Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как се преминава от група в група ?
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Craft
Моля кажете как мога да премина от група потребители към група редовни т.н
vIkToRsHeFa
Изписани над 50 поста =Потребител -> Редовен
Заслуги към форума(статии, новини, помощ) или за важни личности = Потребител -> Уважаван Потребител
По преценка на екипа = Потребител -> Модератор

Уточнявам за групата "уважавани" става въпрос за администратори на важни сайтове важни личности, такива развиващи форума и такива които пишат и превеждат статии новини и подобни. Ника във полето за активни потребители е дебело черно с което се отличава за заслуги.
Craft
Благодаря
vIkToRsHeFa
QUOTE(@MITAKA@ @ Jun 30 2006, 16:33) *

Благодаря

За нищо. Забравих да дбавя и за модераторите. Никой от администраторите не прави модератор еди кой си а се предлага на дискусия и анкета във форума за екипа. smile.gif
Craft
АХА
Крадец на рози
А искам да питам това под никовете на някои не е нито уважавани\редовни или друго,а е по техен избор.
Не че ми влиза в работата ,но Джеймс Бонд с какво е допринесъл за форума,че е от уважаваните?
vIkToRsHeFa
QUOTE(Крадец на рози @ Jun 30 2006, 20:17) *

А искам да питам това под никовете на някои не е нито уважавани\редовни или друго,а е по техен избор.
Не че ми влиза в работата ,но Джеймс Бонд с какво е допринесъл за форума,че е от уважаваните?

Със нищо. Напълно си прав! smile.gif

ПП. Ако има някакви случай казвайте ми посредством лично съобщение макар в 90% от случайте да слагам аз такива рангове.

А иначе само за това дето го пише под аватарите всеки от група редовни има право да си госменя 1 път месечно като ми се обади на лично съобщение. smile.gif
Titan
QUOTE(vIkToRsHeFa - The boSS @ Jun 32 2016, 16:64) *

Уточнявам за групата "уважавани" става въпрос за администратори на важни сайтове важни личности, такива развиващи форума и такива които пишат и превеждат статии новини и подобни.

Важни личности, а... дай ако искаш да ти пратя ПМ къде какъв съм и т.н. да ме правиш уважаван потребител 4.gif 18.gif biggrin2.gif biggrin.gif
Paagrio
James Bond трябва да е от най-уважаваните!! Уважавай враговете си и се радвай че не си като тях. 3.gif biggrin2.gif 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(kamen @ Aug 30 2006, 20:22) *

James Bond трябва да е от най-уважаваните!! Уважавай враговете си и се радвай че не си като тях. 3.gif biggrin2.gif 4.gif

Определено се радвам след като се обедих във въпросното нещо, но това е другатема на разговор. Нека караме по темата. smile.gif Иначе специялно групата "уважавани" е временна и ще бъде намерено по-добро решение. 4.gif

ПП. Относно "важни личности " се има в предвид наистина важни които са спомогнали или ще спомагат за развитието на форума. happy.gif
Modjo
/офф
защо не направите и група "Редовен Спамер", "Спамер" smile.gif аз лично бих се гордял да влезна в такава група(ама да не влиза всеки втори в нея а да се подбират) повече отколкото да съм модератор или в някоя друга(ако някога влезна там де) група 10.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(MPower @ Aug 31 2006, 00:23) *

/офф
защо не направите и група "Редовен Спамер", "Спамер" smile.gif аз лично бих се гордял да влезна в такава група(ама да не влиза всеки втори в нея а да се подбират) повече отколкото да съм модератор или в някоя друга(ако някога влезна там де) група 10.gif

По постове над 100 поста стават в група редовни. а иначе за много постове си има рангове... Да речем стандартният над 2000 поста е "спамерман" 18.gif но естествено летвата се качва със времето и растежа на форума пропорционално. мисля че над 100 поста да са в група редовни е напълно нормално иначе да се оценява човек по бройката на постовете не мисля че е обективно и правилно. 4.gif
Modjo
предишния ми пост беше само шега, не съм имал в предвид че броя на постовете определя колко си умен или компетентен по дадена тема!!! а иначе за тея 2000 поста еми ще почна по усурдно да флоод-я ХаХаХа 18.gif има още бая хляб да ям докато стана снамерман
^SaDeR^
Ама ти май найстина твърдо си решил да влизаш в тая група а smile.gif
BaDMaN
QUOTE(MPower @ Aug 31 2006, 10:48) *

а иначе за тея 2000 поста еми ще почна по усурдно да флоод-я ХаХаХа 18.gif има още бая хляб да ям докато стана снамерман

Шефа знаеш ли как обича да затваря хлебарниците... 15.gif 18.gif
Modjo
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 31 2006, 11:16) *

Ама ти май найстина твърдо си решил да влизаш в тая група а smile.gif

след време съм там smile.gif още не съм намерил подходящата тема в която да се развилнея тотално че за кратко време на направя има няма 1500 поста smile.gif пък и другото което е няма никакъв смисъл в това аз тайа или иначе ще достигна тая бройка рано или късно smile.gif аз не бързам време има много
vIkToRsHeFa
Между другото скоро подобни теми няма да намериш които да свършат работа защото ОТХ игрите и форумните игри не качват постовете на потребителите wink.gif
Modjo
чакайте малко ся smile.gif 1во не съм казал че искам да си направя постовете по този начин !!! второ не чета ОТХ темите а в игрите играя рядко и другото което беше че тези неща които казах малко по нагоре в постовете ми бяха на шега а и броя на постовете не определя колко си умен !!!
vIkToRsHeFa
QUOTE(MPower @ Aug 31 2006, 16:13) *

чакайте малко ся smile.gif 1во не съм казал че искам да си направя постовете по този начин !!! второ не чета ОТХ темите а в игрите играя рядко и другото което беше че тези неща които казах малко по нагоре в постовете ми бяха на шега а и броя на постовете не определя колко си умен !!!

Никой не е казал нещо подобно естествено че се шегуваш 4.gif или не... shocking.gif 18.gif Просто ползвах случая да уточня за въпросните раздели. happy.gif 4.gif
Paagrio
"Спамер" трябва да е не за определен брой постове, а за над 10 поста на ден. smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(kamen @ Aug 31 2006, 20:15) *

"Спамер" трябва да е не за определен брой постове, а за над 10 поста на ден. smile.gif

И по-точно казано за над 10 от онез "смислени" постове дето... Излизат от хлебарницата направо biggrin2.gif Шегувам се няма нищо лошо стига да е на правилното място и всички да са доволни. (не че и това някога ще е възможно де но от опит глава не боли 4.gif )
аниматора
(vIkToRsHeFa @ Aug 31 2006, 20:20) *

(kamen @ Aug 31 2006, 20:15) *

И по-точно казано за над 10 от онез "смислени" постове дето... Излизат от хлебарницата направо biggrin2.gif Шегувам се няма нищо лошо стига да е на правилното място и всички да са доволни. (не че и това някога ще е възможно де но от опит глава не боли 4.gif )

\

напълно съм съгласен с това
girl_from_hell
о и аз искам да съм от групата на спамарите smile.gif
ще се боря с всички сили най-вече като тази вечер която нямам какво да си правя
SweetDreams
Аз пък се чудя как побаднах сред уважаваните biggrin.gif Не че протестирам де wink.gif
girl_from_hell
еми честито, аз еидн път си исках няква степен ама нищо не ми дадоха явно не съм допринесла с нищо
vIkToRsHeFa
(girl_from_hell @ Dec 7 2006, 12:40) *

еми честито, аз еидн път си исках няква степен ама нищо не ми дадоха явно не съм допринесла с нищо

Коригирах въпросния пропуск... biggrin2.gif

ПП. Има много хора заслужили мястото си в тази група и често се случват пропуски затова и тази група е временна докато се намери по-добра алтернатива. 4.gif
Bebssii
А при мен става нещо много странно..Пиша си аз постове и чак като напиша 3 , 4 поста чак тогава ми се качва с 1 бройката на постовете...Та не мога да разбера кво става
The Shaman
(Bebssii @ Dec 7 2006, 19:30) *

А при мен става нещо много странно..Пиша си аз постове и чак като напиша 3 , 4 поста чак тогава ми се качва с 1 бройката на постовете...Та не мога да разбера кво става

Така е във форумите "Игри" и СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЕ".Постове не се отчитат.Ясно е защо. smile.gif
vIkToRsHeFa
(The Shaman @ Dec 7 2006, 19:33) *

(Bebssii @ Dec 7 2006, 19:30) *

Така е във форумите "Игри" и СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЕ".Постове не се отчитат.Ясно е защо. smile.gif

ЪъЪ Смях и забавление мисля че не е в бройката. Форумни игри, отх игри и там филмовеиигри и подобни не отчитат постове колкото и да пишете в тях точно с цел да се отървем от спамери за ранг. Не е бъгче но все пак благодаря за взетото отношение. 4.gif
girl_from_hell
ау големи благодарности не съм очаквала тази чест, аз просто си мърморих
благодаря отново smile.gif
вече много гордо smile.gif))))))
$windle
Аз 6 месеца извън форума, като натиснах виж новите мнения и резултатите бяха 150 страници, гледам групата - редовни. Е тва ме утрепа от смях smile.gif
vIkToRsHeFa
(swindle @ Dec 14 2006, 03:31) *

Аз 6 месеца извън форума, като натиснах виж новите мнения и резултатите бяха 150 страници, гледам групата - редовни. Е тва ме утрепа от смях smile.gif

Над 100 поста имаш ли.. Имаш... значи някога си бил редовен, а това е минималното изискване. blush.gif
$windle
Знам, просто смешно ми стана, не е ле смешно наистина biggrin.gif
^SaDeR^
И кво му е толкова смешното
$windle
Еми че след половин година и едно влизане да не съм направил тук да влезна и да видя че съм в група редовни... Хванал ме е канадския хумор или се правиш на интересен :0
vIkToRsHeFa
(swindle @ Dec 15 2006, 23:30) *

Хванал ме е канадския хумор

Дааа ти имам канадския хумор.... 18.gif Ай по темата... smile.gif
TheUnknown
Ми аз лично бих искал да мина на по-горен ранг, но тъй като тоя форум ми се вижда много грамаден и още не мога да се ориентирам не знам къде да пиша. Затова просто си блогвам , и от време на време гледам Логически задачи.
vIkToRsHeFa
(Phoenix @ Dec 17 2006, 16:38) *

Ми аз лично бих искал да мина на по-горен ранг, но тъй като тоя форум ми се вижда много грамаден и още не мога да се ориентирам не знам къде да пиша. Затова просто си блогвам , и от време на време гледам Логически задачи.

Това дори и аз трудно го постигам дори и да имам на разположение цял ден. Просто следи разделите които те интересуват. 4.gif
Госпожица Вещицата
И да отбележа за пореден път че постовете във Форумни игри не се отчитат smile.gif
А как стояха нещата с коментарите под снимките и постовете в блога?Имам спомен че едните се брояха...
vIkToRsHeFa
(Госпожица Вещицата @ Dec 24 2006, 13:55) *

И да отбележа за пореден път че постовете във Форумни игри не се отчитат smile.gif
А как стояха нещата с коментарите под снимките и постовете в блога?Имам спомен че едните се брояха...

Броят се така е права си както винаги! Но въпреки че са "лично пространство" не са ограничени правомощията на администраторите да следят за нередности и да почистват такива... 15.gif А и има много стоиностни коментари и мнения там не отсъпващи на която и да било тема като отсъстват спам теми и подобни. happy.gif
^SaDeR^
(vIkToRsHeFa @ Dec 7 2006, 15:58) *

ПП. Има много хора заслужили мястото си в тази група и често се случват пропуски затова и тази група е временна докато се намери по-добра алтернатива. 4.gif

И каква ще е тя ако не е тайна biggrin.gif
susito
абе нз дали тука е мястото,ама нали казахте,че може да сте пропуснали да добавите някой към уважавани и аз за тва...такам...според мене дяволчето мимс си заслужава титлата уважаван...ама нз вий си решавате де
qwe123
Цитат(susito @ Feb 22 2007, 16:59) *
абе нз дали тука е мястото,ама нали казахте,че може да сте пропуснали да добавите някой към уважавани и аз за тва...такам...според мене дяволчето мимс си заслужава титлата уважаван...ама нз вий си решавате де

Съгласна съм със @susito smile.gif
$windle
Е, аз съм си уважаван без и титлата, така е по-гот :Ь
Bloody_Tears
Цитат(qwe123 @ Feb 24 2007, 23:55) *
Цитат(susito @ Feb 22 2007, 16:59) *

Съгласна съм със @susito smile.gif

Оле хора,мерси мноооого blush.gif bigarmhug.gif
the_mouse
Предстои преразглеждане на условията и начина на получаване на ранга Уважаван потребител, така че скоро ще има промени smile.gif
DaniEl
dqvol4e7o_mims президент! 18.gif 18.gif 18.gif
Шегувам се rolleyes.gif
Споредмен наистина заслужава да е в група уважавани.Има ли изобщо тема където тя да не е писала.И все хубави постове rolleyes.gif
akolevutd
Цитат(the_mouse @ Feb 25 2007, 14:52) *
Предстои преразглеждане на условията и начина на получаване на ранга Уважаван потребител, така че скоро ще има промени smile.gif

да не вземете да ни осъкатите че ще има 12.gif mrgreen[1].gif
ПС: много готино форумче е тука. лесно се ориентира чове и контола е добър smile.gif
ПС2: мерси официално, че ме направи ВикторШефа уважаван преди някалка седмици smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.