ли да ми каже от къде мога да дръпна 2 сезон на Falcon Beach?
angel_devil_1
Може ли някой да ми каже от каде мога да сваля сериалчето, което дават по БТВ Модна къща (Fashion House). Харесва ми и ще се радвам ако някой ми помогне да го намеря!:)
ani4ka_89
Намерих само 1ви и 21ви епизод на първи сезон на Модна къща dunno[2].gif
А за Falcon Beach ето тук има няколко епизода от втория сезон, може да пробваш и тук
Bellatrix
Здравейте smile.gif
Едно време имаше едно симпатично сериалче,на име "На гребена на вълната" или нещо от сорта и май беше с Раян Гослинг smile.gif Явно не съм се разтърсила добре из филмографията му,но не можах да намеря името на сериалчето на английски unsure.gif .Спомням си само,че беше много свежо сериалчето и го даваха преди няколко години smile.gif Ако някой има инфо за името,а още по-добре и за това откъде може да се дръпне,много ще съм му благодарна smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Bellatrix @ Apr 28 2007, 04:24) *
Здравейте smile.gif
Едно време имаше едно симпатично сериалче,на име "На гребена на вълната" или нещо от сорта и май беше с Раян Гослинг smile.gif Явно не съм се разтърсила добре из филмографията му,но не можах да намеря името на сериалчето на английски unsure.gif .Спомням си само,че беше много свежо сериалчето и го даваха преди няколко години smile.gif Ако някой има инфо за името,а още по-добре и за това откъде може да се дръпне,много ще съм му благодарна smile.gif

Да не би да говориш за Breaker High?
smallville_f
Търся серияла "Чарли Джейд" ... дават го по AXN и искам да си го сваля ама никъде не го откривам. Не съм сигурна как точно му се пише името на английски ... Май Charlie Jade или нещо от сорта!! Pls Help!!!!!!!!!! worthy.gif
ani4ka_89
Цитат(smallville_f @ Apr 29 2007, 15:32) *
Търся серияла "Чарли Джейд" ... дават го по AXN и искам да си го сваля ама никъде не го откривам. Не съм сигурна как точно му се пише името на английски ... Май Charlie Jade или нещо от сорта!! Pls Help!!!!!!!!!! worthy.gif

Пробвай някои от тези линкове сезон 1 - www.mininova.org
сезон 1 - http://torrentportal.com
Само тях намерих
smallville_f
Мерси много !!! Ще ги пробвам! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bellatrix
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 28 2007, 23:21) *
Да не би да говориш за Breaker High?

Да,Миме,точно за него.Лошото е,че не успявам да го намеря sad.gif Ако някой подаде едно рамо в откриването,ще съм му много благодарна biggrin2.gif
LoveOneBoy
Аз търся сериала Истинския Родриго
Ralna
Цитат(LoveOneBoy @ May 6 2007, 20:40) *

С БГ аудио, абсурд, няма да намериш никъде, в чуждите сайтове тук там може да се открие нещо, ама няма да са цели серий, предлагам да влезеш с еMule, там му пишиш истинското име и може да намериш някоя серийка, но общо взето, загубена битка си е sad.gif
LoveOneBoy
Цитат(Ralna @ May 6 2007, 20:45) *
Цитат(LoveOneBoy @ May 6 2007, 20:40) *

С БГ аудио, абсурд, няма да намериш никъде, в чуждите сайтове тук там може да се открие нещо, ама няма да са цели серий, предлагам да влезеш с еMule, там му пишиш истинското име и може да намериш някоя серийка, но общо взето, загубена битка си е sad.gif

Мерси все пак smile.gif
jivitu
Търся 14 серия от 1 сезон на сериала "Gilmore girls",обаче където и да търся или нищо не намирам или намирам целия сезон,но не и отделно серии..ПЛС ПОМОГНЕТЕ!!!!!! worthy.gif worthy.gif

vikikaka
Моля ви, ако някой знае от къде мога да взема продължението на този сериал ( What I Like About You ) на български или поне със субтитри да ми каже! Последния епизод който гледах, беше този по БТВ, където Холи се качва в самолета за Париж и Винс е вътре... Мисля, че това е края на 2ри сезон...Плс хора помогнете
ThePinkDuck
Цитат(jivitu @ May 21 2007, 16:46) *
Търся 14 серия от 1 сезон на сериала "Gilmore girls",обаче където и да търся или нищо не намирам или намирам целия сезон,но не и отделно серии..ПЛС ПОМОГНЕТЕ!!!!!! worthy.gif worthy.gif

Ами където го има целият сезон е най лесно! Просто селектирай само серията която ти трябва и готово, не е нужно да сваляш всичките!

За What I Like About You все още няма субтитри!
jivitu
А можеш ли да ми обясниш как да я селектирам? 16.gif 18.gif

Мod Edit: Пиши на личен и ще ти кажа!
Ralna
Цитат(vikikaka @ May 21 2007, 21:52) *
Моля ви, ако някой знае от къде мога да взема продължението на този сериал ( What I Like About You ) на български или поне със субтитри да ми каже! Последния епизод който гледах, беше този по БТВ, където Холи се качва в самолета за Париж и Винс е вътре... Мисля, че това е края на 2ри сезон...Плс хора помогнете

Ами ето ти директен линк за торент с целия 3-ти сезон http://isohunt.com/download/13647164/What+I+Like+About+You и торент с целия 4-ти сезон http://isohunt.com/download/13648146/What+I+Like+About+You ама без суб, никой не е правил
vikikaka
МНого ти благодаря за помоща! worthy.gif Изтеглих си сериалчето, но да знаете къде има субтитри за него unsure.gif shocking.gif
ThePinkDuck
Цитат(vikikaka @ May 22 2007, 23:09) *
МНого ти благодаря за помоща! worthy.gif Изтеглих си сериалчето, но да знаете къде има субтитри за него unsure.gif shocking.gif

Субтитри както вече няколко човека казахме НЯМА. Никой не е правил.
vikikaka
Мхм мерси.. сори не бях прочела до края smile.gif
Peyton___
Хораа спешно търся серйките на LARGO cry.gif worthy.gif
Ама адски мн ви се моля ако някой знае от къде мога да си ги намеря,ще съм мн благодарна...
колко серяли си бях запланувала да гледам само този не успях а мн ИЗКАМ blush.gif .А аз не мога да го намеря unsure.gif
Серялчето не комикса ПЛСССССС

ето снимка за подсещане emoticon1 (39).gif
ndd
Здравей те.Много ще съм благодарна ако някой ми каже от къде мога да си сваля сериала Дързост и красота.Отдавна го търся и не мога да го открия.
toho
няма от каде да го сваляш не ти и трябва тва са 3000 епизоди
girl_from_hell
преди баба ми ми беше поставила такава задачка ако мога да и го намеря ама неможах хах защо ли smile.gif
dEniChka
Набореее набореее ... не ти трябваа ! smile.gif 18.gif
ThePinkDuck
Цитат(ndd @ Aug 6 2007, 22:05) *
Здравей те.Много ще съм благодарна ако някой ми каже от къде мога да си сваля сериала Дързост и красота.Отдавна го търся и не мога да го открия.

Преди качваха епизоди в замунда. Пробвай там.
ladysunshine
Как ще свалиш толкова много епизоди бе?confused.gif Направо няма смисъл имайки впредвид кой сериал е.
ndd
Цитат(ladysunshine @ Aug 7 2007, 11:50) *
Как ще свалиш толкова много епизоди бе?confused.gif Направо няма смисъл имайки впредвид кой сериал е.

За съжаление трябва да призная че сте прави blush.gif
}l{op}l{u
Някой да знае къде мога да намеря сериала "Сега и Завинаги" ( "Now and Again" ) . Дават го по БНТ всеки делник от 22:30 ч.
James towel keeper
Цитат(Peyton___ @ Jul 24 2007, 12:42) *
Хораа спешно търся серйките на LARGO cry.gif worthy.gif
Ама адски мн ви се моля ако някой знае от къде мога да си ги намеря,ще съм мн благодарна...
колко серяли си бях запланувала да гледам само този не успях а мн ИЗКАМ blush.gif .А аз не мога да го намеря unsure.gif
Серялчето не комикса ПЛСССССС

ето снимка за подсещане emoticon1 (39).gif

И аз се присъединявам към молбата!!!!
Наскоро го хванах по Фокс Крайм и много ми допадна, затова ако някой знае откъде да дръпна епизодите - Моляяя!!! blush.gif rolleyes.gif
Al1ty
Има едно сериалче с една от любимите ми актриси - Amanda Seyfried , казва се Big Love.Някой може ли да ми помгне blush.gif unsure.gif
Saphira
някой може ли да ми намери серии на кръгът на доусън но не от първи сезон
ani4ka_89
Кръгът на Доусън
Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3
Сезон 4
Сезон 5
Сезон 6

А за Ларго, търсих го във всички тракери, за които се сетих, но не можах да го намеря.

За Big Love, Al1ty хвърли едни поглед тук, но мисля, че не са всички серии.
FrAgMaKeR
Търся следните австралийски сериали:

- "McLeod's Daughters" (Дъщерите на Маклауд) - http://www.imdb.com/title/tt0292414/
- "Return to Eden" (Завръщане в рая) - http://www.imdb.com/title/tt0085079/
- "Neighbours" (Съседи) - http://www.imdb.com/title/tt0088580/

Всякакви линкове към боксетовете са добре дошли. smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 28 2007, 21:41) *

- "McLeod's Daughters" (Дъщерите на Маклауд) - http://www.imdb.com/title/tt0292414/

Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3
Сезон 4
Сезон 5
Сезон 6

На 21 излезе 22епизод от 7мия сезон. Скоро и сетче трябва да се появи. Всички торенти са активни и при мен поне сийда е супер!

Интересен избор за сериал. Имаше една случка в него която мноооого зле ми се отрази, но това е друга история!
elly
Здравейте, много бих се радвала, ако ми помогнете да открия номрмален торент на първа серия от втория сезон на сериала "Bones"/"Кости". Аз намерих два линка, но нищо не сваля от тях.
Gossip Girl
Заповядай.
Bones 2x01
Сийда е нормален.
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 28 2007, 21:41) *

- "Return to Eden" (Завръщане в рая) - http://www.imdb.com/title/tt0085079/

Return.to.Eden.1983.Miniseries.2disc.Import

Надявам се това да помогне, защото с DVD-тата не ме бива. biggrin2.gif
DaniEl
Търся сезон 2-ри на Angel. Трябват ми епизодите от 1 до 12 ,но и целия ще свърши работа.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.