Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ново във Форума
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
XtCrAvE
Бравос супер са. biggrin.gif
Bloody_Tears
Мен мн ме кефят тея emoticon1 (23).gif emoticon1 (59).gif iloveu.gif bath.gif 179.gif
Наистина всички са страхотни,мерси,че ги добавихте.Имахме нужда от нови емотиконки. biggrin2.gif
girl_from_hell
ау то имаше много хубави емоцийки ама сега стават все повече мерси много, форума с най-много и най-хубави емоцийки smile.gif
DaniEl
Няколко нови предложения rolleyes.gif
unvisioble
(DaniEl @ Dec 7 2006, 22:57) *

Няколко нови предложения rolleyes.gif

Супер, харесва ми човечето и фойерверките. rolleyes.gif
gangs7a
Много готини емоцийки има тва форумче и за това току що направих едно и аз 10.gif Ако шефа иска нека го качи при останалите biggrin2.gif Ето го и него ---->
f0rgy
Ето няколко Коледни които мн ме кефат:
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Ей тва е много маняшко IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Едно мн сладурско IPB Image
IPB Image

happy.gif
unvisioble
Аууу, много са готини!!!!!! 4.gif
f0rgy
QUOTE(unvisioble @ Dec 14 2006, 11:12) *

Аууу, много са готини!!!!!! 4.gif

Нали...И мен мн ме радватттттттт rolleyes.gif biggrin2.gif
Bloody_Tears
Йеее страхотни са f0rgy!Дано ги сложат. smile.gif
vIkToRsHeFa
(dqvol4e7o_mims @ Dec 17 2006, 11:01) *

Йеее страхотни са f0rgy!Дано ги сложат. smile.gif

Няма дано.... ЩЕ се сложат поне за празниците. 4.gif някои се припокриват а и swindle беше дал линк на подобните^ http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry141350 но допълненията определено си заслужават от където и да се погледне. Не съм ги сложил досега само защото трябваше да разкарам някои стари че стават наистина много и става неудобно за човек да отвори страницата с емотиконите камо ли да скролира 2 часа докато си намери нужната. blush.gif
Paagrio
трябваше да разкарам някои стари че стават наистина много и става неудобно за човек да отвори страницата с емотиконите камо ли да скролира 2 часа докато си намери нужната.

Аз това от една година го повтарям ама все ми беше отговаряно: "нека да има" 16.gif
vIkToRsHeFa
(kamen @ Dec 17 2006, 18:28) *

трябваше да разкарам някои стари че стават наистина много и става неудобно за човек да отвори страницата с емотиконите камо ли да скролира 2 часа докато си намери нужната.

Аз това от една година го повтарям ама все ми беше отговаряно: "нека да има"

По принцип отсявам само най-качественото проблема е че и качесвеното става много и вече дори и от него пресявам. Ще видя за една по-добра алтернативка тези дни... 4.gif

ПП. Скороста ми е 100КБ но винаги тествам с максимум 30 колкото е минималната скорост на усерите. blush.gif
Paagrio
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 17 2006, 18:33) *

QUOTE(kamen @ Dec 17 2006, 18:28) *

Аз това от една година го повтарям ама все ми беше отговаряно: "нека да има"

Ще видя за една по-добра алтернативка тези дни... 4.gif

това какво означава - че ще бъдат добавени нови 15-20 иконки ли biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
(kamen @ Dec 17 2006, 18:36) *

(vIkToRsHeFa @ Dec 17 2006, 18:33) *

това какво означава - че ще бъдат добавени нови 15-20 иконки ли biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Изненадата е изненада защото е изненада.... tongue.gif
Крадец на рози
(vIkToRsHeFa @ Dec 17 2006, 19:07) *

(kamen @ Dec 17 2006, 18:36) *

(vIkToRsHeFa @ Dec 17 2006, 18:33) *

Изненадата е изненада защото е изненада.... tongue.gif

Сега да не кажеш, че е изненада?
never_mind
Много са яки новите иконки с тоя сняг по тях smile.gif
TheUnknown
Не мислите ли че с толкова много емотикони на човек му е малко трудно да намери това което му трябва. Според мен трябва някои да се изтрият
vIkToRsHeFa
(never_mind @ Dec 17 2006, 20:11) *

Много са яки новите иконки с тоя сняг по тях smile.gif

Снега на иконките на форумите и логото са изцяло дело на The_Shaman 4.gif

(Phoenix @ Dec 17 2006, 20:16) *

Не мислите ли че с толкова много емотикони на човек му е малко трудно да намери това което му трябва. Според мен трябва някои да се изтрият

Просто не си ги ползвал достатъчно и не си свикнал кое къде е. Емотиони не местя те са си винаги на едно и също място от горе долу година насам само се добавят нови накрая в листата. А за почистване има някои които изразяват сходни чувства та ще се позачистят. happy.gif
never_mind
(vIkToRsHeFa @ Dec 17 2006, 21:27) *

Снега на иконките на форумите и логото са изцяло дело на The_Shaman 4.gif

Браво на него значи, страхотно изглеждат smile.gif
TheUnknown
Само на мен ли ми се струва или вече не показва най-отгоре първия пост?
vIkToRsHeFa
(Phoenix @ Dec 17 2006, 21:57) *

Збъгясал си си браузера... smile.gif
Отиваш на коя да е тема отгоре и от:
Настройки -> Видове Изглед -> Премини към: Linear+
TheUnknown
(vIkToRsHeFa @ Dec 17 2006, 22:08) *

(Phoenix @ Dec 17 2006, 21:57) *

Збъгясал си си браузера... smile.gif
Отиваш на коя да е тема отгоре и от:
Настройки -> Видове Изглед -> Премини към: Linear+

Мда така се оправи, благодаря шефе worthy.gif
NRG_God
Ха и при мене беше така и се оправи вече smile.gif
Поздравления за страхотния нов Коледен изглед на форума . Просто кормува smile.gif 4.gif
scorpi
Защо е толкова скапан , нета , някой да знае,, от нова година насам всичко е прецакано , ако някой знае нека обясни да не се ходи до офиса че там вече лошо sad.gif
unvisioble
(scorpi @ Jan 15 2007, 20:25) *

Защо е толкова скапан , нета , някой да знае,, от нова година насам всичко е прецакано , ако някой знае нека обясни да не се ходи до офиса че там вече лошо sad.gif

Можеш да питаш, примерно ТУК, че лекичко си пообъркала темата. rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
(scorpi @ Jan 15 2007, 20:25) *

Гр хр мр ggbit.info няма никаква връзка със интернет доставчика гигабитнет и предоставяните от него услуги както и качеството им. Тук просто е форума на гигабит в които всеки помага на останалите с по нещо информация помощ и т.н. но официална помощ по технически проблеми можете да получите само във регионалния си офис или на конкректния му телефон. Гигабитнет нямат никаква уеб подръжка и единствената такава можете да получите в офисите а тук просто си помагаме до колкото можем и обсъждаме нета си. Надявам се съм го написал достатъчно ясно. smile.gif
http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=164
=================================
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2299
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16115
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=1919
melkor
Открит е новият подфорум "Ролеви игри" във форума "Форумни игри". Форумът е предназначен за хора които имат желание да играят настолни ролеви игри. Тези от вас които не знаят какво е това настолна ролева игра, но искат да разберат и да се научат да играят, могат да разгледат и да зададат въпросите си в темата "Въпроси и Отговори".
vIkToRsHeFa
Версията на всички скриптове е обновена до последно и разполагате със всички възможни екстри. При първа възможност макар и перфектните възможности ще бъдат добавени допълнителни такива за да е всичко 6+ emoticon1 (107).gif
Fixer
Бравоо Шефе smile.gif Айде честито от мен wink.gif
TheUnknown
Честито и от мен. Съжелявам че пускам два поста един след друг но имам някой проблеми с едитването. mad.gif Шефе защо като гледаш някой усер и е така бъгнато?!

П.П Имам някой проблеми да пусна отговор в темата , затова сега пускам бърз отговор!
lemmy
и аз имам проблеми с пускането на отговори в темите и също и с обновяване на профила ми не мога да сменя подписа примерно huh.gif
Th3_SpY
Оооо яко biggrin.gif много е як новия интерфейс tongue.gif
П.П. немога да пращам лични huh.gif
Fixer
Скопокойно хора.Щом шефа влезне ще оправи ерорите.Имайте търпение wink.gif
**ASTERIX**
Виждам че всеоще, половоната функции на форума не бачкат .... да се надяваме до довечера ще се оправи това ....
Sharo
Въйй много шарено biggrin.gif Тука някви пионки,звезди,лупи ау Мнооооо шарено ве smile.gif па и ерори изкачат laugh.gif
се пак чистито biggrin.gif
radotooo
честито със здраве да си го послзваме biggrin.gif
lemmy
уу мноу добре изглкежда супер супер брао да ни е честит biggrin2.gif
TheUnknown
Това много ме кефи!!! biggrin.gif
Craft
Много е яко така шарено и красиво браво
unvisioble
Верно е много красиво. wub.gif
Обаче да питам аз нещо - като си кликна в профила, виждам, че ми няма снимката... Трябва ли наново да я кача? unsure.gif
melkor
Цитат(unvisioble @ Jan 31 2007, 12:30) *
Обаче да питам аз нещо - като си кликна в профила, виждам, че ми няма снимката... Трябва ли наново да я кача? unsure.gif

Мисля че трябва. Най-вероятно са се загубили при ъпдейта на форума.
Иначе моя коментар е само една дума - яко!

P.S. - Тук-таме са попрекалили с шарениите.
Modjo
Честито и от мен, обаче нещо много шарено dry.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(unvisioble @ Jan 31 2007, 12:30) *

Не е нужно! Обнових всичките да са съвместими със 2.2.1 и не са прекалено големи в смисъл са и осъразмерени от към големина на снимките и размери като ще зареждат с пъти по-бързо.
Цитат(MPower @ Jan 31 2007, 13:47) *
Честито и от мен, обаче нещо много шарено dry.gif

Дам, но лошо няма де за сметка на това има множество добавени адски полезни опциики. happy.gif blush.gif
ludoto_mimi
Не мога да добавя приятел. Като се отвори новото прозорче и бъгва, но ми изписва, че приятелят е добавен. Като ида в "Приятели" обаче няма нищо. А после като му дам "Изтрий приятел" и го изтрива. rolleyes.gif

Други проблеми при мен няма. Снимки, постване, едитване - ОК е всичко. 4.gif
Госпожица Вещицата
И на мен ми бъгваше,напавих го от контрол панела.Вече могат да се пращат лични,виждат се снимките в профила...И доста други работи.Споко хора,всичко ще е на 6 smile.gif
**ASTERIX**
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 31 2007, 14:19) *
Не мога да добавя приятел. Като се отвори новото прозорче и бъгва, но ми изписва, че приятелят е добавен. Като ида в "Приятели" обаче няма нищо. А после като му дам "Изтрий приятел" и го изтрива. rolleyes.gif

Други проблеми при мен няма. Снимки, постване, едитване - ОК е всичко. 4.gif

Ми всеоще се оправят нещата ... сутринта неможеше и ЛС-та да се пращат ... сега гледам е управено. При мен обаче в портала всичко дето е на БГ излиза с питанки (не е от енкодинга) ... Също и доста екстри не работат всеоще wink.gif
Но до утре предполагам всичко ще работи както трябва wink.gif
ludoto_mimi
Сигурна съм, че ще се оправят нещата, просто да споделя. wink.gif
Не съм умряла да адвам приятели сега.

Edit: То май се оправи вече. 4.gif
Въпрос: Защо момиченцата са в розово? 18.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jan 31 2007, 14:23) *
И на мен ми бъгваше,напавих го от контрол панела.Вече могат да се пращат лични,виждат се снимките в профила...И доста други работи.Споко хора,всичко ще е на 6 smile.gif

Коригирах го! Цяла вечер съм се бъхтил за да го докарам до този му вид но има още какво да се желае. Всичко в момента трябва да работи на 6+ а подобренията до един два дена ще ги добавя. Който каквито и да било проблеми да има да и сендва на лично или да пише тук да ги фикс.

Цитат(**ASTERIX**_89 @ Jan 31 2007, 14:24) *
Ми всеоще се оправят нещата ... сутринта неможеше и ЛС-та да се пращат ... сега гледам е управено. При мен обаче в портала всичко дето е на БГ излиза с питанки (не е от енкодинга) ... Също и доста екстри не работат всеоще wink.gif
Но до утре предполагам всичко ще работи както трябва wink.gif

Ще проверя това за портала което каза за проблема да го фикс макар на мен да ми излиза всичко ОК. blink.gif

ПП. Не ти отговорих на личното че имах гаден проблем със скапаната мрежа цялата сутрин та се забавих. sad.gif

Цитат(ludoto_mimi @ Jan 31 2007, 14:30) *
Сигурна съм, че ще се оправят нещата, просто да споделя. wink.gif

Шефа лоши работи прави ли... 10.gif

Цитат(ludoto_mimi @ Jan 31 2007, 14:30) *
Въпрос: Защо момиченцата са в розово? 18.gif

Сигурно зарад розовите мисли насочени към тях. Упс обърка... Фал майна фал... 18.gif Ами по принцип мисля че розовото е нещо като стандарт за дамите. Не бях обърнал внимание иначе. blush.gif

Едит: Сега като гледам и Госпожица Вещицата е за оправяне... Голем ник големо нещо на 1 ред не се побира... mrgreen[1].gif
unvisioble
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jan 31 2007, 14:23) *
виждат се снимките в профила...

Моята все още не. unsure.gif

П.П. Все още ми е малко странно с тези новости и се оглеждам тук-там като гърмян заек... 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.