Цитат(^SaDeR^ @ Jan 31 2007, 16:02)

ЕЕЕЕЕЕЕЕ супер яко е станало

Много ме кефи и според мен не е много шарено , много ми харесва честито и да си го ползваме със здраве.Уникално е
Обаче сутринта ми възникна някаф проблем
Като исках да отговоря в някоя тема и ми отваряше нещо от сорта "Тhis link can not be open in this moment" не е точно същото но подобно.Но важното е че сега се оправи
Доста неща оправих от сутринта насам към 30-40 разнообразни джиджавки добавих и оправих на новия инвижън ще оправя и всичко останало. Сутринта го пуснах малко о-отрано ао има проблеми по-бързо да науча за тях за да мога да ги фикс а и да могат усерите нормално да си ползват форума. А екстрите... добавих много и още много ще добавям...
Цитат(the_mouse @ Jan 31 2007, 18:46)

Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jan 31 2007, 18:34)

Новия вид на форума е страхотен,бравоооо!!!!!!Ужасно много ми харесвааа!
mims, нищо против и на мен много ми харесва, само ако може Виктор да върне ограничението за подписите, че като твоя чаршаф, дето си го пльоснала хич не ми харесва, а и си има правило за това:
Цитат
3.3. Забранено е слагането на подписи високи над 150рх, със голям размер или неприемливо съдържание.
Това са допълнителните модове направени от мен преди време ще ги добавя и на тази версия че и ще ги подобря. Само да се нахъркам че 2 дена не съм спал
ПП. Етестено ще оставя само глезотииките за след дрямката.
Иначе какво дава новия инвижън.. Адски много дава! Възможности, красота(не зарежда по-бавно напротив просто трябва да се отвори един път нацяло и от там нататък е пушка. Има още нещица да се дооправят но ще ги фикс.