Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ново във Форума
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
3pacalypse Now
Сори за излишния пост аманали знаете приятел в нужда се познава админите дами изтрият поста като коригират проблема :

Тва е от K_f_R :

K_f_R:Толкова съм тъп че си забравих паролата и немога да си влезна в профила извинявам се за терора към шефа по скайп и Лс но немога да го намеря тъ ако може некой админ да ме намери и да ми каже паролата ми ОМФГ

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
Има бутон "Забравена парола" за тая работа.
3pacalypse Now
да ама той се оплаква че нищо бне получава на и - мейла

P.S. От К_f_R :

П.П госпожице 10 пъти си пращам на мейла паса и получвам нема да кажа кво biggrin.gif и то е написано 10 мин аз чакам от часаво вече wink.gif
Paagrio
Я да пробвам новата система за постване

biggrin2.gif
Refuse
Готино е smile.gif но ще ми трябва малко време да свикна wacko.gif
^SaDeR^
ЕЕЕЕЕЕЕЕ супер яко е станало worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много ме кефи и според мен не е много шарено , много ми харесва честито и да си го ползваме със здраве.Уникално е 4.gif 4.gif
Обаче сутринта ми възникна някаф проблем
Като исках да отговоря в някоя тема и ми отваряше нещо от сорта "Тhis link can not be open in this moment" не е точно същото но подобно.Но важното е че сега се оправи
melkor
Имайте предвид че сега ако вкарате грешно паролата си три пъти подред, акаунтът ви ще бъде заключен за 15 минути!
Refuse
Не ще нещо ама тея всички неща за какво са confused.gif
По голяма сигурност и задоволение на юсерите ?
krisku
@Refuse, aко става въпрос за "блокирането" на акаунта, ами според мен това е направено точно за сигурност.
Ситуация:
Някой се опитва да ти гепне акаунта (поради причина, дошла му ей така от мозачното му вещество) и незнае каква ти е паролата.. (нормално).
"Крадеца" ще опита първо с различни комбинации (примерно: име; любим цвят; някаква хрумнала му парола) и след третия път като види, че акаунта е блокиран може би ще се откаже. (хуху..)

Иначе честито за новата версия на форумчето, от кога я чаках.. пуу smile.gif
Сега форумчето ни е ултра-трепач smile.gif
Bloody_Tears
Новия вид на форума е страхотен,бравоооо!!!!!!Ужасно много ми харесвааа!
$windle
Цитат(Refuse @ Jan 31 2007, 18:36) *
Не ще нещо ама тея всички неща за какво са confused.gif
По голяма сигурност и задоволение на юсерите ?

Дамн, сигурност и определено нови екстри, може би повече в админ панела, ти там нямаш зяпане :Ь

Версията ми харесва като цяло, нооо.... Малко като поствам е като скайп версия 3. Дървено. Но ще се правят скинове тепърва де, или пък ще свикваме какво да правим smile.gif
the_mouse
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jan 31 2007, 18:34) *

mims, нищо против и на мен много ми харесва, само ако може Виктор да върне ограничението за подписите, че като гледам твоя чаршаф, дето си го пльоснала хич не ми харесва, а и си има правило за това:
Цитат
3.3. Забранено е слагането на подписи високи над 150рх, със голям размер или неприемливо съдържание.
vIkToRsHeFa
Цитат(^SaDeR^ @ Jan 31 2007, 16:02) *
ЕЕЕЕЕЕЕЕ супер яко е станало worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много ме кефи и според мен не е много шарено , много ми харесва честито и да си го ползваме със здраве.Уникално е 4.gif 4.gif
Обаче сутринта ми възникна някаф проблем
Като исках да отговоря в някоя тема и ми отваряше нещо от сорта "Тhis link can not be open in this moment" не е точно същото но подобно.Но важното е че сега се оправи

Доста неща оправих от сутринта насам към 30-40 разнообразни джиджавки добавих и оправих на новия инвижън ще оправя и всичко останало. Сутринта го пуснах малко о-отрано ао има проблеми по-бързо да науча за тях за да мога да ги фикс а и да могат усерите нормално да си ползват форума. А екстрите... добавих много и още много ще добавям... mrgreen[1].gif

Цитат(the_mouse @ Jan 31 2007, 18:46) *
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jan 31 2007, 18:34) *

mims, нищо против и на мен много ми харесва, само ако може Виктор да върне ограничението за подписите, че като твоя чаршаф, дето си го пльоснала хич не ми харесва, а и си има правило за това:
Цитат
3.3. Забранено е слагането на подписи високи над 150рх, със голям размер или неприемливо съдържание.

Това са допълнителните модове направени от мен преди време ще ги добавя и на тази версия че и ще ги подобря. Само да се нахъркам че 2 дена не съм спал blush.gif

ПП. Етестено ще оставя само глезотииките за след дрямката.

Иначе какво дава новия инвижън.. Адски много дава! Възможности, красота(не зарежда по-бавно напротив просто трябва да се отвори един път нацяло и от там нататък е пушка. Има още нещица да се дооправят но ще ги фикс. biggrin2.gif
Крадец на рози
http://i.data.bg/07/01/31/214536_orig.jpg
wtf smile.gif
The Shaman
Означава,че за този ден си направил 7 коментара :>
Крадец на рози
Аз четох "за седем деня" ...
/me не е на себе си..
ventzo
Много добре е станал форума ве..... европейска работа ве biggrin2.gif biggrin2.gif
the_mouse
Много и се радвам на тази версия на форума, добавени са опции за бързия отговор, а да не говорим за подробните опции smile.gif
И има врадена система за репутация biggrin2.gif
akolevutd
Добра добра промяна се е получила . Браво smile.gif Готино е станало разглеждането на профил и по - олеснено писането на Бърз отговор tongue.gif (ноли съм си от мързеливите tongue.gif )
$windle
Да бе, тва с репутацията е весело :Ь
Passionatelly desire
Сега форума е супел 1clap[1].gif Браво на шефа!Харесва ми това ,че но ника има човече дали е он или офф
само това не ми харесва,че ми е резнат ника dry.gif
Sharo
Цитат(Passionatelly desire @ Jan 31 2007, 22:27) *
Сега форума е супел 1clap[1].gif Браво на шефа!Харесва ми това ,че но ника има човече дали е он или офф

еййй и аз тва са чудих къде е 18.gif ся вече ясно happy.gif
adoration_
Да,добре се е получилоsmile.gifНо... как става номера с добавянето в "Приятели",че нещо не се получава при мен mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Sharo
Цитат(akolevutd @ Jan 31 2007, 22:43) *
Добра добра промяна се е получила . Браво smile.gif Готино е станало разглеждането на профил и по - олеснено писането на Бърз отговор tongue.gif (ноли съм си от мързеливите tongue.gif )

тва не ли съм го виждал още 3-пъти тука 5.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Passionatelly desire @ Jan 31 2007, 22:27) *

Ще ви оправя никовете на теб и на госпоица вещицата акто разширя блока отляво тази вечер нема а се пуашите шефа оправя всичко. biggrin2.gif

Цитат(adoration_ @ Jan 31 2007, 22:43) *
Да,добре се е получилоsmile.gifНо... как става номера с добавянето в "Приятели",че нещо не се получава при мен mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

получава се просто дава някаква гадна грешка която ще отстраня тази вечер.

ПП. Промените гибавя за вечерта зашото могат да доведат до грешки и да затормозя работата на потребитлите на форума. Което в пиков момент е недопустимо неслучайно стоя до 4 часа сутринта за да правя промени когато няма хора за да емаксимално удобно на всички!
The Shaman
Цитат(adoration_ @ Jan 31 2007, 22:43) *

Цъкаш върху ника и там натискаш Добави в приятели... biggrin2.gif
Крадец на рози
Търсачката липсва o_O
TheUnknown
Цитат(Крадец на рози @ Jan 31 2007, 23:00) *
Търсачката липсва o_O

А това какво е?
Sharo
Търсачката липсва o_O

хаахха има си я бре 18.gif тама дет е рекламата,дет са блоговете,галерията......предпоследното е търсачката ве 18.gif
TheUnknown
Цитат
Потребителите ни са написали общо 10 коментара
Имаме 0 реални регистрирани потребители (активни)
Най-новият потребител е:
На Днес, 22:45 е имало общо 266 посетители наведнъж.

shocking.gif shocking.gif shocking.gif Кво става бе?!
Sharo
Цитат(Dark Phoenix @ Jan 31 2007, 23:03) *
Цитат
Най-новият потребител е:

хахахахааххаххахаха верно 18.gif
май е НОВО НАЧАЛО 3.gif biggrin.gif
the_mouse
Мале, какви са тези 156 госта?!?! Някой админ може ли да види дали са с различни IP-та?
The Shaman
Различни са,но и винаги са били поне по 80,100 !?!?
Angel-oF-DeatH
форума е станал много готин. нищо че за момента ми е много обаркано с тези всичките новости wacko.gif
the_mouse
Добре, мен изведнъж ми се видяха прекалено много, а имаше един случай, при който някой потребител се опитваше да свали форума за преглед офлайн и използваше много кънекции, които се регистрираха като ботове и правеше брояча нереален, но щом са с различни IP-та, значи наистина са толкова biggrin.gif
melkor
Цитат(Dark Phoenix @ Jan 31 2007, 23:03) *
Цитат
Най-новият потребител е:

Поправено е вече. Просто бяхме забравили да опресним кеша. biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(the_mouse @ Jan 31 2007, 23:16) *
Добре, мен изведнъж ми се видяха прекалено много, а имаше един случай, при който някой потребител се опитваше да свали форума за преглед офлайн и използваше много кънекции, които се регистрираха като ботове и правеше брояча нереален, но щом са с различни IP-та, значи наистина са толкова biggrin.gif

Блокирал съм всякакви подобни програми поне не могат да прецакват статистиката де. Иначе кое му е странното. Просто много от потребителите които са регнати е трябвало да се логнат наново затова и изкарва пък по малко регнати( баба по малко) поне пропорционално де... biggrin2.gif
TheUnknown
Цитат
Преди бяха 500 и нещо! unsure.gif
the_mouse
Търсачката липсва o_O

Не липсва, просто е направена като падащо меню на "Търсене":

Цитат(vIkToRsHeFa @ Jan 31 2007, 23:20) *
Цитат(the_mouse @ Jan 31 2007, 23:16) *

Блокирал съм всякакви подобни програми поне не могат да прецакват статистиката де. Иначе кое му е странното. Просто много от потребителите които са регнати е трябвало да се логнат наново затова и изкарва пък по малко регнати( баба по малко) поне пропорционално де... biggrin2.gif

Просто преди не бях обърнал внимание smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Jan 31 2007, 23:20) *
Цитат
Преди бяха 500 и нещо! unsure.gif

546 ако искаме да сме точни. Па и не статистиката е важна важно е качеството и самото съдържание. biggrin2.gif blush.gif

Едит:
Цитат(the_mouse @ Jan 31 2007, 23:21) *
Търсачката липсва o_O

Което си е жив дар за хора като мен за които им трябва само бърза търсачка, вместо онази която заемаше пространство преди. blush.gif
the_mouse
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jan 31 2007, 23:25) *
546 ако искаме да сме точни. Па и не статистиката е важна важно е качеството и самото съдържание. biggrin2.gif blush.gif
Цитат(the_mouse @ Jan 31 2007, 23:21) *
Търсачката липсва o_O

Което си е жив дар за хора като мен за които им трябва само бърза търсачка, вместо онази която заемаше пространство преди. blush.gif

Дам, много удобно е, пък и не заема излишно място mrgreen[1].gif
А защо не коригираш статистиката на 546? rolleyes.gif
$windle
Кат' някакъв Бай Ганио ни караш да се чувстваме, шефче, я напиши в една статия кое как и от къде се прави, че за пръв път от много години ми заидва да му викам на монитора. На първо място включи как се променя подписа :Ь
akolevutd
NRG_God
Готино ново оформление на форума,ама не намерих от къде се сменя подписа blush.gif
Passionatelly desire
Цитат(NRG_God @ Feb 1 2007, 15:55) *
Готино ново оформление на форума,ама не намерих от къде се сменя подписа blush.gif

май от контрал панела и в ляво нали има едни менюта smile.gif май от там
unvisioble
Цитат(NRG_God @ Feb 1 2007, 12:55) *

Най-горе вдясно пише "Контрол панел", влизаш там и в лявата част от настройките ще видиш "Личен профил" - третото е "Настройки - подпис".
Fixer
NRG_God ако си в българския вариант на форума виж как става.Влизаш в контрол панел, след това от лявата страна на монитора има лента с бутони търсиш графата "Лични данни".Там от горе на долу има бутон "Настройки: Подпис".Цъкаш на него и правиш своя подпис smile.gif
aquariuz
Една забележка:
При зареждане на профил се изписва
Зарежда садържанието
dry.gif
vIkToRsHeFa
Български: Контрол панел -> Личен профил -> Настройки: Подпис
Английски: My Controls -> Personal Profile -> Edit Signature

Трябва да си на български освен ако не сиго сменял защото сложих българския като дефаулт език и го добавих на вискчи потребители. (не всички знаят английски )

Всички подписи са ограничени до 200px височина! В блоговете подписите като опция са премахнати защото гадно разширяват страниците когато са тесни пространствата (портална структура на блога) и там е повече минус от колкото плюс. ограничения са добавени и във контролният панел когато получавате лични съобщения ако потребителя има чаршаф за подпис той няма да разширява страницата по ниаккъв начин. Допревел съм голяма част от езика както си беше като и съм подобрил превода на места. Всички теми са преоразменени като са разкарани излишните полета, всичко е центрирано и са оправени няколко малки бъгчета идващи от самия инвижън. Предстоят още много положителни промени които се надявам да ви се харесат. 4.gif blush.gif

Едит: aquariuz това е като опцията "кликнете тук ако не бъдете пренасочени" която ползват форумите но тук е спряна за удобството на потребителите. Просто малко от инвижън са попрекалили със профилите и за да не се клика тук и там докато зареди напълно и функционира правилно излиза това поленце. blush.gif
jozefin
Цитат(unvisioble @ Feb 1 2007, 12:57) *
Цитат(NRG_God @ Feb 1 2007, 12:55) *

Най-горе вдясно пише "Контрол панел", влизаш там и в лявата част от настройките ще видиш "Личен профил" - третото е "Настройки - подпис".

ЕЕЕ, за всичко може да се разчита на теб! Страхотна си! Аз като нова в сайта, трябва да отбележа, че ми правиш изключително впечатление на много интелигентна и добронамерена млада дама, а като гледам и снимката ти - и много красива!То бог дал, дал та се олял!!!Но...няма лошо...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.