Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ново във Форума
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Fixer
Супер, браво на the_mouse & FrAgMaKeR & The_Shaman страхотна работа сте свършили smile.gif
Крадец на рози
Цитат(Fixer @ Apr 5 2007, 11:26) *
Супер, браво на the_mouse & FrAgMaKeR & The_Shaman страхотна работа сте свършили smile.gif

Поздравления за добре свършената работа, БРАВО !!!
FrAgMaKeR
Моите заслуги са най-скромни за всичко това.. smile.gif Резултата обаче е страхотен и на мен много ми харесва, много ми беше омръзнал старият скин, поне тази малка променя разведри нещатата. smile.gif
lyubenski
Супер си изглежда wink.gif. Браво продължавайте да правите форума още по готин smile.gif
ventzo
Да...и на мен стращно много ми харесва шрифта.Дори след велик ден може да махнете яйчицата и да си го оставите пак така-много е добре 4.gif
K_f_R
aaa новото оформление е много ззарибено Евала 36_1_32v[1].gif
vIkToRsHeFa
Жоро и Румен доста са се постарали и наистина е станало много добре! happy.gif

ПП. Лост форума също е #1 happy.gif
ПП2. Ще видя да го запазим след празниците в този вид или и подобрен да е такъв а стария ще го добавя като втори скин или нещо от сорта и ще видя и за други свестни скинове... happy.gif Наистина изпипана работа! 4.gif
The Shaman
Вик,цялата работа свърши @the_mouse...smile.gif
f0rgy
Ауа кви са тея нови групички потребител + ау мау rolleyes.gif
Крадец на рози
Само bEbEhAmsTeR е уважаван\a biggrin.gif Аз съм вип biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Btw като си редактирам който и да е пост ми бърка в здравето, че го пише отдолу, не може ли да се фикс?
krisku
Aми просто като го редактираш използваш "Пълно редактиране" и под прозореца където са картинките за тагване, емотиконите и други щуротийки би трябвало да имаш едно поленце в което пише "Добави редактирано от: в края на коментара" или нещо такова. Поне аз имам biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(f0rgy @ Apr 6 2007, 19:37) *
Ауа кви са тея нови групички потребител + ау мау rolleyes.gif

Добавих 2 нови групи които от много време мъдрехме с колегите: Потребител + и V.I.P веднага след като свърша с преразпределянето ще обясня всякак група за какво е

Цитат(Крадец на рози @ Apr 6 2007, 19:39) *
Само bEbEhAmsTeR е уважаван\a biggrin.gif Аз съм вип biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Btw като си редактирам който и да е пост ми бърка в здравето, че го пише отдолу, не може ли да се фикс?

Дам, тя беше един от първите акаунти които прехвърлих към групата на уважаваните заедно с още няколко човека. Само да свърша с преразпределянето и ще обоснова изискванията за всяка една група.

Цитат(krisku @ Apr 6 2007, 19:44) *
Aми просто като го редактираш използваш "Пълно редактиране" и под прозореца където са картинките за тагване, емотиконите и други щуротийки би трябвало да имаш едно поленце в което пише "Добави редактирано от: в края на коментара" или нещо такова. Поне аз имам biggrin.gif

Тази опция я бях спрял от съображения за избягване на злоупотреби, но тестово я пускам за уважавани вип и потребители плюс...
gotinoto_baby
Хммм ами 1-во кое е по-висше Редовен или Потребител + huh.gif 2-ро Как се применава към Потребител+ huh.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(gotinoto_baby @ Apr 6 2007, 20:38) *
Хммм ами 1-во кое е по-висше Редовен или Потребител + huh.gif 2-ро Как се применава към Потребител+ huh.gif

В момента пиша подробна тема за това... happy.gif 4.gif
gotinoto_baby
Ооо поздравления,супер сте worthy.gif
От кога могат да се прекачват файлове от компа 3.gif
Малее от кога я искам тази опция
БЛАГОДАРСКО НА ЕКИПА НА ГГБИТ.ИНФО worthy.gif 1clap[1].gif
Refuse
Дидинце както казва Крадеца..заслугата за това, че си Потребител + си е изцяло твоя защото си направила повече от 500 поста wink.gif
melkor
С удоволствие искам да съобщя че GgBiT.InFo вече си има и собствен Джабер сървър - jabber.ggbit.info. След няколко седмично тестване сървъра най-после е факт и всеки един от вас може да го използва.
За да разберете как да се включите можете да прочетете темите в новият раздел "Jabber.GgBiT.InFo.
Също така е добавено поле за JID (Jabber ID) в профилите.
melkor
За феновете на Аниме (Японска анимация) и Манга (Японски комиски), отвори врати новият ни раздел "Аниме & Манга".
Заповядайте! И приятно 'анимиране'. biggrin.gif
K_f_R
Цитат(melkor @ May 22 2007, 20:53) *
За феновете на Аниме (Японска анимация) и Манга (Японски комиски), отвори врати новият ни раздел "Аниме & Манга".
Заповядайте! И приятно 'анимиране'. biggrin.gif

Да ни е честит раздела,всички сте добре дошли :}
Refuse
Поздрави за новия раздел "Аниме & Манга" имаше нужда от него worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Fixer
Честито за новия раздел! K_f_R успех с поддръжката на под форума wink.gif надявам се, да ни изненадваш приятно.
the_mouse
Цитат(melkor @ May 22 2007, 14:01) *
С удоволствие искам да съобщя че GgBiT.InFo вече си има и собствен Джабер сървър - jabber.ggbit.info. След няколко седмично тестване сървъра най-после е факт и всеки един от вас може да го използва.
За да разберете как да се включите можете да прочетете темите в новият раздел "Jabber.GgBiT.InFo.
Също така е добавено поле за JID (Jabber ID) в профилите.

Много ми допадна, още даде идеята, хора регвайте се и влизайте в чат стаята ggbit.info smile.gif
The Shaman
Ами ти няма ли да си пишеш id-то вече :>
melkor
За улеснение при писането на JID в теми или подписи, добавихме нов BBCode таг - jabber. Ето и синтаксиса:
Код
[jabber]melkor@jabber.ggbit.info[/jabber]

По този начин, всеки който има инсталиран Джабер клиент и щракне върху melkor@jabber.ggbit.info, ще отвори директен чат с този който си е оставил Jabber ID-то - в този случай с мен.
vIkToRsHeFa
1. Листата с емотиконите беше почистена от неактивните или ползвани такива.
2. От емотикон листата, бяха премахнати кодовете на смайлитата, като сега цялата колонка е само за тях.
3. Изключени са подписите в галериите и блоговете тъй като водеха до проблеми при блогове със 3 колонки.
4. Премахнато е празното разстояие във футъра на форума и той опира долният край на страницата.
5. Коригиран е проблемът който от инвижън още не са фикснали с разминаващите се форуми.
6. Коригирана e малка правописна корекцийка в превода: "наши потребители днес имат рожден ден"
7. Коригиран е проблема с онлайн бутона при коментари в галерията, като е преместен както си му е реда долу в ляво.
8. Предстои след малко... biggrin2.gif
the_mouse
За емотиконките щях да те питам от известно време, така се виждат нормално, без да скролираме настрани, страхотно!
Sharo
ъъ защо не направиш емотиконите на няколко редици...тоест да не са на 1 редица...например на 3 редици и така ше скролваме по малко biggrin2.gif ...демек нещо като у арената.. smile.gif
и май си забравил да махнеш отгоре Code и Снимка biggrin2.gif
абе ся търся 1 емотикона ма не я намирам...абе може ли да се направи нещо с тоя прозорец с избрани няколко емотикони..дето като пишеш пост от лево smile.gif ...тааа има ли няква опция ти да си избираш емотикони които да ти седят там?

хаухъха тва май беше за какво искате да се подобри .... ама :Д
57.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Jul 8 2007, 23:36) *
ъъ защо не направиш емотиконите на няколко редици...тоест да не са на 1 редица...например на 3 редици и така ше скролваме по малко biggrin2.gif ...демек нещо като у арената.. smile.gif
и май си забравил да махнеш отгоре Code и Снимка biggrin2.gif
абе ся търся 1 емотикона ма не я намирам...абе може ли да се направи нещо с тоя прозорец с избрани няколко емотикони..дето като пишеш пост от лево smile.gif ...тааа има ли няква опция ти да си избираш емотикони които да ти седят там?

хаухъха тва май беше за какво искате да се подобри .... ама :Д
57.gif

Като идея не е лошо, но би зареждало по-бавно а така са подредени във някакъв вече познат ред и е по-лесно човек да се ориентира... Отдавна имам в предвид да напиша нещо от сорта, но няма да е част от инвижъна и не знам какво ще им щукне на онея за следващите версии... wacko.gif
Иначе не съм забравил да махна коде-то... Просто не си струваше да ровя още 2 часа из сорса да му намеря хед тага и да го затрия, а така или иначе като се кликне излиза в поста и може да му се вземе кода та... Защо пък да не... tongue.gif
Относно това всеки да си избира иконките в ляво... И на мен ми се иска да имаше подобна функция но за момента поне няма.

И да се върна на темата... biggrin2.gif
Както вече сигурно сте забелязали, от 1-2 дена имаме кирилизатор във форума. Това е бутонче точно над полетата за постване със текст "На Кирилица". За да преведете текст с него, просто селектирайте текста на шлъокавица и го натиснете и той автоматично ще го преведе. Ползва се точната фонетична клавиатура на флекстайпа като най-ползвана:
Код
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | [ | ] | ` |
А | Б | Ц | Д | Е | Ф | Г | Х | И | Й | К | Л | М | Н | О | П | Я | Р | С | Т | У | Ж | В | Ь | Ъ | З | Ш | Щ | Ч |
the_mouse
Страхотно, вече потребителите няма да имат оправдание за шльокавицата! smile.gif
Fixer
Браво Шефе! Така си е Митак, вече няма оправдания и прочие.
never_mind
При мен не бачка ... IE6.. на работата
ogata
mozilla 2.0 също не бачка .. от вкъщи ....
melkor
Opera 9.21 - работи!
bLex
Mozilla и при мен не работи...
vIkToRsHeFa
Цитат(never_mind @ Jul 10 2007, 09:19) *
При мен не бачка ... IE6.. на работата

Кирилизирах поста ти точно под Интернет експлорер 6.0

Цитат(ogata @ Jul 10 2007, 09:33) *
mozilla 2.0 също не бачка .. от вкъщи ....

Цитат(Cs_GoD @ Jul 10 2007, 09:47) *
Mozilla и при мен не работи...

Кирилизирах постовете ви точно под FF 2.0.0.4

Забравих да допълня, че кирилизатора е тестван под опера, мозила и ИЕ специялно за да е съвместим и с трите и е съвместим с тях!

Sharo
тряя маркирате ттекста бе biggrin2.gif при мене бачка FF 2.0.0.4
bLex
ааа ясно
ludoto_mimi
Мерси, шефе. 4.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 10 2007, 12:47) *
Мерси, шефе. 4.gif

За нищо! Аз се чудих защо не работило с тея браузери при положение че цял ден съм си играл за да работи под почти всеки познат браузер безпроблемно. blush.gif
vIkToRsHeFa

1. Напълно премахнати са подписите в галерия, поради това че са ненужни и излишно разтягат страницата там.

2. Унищожени са разделите dc.ggbit.info, jabber.ggbit.info както и #GGbit.info като информацията от тях е кондензирана в съответните пиннати теми в Потребителска Зона, всички статии и полезна информация са преместени в Мрежи и Комуникации и съответно Полезни Статии.

3. Създадени са субфоруми Празници за всички поздрави и честитки послучай именни и рожденни дни и Представяне за самопредставяне на потребителите пред останалата част от форума ,нещо което е хубаво всеки да има за да знаем повече един за друг и да създадем еда по-приятна атмосвера.

4. Обнових и почистих повечето форуми и обнових инфото в темите със по актуално и пълно такова.

5. Затворих общата тема за срещата на форума, за да се пускат отделни за всяка една. Далеч по прегледно, приятно и удобно е, а и архива по-лесно може да бъде преглеждан в сравнение със темата 115 страници... biggrin.gif

6. Затворих и темата за именните дни, нека за всеки отделен празник се пуска отделна темичка с информация и съответно поздравите, както по едно време се правеше преди.

7. Създадох разделите Архив Приключени Продажби и Архив Приключени Покупки за всички приключени теми. За да е чистичко и прегледно за новите теми, а затворените такива да не заемат ненужно място.

8. Създадени сасубфоруми Търся Софтуер и Търся Песен които да заменят общите едноименни теми като всяко търсене, става с отделна темичка. Така ще се процедира и с всички останали по-общи теми когато нарастнат до подобна степен. Много по-лесно удобно и приятно!

9. От Нови коментари / View New Posts са изключени резултатите от форумите Форумни Игри и ОТХ Игри. За жалост все още потребители не могатда избират за себе си точно от кои форуми искат да им сеизкарват резултатите.
qwe123
Имам само едно въпросче. Това:
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 2 2007, 18:14) *
Създадени сасубфоруми Търся Софтуер и Търся Песен които да заменят общите едноименни теми като всяко търсене, става с отделна темичка. Така ще се процедира и с всички останали по-общи теми когато нарастнат до подобна степен. Много по-лесно удобно и приятно!

не натоварва ли сървара (или там каквото е, не разбирам много от компютри)? Защото казвате, че излишните коментари натоварват, ами това? По прницип е много по-добре така, защото всяка тема си е отделна песничка и ако търсиш отиваш направо на темата, а не на незнайно коя страница и трябва да търсиш 2 часа... Само питам unsure.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(qwe123 @ Aug 3 2007, 01:53) *
Имам само едно въпросче. Това:
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 2 2007, 18:14) *
Създадени сасубфоруми Търся Софтуер и Търся Песен които да заменят общите едноименни теми като всяко търсене, става с отделна темичка. Така ще се процедира и с всички останали по-общи теми когато нарастнат до подобна степен. Много по-лесно удобно и приятно!

не натоварва ли сървара (или там каквото е, не разбирам много от компютри)? Защото казвате, че излишните коментари натоварват, ами това? По прницип е много по-добре така, защото всяка тема си е отделна песничка и ако търсиш отиваш направо на темата, а не на незнайно коя страница и трябва да търсиш 2 часа... Само питам unsure.gif

Не го натоварват, особено даже се олекотява работата на сървъра защото не прави толкова голяма заявка като за толкова голяма тема като общата, но разликата е почти незначителна.
Проблема на общите теми е че когато станат по-активни, както е в случая в темата паралелно си общуват прекалено много хора и съответно някои рекуести остават незабелязани, та хората постват наново, или ъпват рекуеста си със нов пост което е ненужно и безмислено. Освен това става прекалено голяма говорилня и е трудно да се ориентираш примерно в темата за музика която е 60 страници аджеба къде е запитването ти за еди коя си песен... Вярно става и с търсачката на форума, но е просто ненужно да се рови пак из темата я се намери търсеното, я не. Като са отделни темички всяка е сама за себе си и съответно не се затрупват една със друга, много по-подредено и приятно е, а и си създаваме един вид архив със линкове към въпросните псни да речем койтоможе да бъде използван и от други потребители. happy.gif
Накратко каква е ползата от разцепването на общите теми:
1. Не се затрупват постовете в темите.
2. При търсене на отговор за определен рекуест не е нужно да се преравят всички послдни рекуести из темасъс 60 страници съдържание... wacko.gif
3. Далеч по-подредено е и удобно за всички данамерят рекуеста си и съответно и тези които знает къде може да се намери нещо директно да кликат върху темите където могатда хелпнат а не даровят из темата... blush.gif
qwe123
А само още нещо да питам... Промяна в модераторския екип ли има или само така ми се струва? И ако да, от скоро ли е или просто чак сега съм забелязала?
TheUnknown
От 2-3 дена е. Доколкото знам де biggrin.gif
akolevutd
Цитат(qwe123 @ Aug 10 2007, 02:31) *
А само още нещо да питам... Промяна в модераторския екип ли има или само така ми се струва? И ако да, от скоро ли е или просто чак сега съм забелязала?

Има такава работа, която се осъществи преди 3 дена.
vIkToRsHeFa
Цитат(qwe123 @ Aug 10 2007, 02:31) *

Преди 1-2 дена имаше промени в модераторският и администраторският екип на форума. Не беше обявено тук просто защото не касае пряко потребителите на форума... blush.gif

Листа на модераторският екип можете да намерите тук: http://ggbit.info/forum/index.php?act=Stats&CODE=leaders
vIkToRsHeFa
GSM & Телекомуникации бе изведен като основен форум и можете да го откриете най-долу в категория Hi-Tech. smile.gif
the_mouse
Тази вечер направихме значително разместване на форумната галерия smile.gif
Изведохме албумите от караоке събиранията и фоурмните екскурзии като отделни категории, а останалите албуми за срещите на форума бяха разделени в подкатегории според годината им - 2005, 2006 и 2007 smile.gif

В момента подреждането на галерията е следното:
Код
|
+- Потребителски албуми
|
+- Албум от последната среща/събитие на форума (в момента няма такъв)
|
+-+ GGbit.info срещи
|  |
|  +- Срещи от 2007г.
|  |
|  +- Срещи от 2006г.
|  |
|  '- Срещи от 2005г.
|  
|
+- GG Караоке партита
|
'- Екскурзии на форума

Надяваме се така да се ориентирате по-лесно и да намерите снимката, която търсите по-бързо smile.gif
vIkToRsHeFa
Реоргарнизиран раздел "Потребителски събирания", създаден е подраздел "Архив", за вече минали караокета, срещи на форума, както и други събирания които не са актуални. В самият раздел са оставени само активни и предстоящи такива, за по-лесна и удобна ориентация, като пред самите теми има показващ, че даденото събитие предстои. smile.gif
K_f_R
да така сичко е по подредено евала
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.