Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Real Lost
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST
The Black Dragon
Айде една приказка за Lost да заформим, само че да е нищо общо с филма. Правя малък увод и след тва всеки трябва само по 1 изречение да добавя към "приказката".

След като самолетът им се разби, нашите герои решиха да се опознаят, защото не искаха да влизат в джунглата на острова потъмно. Първа се пристрашила Сън, която споделила, че е трябвало да я ескортират от Австралия в USA заради хладнокръвните убийства, които била направила - общо 45 на брой...
seduction_55
след това се обадила Кейт която казала че всъщност е майка на Джак и затова е била на самолета защото го е следила,но сега е лудо влубена в него......
storm
докато всички се опознавали двама от героите се били отдалечили навътре в гората..

- Хърли, харесва ми закръглената ти фигура!
- И на мен си ми харесва, Саид 18.gif

Тогава Саид...
seduction_55
извадил пистолета си и казал:
-Хърли ако не се ожениш за мен ще си гръмна в гащите..
А Хърли който бил усетил размера на мъжествеността на Саид се притеснил и от притеснение.....
storm
Toва стана много перверзно за мен blush.gif , давам шанс на другите happy.gif .
seduction_55
Стига де..........Айде таман стана интересно 1crying[1].gif
P_1
4е Саид ще си грамне мажкото достоинство се опитал да хване пистолета но хванал един голям ... банан 18.gif 18.gif 18.gif които бил до Саид тогава ...
^^HeLa^^
при тях внезапно дошъл Лок, който всъщност бил гей и им казал....
DaniEl
...да си направат тройка! И тъкмо се нагласили физически и психически ,когато...
gotinoto_baby
Дошли Кейт и Сойър

Кейт:Какво става тук?
Саид:Чешем си езиците biggrin2.gif

и тогава Сойър...
sulu
Казал: Аз всъщност не се казвам Сойер,а Хъкълбери Фин.Всички ми бъркате името.Врътнал се и си тръгнал.И тогава на Кейт й станала гадно и решила да го утеши и .....
advokata
и двамата решили да отидат в палатката на Сойер и да...
kler
попълват лексикон. Но срещнали Джак.
Кейт:Ей Джак ела с нас да попълваш лексикони, ако имаш за попълване.
Сойер:На мен Сън, Саид, Хърли и Клер ли дадоха да им ги попълня.
Кейт:Джак ела с нас ако нямаш друга работа.
Джак: Всъщност ще правя...
FaLLOuTbOy
Джак: Всъщност ще правя секс с Джулия. Чака ме там с Дезмънд, ще правим 3ка. Ако искате елате! Ще се развихрим. И тогава Сойър и Кейт...

П.П. Айде продължавайте, че стана интересно biggrin2.gif
ViruZzZ
... се спогледаха.
- О Джак, - каза Кейт - как можа така да постъпиш *реве* , но аз няма да ти остана длъжна -закани се Кейт. Ние с Сойър ще вземем Хърли, Клеър и Бен и ще прайме 5ца *вади ехидна усмивка" . Ще съжаляваш, че направи това, докторче ...

ПП. О "Дързост и красота" worthy.gif 18.gif 18.gif 18.gif
The_Man_Of_Steel
Тогава Джак се ядосал че при Кейт са петима , а при Джак и трима и извикал Бернард, Роуз, Сън, Джин, Лок и Русо biggrin.gif

След това Кейт,Джак и Сойър...
divata_airis
Цитат
След като самолетът им се разби, нашите герои решиха да се опознаят, защото не искаха да влизат в джунглата на острова потъмно. Първа се пристрашила Сън, която споделила, че е трябвало да я ескортират от Австралия в USA заради хладнокръвните убийства, които била направила - общо 45 на брой. След това се обадила Кейт която казала че всъщност е майка на Джак и затова е била на самолета, защото го е следила,но сега е лудо влубена в него. Докато всички се опознавали двама от героите се били отдалечили навътре в гората:
- Хърли, харесва ми закръглената ти фигура!
- И на мен си ми харесва, Саид
Тогава Саид извадил пистолета си и казал:
-Хърли ако не се ожениш за мен ще се гръмна в гащите..
А Хърли който бил усетил размера на мъжествеността на Саид се притеснил и от притеснение ( blink.gif ) че Саид ще си гръмне мъжкото достойнство (и) се опитал да хване пистолета, но хванал един голям ... банан, които бил до Саид тогава. При тях внезапно дошъл Лок, който всъщност бил *цензура* и им казал да си направат тройка! И тъкмо се нагласили физически и психически ,когато дошли Кейт и Сойър
Кейт:Какво става тук?
Саид:Чешем си езиците
и тогава Сойър... Казал: Аз всъщност не се казвам Сойер,а Хъкълбери Фин.Всички ми бъркате името.Врътнал се и си тръгнал.И тогава на Кейт й станало гадно и решила да го утеши и двамата решили да отидат в палатката на Сойер и да попълват лексикон. Но срещнали Джак.
Кейт: Ей, Джак ела с нас да попълваш лексикони, ако имаш за попълване.
Сойер: На мен Сън, Саид, Хърли и Клер ли дадоха да им ги попълня.
Кейт: Джак ела с нас ако нямаш друга работа.
Джак: Всъщност ще правя секс с Джулия. Чака ме там с Дезмънд, ще правим 3ка. Ако искате елате! Ще се развихрим. И тогава Сойър и Кейт се спогледаха.
- О Джак, - каза Кейт - как можа така да постъпиш *реве* , но аз няма да ти остана длъжна -закани се Кейт. Ние с Сойър ще вземем Хърли, Клеър и Бен и ще прайме 5ца *вади ехидна усмивка" . Ще съжаляваш, че направи това, докторче ...Тогава Джак се ядосал че при Кейт са петима , а при Джак и трима и извикал Бернард, Роуз, Сън, Джин, Лок и Русо.
След това Кейт,Джак и Сойър...

...се запътили към палатките си да видят коя групичка ще е по-издръжлива, но не щеш ли от джунглата се чул ужасяващ рев, дърветата се разстресли от неизвестна сила. Всички спряли потересени на едно място, тогава Сойър рекъл:
kler
Кейт ако умрем трябва да знаеш че имаш готино тяло и си сладка !!!!!!

А Кейт отговорила:
The_Man_Of_Steel
Кво се позмазваш,като знаеш че няма да умрем от това т.е. газовете на Хърли

И Сойър казал:...
ViruZzZ
- Не знаеш ли, че острова му е повлиял повече отколкото на другите. Неговите газове са взривоопасни ohmy.gif
- Не е само на него - каза Кейт ...
advokata
Кейт: "Бе на тоя Том... от Другите... Онези... абе тоя от кои е,бе? Да бе сетих се от Другите...
Бе тия другите кво търсят на тоя остров? И къв беше тоя Итън дет отвлече Клеър?"; ... biggrin2.gif shocking.gif
Mr. Winchester
Сойър: Де'а го знам, май ми беше 6ти брат'чед или пък ми беше набор
Кейт: Сигурно ти е бил набор happy.gif
hip_hop^girl
Сойър: Не и него съм го срещал в някой друг живот .
В този момент от зловещата джунгла дойде черният дим от който изкочи Ана Лусия и се изтърси точно пред палатката на Джак до него, Сойър, Кейт. После Джулиет излезе от палатката и...
The Black Dragon
каза на Ана:
- Ти си е*ати гъзарката, щом си джиткаш с такова превозно средство из джунглата 18.gif
- Благодаря! - каза Ана Лусия и извади...
ViruZzZ
...големия си револвер и без никакво колебание гръмна Сойер в десетката. Алената кръв бавно се стичаше по лицето му, а мравките вече бяха нападнали очите му. Кейт започна да се смее истерично и каза ....
ПП. Sorry Sawyer lovers :S
brooke_scott
- Джак, твой ред е! - и взе револвера от Ана Лусия и гръмна Джак в коляното. - Упс, не успях, ще опитам пак! - после го гръмна в корема, а след това и в ръката. - Абе тва нещо не работи както трябва. - ядоса се Кейт, обърна револвера на обратно и преби Джак с него.
Ана Лусия и Джулиет гледаха уажсени тялото на Джак, което беше обезобразено, а Кейт стоеше с победоносна усмивка. Точно тогава....

ПП1: Ицо, мн си лош 9.gif
ПП2: Това беше отмъщението на team Сойър xD 15.gif
ladysunshine
...Кейт, скърбяща след убийството на своя единствен (!) любим Сойър, реши да сложи край на живота си и се застреля пред погледа на Ана Лусия и Джулиет, които....
The Black Dragon
...обаче знаеха, че живеят на смахнат остров и знаеха, че на сутринта и тримата ще са живи, защото единственият начин да ги убият е да...
brooke_scott
изгорят телата, но на тях им стана жал за Сойър и Кейт, които мн се обичат, а не са доизжвяли любовта си, затова изгориха само тялото на Джак ( 18.gif )...
ViruZzZ
Но тогава дойде Бен и каза, че Острова ще се разсърди ако е принесена само една жертва. И затова започна да реже парченце по парченце тялото на Сойър и после го изгори до прах! А Кейт я заточиха в океана да си намери пътя за вкъщи xD
hip_hop^girl
...убият първо Джейкъп. Но междувременно Ана Лусия и Джулиет останали сами и...
kler
...решили да си поговорят "Какво ли е да се прави секс с Джак?" и Джулиет казала:
ladysunshine
... "Абе да ти кажа Джак хи4 не го бива" ( biggrin2.gif ), а Ана-Лусия продължила:"За сметка на това пък Сойър е много добър blush.gif "...
Rock
Да , беше наистина добър жалко , че умря. - каза Джулиет
След това се появи Господин Еко и изнасили Ана Лусия, а Джулиет каза...
kler
...защо я изнасилваш? Тя по хубава ли е от мен че изнасилваш нея а не мен? Искам и мен да ме изнасилят !!!! А Мистър Еко каза...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.