Цитат(SharoDog @ Jul 8 2007, 23:36)

ъъ защо не направиш емотиконите на няколко редици...тоест да не са на 1 редица...например на 3 редици и така ше скролваме по малко

...демек нещо като у арената..

и май си забравил да махнеш отгоре Code и Снимка
абе ся търся 1 емотикона ма не я намирам...абе може ли да се направи нещо с тоя прозорец с избрани няколко емотикони..дето като пишеш пост от лево

...тааа има ли няква опция ти да си избираш емотикони които да ти седят там?
хаухъха тва май беше за какво искате да се подобри .... ама :Д

Като идея не е лошо, но би зареждало по-бавно а така са подредени във някакъв вече познат ред и е по-лесно човек да се ориентира... Отдавна имам в предвид да напиша нещо от сорта, но няма да е част от инвижъна и не знам какво ще им щукне на онея за следващите версии...
Иначе не съм забравил да махна коде-то... Просто не си струваше да ровя още 2 часа из сорса да му намеря хед тага и да го затрия, а така или иначе като се кликне излиза в поста и може да му се вземе кода та... Защо пък да не...

Относно това всеки да си избира иконките в ляво... И на мен ми се иска да имаше подобна функция но за момента поне няма.
И да се върна на темата...
Както вече сигурно сте забелязали, от 1-2 дена имаме кирилизатор във форума. Това е бутонче точно над полетата за постване със текст "На Кирилица". За да преведете текст с него, просто селектирайте текста на шлъокавица и го натиснете и той автоматично ще го преведе. Ползва се точната фонетична клавиатура на флекстайпа като най-ползвана:
Код
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | [ | ] | ` |
А | Б | Ц | Д | Е | Ф | Г | Х | И | Й | К | Л | М | Н | О | П | Я | Р | С | Т | У | Ж | В | Ь | Ъ | З | Ш | Щ | Ч |