Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Everybody Hates Chris"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
lyubenski

Заглавие: "Everybody Hates Chris" ("Всеки мрази Крис")
Жанр: Комедия
Година: 2005
Участват: Тайлър Уилиямс (Крис Рок), Тери Крюс (Джулиус Рок),
Крис Рок (Себе си - разказвач), Тикуин Ричмънд (Дрю Рок),
Винсънт Мартела (Грег), Имани Хаким (Таня Рок), Тичина Арнолд (Рошел)

tv.com
imbd.com

Ревю:
Мотивиран от детските си преживявания, носителят на Еми за най-добър комедиант Крис Рок, разказва тази много смешна и трогателна история на тийнейджър, растящ в Бруклин през началото на 80-те и най-възрастен от трите деца в семейството. Откъснат то квартала си и записан да учи в училище, посещавано само от бели деца, разположено на два часа път младият Крис преживява редица несполуки и смешни ситуации. Баща му (Джулиус) работи на две места и е изключително стриктен в харченето на пари. Майка му (Рошел) негласно е властелина в семейството и държи отговорен за всичко Крис. Неговите по малки брат и сестра не оставят по назад спрямо Крис, по малкия му брат (Дрю) е очевидно по-добър във всичко от Крис, а малката му сестра (Таня) прави всичко на пук на него. Единственият му приятел в училище е Грег, но в края на деня Всеки Мрази Крис !!!

Сериала засега е излъчен в 1 сезон от 22 епизода (субтитри благодарение на subs.unacs.bg) : download

В заключение като мое мнение сериала е изключително забавен, има леки разсизки шеги характерни за Крис Рок, но не са натрапчиви smile.gif. Гледайте и се забавлявайте !!!

Моля ако съм направил някакви грешки в темата модераторите да се намесят своевременно. И надявам се че FrAgMaKeR не се сърди че изпозлвах неговия начин за описание или поне се опитах smile.gif.
FrAgMaKeR
QUOTE(lyubenski @ Jul 6 2006, 19:29) *

И надявам се че FrAgMaKeR не се сърди че изпозлвах неговия начин за описание или поне се опитах smile.gif.

Как бих могълда се сърдя за такова нещо? Аз не държа авторски права (а и да ги държах, щях да ги пусна под GPL) върху този "начин на описание" 16.gif

Статията е написана много хубаво и определено предизвика у мен интерес към сериала. smile.gif
lyubenski
Радвам се, че ти харесва статията!!! smile.gif Доста хора зарибих по сериала надявам се да се хареса на повече хора в форума, защото има потенциал wink.gif
lyubenski
Ето на малко на куп първите 9 епизода от 2-ри сезон :
Епизод 1 Епизод 5 Епизод 9
Епизод 2 Епизод 6
Епизод 3 Епизод 7
Епизод 4 Епизод 8

Наслаждавайте се smile.gif. За съжаление субове няма още sad.gif
girl_from_hell
изглежда интересно ще си го дръпна
тука е първи сезон целия http://zamunda.net/details.php?id=52508
а ето и 10 епизод http://zamunda.net/details.php?id=69078
lyubenski
Епизод 11 : арена
girl_from_hell
14-то епизодче аренабг
lyubenski
Ето и някои липсващи епизоди :
12 епизод, 13 епизод
Линковете са от линкоса (замундата). Субтитрите за втория сезон малко изостават, но поне се правя, така че рано или късно ще ги има (за което благодаря на преводачите)
neven4eto
сериалчето е много забавно наистина blush.gif страшно много ми допадна,но аз съм гледала само 12 серии blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.