Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аватари, Снимки, Подписи, Wallpapers
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Gossip Girl
Наде, банера е страхотен!

Така и така съм тръгнала да пиша, ето няколко мои аватари.
03x04 Sin City
03x05 Bedtime stories

Jensen Ackles

02x01 In My Time Of Dying

02x06 No Exit

02x14 Born Under A bad Sing

(цъкнете върху картинките, за да видите останалите аватари)
brooke_scott
Наде, мн як банер
Gossip Girl, готини иконки
nadezhda_had
Жани и Вера мерси много smile.gif

Жани и преди съм ти казвала ,че аватарите са невероятни tongue.gif smile.gif
ThePinkDuck
Жани, то всичко много хубаво, ама какво прави Шайло там? Тхихи... иначе браво, сладки са! mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Мерси, момичета. Страшно се радвам, че ви харесват.
А Шайло и София по случайност се оказаха на тийзъра за поста и ме мързеше да ги сменя, когато правих снимката. biggrin.gif
nadezhda_had
brooke_scott

cLicK
Tedds
Е браво Наде,Вяра,Жани супер неща 4.gif Вяра тези аватари няма как да не ти харесват,супер са smile.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 2 2007, 19:26) *

Е браво Наде,Вяра,Жани супер неща 4.gif Вяра тези аватари няма как да не ти харесват,супер са smile.gif

мерси, Теди biggrin2.gif blush.gif
Gossip Girl
03x09 Malleus Maleficarum/Witch Hunt

~1~, ~2~, ~3~, ~4~, ~5~, ~6~, ~7~, ~8~, ~9~, ~10~, ~11~, ~12~, ~13~, ~14~, ~15~

Източник
jemma
Мерси много Gossip Girl за снимките много са готини,а Дийн е направо върха! blush.gif rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(jemma @ Dec 4 2007, 15:09) *
Мерси много Gossip Girl за снимките много са готини,а Дийн е направо върха! blush.gif rolleyes.gif

о да определено Дийн рулира biggrin2.gif rolleyes.gif
devilio
Мерси много за снимките страшни са...хахаха на втората Сам направо ме убива с тая физиономия 18.gif 18.gif
nadezhda_had
Жани мерси за снимките ,много са яки

brooke_scott
ето едно банер4е на Дженсън и София(ка4их го и в темата за ОТХ)

П.П.леле, колко съм тъпа, тцтцттц извинявам се мн за глупавата грешка, ще го оправя и пак ще го ка4а...мерси че ме светна ThePinkDuck
П.П.2> Оправих го smile.gif

nadezhda_had
UhQ Pics
Enchanted
Наде мерси за снимчиците на Джаред,много са добри!
ladysunshine
Ооо нови снимки на Джаред. Супер много ме радват. Наде, мерси
brooke_scott
ехххх тоя Джаред бе tongue.gif мн хубави снимки
brooke_scott
ето малко аватари от мен cLicK
nadezhda_had
Верче аватарите са супер smile.gif

brooke_scott
мерси, Наде, радвам се 4е ти харесват, твойте неща също са супер, особено банерите smile.gif
Mr. Winchester
Мерси за банерите и аватарите, nadezhda_had
brooke_scott
Наде, надписа на 3ия аватар не трябва ли да е Thinking About You? не искам да се заяждам, само отбелязвам 6тот сега го видях, а мн ми хареса ава smile.gif надявам се няма проблем 4е казах... unsure.gif
Dilka
Видях, че преди мен са постнали тук линк към LJ, затова направо оттам. Ако някой си хареса, може да ползва smile.gif
37 icons of Supernatural
brooke_scott
Dilka, мн готини аватари си направила smile.gif

ето и от мен малко нови аватари

кЛиК

cLicK ----> Дийн/Брук банери wink.gif

PS има и аватари на Смолвил (по-то4но на Джейсън и на Лана - Kristin Kreuk) wink.gif
Gossip Girl
03x11 Jus In Bello

~1~, ~2~, ~3~, ~4~, ~5~, ~6~, ~7~, ~8~, ~9~, ~10~

Източник
brooke_scott
Дийн с татуу 3.gif blush.gif rolleyes.gif и тая ква е дето се прай на загрижена wacko.gif с-р е сме6на biggrin2.gif 18.gif
мерси за снимките Жани
ThePinkDuck
А леле на 9тата снимка Сам как гледа! Ох не може ли винаги да има такъв поглед! Тука ще има нещо, пак почна да гледа особенно, ще е интересно. Дали няма да ни поразкрият нещо за "това което се е върнало като Сам". Ох незнам, ама е жесток. mrgreen[1].gif
nadezhda_had
brooke_scott
JENSEN!!!! йей, Наде, страшно е готин банера smile.gif))))))))))))))
ThePinkDuck
Епизод 12 - Mystery Spot

~1~, ~2~ , ~3~ , ~4~ , ~5~ , ~6~ , ~7~ , ~8~

Сам така гледа на първата снимка, че още малко ще реша че пак получава видения. Ама на последните нещо ме съмнява да е много наред. Това за сега е последният епизод за сезона, да се надяваме да не си остане такъв.

Eто и два официални нови постера. Какво ли всъщност значи изречението върху единия? unsure.gif

Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 25 2008, 20:58) *
Какво ли всъщност значи изречението върху единия?

На мен ми звучи като: "Ако не разбираш за свръхестественото толкова, колкото момчетата ще си намериш белята." 18.gif
А за първата снимка, може и да си права. В едно интервю Джаред беше казал, че ако стачката не беше започнала и си имаше пълен сезон накрая Сам щял да си върне силите и щяло да стане много мрачно, но този финал бил премахнат заради малкия брой епизоди. Може пък все пак да са решили да го вместят. mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Епизод 12 - Mystery Spot

~1~ , ~2~ , ~3~ , ~4~ , ~5~ , ~6~ , ~7~ , ~8~ , ~9~

Мамка му защо трябваше да виждам тея снимки!!!??? Знаех си, че Дийн ще умре преждевременно! А защо по-дяволите лежи сам на паважа? Сам още не е стигнал до него? Не не, нещо не е наред!!! Не му е минала годината, може демона да го върне!? Някой моля да ми каже, че не Сам го застрелва! Плийз! Нали снимката е направена така нарочно? А?А?А? И има някой със същото яке, нали? И Сам заради това гледа така уплашено!? Мамка муууууу!!! Щото ако Сам го застреля ще умрЪ от кеф, щото наистина ще има нещо неземно сбъркано в тоя човек и ще ми е още по-любим!!! (нали знаете, че и Дийн обичам) Не е честно. Той Крипке като говори не приказва. А и интересно, при положение, че е разместил епизодите това къде ли трябваше да е???
Това трябва да е в Новини ама го слагам тук, за да разберете за какво иде реч. Първо прочетете статията и после коментирайте снимките. Предупреждавам, че е доста спойлерска... то понеже снимките не са!!!
brooke_scott
ThePinkDuck той Ерик каза че имало един епизод, в който Сам неколкократно преживява един и същи ден, в който Дийн умира или такива спомени имам аз от едно интервю с него, така че да се надяваме Дийно да оживее в крайна сметка sad.gif unsure.gif

а относно това интервю в линка, на мен мн ми хареса че ще разберерм повече за Руби, щото ми е интересно и нямам търпение до утре biggrin.gif

ПП снимките са мн гадни, на менса мо докато ги гледам ми иде да ревна, а не мога да си представя епизода колко ще е тежък...sad.gif
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Jan 31 2008, 11:52) *
ThePinkDuck той Ерик каза че имало един епизод, в който Сам неколкократно преживява един и същи ден, в който Дийн умира или такива спомени имам аз от едно интервю с него, така че да се надяваме Дийно да оживее в крайна сметка sad.gif unsure.gif

а относно това интервю в линка, на мен мн ми хареса че ще разберерм повече за Руби, щото ми е интересно и нямам търпение до утре biggrin.gif

ПП снимките са мн гадни, на менса мо докато ги гледам ми иде да ревна, а не мога да си представя епизода колко ще е тежък...sad.gif

Да и аз имам такива спомени и да се надяваме, че това е епизода със същия ден. Мен ме притеснява идеята дали Сам го застрелва. Ужас. Иначе серията наистина се очертава доста тежка, определено отново ще гледаме, че колкото са hot толкова и талант имат нашите любимци. И да, моята любимка Руби. Много ме радва и ми е много интересна. mrgreen[1].gif
brooke_scott
малко аватари, които направих току що, така че не очаквайте да са мн хубави, все пак по тва време едва гледам biggrin.gif SNT 03x09
Gossip Girl
Аватари:
Supernatural 03х10{22x}

останалите
brooke_scott
Жани, мн готини ав4ета 5,8, и 9 най-мн ми хареасха 10.gif
ViruZzZ
Оле Gossip Girl аватарите са супер особено на Дийн като демон, а btw за постерите дали няма да видиме братоубийство 15.gif huh.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Feb 10 2008, 13:30) *
Оле Gossip Girl аватарите са супер особено на Дийн като демон, а btw за постерите дали няма да видиме братоубийство 15.gif huh.gif

стига бе Ицо, искаш да ми докарат някой инфаркт 9.gif
ThePinkDuck
Цитат(ViruZzZ @ Feb 10 2008, 13:30) *

Идеята ми допада, ама ще почакаме и ще видим! mrgreen[1].gif
brooke_scott
малко аватари на Руби:

ThePinkDuck: Нали се сещате - аватари в темата за такива. mrgreen[1].gif

да бе, сри, ама леко се бях отнесла biggrin.gif мерси, че го оправи wink.gif
nadezhda_had
brooke_scott
JENSEN!!! мерси много за снимките Наде bigarmhug.gif
The_Man_Of_Steel
brooke_scott, може ли тези?
brooke_scott
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 24 2008, 11:17) *
brooke_scott, може ли тези?

да, разбира се happy.gif
The_Man_Of_Steel
Мерси happy.gif
ashley_love
некфи от мен smile.gif
ladysunshine
Джаред(на brooke_scott 10.gif):

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.