Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Desperate Housewives (2004) / Отчаяни съпруги
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Desperate Housewives
Страници: 1, 2, 3
niveto
Обожавам го това сериалче и нямам търпение да започне 4 сезон!Вижда ми се доста интересен и май има нова съпруга и съседка в квартала!
PoLiTy'
Много са готини отчаяните съпруги!Има доста комични ситуации и заплетени истории.Сериалът е интересен и мога да гледам една и съща серия по няколко пъти,без да ми омръзне biggrin.gif
angel_girl
И на мен много ми харесва! Сега го чакам с нетърпение да излезе. Мнооого ми се гледат съпругите.
sulu
Тва беше доста тъпо-повтарят всичко което се е случило досега, без дори да покажат нещичко ново dry.gif
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ Sep 25 2007, 13:49) *
Тва беше доста тъпо-повтарят всичко което се е случило досега, без дори да покажат нещичко ново dry.gif

Е защо да показват нещо ново? blink.gif Това е нещо като Story so far, ако някой случайно е забравил историята до момента или иска да си я припомни на бързо. Това не е епизод 1 на сезона.
aria
Сезон 1 - леко тъп,но понякога забавен
Сезон 2 - нямах особено желание да го гледам
jivitu
По принцип не го следя,но съм гледала някои серии по Foxlife и ми е доста интересно.Определено сериалчео си го бива 4.gif
toho
desperate.housewives.401-caph.avi
Nasi
Премиерата беше страхотна, няма да пиша какво се случи, за да не разваля удоволствието на тези, които все още не са. На мен много ми хареса, започва поредният интересен сезон. 4.gif
fai7h
мн интересен епизод беше
Цитат
започва поредният интересен сезон
4.gif
niveto
не искам да съм нахална но нямам търпение да гледам епизода за това до попитам горе долу кога ще има субс
demonnndays
Наистина беше доста интересен епизод-видя се,че въпреки обещанието да си казват всичко,отчаяните съпруги крият все по-големи тайни.Със сигурност ще бъде много интересен сезон smile.gif
racheL_gattIna
Да харесва ми но вече не го гледам но ева Лонгория тоест Габриел ми беше любимка.
dudenceto
desperate.housewives.402-caph@zamunda.net
ladysunshine
Ооо верно, че сега има нови епизодчета. Аз съвсем изключих покрай другите сериали тази есен. мисля да направя изненада на майка ми и да и изтегля първите 2 епизода.
Hotty
Този сериал е супер,как може да няма собствен раздел? shocking.gif
dudenceto
Цитат(Hotty @ Oct 18 2007, 13:30) *

Съгласна съм с тебе shocking.gif
demonnndays
Цитат(dudenceto @ Oct 18 2007, 13:32) *
Цитат(Hotty @ Oct 18 2007, 13:30) *

Съгласна съм с тебе shocking.gif

Ами то и свястна тема няма,пък раздел.. 18.gif
Предлагам да се направи поне тема с информация за сериала,актьорите и т.н.
theivo
вече ми писна...
[dEs]
На мен ми е интересени многоооо забавен. Но още не съм се зарибила чяк толкова, че да го тегля.
qwe123
Излезе и четвъртия епизод:
Zamunda
Arena
Относно раздела, и аз искам, но едва ли има достатъчно голяма заинтересованост за сериала, че да правят раздел. Въпреки, че би било прекрасно... С нетърпение чакам да дойде вдругиден за новия епизод smile.gif
Plamena
Сериалчето е 6+ .Любимата ми героиня е Габриел (Ева Лонгориа). 10.gif
niveto
хора кога излиза новата 5-та серияconfused.gif
sulu
По принцип всеки Понеделник излизат новите серии.Ако няма някаква почивка би трябвало утре да има нов епизод.
А иначе на мен ми е интресно какво ще направи Иди сега като знае, че Карлос й изневерява и какво толкова се е случило в онази къща, че онази не си спомня нищо от дестството си confused.gif
Mimsey
Хубаво сериалче... като се замисля е единственото, което съм следяла и ми интересно дори на повторенията. smile.gif
DesiTo
Сериалът „Отчаяни съпруги“ жертва на стачката на сценаристите
Снимките на хитовия американски телевизионен сериал "Отчаяни съпруги" ще бъдат прекъснати за неограничено време поради стачката на холивудските сценарист. Екипът на сериала, който сега е в четвъртия си сезон, ще заснеме последния готов сценарий до края на седмицата. Работата по около половин дузина телевизионни сериали ще спре през следващите дни.
От програмите вече отпаднаха няколко ток-шоута, репликите за които се пишат от ден за ден. Както БГНЕС вече съобщи, по призива на Американската гилдия на писателите американските телевизионни и киносценаристи са от понеделник в безсрочна стачка с искане за увеличаване на авторските им права за новите цифрови носители. В стачката се включиха близо 12 000 сценаристи.
Mimsey
Цитат(DesiTo @ Nov 10 2007, 22:49) *
Сериалът „Отчаяни съпруги“ жертва на стачката на сценаристите
Снимките на хитовия американски телевизионен сериал "Отчаяни съпруги" ще бъдат прекъснати за неограничено време поради стачката на холивудските сценарист. Екипът на сериала, който сега е в четвъртия си сезон, ще заснеме последния готов сценарий до края на седмицата. Работата по около половин дузина телевизионни сериали ще спре през следващите дни.
От програмите вече отпаднаха няколко ток-шоута, репликите за които се пишат от ден за ден. Както БГНЕС вече съобщи, по призива на Американската гилдия на писателите американските телевизионни и киносценаристи са от понеделник в безсрочна стачка с искане за увеличаване на авторските им права за новите цифрови носители. В стачката се включиха близо 12 000 сценаристи.

Ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, ама може ли такова нещо!? Гррррррр! Аз тука за 7 епизод се побърквам от чакане, а те тука стачка ще ми вдигат и кой знае кога ще прдължат.... ако ще и да са снимали половината сезон вече! mad.gif Ееххххх! sad.gif
ladysunshine
Е той седми епизод го има вече бе цък
8 ще излезе на 25 декември, а 9 на 2 декември
niveto
а субс на епизодите от 5 насам кога ще има???
niveto
хора защо не обсъждате вече това страхотно сериалче??? 9та серия беше мн добра някой знае ли кога излиза новата? направо нямам търпение да я дочакам sad.gif wacko.gif
Mimsey
Цитат(niveto @ Dec 7 2007, 21:47) *
хора защо не обсъждате вече това страхотно сериалче??? 9та серия беше мн добра някой знае ли кога излиза новата? направо нямам търпение да я дочакам sad.gif wacko.gif

Олеее, 9-та серия беше много неочакване и много яка! Ама сега нали имат стачка сценаристите и може да си останем само с деветте епизода на 4 сезон ... sad.gif
qwe123
Аз спрях да го гледам в началото на последния сезон, точно защото мисля, че когато стане най-интересно, няма да пускат епизоди dry.gif
ladysunshine
Точно сега супер много съм се зарибила по него. Изгледах 3 сезон, защото го бях оставила и сега започвам 4-ти. 3 сезон свърши хубаво със сватбата на Сюзън и Майк и сега малко се притеснявам да не го развалят 4-я
FaLLOuTbOy
Цитат(ladysunshine @ Dec 13 2007, 12:03) *
Точно сега супер много съм се зарибила по него. Изгледах 3 сезон, защото го бях оставила и сега започвам 4-ти. 3 сезон свърши хубаво със сватбата на Сюзън и Майк и сега малко се притеснявам да не го развалят 4-я

4тия е най-добър след 1вият сезон, поне според мене.
ladysunshine
Цитат(Mimsey @ Dec 7 2007, 22:03) *

Олеее, 9-та серия беше много неочакване и много яка! Ама сега нали имат стачка сценаристите и може да си останем само с деветте епизода на 4 сезон ... sad.gif

Малеее края на 9-тата серия беше просто shocking.gif Нз направо нямам думи как свърши и супер много искам да видя как ще продължи, но в imdb пише, че следващата серия ще е чак март 2008, а и заради стачката ще има само 9 от заплануваните 22 епизода. Много жалко, че свърши sad.gif
Mimsey
Цитат(ladysunshine @ Dec 16 2007, 09:41) *
Цитат(Mimsey @ Dec 7 2007, 22:03) *

Малеее края на 9-тата серия беше просто shocking.gif Нз направо нямам думи как свърши и супер много искам да видя как ще продължи, но в imdb пише, че следващата серия ще е чак март 2008, а и заради стачката ще има само 9 от заплануваните 22 епизода. Много жалко, че свърши sad.gif

Стига бееееееееееееееееееееееееееее! Чак март 2008!?!?!?!??!?!?!? shocking.gif не е честно! Как ще издържим чак до тогава?! mrgreen[1].gif

P.S.: Поне ще ни държи в напрежение! wink.gif
Nasi
Последният епизод беше ВЕЛИК, един от най-добрите от всички сезони. Аз доколкото знам 10 епизод може да бъде излъчен по всяко време, но от телевизията искат да изчакат развитието на стачката. Което означава, че може да го видим чак през септември догодина. sad.gif sad.gif sad.gif
FaLLOuTbOy
В tvrage.com пише, че новият епизод е на 6ти Януари.. малее ако е вярно ще е много яко biggrin2.gif
fai7h
и аз знaм,че на 6ти януари трябва да излезне серията и дано е така,защото т`ва чаканее..не е работа dry.gif
ladysunshine
shocking.gif Ооо супер!!! Тази новина ако е вярна за 6 януари ще се накефя на макс. Тъкмо вече бях решила, че има да се чакаааа...
FaLLOuTbOy
Много добър епизод.. и все пак не ни разкриха голямата тайна за 4ти сезон smile.gif. Горкия Карлос, сляп и беден. Не мисля обаче, че Габи ще го зареже.

Фелисити Хъфман продължава да показва колко добра актриса е. Трябва да очакваме поредната номинация за Оскар всеки момент :Р
lady_iz
серията наистина беше много интересна.Стана ми жал за Карлос, а и той си я знае Габи каква е...но пък може и да остане с него не се знае
ogata
Свалих първите 3 сезона миналия четвъртък ... движа се пo график ... за 4 дена съм стигнал 3x15 ... трябва да кажа , че ми допада адски много сериала ... Линет ме кефи най-много ... а от мъжете ... просто няма друг образ като Карлос 18.gif
prodan1234
Мисля да се преместим тук , защото тази тема е дали ни харесва сериала!!!
ThePinkDuck
Цитат(prodan1234 @ Feb 12 2008, 20:43) *
Мисля да се преместим тук , защото тази тема е дали ни харесва сериала!!!

Ами то всяка тема е такава.

П.П. Ъпдейтнах 1вия пост.
FaLLOuTbOy
"Desperate Housewives" returns Sunday, April 13 (9:00-10:00 p.m., ET) with five original episodes and a special two-hour finale (seven hours total).

rolleyes.gif
Mimsey
Чак на 13 април!?!?!? shocking.gif Е, пак не е на 13 декември де! biggrin.gif нямам търпениеееее! woohoo.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.