vIkToRsHeFa
May 7 2006, 21:06
Беше GgBiT.InFo но го направих на GGbit.info защото ми се виждаше много накичено а и не е толкова добър ефекта както да речем при ника на фраг... А само ggbit.info му се губи някакси началото трябва да почва с някаква главна буква в случая 2 за да изглежда по-добре...
the_mouse
May 7 2006, 21:43
Като се замисля за мен не е от голямо значение, всички са добри
Botev1912
May 7 2006, 21:48
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 7 2006, 22:06)

Беше GgBiT.InFo но го направих на GGbit.info защото ми се виждаше много накичено а и не е толкова добър ефекта както да речем при ника на фраг... А само ggbit.info му се губи някакси началото трябва да почва с някаква главна буква в случая 2 за да изглежда по-добре...
погледни има още 2 ggbit.info - GgBiT.InFo Портал и под него - За GgBiT.InFo (когато си в този раздел)
vIkToRsHeFa
May 7 2006, 21:58
Напълно си е нормално иначе няма смисъл от дребни корекции от подобен вид просто не виждам смисъл а се плюнчим за дребни неща не че лошо ама няма смисъл просто.
FrAgMaKeR
May 8 2006, 14:17
Е аз се поуплюнчих малко тук там
Крадец на рози
May 8 2006, 14:38
QUOTE(viktorshefa @ Jan 2 2006, 13:21)

viktorshefa: ![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
сначе определено не съм толкова луд и там като ме напънат както и в мирката... абе у ожас ама както и да е...

Ами ако толкова ти е втръснало от юсърите на форума може просто да направиш така,че да се блокират всички писма към теб,в ай ер си-то да си сложеш мод +г и всичко ти е наред.Няма да търпиш дразнещия интерес който проявяват хората към теб .
vIkToRsHeFa
May 8 2006, 15:12
Не е въпроса за това че "ми е втръснало" просто ми се изпращат над 50 лични дневно + в мирката + в скейпа + наемайла съответно като половината от тях са за глупости втръсва да отговарям на такива. Иначе определено нямам нищо против да помагам но го прав във форума където могат много хора да ми помагат а и не мога да знам всичко. Ако има каквото и да било зависещо по мен по форума не е никакъв проблем да ми се обадите но токущо регнат потребител да влезе и да ми пише да речем:
http://ggbit.info/forum/index.php?s=&showt...indpost&p=61230 Е тая няма да я бъде и все пак продължавам от време на време да отговарям но повече няма да го правя. Иначе нека караме по темата
vIkToRsHeFa
Jul 3 2006, 11:45
Тук ще се изписват всички промени фиксове удобтва и новинки за това както е направено.
vIkToRsHeFa
Jul 3 2006, 11:57
1. Добавено ограничение за широчината на постовете за да не могат широки картини или непрекъснат текст да разтягат по какъвто и да било начин форума.
2. Дообработен е тага
CODE
[block]{content}[/block]
със който можете да гупирате информация по определен начин независимо от останалия код. Може да се ползва като рамка и е много удобна функция особенно при писане на статии и подобни.

3. Коригиран изцяло проблема с блоговете със разтягания от към картинки
4. Коригирани и зачистени множество ненужни полета под аватарите там.
5. Добавено беше поле за вашия IRC ник във профила което няма да се извежда в темите защото надали на някой изобщо му трябва там но като информация сред другите алтернативи в профила да го няма не върви...

можете да си настроите профилите изобщо от тук:
http://ggbit.info/forum/index.php?act=UserCP&CODE=016. Пълна оптимизация на зареждането на форума и оптимизация на базата данни.
^SaDeR^
Jul 6 2006, 22:31
Незнам дали тук е мястото да питам , но както и да е гледам че в раздела мирк е махнат субфорума скриптове и във филми еротиката . Защо ?
vIkToRsHeFa
Jul 6 2006, 22:33
QUOTE(^SaDeR^ @ Jul 6 2006, 23:31)

Незнам дали тук е мястото да питам , но както и да е гледам че в раздела мирк е махнат субфорума скриптове и във филми еротиката . Защо ?
Поради това че няма смисъл от цял подраздел за една две теми а и са още по слабопосещавани защото са дори във субфорум.
FrAgMaKeR
Jul 6 2006, 23:42
Раздел "Еротика (18+)", сега е "Форум 18+" и се намира ето тук:
http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=75 когато се поразвие ще се направи root (каквато ми беше първоначалната идея), но засега няма смисъл.
vIkToRsHeFa
Jul 7 2006, 05:16
Унищожен е форумът за критики и предложения Няма смисъл от цял форум след като същата работа вършат и 2-те пиннати теми във този форум.
^SaDeR^
Jul 8 2006, 08:22
ясно 10х
FrAgMaKeR
Aug 17 2006, 02:09
Тази вечер се извърши леко пренареждане на форума, както следва:
- Преименуване на категория "Подръжка" на "GGbit.info";
- Преименуване на форум "Информация и новини" на "Съобщения и новини";
- Създаване на нов форум "Потребителска зона" и преместването на "#GGbit.info" и "Срещи на форума" в него като подкатегории, съответно преименувани на "Чат канал" и "Потребителски събирания";
- Създаване на нов форум "Администация" в категория "GGbit.info", който включва "Дискусии и гласувания", "Тракер администрация", "Администраторски форум", "Портал и навигация" и "Модераторски пояснения", които са съответно преименувани на: "Обсъждания", "Модериране", "Тракер", "Портал", "Администратори";
- Преименуване на категория "Други" в "Дискусии";
- Преместване на форумите: "Графика" в категория "Hi-Tech", "Образование и наука" в категория "Дискусии", "Форумни игри" и "Смях и забавление" в категория "Развлечение" + съответните им преподреждания;
- Преименуване на форум "Приателство, любов и всичко останало" в "Душевни връзки" и "Свободни дискусии" в "Общи дискусии", както и на "Web Дизайн и разработка" в "Web разработка";
- Създаване на категория "Борса" и форуми "Купува", "Продава" и "Работа" в нея. Сортиране на всички
обяви в съответните форуми на борсата;
И още няколко незначителни промени..
^SaDeR^
Aug 17 2006, 11:33
Бая си са позанимавал , но така е станало по - добре . Браво
vIkToRsHeFa
Aug 17 2006, 15:17
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 17 2006, 12:33)

Бая си са позанимавал , но така е станало по - добре . Браво
Ам наистина е доста голбална промяната, но е много по-добре подредено и на вид и като функционалност така.
Госпожица Вещицата
Aug 17 2006, 19:01
Пък и малко разнообразие в крайна сметка
g0blin
Aug 18 2006, 18:49
Като че ли е по-удобно така...на мен специално ми изглежда малко по-ориентирано сега, като изключа малко объркващото "Душевни връзки", но ще свикна

Опеределено е по-добре, дам
Hermes
Aug 18 2006, 20:12
vIkToRsHeFa, прави и нововъведения и във тракера на ГигаБит,
, не ни карай да се чустваме - прелъстени и изоставени.
vIkToRsHeFa
Aug 18 2006, 20:25
solenka
Aug 19 2006, 00:37
Така реорганизиран форумът изобщо не ми харесва.
Тъкмо човек запомни кое как е и вие пак го разместите.
The Shaman
Aug 19 2006, 08:41
QUOTE(solenka @ Aug 19 2006, 01:37)

Така реорганизиран форумът изобщо не ми харесва.
Тъкмо човек запомни кое как е и вие пак го разместите.

Не бъди толкова кисела (солена де

) С времето и развитието си нещата претърпяват промени.
solenka
Aug 19 2006, 11:14
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 19 2006, 09:41)

Не бъди толкова кисела (солена де

) С времето и развитието си нещата претърпяват промени.
Не мисля, че тук е мястото да се обсъждат "мои" качества?!!
Споделих личното си мнение относно последните промени, а не търсех някой да ме убеждава дали са хубави или не...
GABRIEL
Aug 19 2006, 11:56
Хубавото нещо на английските закони е...че, работят. Макар, че някои са по на 661 години. И тук ще побързам да оборя евентуалните си опоненти, че...ако не работеха, нямаше цял свят да говори на този език. Ако се променяте толкова често, един ден ще се превърнете в хамелеони.

Приятелски съвет.
unvisioble
Aug 19 2006, 13:21
В този ред на мисли... хубаво е да има развивитие, да се излиза от стереотипите, а това понякога е свързано с промени...
П.П.
solenka, не бъди докачлива,
THE SHAMAN просто се шегуваше.
FrAgMaKeR
Aug 19 2006, 14:52
Не става въпрос за промени на закони или правила, нито за нещо много объркващо и стресиращо, каквото се е случвало в миналото, например с преминаването от phpbb към ipb, или някоя от предишните размествания/освежавания. Всъщност като цяло промени са предимно козметични, направени за по-добра организация на категориите и форумите. Ясно е, че не на всеки биха се харесали, ясно е че ще има и доволни и недоволни. Критиката е важно нещо, а на личното мнение независимо дали е негативно или позитивно се гледа с респект и се цени високо. Поради бурното развитие на форума и в бъдеще пак ще се налагат подобни промени, така че свиквайте.
^SaDeR^
Sep 7 2006, 22:39
Абе на началната страница на портала тва със рекламата ново ли е или аз не съм му обърнал внимание до сега
**ASTERIX**
Sep 7 2006, 22:47
QUOTE(^SaDeR^ @ Sep 7 2006, 23:39)

Абе на началната страница на портала тва със рекламата ново ли е или аз не съм му обърнал внимание до сега
От както го има портала го има и мястото за реклама. Самата реклама беше сложена няколко дни по-късно
^SaDeR^
Sep 7 2006, 22:52
Начи аз съм го пропуснал
Леле... не съм влизала 2-3 месеца и сега направо не мога да се ориентирам
Connect
Sep 8 2006, 12:47
Ами влизай по-често де...
vIkToRsHeFa
Sep 9 2006, 16:10
Временният проблем със форума коригиран хостера ни е имал технически проблем които е бил отстранен след което коригирах и проблема със базата данни. Безпроблемен брауз!

Едит: Затварям временно темичката за да не завалят въпроси кои какво защо флууд и т.н. така мисля че е по кратко ясно и чисто. Поздрави и моля за извинение за причиненото неудобство но за жалост решението на проблема не зависеше само от нас но каквото можеше да бъде направено беше направено.
^SaDeR^
Oct 5 2006, 13:55
Викторе за кво не земеш да добавиш тази емотикона
мноо ме зарибява а мисля че и на другите ще им хареса
FreeWilly
Oct 10 2006, 09:54
Дооста време не бях влизал във форума и сега виждам че са настъпили много промени надявам се това да е за добро
^SaDeR^
Oct 10 2006, 12:08
Еми влизай по-често
vIkToRsHeFa
Oct 21 2006, 01:57
Добавени са близо 50 нови емотикона които можете да ползвате във форума.
Добавения в края на допълнителните емотиконки за да не пречат на сегашните със които сте свикнали до момента. Приятно ползване!
unvisioble
Oct 21 2006, 08:44
ZzoOoMeR
Oct 21 2006, 11:36
да определено са мн готини и забавни ще се освежат малко постовете
^SaDeR^
Oct 21 2006, 12:35
Браво бе шефе перфектна работа си свършил
Тея двете са ми любими
DaniEl
Oct 21 2006, 12:51
Paagrio
Oct 22 2006, 13:02
Нямаше да е зле да се махнат някои от старите... например ей тия грозните:
ludoto_mimi
Oct 22 2006, 14:15
Ааа те не са много грозни. Някой са хубави. Като
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
и
![4bira[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4bira[1].gif)
.
Онова където изяжда хартията и казва "Тема закрита. Чети правилата" е ако, ама ако беше на български.
unvisioble
Oct 23 2006, 09:41
(kamen @ Oct 22 2006, 14:02)

Нямаше да е зле да се махнат някои от старите... например ей тия грозните:
![2084[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2084[1].gif)
Защо да се махат? На теб тези не ти харесват, но се харесват на някой друг и обратно. Ако не затормозяват работата на форума, няма смисъл да се трият.
dulsinea
Oct 24 2006, 12:46
Ако се махнат част от старите имотиконки ще възникне и друг проблем - във всеки пост, където са използвани, ще се появи кодът на иконката и така ще се загрози допълнително форума.
Да, точно както стана, когато се махна фтп-то и всички теми, в които имаше връзки към него, станаха безполезни...
vIkToRsHeFa
Oct 24 2006, 18:30
(dulsinea @ Oct 24 2006, 13:46)

Ако се махнат част от старите имотиконки ще възникне и друг проблем - във всеки пост, където са използвани, ще се появи кодът на иконката и така ще се загрози допълнително форума.
Затова си има зачистване на постовете посредством админ панел,а но не е желателно още повече обичам мотото на мечо пух: "Колкото повече толкова повече"
А и на никого не пречат.
ПП. Само един емотикон се дублира дето беше псоменала дулсинея и трябва да го фикс.
vIkToRsHeFa
Nov 3 2006, 01:43
(ludoto_mimi @ Oct 22 2006, 14:15)

Ааа те не са много грозни. Някой са хубави. Като
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
и
![4bira[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4bira[1].gif)
.
Онова където изяжда хартията и казва "Тема закрита. Чети правилата" е ако, ама ако беше на български.

Благодарение на
Passionatelly desire добавих снощи дадените ми от нея емотикони:
Сред които е и въпросната емотиконка на български за закрити теми:
^SaDeR^
Nov 3 2006, 13:08
Мноо са яки браво на Passionatelly desire
тая е уникална ейии
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.