Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-тъпите и глупави филми, които сте гледали?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Craft
Видях че няма такава тема и раших да пусна такава.В тази тема пишете за филма които ви се е сторил супер блуткав,безсмислен.Филм за който сте имали големи очаквания но те не са се оправдали.Комедий в които за да се разсмеете някой трябва да ви погаделичка.Или хорор който докато гледате заспивате от скука и т.н. Темата е ваша деистваите. 4.gif 4.gif 4.gif

Лично за мен най-глупавият филм който сам гледал е:"Пътеводител на галактическият стопаджия"(А иначе книгата е хубава)
ThePinkDuck
Мммм да видим, доста са тея филми!
Започвам с "Троя"! Очаквах толкова много от него, а в киното едва не заспах от досада! Много ме беше яд после!
Друг такъв е "Alone in the dark"! Леле мислех си, че този филм ще е поне на половина добър колкото играта, а няма да ви кажа колко ми беше скучен!
Има още много, но за сега се сещам само за тези двата! Като се сетя ще пиша пак! mrgreen[1].gif

П.С. Интересна тема! Браво!
Pra Sonhar
Така да видим кой е най-тъпия филм, който съм гледала "Кубът", "Троя", "Batman Begins", "Catwoman" и др.
downlow
Hidalgo ... на завършването след 7-ми клас ... не го гледайте !!!
Крадец на рози
Cradle of fear smile.gif
kasis
има толкова много тъпи филми,които изобщо не съм ги доглеждал.Те си личат още първите 10-15 минути.Тъкмо преди малко изгледах един тъп..."Минотавър"..толкова време му чаках субс,че ме хвана яд.И един толкова нашумял филм,който не изтърпях да гледам бе "Шифърът на Леонардо" 9.gif
storm
Date movie - плаках, заради 3-те лева, които дадох, за да гледам тази гавра с киноиндустрията 18.gif
Non Compos Mentis
The Devil's Rejects ,по-голяма простотия не съм гледала.Не знам кой е излъгал Роб Зомби, че става за сценарист и режисьор.
spown
''От глупав по глупав''-това е толкова тъп филм,че направо ми се приспа докъто се опитвах на сила да го гледам.А уж беше комедия.Ама тогава като нямах нет в къщи и го взех на DVD,та отгоре на тва се набутах 1 или 2 лева не помня вече.Ужас
ACCEPT
няма такова понятие глупав филм
всеки филм е една исторйя и малко или много е хубав
тава че някой не харесва определен жанар не означава че филма е тъп
vitiq
Гледайте някой филм на Уве Бол и ще се отчаяте от живота 19.gif
FrAgMaKeR
"Puff, Puff, Pass" - абсолютна липса на идея, много тъп филм според мен.. опит да се направи нещо като "How High", но без никакъв успех.
seduction_55
Hostel blink.gif Тва просто е...направо нямам думи...Все едно някой лубител го е заснел този филм.Безвкусица от класа glare.gif
stefanopollis
confused.gif
QUOTE(@MITAKA@ @ Jun 30 2006, 20:21) *

Видях че няма такава тема и раших да пусна такава.В тази тема пишете за филма които ви се е сторил супер блуткав,безсмислен.Филм за коитосте имали големи очаквания но те не са се оправдали.Комедий в които за да се разсмеете някои трябва да ви погаделичка.Или хорор които докато гледате заспивате от скука и т.н. Темата е ваша деистваите. 4.gif 4.gif 4.gif

Лично за мен най-глупавият филм които сам гледал е:"Пътеводител на галактическият стопаджия"(А иначе книгата е хубава)

Как се изписва на английски "Пътеводител на галактическият стопаджия", исками се да гледам този филм. confused.gif
Brooke
The Hitchhiker`s Guide to the Galaxy заповядай и приятно гледане!После сподели дали ти е харесал wink.gif
stefanopollis
QUOTE(Brooke @ Jul 10 2006, 02:05) *

The Hitchhiker`s Guide to the Galaxy заповядай и приятно гледане!После сподели дали ти е харесал wink.gif

Благодаря ти Brooke, като го гледам ще пиша.
BlaCk~RoSe~
Ми за мен най глупавите филми са онези безсмислени тинейджърски комедий от типа на ''Лизи Макгуайар'' с Хилари Дъф също така много ме дразни и един друг филм с нея ''История за Пепеляшка'' пфф тоя филм ша се хареса на публиката до 10 години но на тези по горе ще им е многоо тъп а от ужасите имаше един-''Когато се обади непознат'' той беше такава скука че..пфф само накрая стана малко по страшничко иначе през цялото време беше много тъпо...
stefanopollis
Най - тъпият филм който съм гледал беше: "The duplex", който на български го превеждат с името "Мансардата" 9.gif . Имаше доста добра рекламна кампания на Запад, 8.gif ама не и тука и по - добре, че нямаше защото още щеше да ме боли главата 20.gif ако бях ходил да го гледам на кино 16.gif
1(първо) Заради простотата на филма. 1crying[1].gif
2. Заради супер тъпият сценарии. 16.gif
3. Заради плоският сюжет и нищожно смешните сцени 1iangr[1].gif (даже несмешните сцени, дублаж от някой филм от 50 -те или 60 -те години), 0027[1].gif които не струваха и пукнат грош. 0041[1].gif
4. Добре че го гледах пред телевизионният екран, schrikken_pc.gif а не на киното защото както отбелязах по - горе 20.gif още щеше да ме боли главата. uhhh.gif .
3pacalypse Now
QUOTE(Non Compos Mentis @ Jul 3 2006, 18:12) *

The Devil's Rejects ,по-голяма простотия не съм гледала.Не знам кой е излъгал Роб Зомби, че става за сценарист и режисьор.

Щом тоя ти се е сторил тъп гледай The House Of 1000 Corpses най-голямата гавра с хорърите евала Rob Zombi Само да си врякаш ставаш! А що се отнася до тъп филм най тъпите филми които съм гледъл са оригиналните китайски версии на Предизвестена смърт и Злоба. Толкова мн смях пада да ги гледаш тия жълтури как крещят biggrin.gif
spown
Супер тъп ми е сериала''One Tree Hill''пробвах да го гледам ама се отказах на втората серия
akashy_87
Не знам кой е най-тъпият филм,но определено Scary Movie I ,II, III и IV са в челната 10.
ThePinkDuck
Вчера гледах един от най-тъпите филми тази година - Superman Returns. С такова нетърпение го чаках и очаквах толкова много от Брайън Сингър и компания, а то се оказа пълен провал! Ужас, още ме е яд! 1iangr[1].gif
Dark`Elf
QUOTE(ThePinkDuck @ Jul 19 2006, 15:55) *

Вчера гледах един от най-тъпите филми тази година - Superman Returns. С такова нетърпение го чаках и очаквах толкова много от Брайън Сингър и компания, а то се оказа пълен провал! Ужас, още ме е яд! 1iangr[1].gif

И какъв е извода...човек като очаква някой филм много...то тогава той е пълна простотия...затова вече от много рекламирани филми и силно очаквани филми очаквам някакви ужасии....и затова не се отчайвам толкова много
stefanopollis
QUOTE(benjamin4ooo @ Jul 13 2006, 00:51) *

QUOTE(Non Compos Mentis @ Jul 3 2006, 18:12) *

Щом тоя ти се е сторил тъп гледай The House Of 1000 Corpses най-голямата гавра с хорърите евала Rob Zombi Само да си врякаш ставаш! А що се отнася до тъп филм най тъпите филми които съм гледъл са оригиналните китайски версии на Предизвестена смърт и Злоба. Толкова мн смях пада да ги гледаш тия жълтури как крещят biggrin.gif

Как се изсписва на английски "Предизвестена смърт" и "Злоба" и откъде мога да си ги сваля двата филма?
Craft
Аз също мисля че Supermen returns ще е един от най-глупавите филми на годината не , знам лично на мен не ми хареса а не бях дори с големи очаквнания blush.gif
KaRaMeL_
Scary Movie 4 & Closer shocking.gif
TDH
The Grudge I и II уникално прости филми.
stefanopollis
QUOTE(Dark`Elf @ Jul 19 2006, 22:09) *

И какъв е извода...човек като очаква някой филм много...то тогава той е пълна простотия...затова вече от много рекламирани филми и силно очаквани филми очаквам някакви ужасии....и затова не се отчайвам толкова много

Напълно подкрепям Dark`Elf че много рекламираните филми са "БЕЛОСНЕЖНА ПРОСТОТА". Толкова много се говореше за тези Карибски Пирати 1 и Карибски Пирати 2 - Сандъка на мъртвеца, толкова много ги рекламираха и в крайна сметка кво, един голям въздух под налягане. Даже четах в едно бг списание, че вече е снимана третата част, ама е планирана за голям екран през Май 2007 година sick1.gif и какво, все едно ако съм харесал другите 2 части ще тръпна в нетърпени за трета ли 9.gif
ThePinkDuck
Off: Аз не мога да се съглася с вас. Карибските пирати надхвърлиха очакванията ми. Обожавам и двата филма, а що се отнася до 3тата част - нея чакам с още по-голямо нетърпение! Трябва да излезе 2007ма година!

Иначе, аз много се бях навила преди време да гледам страшен филм и взех, че си пуснах "Stay Alive", което се оказа такава пародия на страшен филм, че общо взето ме избиваше на смях на повечето моменти. Същото се отнася и за прехваления "Hostel", то някой филм с Mr. Bean ще е по страшен! Това си е лично мнение, но тези два филма определено не си заслужават, няма какво да се види. mrgreen[1].gif
Brooke
QUOTE(KaRaMeL_ @ Jul 21 2006, 21:28) *

Scary Movie 4 & Closer shocking.gif

За първото съм съгласна,като се има предвид ,че още от 2 част се отказах да гледам повече,обаче за Closer да кажеш ,че е тъп си е направо скандално.Поне за мен това е един доста оригинален филм,доста различаващ се от типичния американски сюжет ,но какво ли се учудвам всъщност,май вече не са много хората ,които ценят различнито и могат да оценят укалността на подобни филми.
А за "карибски пирати" 1 и 2 ще кажа само това-супер свежи и с оригинални идеи филми,които ме побърква от смях
Иначе малко странно ми се струва да те питат за тъп филм и ти да изредиш 15 заглавия от един жанр.В крайна сметка затова си има различни жанрове и различни зрирели за всеки от тях,а тук става въпрос по-скоро за определен филм,които те е приспал или разочаровал с нещо и например той да е от предпочитания от теб жанр( е не е задължително де)Поне аз така го разбирам този въпрос.Но както ли да е вече много се отплеснах
archy
Воден свят и Небесно царство sick1.gif
stefanopollis
QUOTE(Brooke @ Jul 10 2006, 02:05) *

Гледах го Brooke, филма е готин, но повече ми хареса този от 1981 година отколкото съвремения от 2005 година. Все пак първия филм е 3 часа и 16 минути, а втория е 1 час 48 мин., за 3 часа може да се кажат и видят повече неща, отколкото за 1 час и 48 минути. wink.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Троя и Смахнатия професор wink.gif И злоба също sick1.gif
ventzo
QUOTE(stefanopollis @ Jul 21 2006, 18:09) *

Как се изсписва на английски "Предизвестена смърт" и "Злоба" и откъде мога да си ги сваля двата филма?

THE RING-Предизвестена смърт RUNGU-Злоба
solenka
Аз преди известно време гледах "Нападение над участък 13" (Assault on precinct 13) и това беше възможно най - тъпия филм, който съм гледала.
Nasi

За това още не съм го гледала, а й не мисля 18.gif

Тъпо филми много, сега дори не мога да се сетя кой беше последният.
... Сетих се- от миналата година Батман...толкова ме беше яд, че отидох да го гледам.
globe_girl
Купон с Дик и Джеин... тоя филм беше изключително тъппп напрао щях да се побъркам в киното идеше ми да захъркам о.О другия е дневникя на бриджит джоунс 2рата част... тва чудо нямаше никаква сюжетна линия... мани мани
Natali
Тази година гледах Hostel ( доста глупаво решение). Голяма простотия. Повечето време ''бля-бля-бля.... 16.gif .....
Тъпичко филмче ми се стори и Небесно Царство...или може би скучно е по-подходящо. Близо три часа, май беше филма, но доста често се прозявах...е иначе поне си се нагледах на Орландо Блум (въпреки че не съм му голяма фенка
Поличбата 666 (The Omen)...без коментар, не са си свършили работата 3cip[1].gif
Gossip Girl
Така...Най-големите глупости, които съм гледала са Поличбата 666, Пътеводител на галактическия стопаджия и Александър. Тия филми бяха толкова прехвалени, а на Александър и Пътеводителя замалко да заспя. Особено на Александър 16.gif 18.gif
TsEtSoMaN
По-глупави филми от Zombiez и D.E.B.S. няма 18.gif
mitaka_exs
Страшен филм 4 , няма абсолютно никакъв сценарий и на всеки 5 минути стават някви абсолютни простотии дето въобще не са смешни IPB Image
ogata
One Tree Hill !!!!
DaniEl
Ами глупави филми колкото искаш има ,но за мен най -тъпите филми са Гняв и The O.C Това са филмите които никога не бих гледал отново
tsvetan93
10-те най тъпи филми
1. Матрицата
2. Александър
3.Шифъра на Леонардо
4.Петък 13-и
5.Аз винаги знам какво направи миналото лято
6.Страшен филм 3
7.Троя
8.Карибски пирати - Съндъка на мъртвеца
9.Агент Коди Банкс - Дестинация Лондон
10. Поличбата 666
^^HeLa^^
определено Александър е един от най-тъпите филми правени някога, а както и страшен филм всичките части.
Mechka
А ти си жена нали... 0004[1].gif
DcShOeCoUsA
Kill Bill 1 wacko.gif
PETIO
Дързост и Красота и всички останали латиноамерикански сапунки !!!
Highlander
Забелязъл съм,че в 90% от случаите,колкото и тъп да ми е един филм,се заглеждам и някакси го изтрайвам,единственият който напълно ме прeспа и отегчи до смърт още в началото беше 'XXX",въпреки че съм фен на Вин Дизел и харесвам по галямата част от филмите му, може би от уважение го изгледах до средата та това беше най-върховната простотия за мен.

ПП Нядявам се,че не обиждам никого защото знам,че има и доста фенове този филм,просто изразявам личното си мнение.
demetra81
Най-тъпите филми:
1.В открити води
2.Влак към ада
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.