Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търсене на сериали?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4
Mr. Winchester
Някой ако може да ми намери Бъфи убийцата на вампири 2-ри и 3-ти сезон и Изгубеният свят 3-ти сезон просто няма да има равен
ani4ka_89
Цитат(DaniEl @ Sep 5 2007, 11:08) *
Търся сезон 2-ри на Angel. Трябват ми епизодите от 1 до 12 ,но и целия ще свърши работа.

Ето , но сийдът не е много добър.

Цитат(LeoWyatt @ Sep 9 2007, 22:29) *
Някой ако може да ми намери Бъфи убийцата на вампири 2-ри и 3-ти сезон и Изгубеният свят 3-ти сезон просто няма да има равен

Ето тук има пълните 7 сезона на Бъфи, а това трябва да е третия сезон на Изгубения свят.
DaniEl
Цитат(ani4ka_89 @ Sep 10 2007, 10:13) *
Цитат(DaniEl @ Sep 5 2007, 11:08) *
Търся сезон 2-ри на Angel. Трябват ми епизодите от 1 до 12 ,но и целия ще свърши работа.

Ето , но сийдът не е много добър.

Мерси biggrin2.gif

Сега търся 3-ти и 4-ти сезон на Buffy the Vampire Slayer.
Торента със седемте сезона който @ani4ka_89 е дала немога да го сваля . Все спира на 32%.
ani4ka_89
Не знаех, че не може да се свали. Намерих на две места четвъртия сезон.
Season 4@thepiratebay.org
Season 4@torrentspy.com
Сийдът е поносим.
Третият също го имаше, но нямаше абсолютно никакъв сийд.
ludoto_tedi
Място за сваляне на "Instant Star"?
jivitu
Цитат(ludoto_tedi @ Sep 16 2007, 11:11) *
Място за сваляне на "Instant Star"?

http://www.mininova.org/search/?search=Instant+Star
Има само някои серии...
Stefy
Откъде мога да сваля първи епизод от новия сериал "Chuk", с участието на Рейчъл Билсън е... Премиерата му е била на 25, но в българските торенти никъде го няма.
ludoto_mimi
Цитат(Stefy @ Sep 26 2007, 10:58) *
Премиерата му е била на 25, но в българските торенти никъде го няма.

huh.gif

Arena
Zamunda

Рейчъл Билсън не участва, но се очаква да гостува в някой епизод.
One tree hill TLA
Здравейте на всички! Много ви моля да ми помогнете да сваля едно сериалче, което търся отдавна! Казва се Summerland . Пробвах да го изтегля то много места, но не стана! 16.gif Ще съм много благодарна, ако ми помогнете. Мерси предварително.
Nasi
Ето тук има тема за сериала, в която можеш да попиташ за епизоди, но мисля че вече има сложени линкове. Ще ги намериш там. 4.gif
One tree hill TLA
Много, много ти благодаря. worthy.gif

16.gif sad.gif Нещо не става да изтегля 1-вият сезон, но все пак мерси за помощта.

Хей, хора, луда съм по Jesse McCartney! Не мога да изтегля все още 1 сезон на Summerland. Много ще се радвам, ако ми помогнете. Отчаяна съм. sad.gif [size="7"][/size]
K1llerAngel
Търся 1 ви епизод на 1 сезон и 2 та специялни епизода на The Oc
Menna
Цитат(K1llerAngel @ Oct 13 2007, 19:58) *
Търся 1 ви епизод на 1 сезон и 2 та специялни епизода на The Oc

The O.C. - Special Episodes @ Zamunda.net
The O.C. Season 1 @ Zamunda.net

Ориндж Каунти - Кварталът на Богатите - Сезон 1 @ Find.bg

За жалост, повечето линкове към data.bg вече не са активни.
ladysunshine
Цитат(Stefy @ Sep 26 2007, 09:58) *
Откъде мога да сваля първи епизод от новия сериал "Chuk", с участието на Рейчъл Билсън е... Премиерата му е била на 25, но в българските торенти никъде го няма.

Ако Рейчъл участва и аз искам да го гледам, но ако ще е само в 1 епизод няма смисъл да си играя
dudenceto
Chuk - S01E01 В sub.sab.bz има и субтитри smile.gif
Drift_King
От доста време търся един сериал ,чието име незнам.Сериала го пускаха по AXN преди 2 години може би.Целият сериал се върти около живота на един отбор по американски футбол.Всеки играч има различни проблеми ,някой със семеиството ,друг с прекалено много фенки искащи да го вкарат в леглото и т.н.Един от главните герой се казва Леон, позастаряващ играч ,който се бори да остане на терена ,за сметка на по-млад съотборник, който злопотребява с наркотиците.Искам да сваля сериите и саундтрака на сериала , но тъй като не се спомням името му немога да открия каквато и да е информация.Някой гледал ли е този сериал?Сещате ли се за името на сериала?
calendar
търся stargate atlantis season 4 (от 4 серия нагоре rolleyes.gif ) само да не е в замунда че не ми я отваря мерси предварително blush.gif
Gossip Girl
Еми то след четвърта серия на четвърти сезон, Stargate Atlantis няма други. Имам предвид, още не са излезли. Точно днес(26. 10. 07) излиза 5-та серия в Щатите.

Сезон 4, Епизод 5: Travelers
Дата на излизане: 26 Октомври 2007

Сезон 4, Епизод 6: Tabula Rasa
Дата на излизане: 2 Ноември 2007

Сезон 4, Епизод 7: Missing
Дата на излизане: 9 Ноември 2007
qwe123
Търся едно анимационно сериалче. Казва се 6teen smile.gif
Enchanted
Oт няколко дена се мъча да открия песните от едно канадско сериалче,казва се Instant star,на вякъде ми дава да ги прослушам в нета,но не и да ги дръпна...
Ако нямой знае някое и друго линкче,ще съм му адски благодарна!
Menna
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 31 2007, 14:33) *
Oт няколко дена се мъча да открия песните от едно канадско сериалче,казва се Instant star,на вякъде ми дава да ги прослушам в нета,но не и да ги дръпна...
Ако нямой знае някое и друго линкче,ще съм му адски благодарна!

Тук има линк.
Enchanted
Благодаря много happy.gif
Mr. Winchester
Знаете ли от къде мога да дръпна първи сезон на October Road
ani4ka_89
Цитат(LeoWyatt @ Dec 19 2007, 14:59) *
Знаете ли от къде мога да дръпна първи сезон на October Road

Заповядай happy.gif
Mr. Winchester
Мерси ! smile.gif
vasinka_{P}
Трябват ми серии на сериала Уил и Грейс, яко някой знае от къде мога да си тегля да каже плс rolleyes.gif blush.gif
Gossip Girl
Цитат(vasinka_{P} @ Jan 4 2008, 03:52) *
Трябват ми серии на сериала Уил и Грейс

Сезон 1, Сезон 2, Сезон 3, Сезон 4, Сезон 5, Сезон 6, Сезон 7, Сезон 8.
vasinka_{P}
Мерси много Gossip Girl
diva_kotka
Търся сериала Runaway confused.gif? Някой случайно да знае от къде мога да си го дръпна ?
nelito0o0
Епизод 1 - Сезон 1 , Епизод 2 - Сезон 1 , Епизод 3 - Сезон 1 , Епизод 5 - Сезон 1

Само тези успях да намеря.. unsure.gif надявам се поне да е от същия сериал biggrin2.gif
diva_kotka
Мерси много
kentrildumon
Значи търса един сериал днес даваха първия епизод по бтв и ми стана интересен. Превеждат го " Живота на Браян " , ако някой може да ми го намери ще му бъда благодарен smile.gif
Gossip Girl
What About Brian, погледни си и виж какво ще теглиш.
Ледено_момиче
Хора,откъде мога да си сваля Veronica Mars (3 сезон) и Greys Anatomy (3 и 4-и сезон)? unsure.gif sad.gif
Brooke
Цитат(Ледено_момиче @ Jan 15 2008, 22:08) *
Хора,откъде мога да си сваля Veronica Mars (3 сезон) и Greys Anatomy (3 и 4-и сезон)? unsure.gif sad.gif

http://zamunda.net/details.php?id=88458 Вероника
http://zamunda.net/details.php?id=88456 Анатомията 3 сезон,4 го има на отделни епизоди пак там
Ледено_момиче
Цитат(Brooke @ Jan 15 2008, 23:28) *
Цитат(Ледено_момиче @ Jan 15 2008, 22:08) *

http://zamunda.net/details.php?id=88458 Вероника
http://zamunda.net/details.php?id=88456 Анатомията 3 сезон,4 го има на отделни епизоди пак там

Мерси мн.
FrAgMaKeR
Търся да сваля сериала "Once and Again". Три сезон от 1999-2002 година, има златен глобус и още доста награди. Не е излъчван в България и не го намирам за безплатен даунлоад никъде, ако някой има идея къде мога да го отрия нека ми пише.. smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Jan 26 2008, 11:56) *
Търся да сваля сериала "Once and Again". Три сезон от 1999-2002 година, има златен глобус и още доста награди. Не е излъчван в България и не го намирам за безплатен даунлоад никъде, ако някой има идея къде мога да го отрия нека ми пише.. smile.gif

Имах първите 5-6 серии свалени, но все не ми оставаше време да ги изгледам всичките и ми трябваше място и ги изтрих. Това беше преди повече от година сигурно. И аз не можах да ги намеря никъде, затова ги свалях от мулето. Сравнително бързо беше... като за муле. biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
втори сезон на H2O: Just add water
FaLLOuTbOy
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 11 2008, 21:22) *
втори сезон на H2O: Just add water

Ей тука има серий от 1ви и 2ри сезон
http://www.torrentspy.com/search?query=jus...&submit.y=0
Plamie
Изчетох цялата тема и видях поне 3-4 поста за Instant star дето преди го даваха сутринта по Нова...та мисълта ми е някъде има ли го...ама ако не и саундтрака ще ми свърши голяма работа.... smile.gif
ani4ka_89
Цитат(Plamie @ Mar 6 2008, 21:11) *
Изчетох цялата тема и видях поне 3-4 поста за Instant star дето преди го даваха сутринта по Нова...та мисълта ми е някъде има ли го...ама ако не и саундтрака ще ми свърши голяма работа.... smile.gif

Ами ето виж тук какво има
http://www.mininova.org/search/?search=instant+star
pretty_girl
Търся да сваля първи сезон на Joan of Arcadia.
kashlakov
Цитат(pretty_girl @ Mar 7 2008, 21:34) *
Търся да сваля първи сезон на Joan of Arcadia.

Открих всичките серии тук http://www.mininova.org/tor/568242 blush.gif
oThVIP
3начи тарся сериала "Амазонка" който преди го даваха по Диема+ ако може кажете от даде да го сфаля blush.gif
lovely
А някой може ли да даде линк (активен, защото дадения по-горе вече не е) за сериала Фелисити (Felicity) ? Ще бъда безкрайно благодарна !!
demonnndays
Цитат(lovely @ Mar 27 2008, 22:35) *
А някой може ли да даде линк (активен, защото дадения по-горе вече не е) за сериала Фелисити (Felicity) ? Ще бъда безкрайно благодарна !!

Felicity
Season1
Season2
Season3
Season4
lovely
Мерси много...има малко сийдъри за жалост, но какво да се прави...важното е , че го има smile.gif
ladysunshine
Тая ве4ер с brooke_scott се присетихме за една много готина сапунка, която даваха преди време по БТВ - Трима Братя Три Сестри. Проблема е, 4е не се сещаме нито за оригиналното име, нито откъде да го дръпнем, така 4е ако знаете името или дадете линк за сваляне ще сме ви мнооого благодарни smile.gif
[dEs]
С, ето заглавието Pasión de Gavilanes, но не можах да го намеря никъде по торентите.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.