Цитат(Госпожица Вещицата @ Jan 31 2007, 14:23)

И на мен ми бъгваше,напавих го от контрол панела.Вече могат да се пращат лични,виждат се снимките в профила...И доста други работи.Споко хора,всичко ще е на 6

Коригирах го! Цяла вечер съм се бъхтил за да го докарам до този му вид но има още какво да се желае. Всичко в момента трябва да работи на 6+ а подобренията до един два дена ще ги добавя. Който каквито и да било проблеми да има да и сендва на лично или да пише тук да ги фикс.
Цитат(**ASTERIX**_89 @ Jan 31 2007, 14:24)

Ми всеоще се оправят нещата ... сутринта неможеше и ЛС-та да се пращат ... сега гледам е управено. При мен обаче в портала всичко дето е на БГ излиза с питанки (не е от енкодинга) ... Също и доста екстри не работат всеоще

Но до утре предполагам всичко ще работи както трябва

Ще проверя това за портала което каза за проблема да го фикс макар на мен да ми излиза всичко ОК.
ПП. Не ти отговорих на личното че имах гаден проблем със скапаната мрежа цялата сутрин та се забавих.
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 31 2007, 14:30)

Сигурна съм, че ще се оправят нещата, просто да споделя.

Шефа лоши работи прави ли...
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 31 2007, 14:30)

Въпрос: Защо момиченцата са в розово?

Сигурно зарад розовите мисли насочени към тях. Упс обърка... Фал майна фал...

Ами по принцип мисля че розовото е нещо като стандарт за дамите. Не бях обърнал внимание иначе.

Едит: Сега като гледам и Госпожица Вещицата е за оправяне... Голем ник големо нещо на 1 ред не се побира...