ThePinkDuck
May 6 2008, 22:05
Така добре търпях ви ама ми писна. Ще го кажа само веднъж СПРЕТЕ с тея коментари които може преспокойно на лични да си ги разменяте! Естествено, че повечето неща стават, естествено, че никой няма да каже ако нещо не струва! Напишете един благодарствен пост (макар, че и той е в повече) и стига толкова! Има лични за запознанства и мерси, моля, мерси, моля! Следващи постове от този сорт ще се трият директно, а авторите им ще си носят последствията!
brooke_scott
May 10 2008, 20:35
brooke_scott
May 16 2008, 22:26
Ицо, аз тия съм ги виждала (ес7 кой др преди мен

) и съм ти казвала, че мн ме кефят, браво!
това го направих ей ся пак за Ицо xD
BelaEDIT тва си го правих за мен
cLicK
ani4ka_89
Jul 31 2008, 21:47
Имам чувството, че не съм поствала тук с години. Естествено единствено аз съм си виновна за това... Така че пускам разни артчета и дреболийки правени за СН, които датират още от преди доста време, но не съм пускала тук. Като ми свърши най-после кандидатстудентската одисея може да направя и нещо ново.
Започвам с най-скорошните.
Съжалявам за многото линкове, но не исках да натоварвам страницата, ако кача всичко тук. Дано не съм ви досадила
DavidSilveria
Sep 26 2008, 23:14
браво браво ... тези с Ангела най ми харесават .... гуд джоб!
ThePinkDuck
Oct 2 2008, 13:52
То и на Сам излязоха ама са както и на Смолвил от съар сезон снимки с нов фон само! Макар че тази на Сан не е човешка! Ако ми пуснат нета вкъщи довечера ще я кача ако някой не ме изпревари! А пък на моя любимец на тея снимки много му се кефя!
brooke_scott , иконките ти са много готини , поздравления ! Банерът и той е много хубав. : ))