The Black Dragon
Jul 9 2006, 19:39
Нова игрЪ за играЧиЧи (играчите де

)
Начи аз казвам един от героите от Lost и тоя след мен пише какво мисли за него. После тоя след мен пише нов герой и следващия след него отговаря и така...
Айй аз казвам:
Хърли
Може ли да вкараме малко интрига в играта и вместо да казваме пряко какво мислим, може да се казва 1-2-3ма герои и си правиш сценка с тях или нещо такова (като хил три уан), иначе като минат героите и ще свърши бързо играта.
The Black Dragon
Jul 9 2006, 20:29
QUOTE(Joro @ Jul 9 2006, 21:26)

Може ли да вкараме малко интрига в играта и вместо да казваме пряко какво мислим, може да се казва 1-2-3ма герои и си правиш сценка с тях или нещо такова (като хил три уан), иначе като минат героите и ще свърши бързо играта.
Може направо отделна тема да направим. И без тва се чудех кви теми да измисля за форума
DaniEl
Oct 19 2006, 18:53
Понеже виждам че вече има отделна тема за приказка давам направо
Какво мвисля за
Хърли Понякога ме дразни и ми е супер противен ,а и с тая фигура
Ана-Лусия
seduction_55
Oct 20 2006, 14:58
Обожавам тази жена

и да признавам си пристрастна съм малко заради актрисата,но ще кажа че ме издразни само в 2 момента-първо когато преби Сойър

и когато уби Шанън

.Иначе беше изключително силен характер,и доста трезво вземаше всички решения

Go Ana!!!
Аз казвам Джак
DesiTo
Oct 20 2006, 17:08
На мен Джак ми харесва. Разбира се, има моменти в които ме дразни. Но като цяло мисля, че се опитва да помогне на всеки с каквото може, дори и понякога да прекалява. А и с Кейт мисля, че са готина двойка.
Кейт
DaniEl
Oct 20 2006, 21:18
Е Кейт Кейт какво да кажим за нея харесва ми даже много след Ана-Лусия тя ми е любимка Страшна красавица е
Сойър
Estell
Oct 20 2006, 21:23
Харесва ми това, че се стреми да постигне целите си и почти винаги успява!
Аз казвам... ЧАРЛИ
DaniEl
Oct 22 2006, 17:05
Чарли в началото ми допадаше ,но в последствие Дразни ме неговата безотговорност
Аз ще кажа
Шанън
CheerFuL-F
Nov 6 2006, 16:38
много ми беше симпатична жалко че умира...
Ана-Лусия
**Sophia**
Dec 8 2006, 15:40
Честно да ви кажа и аз незнам какво мисля за нея.На външен въд не ми харесва иначе е доста упорита и смела!
АЗ КАЗВАМ-- КЕЙТ
small_heart
Dec 21 2006, 23:25
Малко ми се струва bitch. Тя не знае с кой иска. Веднъж с един, веднъж с друг...
Charlie...
The Black Dragon
Dec 23 2006, 01:06
Олигофрен, който все още ме дразни с присъствието си в сериала
---------> Русо <---------
seduction_55
Dec 23 2006, 09:34
Ми определено Русо не ми е от фаворитите,даже не е от тези които не понасям. Просто ми е напълно безразлично и не ми пука дали ще я дават или не.
Казвам ЛОК!!!!!
DesiTo
Dec 26 2006, 16:48
Джон Лок като цяло ми харесва, но има и моменти когато изключително много ме дразни. Доста ми беше интересна ретроспекцията му.
Don`t tell me what I can`t
Дезмънт
Битов Алкохолик но ми харесва това че се бори докрай
ЕКО
gotinoto_baby
Feb 6 2007, 16:44
Не се предаде никога
[/color] АНА-ЛУСИЯ[color="#FF8C00"]
A_l_e_x
Feb 7 2007, 17:07
Откачалка! 
Клеър
sladuranka
Feb 12 2007, 11:23
Супер мацка, страшна сладурана

Аз казвам
Сън
ALeX4e7y^
Feb 15 2007, 14:28
Чат-пат ме кефи
Сойер
gotinoto_baby
Feb 15 2007, 16:37
Готин и секси
Шанън
kingsize-4eto
Mar 4 2007, 11:02
Готина и малко странна
Джак?
Джак е от персонажите който харесвам. Старае се да помогне на всеки /все пак е лекар/. Но понякога се дразня, когато прекалява в стремежа си да бъде от полза. Не ми хареса и в началото, когато /тъй като е лекар/ се превърна в лидер, добре че дейстието се разви вече в друга посока.
Джулиет
pretty_girl
Mar 5 2007, 21:50
Джулиет...чесно да си кажа още не съм си изградила някакво точно мнение за нея.Но напоследък започна да ми допада май,ако долавям правялно намеците на сценаристите между нея и Джак ще има нещо...
Хърли
Мисля,че трябваше вече да е отслабнал,а за характера му-като цяло ведър и забавен,пуска шегички от време на време,които според мен липсват в този сериал.И още ми е интересна мистерията около цифрите,които като че ли сценаристите забравиха.
Чарли?
divata_airis
Apr 9 2007, 01:06
Аз си го харесвам и незнам какво имате против него. Той с големи усилия отказа дрогата, опита се да поправи грешките от миналото си, пое грижата( малко пресилено ) върху Арон и Клер и е адски забавен с този английски хумор. Ми харесвам си го и това е...
БЕН
CheerFuL-F
Apr 30 2007, 16:34
много ме нервира тоя немога да го понасям
Джин?
hip_hop^girl
May 14 2007, 19:40
В началото не ми харесваше заради консервативноста и ревноста , но после доста се промени и по време на палването със сала и след това полага и усилия да научи англ и помага с много неща
Аз казвам Джон Лок
TIGERM13
May 15 2007, 00:35
Джон Лок е уникален.Той е някакъв дърт,откачен старейшина с невероятен дух и издръжливост.В третия сезон сякаш се промени и вече мисли само за себе си -въобще не му пука от останалите на острова и минава през всичко за да направи това,което си е наумил.Харесвам увереността му която понякога дразни другите герои

-особено Джак.Имам чувството че Лок може да оцелее и след атомна бомба

Лок е най-близо до прозрението за острова и всичко останало и отчаяно се стреми към него.
Я да чуем нещо за моя любимец Дезмънд
divata_airis
May 20 2007, 20:01
Оооо, аз Дезмънт много си го обичам, много ме кефи с тоя акцент и дето все завършва изречението с "братко", а сега и тия дежа-вюта, много ме респектира[poklon2]
Аз казвам...Кейт
Estell
May 21 2007, 16:06
Ами Кейт тя малко не знае какво иска... Хем Джак, хем Сойер... Иначе е добра, иска да помогне с каквото може. Понякога си бърка носа където не й е работа, ама е поносимо. Това е от мен за Кейт.
Я да видим какво мислите за Джулиет?
divata_airis
May 22 2007, 08:35
Ами Джулиет от една страна излезе малко коварна ама си личи, че на сила сякаш прави тия неща и в крайна сметка мене си ми харесва тая женка-толкова е преживяла и тоя галош Бен само я лъже, та я мята по деретата. Ми това е, аз я харесвам.
Сън или Сун, в зависимост от превода
ladysunshine
Dec 13 2007, 15:30
Сън на мен ми е много сладка. Явно държи на мъжа си и на това да запази семейството си и въпреки, че е правила грешки вече се е поправила. На мен лично ще ми е интересно по-нататък да видя какво ще се случи с неч и Джин
Аз казвам - Джин
Mr. Winchester
Dec 13 2007, 15:36
В началото ме дразнеше много като се караше на Сън но сега ми харесва този персонаж и си пасва със Сън
Майкъл
майкал мн ме дразни, особено като предаде Кейт, Сойер, Джак и Хърли
бебето на Клер, Арон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.