Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ново във Форума
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
vIkToRsHeFa
тук ще добавям какви новости има във форума :

1. Има кирилизация която се намира долу вдясно когато постввате
2. Има нови емотикони
3. има галерии за аватари (моля не използваите вече заетите аватари от галерията те са на предишни потребители !!!)
4. Има много отбрани скинове и прочие.
5. Скоро и облика на форума ще бъде подобрен.
6. Информацията от стария форум ще бъде трансверирана тук(само по важните теми)
7. До 24 часа ще бъде сменен домеина на форума като адреса ще е не 84.252.41.195 а ggbit.info 4.gif

Има още много неща да се добавят !!! 20.gif
vIkToRsHeFa
Добавени са кирилизирани бутони. 7.gif
ALKAIOS
Браво 4.gif
vIkToRsHeFa
Добавени са нови стилове сред които и ipb скин за приятелите на онзи вид форуми.
Ето и нововъведенията:

1. invision_blue
2. Macinscott
3. Macinscott2
4. Xbox
5. XboxXtreme

Ако искате някои друг само кажете за да го сложа !!! 4.gif

ПП. нека са безплатни( нече има други но все пак)
FrAgMaKeR
3. Macinscott2 - това е моят фаворит 13.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR)
3. Macinscott2 - това е моят фаворит  13.gif

Ako знаех щях да го сложа 4.gif

ПП. Ако имате предложения казваите
vIkToRsHeFa
Домеина ggbit.info вече сочи насам 4.gif
vIkToRsHeFa
Кирилизацията е добавена на всички скинове.
С помоща на EMO_ОNЕ е създадена още една галерия за аватари !!! 4.gif
vIkToRsHeFa
Добавени са нови емотикони които можете да видите когато поствате от допълнителния списък под емотиконите !!!

10 х Rise of Day
ALKAIOS
НА ТОВА АЗ МУ ВИКАМ ДОБРА РАБОТА 4.gif
vIkToRsHeFa
С помоща на RuF са добавени нови аватари в галерия WarCraft и е създадена нова галерия - StarCraft
Rise of Day
Моля,просто за нищо IPB Image Но аз искам да изкажа горещите ми благодарности на всички които се занимават със създаването на този Форум IPB Image Браво Момчета,Браво Викторе
vIkToRsHeFa
Много благодаря от името на целия екип на форума !!! 5angel[1].gif

Стремим се максимално добре да си вършим работата и наистина не липсва хъс... 15.gif
vIkToRsHeFa
Подготвя се нов скин развитието му можете да наблюдавате от скина invision_blue (Лично съм се заел да го оформя...)

Ако след завършването му се хареса на потребителите ще го сложим дефаулт.

Отново да напомня : Разработва се !!! Не е готов !!! 2039[1].gif
redmadman
Искам просто да ви поздравя нямаше ме 2 дни а сега виждам че се работи за подобрение на форума продължаваите в същия дух .
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman)
Искам просто да ви поздравя нямаше ме 2 дни а сега виждам че се работи за подобрение на форума продължаваите в същия дух .

Благодаря благодаря...
vIkToRsHeFa
Добавени са нови аватари в глаериите и някои от галериите са слети с цел по лесното откриване на желания аватар.

Поздрави !!! 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(GGBIT.INFO)
Добавени са нови аватари в глаериите и някои от галериите са слети с цел по лесното откриване на желания аватар.

Поздрави !!! 4.gif

Добавени са емотикони и прозореца за тях е по нормален !!! 4.gif
vIkToRsHeFa
Добавени са рангове за постване и картинки към всеки ранг( пипс) в момента се коригират и някои допълнителни подобрения около аватарите в постовете.

Поздрави !!! 4.gif
moniobg
good work !!! 13.gif 8.gif 13.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(moniobg)
good work !!!  13.gif  8.gif  13.gif

Бутона прати при постване вече няма да прави проблеми както правеше в стария форум на мбокса и е сложена защита от такъв тип грешки...
Освен това в момента се работи върху това потребителите и гостите без аватар да получат временен за прегледност на форума...
vIkToRsHeFa
QUOTE(**ASTERIX**_89)
Еи GGBIT.INFO ти си бати спамаджията .В тая тема има само твои мнения.Не те ли е срам? blabla[1].gif

Ами и все лоши новини нося да му се и не види и... 5.gif 18.gif 20.gif
vIkToRsHeFa
Добавен е 1 нов форум в категория "други"
vIkToRsHeFa
mrgreen[1].gif Aйде честито имаме си и чат клиент за форума !!! biggrin2.gif
Много благодаря на фрагмакер за кода !!! worthy.gif
Бутона за чата се намира горе в дясно на форума където седеше стария...
Приятно ползване !!!
vIkToRsHeFa
Прехвърлих всичката информация от каталозите в "Download категории" в форумите на каталога за аренабг.ком и премахнах повторенията !!!
Направихме го за да бъдат избегнати повторениата на категориите !!!
Моля за извинение за създаденото неудобство, но го правим за хубаво !!! worthy.gif 8.gif
vIkToRsHeFa
Вече форума има 2 кирилизатора!!!
Ето ги тук :

Поздрави !!! biggrin2.gif

ПП. Максимално ясно за да може всеки да го намери... 15.gif
Paagrio
Браво !!! Новият кирилизатор е перфектен !!!! Вече ще ползвам само него !!!
vIkToRsHeFa
QUOTE(XaugyTuH @ Jun 22 2005, 09:19 PM)
Браво !!! Новият кирилизатор е перфектен !!!! Вече ще ползвам само него !!!
*

Благодаря поне 2 часа съм се трепал по него...
Първоначално мислех че ще е по лесно да ползвам този на кредора(допълнителния) но пртосто онзи е мнооого бавен,външен и неконтрулируем...
А този съм си го писал аз и знам кое за какво ми е...
Ако имате някакви критики кажете за да ги фиксна... banana.gif

Поздрави !!!
vIkToRsHeFa
Добавени са скинове към форума.
Всички са с настроен енкодинг(фрагмакер много помогна за което благодаря !!! blush.gif )
И в изправност само някои се нуждаят от олекотяване на картинките с ккоето се заемам моментално. 4.gif

Поздрави !!!

ПП. Ако имате някакъв скин които е хубав и ви липсва тук кажете да го сложим. banana.gif
vIkToRsHeFa
Кирилизатора който написах и добавих го ъпдеиднах(донаписах) да превежда само текста които сте маркирали като не закача тагове и други а превежда само маркирания текст.

Честито !!!

ПП. Сега добавям и допълнителни бутони които да превеждат "4" в "ч" и "ж" във "в" скоро ще ги видите до бутона за кирилизацията поздрави !!!

Едит : всичко е сложено остава само на личния месенжер на когото сега ще сложа... punk.gif
FrAgMaKeR
Преименувах раздел "Други раздели" в "Hi-Tech", a раздел "Друго" в "Други", както и преместих два форума от първият - "Хоби, спорт и забавление" + "Приятелство, любов и всичко останало" във втория.. според мен така форумите в двете категории, ще са по-добре разпределени тематично.

Общо взето мисля, че постепенно форума трябва да се преструкторира до нещо подобно - http://www.ggbit.info/forum123/ smile.gif
The Shaman
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 26 2005, 01:43 PM) *

Преименувах раздел "Други раздели" в "Hi-Tech", a раздел "Друго" в "Други", както и преместих два форума от първият - "Хоби, спорт и забавление" + "Приятелство, любов и всичко останало" във втория.. според мен така форумите в двете категории, ще са по-добре разпределени тематично.

Общо взето мисля, че постепенно форума трябва да се преструкторира до нещо подобно - http://www.ggbit.info/forum123/ smile.gif

Както вече казах,много добре... worthy.gif
melkor
Мдам, и на мен ми харесва.
vIkToRsHeFa
Само да уточня в случая нямам пръст в това идеята и изпълнението е изцяло на FrAgMaKeR сега ще оправя и емотиконите списъка дане е толкова широк и да отваря по бързо че сега като говидях...
FrAgMaKeR
Категотиите и форумите са пренаредени, така както беше обещано по горе. Ако имате забележки и/или предложения моля коментирайте тук, или ми пращайте ЛС-та. Създадена е категория Entertainment, в която са преместени Филми, Игри, Музика и Книги (последното не съм сигурен дали там му е мястото), категорията на регионален арена тракер, е преименувана на Download & P2P, като там освен форума посветен на регионалният тракер е добавен и форума за общи теми свързани с Download и Р2Р. Форумът за Софтуер е преместен в категория Hi-Tech, където му е мястото. Така различните форуми са свързани тематично с категориите си и според мен и според всички изказали се по-горе и пратели ми ЛС-та така е по-добре. Надявам се да се хареса на повечето от вас, а на тези на които не им хареса ще свикнат wink.gif

Има още малко довършителни работи, но това ще стане с втората вълна на пренареждане.
vIkToRsHeFa
Добавено е поле за скейп обаждания във профилите на потребителите. ще се вижда във всеки пост под аватара на само на потребителите който са си сложили такъв... освен това той е със директен старт тоест при клик върху линка ще отвори направо скейпа ви за разговор със дадения човек smile.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 1 2006, 06:25 AM) *
Добавено е поле за скейп обаждания във профилите на потребителите. ще се вижда във всеки пост под аватара на само на потребителите който са си сложили такъв... освен това той е със директен старт тоест при клик върху линка ще отвори направо скейпа ви за разговор със дадения човек smile.gif

Тъмън ти разглеждах профила и гледам
smile.gif браво,само така
Freaky
Браво , браво !!! 4.gif
WarezRu
шефе да питам,дали ако слуачйно може да съберем пари и да си купим линейка smile.gif и на линейката да пише GgBiT.Info или катафалка smile.gif
Freaky
QUOTE(WarezRu @ Jan 1 2006, 05:59 AM) *

шефе да питам,дали ако слуачйно може да съберем пари и да си купим линейка smile.gif и на линейката да пише GgBiT.Info или катафалка smile.gif

Хей ! Линейката ще си е моя и няма да возя никой в нея !!! dry.gif
vIkToRsHeFa
Все още няма пострадали от колегите или мен за които да се пуска линейка...
Иначе ако имате други идеи ОТНОСНО ФОРУМА казвайте smile.gif
The Shaman
Това със Скайпа е яко,но не те мисля при тоя напън от л.с.-та,сега и Скайп...:-)

viktorshefa: Във скайпа влизам когато се сетя и то само по работа... mrgreen[1].gif сначе определено не съм толкова луд и там като ме напънат както и в мирката... абе у ожас ама както и да е... smile.gif
Stamov
vikotore, до колкото разбирам, ще сменяш interface-a на форума. Молбата ми е, ако е възможно, да няма толкова много суб форуми и да може да се следи по лесно по кои теми е писано. Смисъл примерно писаните да светят само в синъо или нещо такова, защото така ми е трудно да следя каде какво става с тези горещи(нови) теми в червено и суб форумите.
The Shaman
QUOTE(COP @ Jan 3 2006, 12:56 PM) *

vikotore, до колкото разбирам, ще сменяш interface-a на форума. Молбата ми е, ако е възможно, да няма толкова много суб форуми и да може да се следи по лесно по кои теми е писано. Смисъл примерно писаните да светят само в синъо или нещо такова, защото така ми е трудно да следя каде какво става с тези горещи(нови) теми в червено и суб форумите.

Има специален линк-бутон за това.Горе в ляво на форума: "Ново във форума".Натискаш и излизат последните теми по които е писано.Рефрешваш си браузера от време на време и готово.
vIkToRsHeFa
Добавен е нов bbcode таг със който имате допълнителна възможност да форматирате текст във блокове като така се избягва проблема със нуждата от преминаване на нов ред...
CODE
[block] Съдържание[/block]

Надявам се да е полезен този таг... smile.gif
Също така се редактирани таговете за центриране да не правят настройката чак на новият ред а на същия... smile.gif
Крадец на рози
Бре шефе проблем ли ще ти е да вкараш ей тоя емотикон ? Или освен тоя некви по-хард АКО НЕ ТИ Е ПРОБЛЕМ blush.gif blush.gif blush.gif
IPB Image
vIkToRsHeFa
Идеята не е лоша да се пообнови репертоара. реално обаче преди няколко дена затрих някои излишни за да зарежда по бързо форума и да се работи по-бързо и удобно със него ще намаля броя на емоциите и ще увелича качеството им до максимум...
the_mouse
Защо GgBiT.InFo стана на GGbit.info?
Не че е от голямо значене, ама първото ми харесва повече smile.gif
Botev1912
много е накичено. На мен най-ми харесва ggbit.info или GGbit.INFO
poznai
QUOTE(Botev1912 @ May 7 2006, 21:18) *
... На мен най-ми харесва ggbit.info...
добър вкус имаш
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.