Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търсене на сериали?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4
tru
Цитат(f0rgy @ Aug 27 2008, 00:30) *
Е омг къв е проблема от тоя торент дето е с всичи сезони да тегли сезон по сезон ... wacko.gif Ако искаш може само картинката са си свалиш.. безлогично е да свалям различни торенти за всички сезони като мога да си ги сваля от 1 торент ( 1 по 1 ) ;/

E , aз пък да не съм казала , че има проблем .. Зависи от човека и кое му е по - удобно. Знам , че може да се тегли сезон по сезон , но на мен така пак ми тели по - бавно и неудобно , защото трябва да се отмятат и заматят сериите , а иначе натискаш едно копче и готово.

Впрочем в замундата ги има ДВД-тата , но всеки сезон е о/о 20 GB .. ;[[
icicle_78
Здравейте всички 2hi[1].gif !!!
Гледам,че има хора тук,които помагат с линкове на сериали и реших и аз да помоля за нещо,ако ви остане време please.gif .Единият е "Capri"\в момента го дават по тв7\,а другият е "Pride and prejudice"\но този,който е от 198-и някоя година и е 6 серии!\.
Ако не ставам много нахална,може да е и с превод!Благодаря ви предварително за усилията и отделеното време 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif
ПП:По принцип втория сериал го търсих тук там,но нещо линка дето ми дадоха,нещо беше спекъл май...
leyton_oth
линк за сериала Summerland ? :? мерси предарително
Mi6a_Kiss
хора плс хелп някой ако може да ми даде линк от кадето да изтегля "8 simple rules" обаче серя по серя и суб плс !!!!!!!!!!!
ig_88
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 15 2006, 00:00) *
Ако търсите информация за някой тв сериал, или връзки за свалянето му, тук е мястото, където трябва да попитате. Добра идея е първо да сте се опитали да го откриете само и чак тогава пишете тук. Ако незнаете заглавието опитайте се да дадете максимално повече информация за сериала, за да получите по-бързо и лесно търсената информация.

Здравейте на всякъде пише че на 1 септември излиза 6 сезон, 1 епизод на One tree hill, но аз никъде не го намирам някои меже ли да ми помогне
Благодаря
Tree_hill_nathan
От колко часа ще давата сега Tree Hill по FoxLife? До скоро беше събота и неделя от 10:00 часа сутринта,а днес даваха друг сериял по това време? Ако някой знае плс да каже..
icicle_78
Здрасти biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
Много обичам сериали от типа на "Кръвни връзки","Досиетата на Дрезден" и "Блейд".Ако някой знае за някое подобно серийно филмче,нека даде линк,че да си го дръпна!
Благодаря предварително!!!
Tree_hill_nathan
Кога почва 2-рия сезон на Трий Хил по ФоксЛайф знаете ли!? 2thin[1].gif
asl_pls_
icicle_78 препорачвам ти лунна светлина/moonlight/ за съжаление е само 1 сезон,но е много готин blush.gif
Tree_hill_nathan ти защо неси изтеглиш сезона от нета...така ще ти е по лесно.гледаш когато искаш,а не в определен час в определен ден wink.gif
icicle_78
Цитат(asl_pls_ @ Sep 8 2008, 00:52) *
icicle_78 препорачвам ти лунна светлина/moonlight/ за съжаление е само 1 сезон,но е много готин blush.gif
Tree_hill_nathan ти защо неси изтеглиш сезона от нета...така ще ти е по лесно.гледаш когато искаш,а не в определен час в определен ден wink.gif

Много благодаря за инфо-то!Ще се опитам да го намеря!
icicle_78
Намерих сериалчето - доста е добре,харесва ми.Много благодаря smile.gif .ако има още такива,няма да откажа допълнителна порция вампиризъм и мистика wink.gif !
asl_pls_
icicle_78 хехехе радвам се,че т ие харесало моето сериалче.сега почна един сериал пак с вампири казва се true blood все още несам го гледала,защото суб се бавят,но мисля че ще е интересен biggrin2.gif
icicle_78
Цитат(asl_pls_ @ Sep 14 2008, 14:51) *
icicle_78 хехехе радвам се,че т ие харесало моето сериалче.сега почна един сериал пак с вампири казва се true blood все още несам го гледала,защото суб се бавят,но мисля че ще е интересен biggrin2.gif

Чакам го с нетърпение smile.gif !Много го харесвам тоя жанр.Хубавите филми,като "Ван Хелзинг" и "Блейд",са на изчезване...Вече рядко правят ленти,които да имаш желание да гледаш повече от веднъж sad.gif
ypeto
здравеите аз търся сериала Pacific blue ако някои знае от куде мога да го изтегла да пи6е
icicle_78
Всъщност,за сериала "Лунна светлина" - не е просто хубав,направо е супер!!!Моля ви,ако някой знае нещо за следващи сезони,нека да драсне 1-2 реда worthy.gif worthy.gif worthy.gif !Направо не знам,как съм го изтървала 16.gif
ThePinkDuck
Цитат(icicle_78 @ Sep 21 2008, 19:17) *
Всъщност,за сериала "Лунна светлина" - не е просто хубав,направо е супер!!!Моля ви,ако някой знае нещо за следващи сезони,нека да драсне 1-2 реда worthy.gif worthy.gif worthy.gif !Направо не знам,как съм го изтървала 16.gif

Следващи сезони няма да има. Канселираха сериала по-рано тази година! Лошо, ама факт!
icicle_78
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 21 2008, 19:36) *
Цитат(icicle_78 @ Sep 21 2008, 19:17) *

Следващи сезони няма да има. Канселираха сериала по-рано тази година! Лошо, ама факт!

Ами за жалост и аз така разбрах преди няколко минути...Прогнозира се,че "Мик" ще участва в новия сезон на CSI:NY.Много ще се радвам,ако стане така!
Между другото,имало някакъв сериал,пак от жанра,на име "дамз" или "демз"или нещо от сорта...Не зная как се изписва точно,но ако някой удари едно рамо да го намерим,с удоволствие ще го пробвам...Ей тука се говори нещо:http://veronica.boxbg.net/forum/index.php?topic=1263.0
princesa1983
Цитат(ndd @ Aug 6 2007, 22:05) *
Здравей те.Много ще съм благодарна ако някой ми каже от къде мога да си сваля сериала Дързост и красота.Отдавна го търся и не мога да го открия.

ако искаш пробвай в rarbg.com там има няколко серии
ENIGMA
здравейте, търся си работещо торентче на този сериал: "Degrassi: The Next Generation" , някой да може да помогне ? rolleyes.gif
mR.DiSCo
Търся си 1 и 2 сезон на Beautiful People sad.gif пЛс ЗА hELp
summer77881
Здравейте, ако може някой да ми помогне търся филма трима братя три сестри.. ако някой може да ми каже от къде да си го дръпна за да мога да го гледам ще съм му много благодарна smile.gif

Мерси предварително
Oliver_Fenka
Аз много искам Докот Куин,ама никъде не го намирам:("Dr. Quinn: Medicine Woman"
kakavida
От къде мога да намеря всички епизоди на сериала Комисар Рекс? Стана ми много интересен, а Диема дават само по един епизод!
chosever
Цитат(Oliver_Fenka @ Oct 6 2008, 22:22) *
Аз много искам Докот Куин,ама никъде не го намирам:("Dr. Quinn: Medicine Woman

Пробвай тук и тук
faneto
много искам да гледам всички сезони на Дъщерите на маклауд но със субтитри на бг Много ще съм щастлива ако някои ми помогне worthy.gif Благодаря ви предварително!
moni_hs
Епизодите ги има тук и имат сийд, но торент-сайта не е български и няма да сваляш с много голяма скорост, а субтитри на български има само на 7-ми сезон от 1-11 епизод тук?. (в полето за търсене трябва да напишеш McLeod's Daughters) С друго не мога да ти помогна.
icicle_78
2hi[1].gif Здрасти на всички любители на хубавите сериали!
Имам една молба и тя е следната:Моля,ако ви остане време,да ме насочите към някой сериал от сорта на "Кръвни връзки","Лунна светлина","Блейд"\да не е като"Бъфи..."!\,"Досиетата на Дрезден"\тези съм ги гледала\.
Благодаря ви предварително за помощта 57.gif !!!
MiMzZz
Цитат(icicle_78 @ Oct 19 2008, 18:14) *
Имам една молба и тя е следната:Моля,ако ви остане време,да ме насочите към някой сериал от сорта на "Кръвни връзки","Лунна светлина","Блейд"\да не е като"Бъфи..."!\,"Досиетата на Дрезден"\тези съм ги гледала\.

True Blood гледала ли си?Той е новичък...
icicle_78
Цитат(MiMzZz @ Oct 19 2008, 18:41) *
Цитат(icicle_78 @ Oct 19 2008, 18:14) *

True Blood гледала ли си?Той е новичък...

Ще го потърся,благодаря ти много!
Всъщност,ако не го намеря ще те потърся,ако имаш някой линк 2thin[1].gif ...
.............................
Опииии!!!
Ами намирам само 6 серийки в Замунда!Това ли е всичко засега emoticon1 (24).gif ?!?!?!
ThePinkDuck
Цитат(icicle_78 @ Oct 20 2008, 11:49) *
.............................
Опииии!!!
Ами намирам само 6 серийки в Замунда!Това ли е всичко засега emoticon1 (24).gif ?!?!?!

Мисля, че сама можеш да си отговориш на този въпрос!
icicle_78
Мнооого съм ти благодарна за помощта! worthy.gif

Сега някой ако може да помогне с линк за "Twilight" /май беше/...
icicle_78
Специааааални благодарности на mimzzz , задето ме насочи към "true blood"!!!Направо е страхоооооооооооотен!Едвам удържам докато излезе следваща серия!Дори не чакам буквичките,което въобще не е типично за мен!Отново ти благодаря 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif !!!
MiMzZz
Абе преди години по Нова Телевизия даваха един много хубав сериал...Ставаше въпрос за едни тийнове, чиито родители са рок банда и бяха на турне...И обикаляха Америка с едни мн яки автобуси, дето живееха в тях...Някой ако се сеща как се казваше тоя сериал или ако го е гледал да ми пише едно лично...
nansit00
Здр.Тарся един сериал.мисля че го излъчваха по БТВ.бяха двама много яки пичове и една мацка с черна коса и много яка бепчица на лицето.тримата бяха един екип и им възлагаха мисии.много искам пак да го гледам.моля ако някой се сети нещо да пише тук или още по добре на nansit00@abv.bg .благодаря Ви!
Lil Scrappy
Сега видях трейлара на този сериял
Charlie Jade
http://www.vbox7.com/play:683b4cae

И взех да гио търса в БГ пространството но него намерих никаде
Вижда ми се интересен серияла но защо ли го няма никаде в БГ сайтовите ( да не говора и за превод )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.