Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ана и Лукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Adriana^
Това беше единственото, което можах да измился sad.gif но вса пак мисля,че и на тях двамата трябва да се обърне малко внимание smile.gif
elexis
Еми честно казано изобщо не ми харесват като двойка, но мисля, че се зароди много хубаво приятелство...
BlaCk~RoSe~
ми Ана не ме кефи също така не ме кефат двамата като двойка Люк си е по добре с Брук или с Пейтън мисля че и при други обстоятелства нямаше да се получи..
seduction_55
Не ми харесват изобщо като двойка.Не си подхождат.
fenka_lucas_i_brooke
Иаз не ги харесвах като двойка-виж Лукас и Брук или Лукас и Пейтън-ооо да blush.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 12 2006, 17:28) *

Лукас и Пейтън-ооо да blush.gif

Колко добре звучи 0106[1].gif
Иначе за тази двойка, има само един техен момент, който да ми харесва. И това е когато се разхождаха до Ривър корта и Ана сподели че е целунала Пейтън и Лукас си го представи и каза че и последния път когато той я е целунал не свършило добре 18.gif

П.п. иначе това е една от "любимките" на Дарето rolleyes.gif
born_4_you
Аз също не ги харесвам...Въобще не мога да ги приема като любовна двойка. Иначе като за приятели - да.
scandalous_girl
В началото ми бяха харесали и то много. Надявах се,че щом Брук е заета в монента,Лукас също може да бъде с някоя друга(временно happy.gif ). Но постепенно се видя,че го няма чувството между тях,нямаше я и химията. Поне си останаха приятели и то много добри smile.gif !
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jul 12 2006, 21:49) *
П.п. иначе това е една от "любимките" на Дарето rolleyes.gif

Хах 18.gif 18.gif
Няма такова недоразумение като нея.Да не говорим,че и много се задържа в сериала. 16.gif
Като цяло-не ми допадаше нито като харектер,нито като визия.
А що се отнася до нея и Лукас....въобще не искам и да коментирам.
sladuranka
И Феликс и Ана ме дразниха, най-вече Феликс - особено за историята с Пейтън mad.gif 19.gif .
Torrie
според мен нямаше да стане нищо, Ана ме кефеше, но с Лукас според мен не си отиваха, а и нямаше химия, нямаше го тона в гласа на Лукас, когато изговаря името на Брук...
^^HeLa^^
определено не си пасват, Ана ми се струва някак безлична и безхарактерна, за разлика от Брук или Пейтън.
DaniEl
Оф аз не мога да избера между Лукас с Пейтан или с Брук(страшно трудно е хора) та сега и Ана да добавъ и съсем ще се объркам wacko.gif Но определено не ми харесват като двойка rolleyes.gif
Tutor_Girl
Абе нещо много не ми харесаха като двойка ама бяха сладки като приятели smile.gif
common_sense
не ми харесваха като "двойка" 20.gif

Gossip Girl
Ами и аз съм на мнение , че не са добра двойка smile.gif Люк е роден за Брукито smile.gif
angie_baby_bs
като двойка не ставаха , но за приятели май повече .
siska
(Prinston Girl @ Oct 19 2006, 12:40) *

Ами и аз съм на мнение , че не са добра двойка smile.gif Люк е роден за Брукито smile.gif

Абсолютно! 4.gif
ALeX4e7y^
Лукас и Ана са ужасни като двойка 9.gif
Jordan
естествено, че са ужасна двойка- Ана е лесбийка. Освен за приятели, за друго няма как да стават happy.gif
Bloody_Tears
(Jordan @ Dec 29 2006, 17:53) *

естествено, че са ужасна двойка- Ана е лесбийка. Освен за приятели, за друго няма как да стават happy.gif

Вярно,вярно 4.gif
Peyton_Luk
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 12 2006, 17:28) *
Иаз не ги харесвах като двойка-виж Лукас и Брук или Лукас и Пейтън-ооо да blush.gif

И Пейт определено става biggrin2.gif
nat_tallia
4естно да си кажа, въобште не ги харесвам като двоика mad.gif
HiLaRy`DuFf{}
о0о0 ... нямат 6анс .. изоб6то не си подхождат 9.gif mad.gif
ladysunshine
мисля че стават за много добри приятели но нищо друго! като двойка въобще не стават
brooke_scott
ана е противна, а Лукас - страшно готин, зна4и не става smile.gif
mimetyyy
Не,не,не,не, на мен изобщо не ми харесват като двойка! closedeyes.gif Иначе приятели може cool.gif
MoNrOsE
За гаджета не,но за най-добри приятели си подхождат доста.Даже повече отколкото с Хейлс ;]
dqvol4eto94
Опревделено не стават за гаджета!

Ето няколко снимки на Ана...

Просто погледнете разликите! Вижте тя колко е грозна..пък с Лукас ще изглеждат смешно направо )
LockedHeart
Цитат(ladysunshine @ Jul 12 2007, 13:23) *
мисля че стават за много добри приятели но нищо друго! като двойка въобще не стават

Съгласна съм.
mambetu
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jan 5 2007, 00:34) *
Цитат(Jordan @ Dec 29 2006, 17:53) *

Вярно,вярно 4.gif

Bярно
Mr. Winchester
Много ми харесват като са си приятели но не и като двойка dry.gif Все пак Ана е лесба blush.gif
dEniChka
Ана наистина е лесба.. ама с брат си по си отиват за гаджета,в смисьл ако в сериала не бяха брат и сестра ..,а с Лукас... just friends : )))
kalin4eto_
Само за приятели стават smile.gif Иначе тя е много сладка и си мисля, че добре си изигра ролята
aria
Абе тя е симпатична.но не си подхождат двамата.
Mr. Winchester
М не ме кефат като двойка макар че Ана ме кефеше
LimonkaTa`
Чесно казано беше отвратителнааа.... следователно не е подходяща за Лукас
t0ni
mrgreen[1].gif Стават само за фр. нищо друго rolleyes.gif
FluFi
Не ми харесаха като двойка,по скоро само като приятели smile.gif Иначе и двамата са сладки ..
nelito_91
Цитат(aria @ Nov 1 2007, 13:18) *
Абе тя е симпатична.но не си подхождат двамата.

И аз мисля така rolleyes.gif
FintiFlushka
Приятели и нищо повече !
tru
Въобще не ги харесвах като двоийка , радвам се , че нищо не стана.
moni_hs
И за мисля, че като приятели са по-добре...
naley_
мм и за приятели не стават biggrin.gifbiggrin.gif мене ана леко ме дразнеше ..иначе,не за приятели биват всъщност biggrin.gif ;]
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 10:18) *
И за мисля, че като приятели са по-добре...

абсолютно вярно worthy.gif
mak3-l0ve
Още като се появи в One Tree Hill в серията с нощта на предизвикателствата, си знаех, че нищо няма да се получи между тях. Просто им личеше, че няма как да бъдат повече от приятели rolleyes.gif Особено след като се разбра, че Ана е лесбийка biggrin2.gif biggrin2.gif ;]
elitu
Не ми допадат.Нито като двойка,нито като приятели.
™ῆǻŁėỹ Å&F™
Ми.. супер са за приятели а за гаджета горе долу _
_
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.