Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Desperate Housewives (2004) / Отчаяни съпруги
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Desperate Housewives
Страници: 1, 2, 3
sladuranata
By prodan1234

"Desperate Housewives"
На български: "Отчаяни съпруги"

Година:2004-confused.gif?

Жанр- комедия,драма

Държава:САЩ

Линкове
IMDb (en)
Офциален сайт (en)
tv.com (en)
Уикипедия (bg)

Актьорски състав:
-създател- Марк Чери
-актьори- Тери Хачър
Фелисити Хъфман
Марша Крос
Ева Лонгория Паркър
Николет Шеридан
и други

Ревю:
Цитат
Голата истина за това, което ви очаква след олтара Любов. Вяра във вечното посвещение един към друг, бяла рокля и клетви във вярност. Размяна на пръстени и думите на свещеника ”..докато смъртта ви раздели”. Така започва всичко. Така мечтите на всяко малко момиче стават реалност. Така се изпълва живота ви със смисъл... и така приключва сезонът на илюзиите. Историята звучи познато. Историята звучи изумително еднакво на почти всички езици по света. В новия сериал по Би Ти Ви “Отчаяни съпруги” ще видите историята в американския й вариант. Главните героини са пет жени : някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си. Всички те имат обаче нещо общо: живеят в един и същ квартал и въпреки, че личните им истории се различават, и петте се нареждат под общия знаменател на “Отчаяни съпруги”.

Източник: http://tv.dir.bg/tv_movie.php?id=2

Отчаяни съпруги в България:
В България сериалът се излъчваше по bTV и е дублиран на български.сега го дават по Fox Life

Трейлъри на третия сезон:
http://www.vbox7.com/play:05370ac3
http://www.vbox7.com/play:74b7cfb0

"Отчаяни съпруги"-играта
замундата

"Отчаяни съпруги" за твоя телефон- линк

Download:
Сезон 1 - замунда
Сезон 2 - замунда
Сезон 3 - замунда
Специално издание - замунда
част от четвърти сезон - замунда

Ако има нещо-пишете!!!
Ali8
на мен отчаяни съпруги също ми е един от любимите сериали 4.gif . Най-много се кефя на Габриел 4.gif изглежда страхотно и си играе страхотно ролята.също много се кефя на Джон то си е разбираемо де само като го види човек как изглежда остава без думи.Искам да питам някой знае ли дали ще има 3ти сезон
Ледено_момиче
И аз харесвам "Отчаяни съпруги".Интересно сериалче е!И явно Ева Лонгория си има доста фенове 16.gif .Мн ми допада като актриса,а и изборът й по отношение на мъжете хич не е лош 4.gif като започнем с Карлос/как е истинското има на актьора?/ и стигнем до Jesse Metcalfe/градинарят 15.gif /.
И двамата са супер салдки! biggrin2.gif
IPB Image
За Ева знам,че е най-малката,има 4 сестри.Израснала е в ранчо близо до Тексас..хмм..след като звършва колеж,от някакъв конкурс или н нещо подобно я избират и заминава за ЕлЕй.Някакъв аген я забелязва и й предлага да се занимава с пуб. й изяви и пр.Бтв участвала е дори в няколо епизода на "Дързост и красота" 18.gif ,в "Бевърли Хилс 90210" и др.Знам,че има подписан договор и с Л'Ореал.
В някакво интервю Ева принава,че е била 'грозното пате',докато е била малка,защото от четирите си сестри,само тя е била с тъмна коса,тъмни очи и тъмна кожа. 16.gif
Да не забравим да добавим,че Ева Лонгория има страхотен вкус и се облича винаги мн стилно.
jonas
Дам сериалчето е зарибено и верно тая Ева и градинаря голяма шоъ ма ся кфо става тая ся самоубила ли се е или някой я е утепал ?
sladuranka
Сериалчето е добро, но не ми е сред любимите dry.gif
M!7ko0o0ooo
Много е хубав сериала smile.gif С удоволствие го следя, иначе ще има ли 2-ри сезон или нещо такоа, освен серийте, които даваха по БТВ
sladuranka
То в Америка май ще почва 3-ти 16.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(Angel_Of_Death @ Jul 28 2006, 11:13) *

като започнем с Карлос/как е истинското има на актьора?

Ricardo Chavira! wink.gif Дамм, наистина сериала е супер, а Карлос и градинарчето.... малии! blush.gif biggrin.gif Иначе от най-главните харесвам най-много Еva Longoria, но също Teri Hatcher и Felicity Huffman не са за изхвърляне! smile.gif Честно казано най-неприятна ми е Marcia Cross, има някви много остри черти... dry.gif Но Еva е невероятно красива, наистина! wub.gif
demonnndays
Тва е един от любимите ми сериали(:Всичко е мн добре направено,забавен е,но може и да научиш нещо(:
Да знаете кога започва 3 сезон?По БТВ казаха,че вече е заснет.Също така има ли някакъв фен сайт в България?Търсих,но нищо не намерих... unsure.gif
Bethany
новите епизоди запо4ват през септември!! 2thum[1].gif
Hotty
Сериала е супер,няма търпение да стигне 15-16 серия,че да поична и а зда го гледам biggrin2.gif
Най ме кефи иначе Сюзан,освен,че е много красива и е супер забавна worthy.gif
sydney
много ми харесва сериала biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif най-ме кефи Тери Хатчер rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif много ми е симпатична...нямам търпрние за новите епизоди 10.gif 10.gif
Modjo
не е лош сериал нека почнат новие серии и ще видим бива ли го още или са го осрали и него... както става с повечето сериали след един-два сезона...
DaniEl
Ами приатен сериал харесва ми rolleyes.gif Мойта любимка е Хери Хатчар(Сюзан) blush.gif Дано скоро снимат и 2-рия сезо защото ми е любопитно какво ще стане по на татък.Някъде четох ,че сц.енаристите искат да обият една от "отчаяните съпруги"и май честа се пада на Marcia Cross confused.gif
Ali8
ми то вече е сниман трети сезон а втория сезон сега ще почне по бтв
demonnndays
А на коя дата почва да се излъчва 3 сезон?
Ali8
на 24.09 ще се излъчи първата серия на трети сезон
common_sense
мен ме кефи доста тва филмче и си го гледам по фокс лайф biggrin2.gif
да, мн ясно, че Габи ше е любимка на всички - тя е барбито smile.gif
освен на нея се кефа доста и на червенокосата лейди (как се казваше blink.gif ) има нещо откачено в нея. само ква е маниачка 16.gif 18.gif
demonnndays
Вече излезе 1 епизод на 3 сезон!:)
JoyFul`Kid
И на мен ми харесва сериалчето гледам го редовно дори сега си дърпам 1-я епизод от 3-ти сезон, любимката ми е Marcia Cross, много е красива, страшно талантлива и много добра актриса, малко кофти роля и се е паднала, смисъл като че ли в сериала тя играе общо взето най-западналата, но ми харесва как се опитва да нареди нещата и перфекционизмът й, най-добрата актриса в сериала според мен
Bloody_Tears
мен много ме кефи това сериалче и когато имам възможност винаги го гледам! smile.gif
Bloody_Tears
когато бати не е пред телевизора (а пред компа smile.gif ) го гледам. smile.gif smile.gif
наистина е мнооооого хубаво филмче и ева лонгория-габриел най много ми харесва от всички!божествена е!!!!!!!!
сори за двойният пост
DaniEl
А някой може ли да ми каже от къде да си сваля 2-ри и 3-ти сезон smile.gif
demonnndays
^Третия сезон сега зяапочват да го излъчват,а 2-ри в арена и торентите на бол.бг
Hotty
Сериала е мноо готин и се чудя как няма даже тука секция з анего 16.gif
girl_from_hell
и на мен ми харесва много ми е весел а любим герой ми е онази младичката богата дето мъжа и беше в затвора, сорка не и помня името ама с нея най-много се забавлявам
demonnndays
(girl_from_hell @ Oct 20 2006, 10:04) *

и на мен ми харесва много ми е весел а любим герой ми е онази младичката богата дето мъжа и беше в затвора, сорка не и помня името ама с нея най-много се забавлявам

Габриел
И мен много ме кефи,заедно с мъжа й,99% съм убедена,че ще се съберат пак,просто си личи,че още са влюбениsmile.gif
Kuup
Nqkoi 6te moje li da poso4i nqkoi sait ot kydeto moje da se drypne treti sezon za6toto az ne moga da go namerq nikyde!Mnogo 6te se radvam ako nqkoi go napravi!mersi predvaritelno
common_sense
(JoyFul`Kid @ Sep 25 2006, 22:48) *

И на мен ми харесва сериалчето гледам го редовно дори сега си дърпам 1-я епизод от 3-ти сезон, любимката ми е Marcia Cross, много е красива, страшно талантлива и много добра актриса, малко кофти роля и се е паднала, смисъл като че ли в сериала тя играе общо взето най-западналата, но ми харесва как се опитва да нареди нещата и перфекционизмът й, най-добрата актриса в сериала според мен

на мен не ми харесва на външен вид, но ролята й определено е най-интересна smile.gif)
VanIcHka
Харесва ми , готин сериал е smile.gif
Silvy
и според мен сериалчето е великолепно smile.gif смятам, 4е няма слаби серии, всяка сама по себе си е страхотна smile.gif аз съм влюбена в Йън и смятам, 4е е най готинияsmile.gif доста ми е странно и още не мога да свикна с гласа и коментарите на рекс ван де камп, но ще видим :Р вие какво мислите за Рекс?smile.gif
qwe123
Много ми харесва този сериал tongue.gif Даже сега имам намерение да изгледам 2ри и 3ти сезон,че съм малко назад mrgreen[1].gif
lady_iz
сред любимите ми е.Габриел и Бри са ми любимки.Сюзън не я понасям
**Sophia**
Ами да много сладко сериалче 3.gif Беше измислено мн добре.Супер беше! 4.gif
Патето Яки
Много! Героините са много сладки, забъркват ги едни! Много се смея докъто го гледам!
Нямам любими герои - всички са ми най!
qwe123
Изгледах 2ри сезон и започнах 3ти.И ви препоръчвам да не го гледате!Не знам как ще заспа тази вечер...И утре сигурно ще го изгледам целия 3ти сезон...Не знам.Много объркано стана.Много драматизъм,много убийства,много чудо...
sophia__
аз гледах сериите от 3ти сезон до 23ти еп и прочетох,че това бил последният епизод за сезона,и че 1ви еп на 4ти сезон щял да излезне на 23ти септември rolleyes.gif
divata_airis
Да, това сериалче е много добро и аз много го харесвам
luxor
Става за гледкане като нямаш какво да правиш
`BruKas`
сериала наистина е много готин и забавен ...най ми допада Габриел
Miss_Duff
Мн го обичам този сериал!1 сезон съм го гледала 2-3 пъти(нали го даваха първо по Бтв ,после по FOXlife...)
Любима ми е Сюзън Мейър.Скоро си свалих s03e01 и беше обещаващо начало за сезона. :]
Loshka
Обожавам го това сериалче. smile.gif Направо съм като болна сега в очакване на новия сезон. Обожавам и героинята на Ева, Габи, защото страшно ми напомня на Брук (от ОТН) - също много любим персонаж. tongue.gif Майк Делфино...- wub.gif Много ми е симпатична и дъщерята на Сюзън - много силно контрастира с хаотичната си майка. cool.gif
ladysunshine
Много е готин сериала, винаги им се случват някви смешни неща и се се забъркват в някоя интрига. Първите 2 сезона съм ги гледала, а третия още не съм го почвала, но майка ми го гледа и доколкото видях е супер забавен
Tedds
Харесва ми,гелдах го по BTV,но след като го спряха не съм го теглила...
fNatic.
Не съм гледал епизоди ,но ако съдя по рекламата си мисля ,че ще е някакъв смешен
Nasi
Не знам дали има още фенове, но тези дни си довърших няколкото ми останали епизода от трети сезон. И сега нямам търпение за четвърти. Ето го и промото:

Desperate Housewives Season 4 Promo [Jennifer Lopez - FULL]

dEniChka
Много як серриал..Ева е много сладка smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Интересен филм наистина .. моята любимка е Ева Логерия ... ледала съм много серии мислия че целия 1 сезон от 2 някои серии
Катeто
сериала ми харесва,има много смешни моменти-не го следя,но като го хвана си го гледкам happy.gif
DesiTo
Промо снимки:

Episode 4.01 "Now You Know"
Airdate: September 30, 2007
Desperate Housewives 4x01 promo
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.