Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво мислите за...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST
The Black Dragon
Нова игрЪ за играЧиЧи (играчите де wink.gif ) biggrin2.gif

Начи аз казвам един от героите от Lost и тоя след мен пише какво мисли за него. После тоя след мен пише нов герой и следващия след него отговаря и така...

Айй аз казвам: Хърли biggrin2.gif
storm
Може ли да вкараме малко интрига в играта и вместо да казваме пряко какво мислим, може да се казва 1-2-3ма герои и си правиш сценка с тях или нещо такова (като хил три уан), иначе като минат героите и ще свърши бързо играта.
The Black Dragon
QUOTE(Joro @ Jul 9 2006, 21:26) *

Може ли да вкараме малко интрига в играта и вместо да казваме пряко какво мислим, може да се казва 1-2-3ма герои и си правиш сценка с тях или нещо такова (като хил три уан), иначе като минат героите и ще свърши бързо играта.

Може направо отделна тема да направим. И без тва се чудех кви теми да измисля за форума biggrin2.gif
DaniEl
Понеже виждам че вече има отделна тема за приказка давам направо
Какво мвисля за Хърли
Понякога ме дразни и ми е супер противен ,а и с тая фигура 16.gif
Ана-Лусия
seduction_55
Обожавам тази жена wub.gif и да признавам си пристрастна съм малко заради актрисата,но ще кажа че ме издразни само в 2 момента-първо когато преби Сойър dry.gif и когато уби Шанън cry.gif .Иначе беше изключително силен характер,и доста трезво вземаше всички решения icon_peace.gif Go Ana!!!

Аз казвам Джак 10.gif
DesiTo
На мен Джак ми харесва. Разбира се, има моменти в които ме дразни. Но като цяло мисля, че се опитва да помогне на всеки с каквото може, дори и понякога да прекалява. А и с Кейт мисля, че са готина двойка. 10.gif

Кейт
DaniEl
Е Кейт Кейт какво да кажим за нея харесва ми даже много след Ана-Лусия тя ми е любимка Страшна красавица е rolleyes.gif
Сойър
Estell
Харесва ми това, че се стреми да постигне целите си и почти винаги успява!

Аз казвам... ЧАРЛИ smile.gif
DaniEl
Чарли в началото ми допадаше ,но в последствие Дразни ме неговата безотговорност dry.gif
Аз ще кажа Шанън
CheerFuL-F
много ми беше симпатична жалко че умира...
Ана-Лусия
**Sophia**
Честно да ви кажа и аз незнам какво мисля за нея.На външен въд не ми харесва иначе е доста упорита и смела!

АЗ КАЗВАМ-- КЕЙТ
small_heart
Малко ми се струва bitch. Тя не знае с кой иска. Веднъж с един, веднъж с друг...

Charlie...
The Black Dragon
Олигофрен, който все още ме дразни с присъствието си в сериала

---------> Русо <---------
seduction_55
Ми определено Русо не ми е от фаворитите,даже не е от тези които не понасям. Просто ми е напълно безразлично и не ми пука дали ще я дават или не. 18.gif

Казвам ЛОК!!!!!
DesiTo
Джон Лок като цяло ми харесва, но има и моменти когато изключително много ме дразни. Доста ми беше интересна ретроспекцията му.
Don`t tell me what I can`t biggrin.gif

Дезмънт
K_f_R
Битов Алкохолик но ми харесва това че се бори докрай

ЕКО
gotinoto_baby
Не се предаде никога worthy.gif
[/color] АНА-ЛУСИЯ[color="#FF8C00"]
A_l_e_x
Откачалка! biggrin.gif

Клеър
sladuranka
Супер мацка, страшна сладурана biggrin2.gif worthy.gif

Аз казвам Сън
ALeX4e7y^
Чат-пат ме кефи

Сойер wub.gif
gotinoto_baby
Готин и секси biggrin2.gif

Шанън
kingsize-4eto
Готина и малко странна unsure.gif
Джак?
wub.gif
DesiTo
Джак е от персонажите който харесвам. Старае се да помогне на всеки /все пак е лекар/. Но понякога се дразня, когато прекалява в стремежа си да бъде от полза. Не ми хареса и в началото, когато /тъй като е лекар/ се превърна в лидер, добре че дейстието се разви вече в друга посока.

Джулиет
pretty_girl
Джулиет...чесно да си кажа още не съм си изградила някакво точно мнение за нея.Но напоследък започна да ми допада май,ако долавям правялно намеците на сценаристите между нея и Джак ще има нещо...

Хърли
sulu
Мисля,че трябваше вече да е отслабнал,а за характера му-като цяло ведър и забавен,пуска шегички от време на време,които според мен липсват в този сериал.И още ми е интересна мистерията около цифрите,които като че ли сценаристите забравиха.

Чарли?
divata_airis
Аз си го харесвам и незнам какво имате против него. Той с големи усилия отказа дрогата, опита се да поправи грешките от миналото си, пое грижата( малко пресилено ) върху Арон и Клер и е адски забавен с този английски хумор. Ми харесвам си го и това е...

БЕН
CheerFuL-F
много ме нервира тоя немога да го понасям sick1.gif

Джин?
hip_hop^girl
В началото не ми харесваше заради консервативноста и ревноста , но после доста се промени и по време на палването със сала и след това полага и усилия да научи англ и помага с много неща

Аз казвам Джон Лок
TIGERM13
Джон Лок е уникален.Той е някакъв дърт,откачен старейшина с невероятен дух и издръжливост.В третия сезон сякаш се промени и вече мисли само за себе си -въобще не му пука от останалите на острова и минава през всичко за да направи това,което си е наумил.Харесвам увереността му която понякога дразни другите герои 15.gif -особено Джак.Имам чувството че Лок може да оцелее и след атомна бомба biggrin2.gif Лок е най-близо до прозрението за острова и всичко останало и отчаяно се стреми към него.

Я да чуем нещо за моя любимец Дезмънд
divata_airis
Оооо, аз Дезмънт много си го обичам, много ме кефи с тоя акцент и дето все завършва изречението с "братко", а сега и тия дежа-вюта, много ме респектира[poklon2]

Аз казвам...Кейт
Estell
Ами Кейт тя малко не знае какво иска... Хем Джак, хем Сойер... Иначе е добра, иска да помогне с каквото може. Понякога си бърка носа където не й е работа, ама е поносимо. Това е от мен за Кейт.

Я да видим какво мислите за Джулиет?

divata_airis
Ами Джулиет от една страна излезе малко коварна ама си личи, че на сила сякаш прави тия неща и в крайна сметка мене си ми харесва тая женка-толкова е преживяла и тоя галош Бен само я лъже, та я мята по деретата. Ми това е, аз я харесвам.

Сън или Сун, в зависимост от превода
ladysunshine
Сън на мен ми е много сладка. Явно държи на мъжа си и на това да запази семейството си и въпреки, че е правила грешки вече се е поправила. На мен лично ще ми е интересно по-нататък да видя какво ще се случи с неч и Джин
Аз казвам - Джин
Mr. Winchester
В началото ме дразнеше много като се караше на Сън но сега ми харесва този персонаж и си пасва със Сън

Майкъл
kler
майкал мн ме дразни, особено като предаде Кейт, Сойер, Джак и Хърли

бебето на Клер, Арон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.