Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Относно краткия офлайн
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
CODE
#2002 - Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

Проблема е че хостера ни е "извършвал проверка на базите данни" на сървъра на който се хостваме с цел подобрение на предлаганите услуги. Принципно ежедневно тази операция се прави от мен но явно останалите хостинги на сървъра на който се хостваме са били за оптимизация... blink.gif
Ледено_момиче
Да бе,щях да те питам какво беше станало,че ми изписваше това.
Проблема е че хостера ни е "извършвал проверка на базите данни" на сървъра на който се хостваме с цел подобрение на предлаганите услуги. Принципно ежедневно тази операция се прави от мен но явно останалите хостинги на сървъра на който се хостваме са били за оптимизация...

Е,така или иначе почти нищо не разбрах 16.gif ,но нищо важното е,че малко по-късно вече си браузвах из форума biggrin2.gif .
Госпожица Вещицата
И при мен в началото беше така,добре че прочетох обяснението втори път...Еееех,жениии biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

П.П.Rise of day,стига снифи,ми напиши мнение!:P
Paagrio
Няма нищо, 2-3 спирания на месец за по няколко часа не са болка за умиране. Само че повечето от тия, дето питат: "Защо форумът не работеше еди-кога си от 21:17 до 21:19" го питат ей така да се намират на приказка и според мен админите не трябва да им обръщат внимание. biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Хахахха какъф късмет-тъкмо отварян тази тема и форума пак зацикли biggrin.gif

Mod Edit:на такъв коментар поне слагай *off отпред или се извинявай за flood-a!

Мy Edit:Извинявам се smile.gif
vIkToRsHeFa
Поради проблеми с хостинга на момента сървъра е нестабилен в най-близки часове проблема ще бъде отстранен. Възможен проблем е бавна връзка към форума в натоварените часове. Въпреки че почти нищо не зависи от мен се извинявам предварително за неудобството!

С уважение: Виктор Михайлов Шапилов

ПП. Гарантирам че ще бъде направено всичко кеоето зависи от мен проблема да бъде коригиран максимално бързо.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.