Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търсене на сериали?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали
Страници: 1, 2, 3, 4
ThePinkDuck
Цитат(desitoo_91 @ Apr 3 2008, 21:37) *
С, ето заглавието Pasión de Gavilanes, но не можах да го намеря никъде по торентите.

Някога го качваха в замунда. Почти целия го имаше там.
ladysunshine
Деси, мерси
ThePinkDuck, сега има само два епизода
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Apr 3 2008, 22:01) *
Деси, мерси
ThePinkDuck, сега има само два епизода

и аз да кажа мерси biggrin.gif и ся остава да се надяваме да се смилят над нас и да качат всички серии rolleyes.gif
ViruZzZ
Айде, че съм добро дете ~> tongue.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Apr 4 2008, 00:19) *
Айде, че съм добро дете ~> tongue.gif

мс, Ицо bigarmhug.gif златен си!
Koci
Добре Търся един Сериал Казва се КОНАН ВАРВАРИНА искам да си го сваля но не знам от каде ако някои знае няка да пише Благодаря.
Elina_:)
абе в тая държава субтитрите май са лукс? Къде да намеря субтитри за 6 ти сезон на Gilmore Girls blink.gif
lovely
Цитат(ladysunshine @ Apr 3 2008, 21:18) *
Тая ве4ер с brooke_scott се присетихме за една много готина сапунка, която даваха преди време по БТВ - Трима Братя Три Сестри. Проблема е, 4е не се сещаме нито за оригиналното име, нито откъде да го дръпнем, така 4е ако знаете името или дадете линк за сваляне ще сме ви мнооого благодарни smile.gif

торент
Оригинално име: "Pasion de gavilanes"

Мисля, че това трябва да е! Дано съм била от помощ!
p.s. Проблема тук може да е да няма субтитри, даже е доста вероятно, но все пак може да се потърсят ...
slash999
Здравейте.
Аз търся сериала Sister, Sister("Моето друго аз"). В него участват близначките Mowry.
От доста време го търся и немога да го намеря sad.gif
Toshko88
Много искам пак да гледам сериала Трима братя три сестри от каде мога да го изтегля благодаря предварително
Lory
Здравейте!
От доста време се опитвам да намеря 5-те сезона на "Дарма и Грег" (Dharma & Greg), но досега без успех.
Ще съм ви много благодарна, ако ги намерите някъде :]

Благодаря предварително.

P.S.
Намерих го. Ако някой го иска - има го в btjunkie :]]
joo_92
Разбрах,че имало нов сериал като "Sex and the City"-"Lipstick Jungle".Пак е по книга на Кандис Бушнел.Откъде мога да го изтегля и дали случайно има субтитри? huh.gif Казват,че бил дори по-хубав от "Sex and the City",но тук няма особен интерес към него. unsure.gif
ThePinkDuck
Цитат(joo_92 @ May 29 2008, 19:33) *
Разбрах,че имало нов сериал като "Sex and the City"-"Lipstick Jungle".Пак е по книга на Кандис Бушнел.Откъде мога да го изтегля и дали случайно има субтитри? huh.gif Казват,че бил дори по-хубав от "Sex and the City",но тук няма особен интерес към него. unsure.gif

На мене и двата са ми еднакво тъпи. Има го в арената. mrgreen[1].gif
elly
Цитат(Gossip Girl @ Jan 4 2008, 13:08) *
Цитат(vasinka_{P} @ Jan 4 2008, 03:52) *
Трябват ми серии на сериала Уил и Грейс

Сезон 1, Сезон 2, Сезон 3, Сезон 4, Сезон 5, Сезон 6, Сезон 7, Сезон 8.

Тъкмо се зарадвах, че най-накрая съм намерила сезоните, но вече ги няма в МИНИНОВА-та, някои може ли да ми даде актулани линкове. unsure.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Хей аз търся едно сериалче...Давали са го по Диема..Казва се "Six Degrees".
В интернет пише, че са 13 епизода...Намерих само субтитри до 7 епизод, а дори самите епизоди не мога да намеря.
Някой може ли да ми помогне?

Мерси предварително worthy.gif
gan4e70oo
Здравейте,търся 3те сезона на сериала "Елиза"("Elisa di Rivombrosa"),единият(3) го дават в момента по бтв "Дъщерята на Елиза"("La Figlia Di Elisa').А за втория нямам никаква идея как се казва,но се надявам някой да успее да ми помогне,защото наистина се запалих по сериала,а нямам идея какво е ставало в първите сезони.Благодаря предварително на всеки,който се опита 8.gif
~RoRyYy~
Хей!Търся сериала Instant Star сезон 1,намирам само 2 а първият е с някакво патагонско аудио dry.gif Мерси предварително[!]
bocko9211
мн спешно търсе "жената в огледалото"ако някои може да ми каже от къде да си изтегля всички епизоди.плс помогнете мерси предварително shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
~RoRyYy~
Намерих само това:

епизод 1: http://www.zamunda.net/details.php?id=63029

151 епизод(последен): http://www.zamunda.net/details.php?id=65938

bocko9211
тези и аз ги намерих. търся всички епизоди но никаде ги няма ако някои знае от къде да ги изтегля плс да каже
tamara
И аз търся сериала "Страсти", http://www.torrentreactor.net/sections.php?id=516 Това е единственото, което открих, но няма сийд..
anasthasiq
Здравейте! От доста време търся два сериала. Дават ги по foxcrime и/или AXN. Единият е ЦРУ (The agency), а другият е Missing. Много ще съм благодарна ако някой ми каже от къде да ги изтегля, а ако се намерят и субс, ще съм страшно благодарна. smile.gif
~RoRyYy~
Ето ти smile.gif

Missing 1-3 сезон : http://www.zamunda.net/details.php?id=96492 субс не намерих
anasthasiq
Мерси... и това е нещо smile.gif
Rubi{}
Видях малко по-отгоре че е питано за сериала Амазонка , който го даваха по Диема + преди 2 или 3 години.Ще се радвам ако някой ми помогне с търсенето щото и аз искам да си го драпна.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!
Naley ;]
Здравейте, в последно време се запалих по сериала Елиза (Elisa Di Rivombrosa). И въпроса ми е знае ли някой от къде да си го дръпна .. най вече ми трябва 1 сезон.Ако някой знае ще съм му мнооого благодарна worthy.gif rolleyes.gif
in4et090
И аз страшно много искам да си намеря трите сезона на Elisa От къде мога да си ги сваля с БГ субтитри Моля помогнете ми
peytoninlove
Аз също търся La figlia di Elisa -може и без превод!Благодаря предварително!
toho
Цитат(peytoninlove @ Jun 28 2008, 16:28) *
Аз също търся La figlia di Elisa -може и без превод!Благодаря предварително!

Тук ги има.

http://tvnovelasbg.4.forumer.com/index.php?showforum=208
MissDreamy
Здравейте!

Много искам да намеря да издърпам от някъде Монарх Коув /Monarch Cove/, който в момента тече по тв2. Някой може ли да ми помогне?!
vesko_oth_fen
Цитат(MissDreamy @ Jul 23 2008, 22:47) *
Здравейте!

Много искам да намеря да издърпам от някъде Монарх Коув /Monarch Cove/, който в момента тече по тв2. Някой може ли да ми помогне?!

Ми като гледам няма от каде, но сериалчето е само един сезон (14 серий) тъй че можеш да си го следиш по тв2 smile.gif
Bodyguard
Търся си няколко сериала от доста дълго време , но или няма сийдъри или пък нямат бг субс. Моля ви който знае от каде мога да си ги истегля да пише worthy.gif

1. Drive (2007) http://www.imdb.com/title/tt0770521/

2. Knight Rider (1982) http://www.imdb.com/title/tt0083437/

3. Benzin im Blut (1999) http://www.imdb.com/title/tt0193669/
zaharchee
Търся всякакви субтитри за "McLeod's Daughters". Няма значение на какъв език са, трябва ми тайминга.
jusollina
Моля ви някой ако знае откъде мога да си изтегля всички серии на Pepper Dennis да ми пише на jusollina@abv.bg
Много Ви се моля ако знаете ще съм ви благодарна.
FrAgMaKeR
От тук - http://zamunda.net/details.php?id=131485&hit=1 можеш да го свалиш, как така не погледна първо в замунда.
jusollina
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 1 2008, 21:33) *
От тук - http://zamunda.net/details.php?id=131485&hit=1 можеш да го свалиш, как така не погледна първо в замунда.

Не мога да го сваля не ми се получава нещо.
peytoninlove
Здравейте!Търся 3-ти сезон на Sue Thomas FBeye - може и без субтитри!Благодаря предварително!
antoaneta03
Някой може ли да ми помогне търся сериала "Breaker High".
fenkanabrooke
Търся серияла, който се излъчва по телефизия Супер седем - Life with Derek. smile.gif
Andel
Търся да сваля America heiress
g1rl4eto_
здравейте от къде мога да изтегля 2 сезон на Instant Star?
f0rgy
QUOTE(g1rl4eto_ @ Aug 14 2008, 02:08) *
здравейте от къде мога да изтегля 2 сезон на Instant Star?

Mininova

Тук е темата на сериала в този форум
g1rl4eto_
благодаря
asl_pls_
здравейте искам да си драпна сериалчето Филисити,но нещо немога да си намеря субтитри....само в mininova ли го има ?
Underground_boy
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 14 2006, 23:00) *
Ако търсите информация за някой тв сериал, или връзки за свалянето му, тук е мястото, където трябва да попитате. Добра идея е първо да сте се опитали да го откриете само и чак тогава пишете тук. Ако незнаете заглавието опитайте се да дадете максимално повече информация за сериала, за да получите по-бързо и лесно търсената информация.

каде мога да манеря този сериял Wizards of Waverly Place със участието на Selena Gomez
largocrazyfen
Tърся сериите на сериала Ларго! Мн ми харесва! Благодаря предварително.
jorob
Здравейте от доста време се опитвам да си сваля всичките сезони на сериала Приятели за ДВД формат с БГ субтитри моля помогнете ми защото това ми е любимия сериал. Ще съм ви много задължен. Благодаря предварително. worthy.gif
f0rgy
Friends All Seasons

Уж има 'титри в торента, но и в субз-а ( subs ) го има за всички сезони (Лично съм си правил ДВД-та с всички сезони, но не помня в торента ли бяха или от субз) А ако търсиш от тея гъзарските HQ дето са по 500-600 мб серията май няма на приятели чак с такова качество smile.gif
tru
Toва , което е дадено е с много добро качество , не ти трябва някое по - голямо за едно нормално гледане. Но пакета е много голям и ще е адски трудно да се изтегли , затова в същия сайт ги има по отделно сезониte + субтитри , разбира се. Качеството е добро , аз оттам ги имам , според мен ако ги теглиш сезон по сезон ще ти е по - лесно.
f0rgy
QUOTE(tru @ Aug 27 2008, 00:06) *
Toва , което е дадено е с много добро качество , не ти трябва някое по - голямо за едно нормално гледане. Но пакета е много голям и ще е адски трудно да се изтегли , затова в същия сайт ги има по отделно сезониte + субтитри , разбира се. Качеството е добро , аз оттам ги имам , според мен ако ги теглиш сезон по сезон ще ти е по - лесно.

Е омг къв е проблема от тоя торент дето е с всичи сезони да тегли сезон по сезон ... wacko.gif Ако искаш може само картинката са си свалиш.. безлогично е да свалям различни торенти за всички сезони като мога да си ги сваля от 1 торент ( 1 по 1 ) ;/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.