Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
ThePinkDuck
Чули - недочули, разбрали и не дотам! Това е мястото да споделите интересни факти и слухове около нашите любими Гилморки! Ще обсъдим нещата и ще видим кой крив, кой прав! mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
И така Седмия сезон на сериала започва на 27.09.2006 г. Интересното около него е, че с нас вече няма да са Ейми-Шерман Паладино и Дан Паладино(създателите и главни сценаристи на сериала), защото 6ти сезон беше последния за тях! Аз лично си мисля, че нищо вече няма да е същото без невероятната ASP, но времето и новият сезон ще покажат! mrgreen[1].gif

Другaта новина е, че Алексис Бледел е номинирана в категория за "TV Actress - Comedy" на таз годишните Teen Choice Awards. Сериалът е номиниран в категория "TV Show - Comedy/Musical", a Алексис Бледел и Мат Зуукри са в категорията "TV Chemistry" . mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Промо клип на телевизия CW със всички актьори от шоутата.

CW PROMO LINK

Ето и малко снимки от това промо. (Качеството е гадно.)
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
ThePinkDuck
Най – накрая : Новият “Шеф” на Гилмор проговори
17.07.2006
Едно интервю на Michael Ausiello

Това е интервюто ми с David Rosenthal, взето веднага след днешната пресконференция дадена по повод лятното турне на Gilmore Girls. За щастие беше доста по-разговорлив отколкото на самата пресконференция.

Ausiello: Какво можете да ми кажете относно първите шест епизода?
David Rosenthal:Естествено края на миналия сезон ще даде много голямо отражение върху началото на този. Това е нещо което няма просто да изчезне. Това е голяма промяна в живота на всички. Тя засяга не само Лорелай, Кристофър и Люк, но и Рори. Възнамеряваме да покажем всички последици от случилото се – позитивни и негативни. Това си е голямо нещо не само за феновете, но и за нас също – сценаристите, продуцентите

Ausiello:Феновете таят тайна надежда, че въпреки всичко Лор и Крис не са преспали заедно.
Rosenthal: Не, не, не. Това са празни надежди. Това бяха двама възрастни които се събуждат заедно в леглото след като са прекарали и ноща заедно.

Ausiello: Няма Мат Зуукри маха ли се от сериала?
Rosenthal: Не. Боже мой не. Рори ще се опита да поддържа връзка от разстояние. Той ще си бъде в Лондон, а тя в колежа. Очевидно е,че ще им бъде доста трудно и ще се появят доста проблеми между тях. Те обаче са страшно влюбени и ще направят всичко възможно нещата да потръгнат. Мат остава в шоуто макар и на хиляди мили разстояние.

Ausiello: Споделихте, че в живота на Рори ще има и други момчета.
Rosenthal: Ще има най различни нови хора в живота й, мъже и жени. Може да се завърнат някои герои от миналите сезони.

Ausiello: Марти?
Rosenthal: Марти най-вероятно ще се завърне като част от кръгът й приятели. Все пак не само Лоугън се дипломира, а и Колин и Фин. Много от хората с които Рори е прекарвала времето си са продължили напред и сега тя трябва да намери нов кръг приятели в Йейл.

Ausiello: Дочух, че първите няколко епизода са много драматични.
Rosenthal: Със сигурност. С много неща имаме да се справим, но със сигурност ще има и много хумор. Няма да сменяме концепцията на шоуто. Няма да се отказваме от тази искрица и необичаен хумор които хората толкова обичат в Gilmore girls. Работим усилено за да запазим баланса между комедията и драмата в сериала. Едно от нещата които харесвам най-много в сериала е точно това, че съумява да се движи напред назад между комедията и драмата. А също така и хуморът по време на някоя много тежка ситуация. Това е нещото за което се борим да не изгубим в следващите епизоди.

Ausiello: Ейми ми каза, че според нея Люк и Лор са сродни души. Съгласен ли сте с това?
Rosenthal: (колебливо) Ами да. Но това не значи, че ще ги видим заедно зад бялата оградка след месец. Но те имат много дълбока връзка. Определено могада го видя и почувствам. Но понякога сродните души прекарват дълго време разделени. Просто защото ти е писано да си с някого не означава, че първо не трябва да преминеш през куп трудности, за да може да сте заедно в крайна сметка.

Ausiello: Ще видим ли Ейприл отново?
Rosenthal: Да, със сигурност. Ейприл е голяма част от живота му. Люк ще има някои проблеми с Анна тази година заради задълбочаващите му се взаимоотношения с Ейприл. Много неща има да се случват там и ние ще се опитаме да покажем колкото се може повече от тях

Ausiello: Запознат ли сте с всички анти-гилмор настроения по света?
Rosenthal: Запознат съм. Интересувам се от тях, но се опитвам да не се отклонявам от целта си. Съсредоточавам се над предстоящия сезон и на по нататъчното развитие на героите. На поддържането на духът на шоуто жив, за да може да продължим и след седми сезон. Не е нужно това да бъде последния сезон. Мисля, че в сериала има още много живот и от нас сценаристите зависи да го покажем.

Ausiello: Никога не съм виждал феновете на Лор и Люк толкова разгневени. Не си ли казвате “Може би трябва да направим нещо, не искаме да загубим тези зрители”
Rosenthal: Не искаме да загубим зрителите, но в нашата (сценаристска) стая половината хора не разбират изобщо товак оето другата половина разбира. Лор чака Люк повече от година и сега мисли, че той е направил своя избор. Тя осъзнава, че вече не е най-важния човек в живота му. Той вече има нови приоритети и на края на миналия сезон тя наистина вече нямаше надежди да бъдат заедно отново. Така, че мисля, че много хора осъзнават това. Отново, ние създаваме ситуации в които героите да се учат от грешките си. Просто се опитваме да поддържаме драмата жива. Ако всичко е наред и никой няма проблеми или съмнения, то това определено няма да става за гледане. Но ние дълбоко уважаваме историята и взаимоотношенията на Лор и Люк. А каквото и да крие бъдещето за тях, ще разберат заедно. Това е пътуване на което те вървят ръка за ръка.

Ausiello: Виждате ли потенциална връзка между Лор и Крис за в бъдеще?
Rosenthal: Те със сигурност трябва да се справят със случилото се, а това никак няма да е лесно, много неща ще се променят. Така, че да, ще виждаме Крис доста често. Не искам да издавам повече подробност, но той ще бъде голяма част от живота й тази година.Със сигурност.

Ausiello: В кой момент ще се съберете заедно всички за да решите дали това ще е последния сезон?
Rosenthal: Знаете ли, това не зависи от мен. Това е решение на студиото и телевизията. Вижте, знам със сигурност, че искат да има още сезони. Зная че това ще е един от знаменателните сериали на The CW. Ще продължаваме да работим и ще се надяваме хората да харесват работата ни и ще видим какво ще става.

Ausiello: Ейми посъветва ли те нещо преди да си тръгне?
Rosenthal: Направи го. Пожела ми успех. Миналата година докато работих с нея и Дан беше невероятна. Тя беше изключително отзивчива и винаги ми помагаше. Още тогава ми каза, че това е последният сезон за нея и смята да продължи напред, а мен да остави да го ръководя от сега нататък. Когато ме доведе миналата година, това беше едно от нещата които ми каза. Поради тази причина ме направи изпълнителен продуцент. Чувствам се много горд като нейн личен избор. Беше много вълнуващо. На края на миналия езон ми пожела успех и аз възнамерявам да оправдая очакванията й.

Източник : TV GUIDE
Превод : Моя милост
ludoto_mimi
Мерси много за интервюто. 4.gif

Като го чета... Крисчо ще е наоколо, Люк и той... Хм... dunno[2].gif
Menna
И аз ти благодаря за интервюто! 4.gif 4.gif

Интересно,интересно,общо взето този Rosenthal доста вратички си е отворил.
Вълнуващ сезон предвиждам. happy.gif
ThePinkDuck
Новото Gilmore girls CW промо, включващо кадри от пилотния епизод на 7ми сезон - "The Long Morrow". Почитателите на Вероника Марс също ще го харесат.
Това е промото за август месец. mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Ето ги и дългоочакваните Season 7 Promotion pictures

ludoto_mimi
Супер са снимките. 4.gif И Лоугън... wub.gif
OTH_fenka
Охо какво виждам нови промо снимки 3.gif . Доста са и всичките са много яки. Най-много ми харесва на втория ред последната супер сладки са там rolleyes.gif . Еми мерси много. 4.gif
Menna
(ludoto_mimi @ Sep 17 2006, 21:52) *
И Лоугън... wub.gif
bash.gif happy.gif

Пате,благодаря за новите неща. 13.gif

ThePinkDuck
Любимата ми част от подобрения The CW сайт е секцията The CW Video Hub. Tам можете да намерите части от The Long Morrow(1ви еп. на 7ми сезон на Gilmore Girls), както и моменти от Supernatural, One Tree Hill, Smаllville и всички останали сериали които ще бъдат излъчвани по новият канал - The CW.
ThePinkDuck
Както знаете на 19 се състоя официалното пускане на The CW телевизията на мястото на The WB, след като на 17ти тя бе официално изключена. Всички звезди на телевизиата присъстваха на събитието. Ето и няколко снимки от него. Общите снимки са далечни и леко мъгляви, но се съмнявам да имате проблем в разпознаването на Лоурен Греъм, Джаред Падалеки, Дженсен Екълс, Том Уелинг, София Буш, Хилари Бъртън или която и да е звезда от любимците ни в ggbit форума.

ThePinkDuck
А ето и някои от най-интересните моменти на The Green Carpet.
ThePinkDuck
Ето и интервютата на звездите от Gilmore Girls от състоялото се на 19.09.2006г CW Launch Party
Лоурен Греъм TV Guide и E!Online
Скот Патерсън TV Guide .
Мат Зуукри TV Guide
Дейвид Сътклиф TV Guide
CW Launch Party Екстри
CW Launch Party Екстри + малко сойлерчета
Nasi
Ауу мерси много, тегля си интервютата. Снимките са невероятни. smile.gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Както винаги Sean Gunn е очарователен. 18.gif
Nasi
Тъжно sad.gif , но факт и съвсем официално, сегашният сезон ще бъде последен, а финалът ще се излъчи на 15-сти май.

Официална иформация от сайта на CW:
http://www.cwtv.com/thecw/gilmore-girls-050307

Новината беше обявена и в: http://www.variety.com/article/VR111796421...yid=14&cs=1

За съжаление, варианта за съкратен осми сезон не се осъществи. sad.gif
ThePinkDuck
Мдам, краят вече е факт. Незнам, на мене лично ми е адски тъжно. Сериалът много ще ми липсва. Е поне очакването свърши, вече знаем каква ще е съдбата на най емблематичният WB сериал. Реално, щеше да е тъпо да има 8ми сезон без АСП, то и 7ми без нея не е същия. И все пак ми е мъчно. От CW обещават подобаващо изпращане. Сега ни остава само да умуваме на къде ще тръгнат Момичетата Гилмор в последният епизод. mrgreen[1].gif
Ludata Julieta
Цели 7 сезона и имаш чувството, че дори когато дойде края пак няма да е край sad.gif Много ми е тъжно. Като си му свикнал на една сериалче и то от толкова много изгледани серии, не ти се иска да вярваш, че свърши. 1sad[1].gif
JoyFul`Kid
Дано да стане факт:
http://www.tv.com/gilmore-girls/show/44/st...om_clk=gumballs
sa6enka
Може ли да ми кажете от каде да си изтегля всичките 7 сезона на сериалчето,ще ви бъда много благодарна smile.gif
jivitu
Цитат(sa6enka @ Aug 12 2007, 22:29) *
Може ли да ми кажете от каде да си изтегля всичките 7 сезона на сериалчето,ще ви бъда много благодарна smile.gif

Заповядай smile.gif От този торент можеш да изтеглиш абсолютно всички серии smile.gif
http://www.mininova.org/tor/768972
sa6enka
Мерси много smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.