Моля кажете как мога да премина от група потребители към група редовни т.н
vIkToRsHeFa
Jun 30 2006, 15:14
Изписани над 50 поста =Потребител -> Редовен
Заслуги към форума(статии, новини, помощ) или за важни личности = Потребител -> Уважаван Потребител
По преценка на екипа = Потребител -> Модератор
Уточнявам за групата "уважавани" става въпрос за администратори на важни сайтове важни личности, такива развиващи форума и такива които пишат и превеждат статии новини и подобни. Ника във полето за активни потребители е дебело черно с което се отличава за заслуги.
vIkToRsHeFa
Jun 30 2006, 17:04
QUOTE(@MITAKA@ @ Jun 30 2006, 16:33)

Благодаря
За нищо. Забравих да дбавя и за модераторите. Никой от администраторите не прави модератор еди кой си а се предлага на дискусия и анкета във форума за екипа.
Крадец на рози
Jun 30 2006, 19:17
А искам да питам това под никовете на някои не е нито уважавани\редовни или друго,а е по техен избор.
Не че ми влиза в работата ,но Джеймс Бонд с какво е допринесъл за форума,че е от уважаваните?
vIkToRsHeFa
Jul 1 2006, 13:58
QUOTE(Крадец на рози @ Jun 30 2006, 20:17)

А искам да питам това под никовете на някои не е нито уважавани\редовни или друго,а е по техен избор.
Не че ми влиза в работата ,но Джеймс Бонд с какво е допринесъл за форума,че е от уважаваните?
Със нищо. Напълно си прав!

ПП. Ако има някакви случай казвайте ми посредством лично съобщение макар в 90% от случайте да слагам аз такива рангове.
А иначе само за това дето го пише под аватарите всеки от група редовни има право да си госменя 1 път месечно като ми се обади на лично съобщение.
Paagrio
Aug 30 2006, 19:22
vIkToRsHeFa
Aug 30 2006, 21:06
QUOTE(kamen @ Aug 30 2006, 20:22)

Определено се радвам след като се обедих във въпросното нещо, но това е другатема на разговор. Нека караме по темата.

Иначе специялно групата "уважавани" е временна и ще бъде намерено по-добро решение.
ПП. Относно "важни личности " се има в предвид наистина важни които са спомогнали или ще спомагат за развитието на форума.
/офф
защо не направите и група "Редовен Спамер", "Спамер"

аз лично бих се гордял да влезна в такава група(ама да не влиза всеки втори в нея а да се подбират) повече отколкото да съм модератор или в някоя друга(ако някога влезна там де) група
vIkToRsHeFa
Aug 31 2006, 01:11
QUOTE(MPower @ Aug 31 2006, 00:23)

/офф
защо не направите и група "Редовен Спамер", "Спамер"

аз лично бих се гордял да влезна в такава група(ама да не влиза всеки втори в нея а да се подбират) повече отколкото да съм модератор или в някоя друга(ако някога влезна там де) група

По постове над 100 поста стават в група редовни. а иначе за много постове си има рангове... Да речем стандартният над 2000 поста е "спамерман"

но естествено летвата се качва със времето и растежа на форума пропорционално. мисля че над 100 поста да са в група редовни е напълно нормално иначе да се оценява човек по бройката на постовете не мисля че е обективно и правилно.
предишния ми пост беше само шега, не съм имал в предвид че броя на постовете определя колко си умен или компетентен по дадена тема!!! а иначе за тея 2000 поста еми ще почна по усурдно да флоод-я ХаХаХа

има още бая хляб да ям докато стана снамерман
^SaDeR^
Aug 31 2006, 10:16
Ама ти май найстина твърдо си решил да влизаш в тая група а
BaDMaN
Aug 31 2006, 10:50
QUOTE(MPower @ Aug 31 2006, 10:48)

а иначе за тея 2000 поста еми ще почна по усурдно да флоод-я ХаХаХа

има още бая хляб да ям докато стана снамерман
Шефа знаеш ли как обича да затваря хлебарниците...
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 31 2006, 11:16)

Ама ти май найстина твърдо си решил да влизаш в тая група а
след време съм там

още не съм намерил подходящата тема в която да се развилнея тотално че за кратко време на направя има няма 1500 поста

пък и другото което е няма никакъв смисъл в това аз тайа или иначе ще достигна тая бройка рано или късно

аз не бързам време има много
vIkToRsHeFa
Aug 31 2006, 13:53
Между другото скоро подобни теми няма да намериш които да свършат работа защото ОТХ игрите и форумните игри не качват постовете на потребителите
чакайте малко ся

1во не съм казал че искам да си направя постовете по този начин !!! второ не чета ОТХ темите а в игрите играя рядко и другото което беше че тези неща които казах малко по нагоре в постовете ми бяха на шега а и броя на постовете не определя колко си умен !!!
vIkToRsHeFa
Aug 31 2006, 17:44
QUOTE(MPower @ Aug 31 2006, 16:13)

чакайте малко ся

1во не съм казал че искам да си направя постовете по този начин !!! второ не чета ОТХ темите а в игрите играя рядко и другото което беше че тези неща които казах малко по нагоре в постовете ми бяха на шега а и броя на постовете не определя колко си умен !!!
Никой не е казал нещо подобно естествено че се шегуваш

или не...

Просто ползвах случая да уточня за въпросните раздели.
Paagrio
Aug 31 2006, 19:15
"Спамер" трябва да е не за определен брой постове, а за над 10 поста на ден.
vIkToRsHeFa
Aug 31 2006, 19:20
QUOTE(kamen @ Aug 31 2006, 20:15)

И по-точно казано за над 10 от онез "смислени" постове дето... Излизат от хлебарницата направо

Шегувам се няма нищо лошо стига да е на правилното място и всички да са доволни. (не че и това някога ще е възможно де но от опит глава не боли

)
аниматора
Sep 27 2006, 14:31
(vIkToRsHeFa @ Aug 31 2006, 20:20)

(kamen @ Aug 31 2006, 20:15)

И по-точно казано за над 10 от онез "смислени" постове дето... Излизат от хлебарницата направо

Шегувам се няма нищо лошо стига да е на правилното място и всички да са доволни. (не че и това някога ще е възможно де но от опит глава не боли

)
\
напълно съм съгласен с това
girl_from_hell
Dec 6 2006, 22:08
о и аз искам да съм от групата на спамарите

ще се боря с всички сили най-вече като тази вечер която нямам какво да си правя
SweetDreams
Dec 7 2006, 11:46
Аз пък се чудя как побаднах сред уважаваните
Не че протестирам де
girl_from_hell
Dec 7 2006, 12:40
еми честито, аз еидн път си исках няква степен ама нищо не ми дадоха явно не съм допринесла с нищо
vIkToRsHeFa
Dec 7 2006, 12:58
(girl_from_hell @ Dec 7 2006, 12:40)

еми честито, аз еидн път си исках няква степен ама нищо не ми дадоха явно не съм допринесла с нищо
Коригирах въпросния пропуск...
ПП. Има много хора заслужили мястото си в тази група и често се случват пропуски затова и тази група е временна докато се намери по-добра алтернатива.
Bebssii
Dec 7 2006, 19:30
А при мен става нещо много странно..Пиша си аз постове и чак като напиша 3 , 4 поста чак тогава ми се качва с 1 бройката на постовете...Та не мога да разбера кво става
The Shaman
Dec 7 2006, 19:33
(Bebssii @ Dec 7 2006, 19:30)

А при мен става нещо много странно..Пиша си аз постове и чак като напиша 3 , 4 поста чак тогава ми се качва с 1 бройката на постовете...Та не мога да разбера кво става
Така е във форумите "Игри" и СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЕ".Постове не се отчитат.Ясно е защо.
vIkToRsHeFa
Dec 7 2006, 20:11
(The Shaman @ Dec 7 2006, 19:33)

(Bebssii @ Dec 7 2006, 19:30)

Така е във форумите "Игри" и СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЕ".Постове не се отчитат.Ясно е защо.

ЪъЪ Смях и забавление мисля че не е в бройката. Форумни игри, отх игри и там филмовеиигри и подобни не отчитат постове колкото и да пишете в тях точно с цел да се отървем от спамери за ранг. Не е бъгче но все пак благодаря за взетото отношение.
girl_from_hell
Dec 7 2006, 21:29
ау големи благодарности не съм очаквала тази чест, аз просто си мърморих
благодаря отново

вече много гордо

))))))
$windle
Dec 14 2006, 03:31
Аз 6 месеца извън форума, като натиснах виж новите мнения и резултатите бяха 150 страници, гледам групата - редовни. Е тва ме утрепа от смях
vIkToRsHeFa
Dec 14 2006, 03:37
(swindle @ Dec 14 2006, 03:31)

Аз 6 месеца извън форума, като натиснах виж новите мнения и резултатите бяха 150 страници, гледам групата - редовни. Е тва ме утрепа от смях

Над 100 поста имаш ли.. Имаш... значи някога си бил редовен, а това е минималното изискване.
$windle
Dec 14 2006, 23:28
Знам, просто смешно ми стана, не е ле смешно наистина
^SaDeR^
Dec 15 2006, 08:09
И кво му е толкова смешното
$windle
Dec 15 2006, 23:30
Еми че след половин година и едно влизане да не съм направил тук да влезна и да видя че съм в група редовни... Хванал ме е канадския хумор или се правиш на интересен :0
vIkToRsHeFa
Dec 15 2006, 23:53
(swindle @ Dec 15 2006, 23:30)

Хванал ме е канадския хумор
Дааа ти имам канадския хумор....

Ай по темата...
TheUnknown
Dec 17 2006, 16:38
Ми аз лично бих искал да мина на по-горен ранг, но тъй като тоя форум ми се вижда много грамаден и още не мога да се ориентирам не знам къде да пиша. Затова просто си блогвам , и от време на време гледам Логически задачи.
vIkToRsHeFa
Dec 17 2006, 16:42
(Phoenix @ Dec 17 2006, 16:38)

Ми аз лично бих искал да мина на по-горен ранг, но тъй като тоя форум ми се вижда много грамаден и още не мога да се ориентирам не знам къде да пиша. Затова просто си блогвам , и от време на време гледам Логически задачи.
Това дори и аз трудно го постигам дори и да имам на разположение цял ден. Просто следи разделите които те интересуват.
Госпожица Вещицата
Dec 24 2006, 13:55
И да отбележа за пореден път че постовете във Форумни игри не се отчитат

А как стояха нещата с коментарите под снимките и постовете в блога?Имам спомен че едните се брояха...
vIkToRsHeFa
Dec 25 2006, 18:26
(Госпожица Вещицата @ Dec 24 2006, 13:55)

И да отбележа за пореден път че постовете във Форумни игри не се отчитат

А как стояха нещата с коментарите под снимките и постовете в блога?Имам спомен че едните се брояха...
Броят се така е права си както винаги! Но въпреки че са "лично пространство" не са ограничени правомощията на администраторите да следят за нередности и да почистват такива...

А и има много стоиностни коментари и мнения там не отсъпващи на която и да било тема като отсъстват спам теми и подобни.
^SaDeR^
Dec 26 2006, 16:21
(vIkToRsHeFa @ Dec 7 2006, 15:58)

ПП. Има много хора заслужили мястото си в тази група и често се случват пропуски затова и тази група е временна докато се намери по-добра алтернатива.

И каква ще е тя ако не е тайна
susito
Feb 22 2007, 16:59
абе нз дали тука е мястото,ама нали казахте,че може да сте пропуснали да добавите някой към уважавани и аз за тва...такам...според мене дяволчето мимс си заслужава титлата уважаван...ама нз вий си решавате де
qwe123
Feb 24 2007, 23:55
Цитат(susito @ Feb 22 2007, 16:59)

абе нз дали тука е мястото,ама нали казахте,че може да сте пропуснали да добавите някой към уважавани и аз за тва...такам...според мене дяволчето мимс си заслужава титлата уважаван...ама нз вий си решавате де
Съгласна съм със @susito
$windle
Feb 24 2007, 23:58
Е, аз съм си уважаван без и титлата, така е по-гот :Ь
Bloody_Tears
Feb 25 2007, 14:48
Цитат(qwe123 @ Feb 24 2007, 23:55)

Цитат(susito @ Feb 22 2007, 16:59)

Съгласна съм със @susito

Оле хора,мерси мноооого
the_mouse
Feb 25 2007, 14:52
Предстои преразглеждане на условията и начина на получаване на ранга Уважаван потребител, така че скоро ще има промени
DaniEl
Feb 25 2007, 21:12
akolevutd
Feb 25 2007, 23:44
Цитат(the_mouse @ Feb 25 2007, 14:52)

Предстои преразглеждане на условията и начина на получаване на ранга Уважаван потребител, така че скоро ще има промени

да не вземете да ни осъкатите че ще има
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
ПС: много готино форумче е тука. лесно се ориентира чове и контола е добър
ПС2: мерси официално, че ме направи ВикторШефа уважаван преди някалка седмици
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.