Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Помощ
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
ogata
Eхехехе ... наскоро супер много се зарибих по wow .. и реших да играя в нефелин-а ... изтеглих играта .. пачнах я ... смених риалм листа ... сложих cd клиент ... влизам аз ... минава минута и ме изхвърля ... като стартирам cd клиента ми дава съощение че не може да се свърже с анти-чийтърския сървър .. Помогнете моля ви сеее .. ако има някакви ъпдейти или софтуеър който трябва да се качи - моля да помогне

ето тук ако някой може да се ориентира повече от мен ... http://www.nefelin.com

мерси предварително ...
vIkToRsHeFa
Ако сте баннати или Cheat death server е спрян ще получите суобщение:
Application error:
can't connect to cheat death server

Това ще бъде Error прозорче, което ще излизе още докато пускате играта, и играта няма да се стартира.
Какво да правите:
Ако получавате това съобщение и е спрял CD сървъра, най-вероятно вече знаем за проблема. В играта може да има online играчи, влезнали преди да забие сървъра. Ако след пускатнето му броя на играчите нараства а вие неможеда влезнете най-вероятно сте баннати...(ако сте баннати няма да може да отворите Who is Online страницата)

С последната версия на чиитинг дета ли си: Cheating Death 0.67 (BG mirror)

Уточни точно каква грешка връща и малко повече информация. Поздрави!
ogata
Да това е чийтинг дета - теглил съм го преди около 2 часа така че не вярвам да има по-нова версия ... а грешката е :

ERROR
Application error:

Какво друго инфо трябва ?
vIkToRsHeFa
QUOTE(ogata @ Jul 4 2006, 00:03) *

ERROR
Application error:

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jul 3 2006, 23:59) *

Какво да правите:
Ако получавате това съобщение и е спрял CD сървъра, най-вероятно вече знаем за проблема. В играта може да има online играчи, влезнали преди да забие сървъра. Ако след пускатнето му броя на играчите нараства а вие неможеда влезнете най-вероятно сте баннати...(ако сте баннати няма да може да отворите Who is Online страницата)

Забил им е сървъра най-вероятно другата възможност е да си баннат а в цитата от "FAQ-a" им е обяснено как да провериш дали не си баннат smile.gif За жалост зависи от тях кога ще си оправят сървъра. smile.gif
ogata
Мисля че в мен е проблема ... защото като вляза хората си говорят ... всичко е спокойно и т.н ... а какви са тея адонс дето трябва да са били слагали и ... каде е тази секция faq ?
vIkToRsHeFa
QUOTE(ogata @ Jul 4 2006, 00:12) *

Мисля че в мен е проблема ... защото като вляза хората си говорят ... всичко е спокойно и т.н ... а какви са тея адонс дето трябва да са били слагали и ... каде е тази секция faq ?

Често Задавани Въпроси другата вероятност е да си свалил прекалено нова версия на чиитинг дета, пача който се ползва да не е одобрен от сървъра или нещо такова... http://wow.nefelin.com/forum/viewtopic.php...at+death+server
ogata
eee всичко си ми е наред ама ... хората продължават да са си много в who is online пък мен ме дропва ... я ако обичаш погедни тук и ми кажи ако може - това ли е цялата работа и от къде да го сваля smile.gif http://wow.nefelin.com/forum/viewtopic.php?t=8448
да не би да трябва да свалям 1.10 ?
jonas
играй в mnet пойче хора сме пък и е по лесно от нефелин нз защо ама и аз не мога да играя там
imbata
Вземи си оригинала направо dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.