Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Serious Sam II:не ми е ясно
GGbit.info > Развлечение > Игри
Richard_79
Ами превъртях я игрицата на най-лесната степен на трудност,но така и не ми стана ясно как да активирам Serious Bomb? sad.gif Знам ,че въпроса ще се стори тъп на някой от вас,но опитах какво ли не и пак не става... mad.gif А иначе играта е супер де! biggrin2.gif
Предварително 10х !
advokata
Serious Bomb може не да се "активира" а да я намериш и да пуцаш... Във I и II Chapter има бомби. Поне аз съм намирал.
И ако смениш оръжието бомбата изчезва. dry.gif
ELMANIFICO
може ли няккой да ми даде линк за Serious Sam I версия ,свалих си го от арената,но там е развален файал,ако някой има др сайт за торенти и ли от някъде др от където да си я сваля ,защото мн ми се играе
vega
Аз го свалих преди седмица-две но не си спомням със сигурност тракера, май новият замунда беше sad.gif сийдвам го в момента така-че ако има начин да проверя кой е тракера ме светнете 16.gif
иначе ми е на компа - ако имаш идея как и къде да го сложа - казвай, ще се радвам да помогна
Играта не се инсталира а е готова инсталация - незнам как се казваше това, разархивираш и играеш и е само 180мб архивчето

EDIT: Ако под развалена имаш предвид това че текстурите се мажат жестоко и нищо не може да се види - проблема не е във файла а в драйвера на видеото. Аз бях с последният на Нвидия- Ем-невидия biggrin2.gif 93.71 и го имаше проблема, смених го с детонатор 44.03 и работата заспа rolleyes.gif
ELMANIFICO
ами не под "развалена" има впредвид,че играта не може да се инсталира защото и липстват доста неща,а от доста др сайтове съм търсил или файл или торент да сваля ,обаче все нещо не става-или не може дазареди линк или ми казва,че торент файла е свален погрешно да го сваля наново.Ако имаш ДЦ++ може от там да го дръпна,но трябва да се уговорим smile.gif моя скайп е skatty8636
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.