niveto
Sep 19 2007, 12:32
Обожавам го това сериалче и нямам търпение да започне 4 сезон!Вижда ми се доста интересен и май има нова съпруга и съседка в квартала!
PoLiTy'
Sep 19 2007, 13:29
Много са готини отчаяните съпруги!Има доста комични ситуации и заплетени истории.Сериалът е интересен и мога да гледам една и съща серия по няколко пъти,без да ми омръзне
angel_girl
Sep 23 2007, 12:05
И на мен много ми харесва! Сега го чакам с нетърпение да излезе. Мнооого ми се гледат съпругите.
Тва беше доста тъпо-повтарят всичко което се е случило досега, без дори да покажат нещичко ново
ThePinkDuck
Sep 25 2007, 18:42
Цитат(sulu @ Sep 25 2007, 13:49)

Тва беше доста тъпо-повтарят всичко което се е случило досега, без дори да покажат нещичко ново

Е защо да показват нещо ново?

Това е нещо като Story so far, ако някой случайно е забравил историята до момента или иска да си я припомни на бързо. Това не е епизод 1 на сезона.
Сезон 1 - леко тъп,но понякога забавен
Сезон 2 - нямах особено желание да го гледам
jivitu
Sep 30 2007, 17:07
По принцип не го следя,но съм гледала някои серии по Foxlife и ми е доста интересно.Определено сериалчео си го бива
Премиерата беше страхотна, няма да пиша какво се случи, за да не разваля удоволствието на тези, които все още не са. На мен много ми хареса, започва поредният интересен сезон.
мн интересен епизод беше
Цитат
започва поредният интересен сезон
не искам да съм нахална но нямам търпение да гледам епизода за това до попитам горе долу кога ще има субс
demonnndays
Oct 3 2007, 20:03
Наистина беше доста интересен епизод-видя се,че въпреки обещанието да си казват всичко,отчаяните съпруги крият все по-големи тайни.Със сигурност ще бъде много интересен сезон
racheL_gattIna
Oct 6 2007, 10:02
Да харесва ми но вече не го гледам но ева Лонгория тоест Габриел ми беше любимка.
dudenceto
Oct 8 2007, 09:34
ladysunshine
Oct 14 2007, 11:06
Ооо верно, че сега има нови епизодчета. Аз съвсем изключих покрай другите сериали тази есен. мисля да направя изненада на майка ми и да и изтегля първите 2 епизода.
dudenceto
Oct 15 2007, 13:36
Този сериал е супер,как може да няма собствен раздел?
dudenceto
Oct 18 2007, 12:32
Цитат(Hotty @ Oct 18 2007, 13:30)

Съгласна съм с тебе
demonnndays
Oct 18 2007, 17:15
Цитат(dudenceto @ Oct 18 2007, 13:32)

Цитат(Hotty @ Oct 18 2007, 13:30)

Съгласна съм с тебе

Ами то и свястна тема няма,пък раздел..
Предлагам да се направи поне тема с информация за сериала,актьорите и т.н.
theivo
Oct 18 2007, 21:10
вече ми писна...
На мен ми е интересени многоооо забавен. Но още не съм се зарибила чяк толкова, че да го тегля.
qwe123
Oct 27 2007, 15:52
Излезе и четвъртия епизод:
ZamundaArenaОтносно раздела, и аз искам, но едва ли има достатъчно голяма заинтересованост за сериала, че да правят раздел. Въпреки, че би било прекрасно... С нетърпение чакам да дойде вдругиден за новия епизод
Plamena
Oct 27 2007, 16:20
Сериалчето е 6+ .Любимата ми героиня е Габриел (Ева Лонгориа).
хора кога излиза новата 5-та серия
По принцип всеки Понеделник излизат новите серии.Ако няма някаква почивка би трябвало утре да има нов епизод.
А иначе на мен ми е интресно какво ще направи Иди сега като знае, че Карлос й изневерява и какво толкова се е случило в онази къща, че онази не си спомня нищо от дестството си
Хубаво сериалче... като се замисля е единственото, което съм следяла и ми интересно дори на повторенията.
DesiTo
Nov 10 2007, 22:49
Сериалът „Отчаяни съпруги“ жертва на стачката на сценаристите
Снимките на хитовия американски телевизионен сериал "Отчаяни съпруги" ще бъдат прекъснати за неограничено време поради стачката на холивудските сценарист. Екипът на сериала, който сега е в четвъртия си сезон, ще заснеме последния готов сценарий до края на седмицата. Работата по около половин дузина телевизионни сериали ще спре през следващите дни.
От програмите вече отпаднаха няколко ток-шоута, репликите за които се пишат от ден за ден. Както БГНЕС вече съобщи, по призива на Американската гилдия на писателите американските телевизионни и киносценаристи са от понеделник в безсрочна стачка с искане за увеличаване на авторските им права за новите цифрови носители. В стачката се включиха близо 12 000 сценаристи.
Mimsey
Nov 10 2007, 23:05
Цитат(DesiTo @ Nov 10 2007, 22:49)

Сериалът „Отчаяни съпруги“ жертва на стачката на сценаристите
Снимките на хитовия американски телевизионен сериал "Отчаяни съпруги" ще бъдат прекъснати за неограничено време поради стачката на холивудските сценарист. Екипът на сериала, който сега е в четвъртия си сезон, ще заснеме последния готов сценарий до края на седмицата. Работата по около половин дузина телевизионни сериали ще спре през следващите дни.
От програмите вече отпаднаха няколко ток-шоута, репликите за които се пишат от ден за ден. Както БГНЕС вече съобщи, по призива на Американската гилдия на писателите американските телевизионни и киносценаристи са от понеделник в безсрочна стачка с искане за увеличаване на авторските им права за новите цифрови носители. В стачката се включиха близо 12 000 сценаристи.
Ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, ама може ли такова нещо!? Гррррррр! Аз тука за 7 епизод се побърквам от чакане, а те тука стачка ще ми вдигат и кой знае кога ще прдължат.... ако ще и да са снимали половината сезон вече!

Ееххххх!
ladysunshine
Nov 14 2007, 20:59
Е той седми епизод го има вече бе
цък8 ще излезе на 25 декември, а 9 на 2 декември
niveto
Nov 15 2007, 22:42
а субс на епизодите от 5 насам кога ще има???
хора защо не обсъждате вече това страхотно сериалче??? 9та серия беше мн добра някой знае ли кога излиза новата? направо нямам търпение да я дочакам
Цитат(niveto @ Dec 7 2007, 21:47)

хора защо не обсъждате вече това страхотно сериалче??? 9та серия беше мн добра някой знае ли кога излиза новата? направо нямам търпение да я дочакам

Олеее, 9-та серия беше много неочакване и много яка! Ама сега нали имат стачка сценаристите и може да си останем само с деветте епизода на 4 сезон ...
Аз спрях да го гледам в началото на последния сезон, точно защото мисля, че когато стане най-интересно, няма да пускат епизоди
ladysunshine
Dec 13 2007, 16:03
Точно сега супер много съм се зарибила по него. Изгледах 3 сезон, защото го бях оставила и сега започвам 4-ти. 3 сезон свърши хубаво със сватбата на Сюзън и Майк и сега малко се притеснявам да не го развалят 4-я
FaLLOuTbOy
Dec 13 2007, 21:33
Цитат(ladysunshine @ Dec 13 2007, 12:03)

Точно сега супер много съм се зарибила по него. Изгледах 3 сезон, защото го бях оставила и сега започвам 4-ти. 3 сезон свърши хубаво със сватбата на Сюзън и Майк и сега малко се притеснявам да не го развалят 4-я
4тия е най-добър след 1вият сезон, поне според мене.
ladysunshine
Dec 16 2007, 09:41
Цитат(Mimsey @ Dec 7 2007, 22:03)

Олеее, 9-та серия беше много неочакване и много яка! Ама сега нали имат стачка сценаристите и може да си останем само с деветте епизода на 4 сезон ...

Малеее края на 9-тата серия беше просто

Нз направо нямам думи как свърши и супер много искам да видя как ще продължи, но в imdb пише, че следващата серия ще е чак март 2008, а и заради стачката ще има само 9 от заплануваните 22 епизода. Много жалко, че свърши
Mimsey
Dec 16 2007, 12:40
Цитат(ladysunshine @ Dec 16 2007, 09:41)

Цитат(Mimsey @ Dec 7 2007, 22:03)

Малеее края на 9-тата серия беше просто

Нз направо нямам думи как свърши и супер много искам да видя как ще продължи, но в imdb пише, че следващата серия ще е чак март 2008, а и заради стачката ще има само 9 от заплануваните 22 епизода. Много жалко, че свърши

Стига бееееееееееееееееееееееееееее! Чак март 2008!?!?!?!??!?!?!?

не е честно! Как ще издържим чак до тогава?!
P.S.: Поне ще ни държи в напрежение!
FaLLOuTbOy
Dec 28 2007, 14:23
В tvrage.com пише, че новият епизод е на 6ти Януари.. малее ако е вярно ще е много яко
и аз знaм,че на 6ти януари трябва да излезне серията и дано е така,защото т`ва чаканее..не е работа
ladysunshine
Dec 28 2007, 20:28

Ооо супер!!! Тази новина ако е вярна за 6 януари ще се накефя на макс. Тъкмо вече бях решила, че има да се чакаааа...
Mr. Winchester
Jan 7 2008, 10:51
FaLLOuTbOy
Jan 7 2008, 17:20
Много добър епизод.. и все пак не ни разкриха голямата тайна за 4ти сезон

. Горкия Карлос, сляп и беден. Не мисля обаче, че Габи ще го зареже.
Фелисити Хъфман продължава да показва колко добра актриса е. Трябва да очакваме поредната номинация за Оскар всеки момент :Р
lady_iz
Jan 9 2008, 01:52
серията наистина беше много интересна.Стана ми жал за Карлос, а и той си я знае Габи каква е...но пък може и да остане с него не се знае
Свалих първите 3 сезона миналия четвъртък ... движа се пo график ... за 4 дена съм стигнал 3x15 ... трябва да кажа , че ми допада адски много сериала ... Линет ме кефи най-много ... а от мъжете ... просто няма друг образ като Карлос
prodan1234
Feb 12 2008, 20:43
Мисля да се преместим
тук , защото тази тема е дали ни харесва сериала!!!
ThePinkDuck
Feb 14 2008, 08:54
Цитат(prodan1234 @ Feb 12 2008, 20:43)

Мисля да се преместим
тук , защото тази тема е дали ни харесва сериала!!!
Ами то всяка тема е такава.
П.П. Ъпдейтнах 1вия пост.
FaLLOuTbOy
Feb 21 2008, 01:33
"Desperate Housewives" returns Sunday, April 13 (9:00-10:00 p.m., ET) with five original episodes and a special two-hour finale (seven hours total).
Mimsey
Feb 21 2008, 12:34
Чак на 13 април!?!?!?

Е, пак не е на 13 декември де!

нямам търпениеееее!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.