Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Desperate Housewives (2004) / Отчаяни съпруги
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Desperate Housewives
Страници: 1, 2, 3
The_Man_Of_Steel
почнах да го гледам от днес и съм на втори епизод и искам да питам не разбрах нещо за смъртта на тая Мери Алис... и какво имаше в това което съпруга й хвърли във водата
FaLLOuTbOy
Натъкнах се на едно много яко промо за новия епизод на Desperate Housewives, който ще бъде излъчен на 13ти Април.

Цък

Много ми хареса..

When we left off, Wisteria Lane was as peaceful as usual except..
- Susan's pregnant
- Mike is in rehab
- Carlos is blind
- Victor is dead
- Gabriel is broke
- Bree is homeless
- Lynette feels guilty

and Edie... she's always starting something mrgreen[1].gif

Много яко.
The_Man_Of_Steel
Изгледах първи сезон и ще кажа, че имаше много добри моменти, абе супер. Много ми харесваше как Габриел мамеше съпруга си
с градинарчето - Джон. Сюзън също много ми харесва (тук държа да спомена, че любимки са ми Габи и Сюзън),
особено когато отиде при Майк и намери парите му... После там в банята дето скри парите biggrin.gifbiggrin.gif:D
и попадна на "задънена улица", когато за малко да падне като се срути пода. И после кви мизерии й
прави кучето, хах - нямам думи. Друго, което ми хареса от първия сезон беше, когато Линет остави децата
на улицата и когато се върна, хах, няма ги (как се стресна само горката Линет)... Държа да спомена, че
децата тогава ме изкефиха когато бутнаха дъртата и казаха: "Оставете мама на мира". Да не забравяме
и Бри, която остави колата на сина си да бъде открадната само за да го спаси и най-вече това, че взе
урина от сина си и я изля върху мъжа си - Рекс. А пък това, че Андрю е гей ми падна като
гръм от ясно небе...Уж много се прави на някъв важен, па гей mrgreen[1].gif. А пък градинарчето - Джон и "г-жа Солис" така
си пасват. Много са ми сладки заедно. Жалко, че Рекс умря...

Сега съм на 2ри сезон по средата. smile.gif

Ето един снийк пийк на 4х11 епизод (2минути)
fai7h
хах,промото е мн яко наистина happy.gif нямам търпение за новия еп,мн ми липсва Desperate Housewives unsure.gif
FaLLOuTbOy
Интересна новина за почитателите на Отчаяни Съпруги Ще може ли наистина да прескочат 5 години от живота на жителите на Уистерия Лейн и да започнат отначало?
Mimsey
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 21 2008, 02:33) *
"Desperate Housewives" returns Sunday, April 13 (9:00-10:00 p.m., ET) with five original episodes and a special two-hour finale (seven hours total).

rolleyes.gif

Хора, някой знае ли дали ще се излъчи наистина 13 епизод на 4ти сезон, утре? unsure.gif
Mr. Winchester
Как 13-ти бе? 11-ти е следващия, който ще излиза - в понеделник.
Mimsey
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 12 2008, 15:59) *
Как 13-ти бе? 11-ти е следващия, който ще излиза - в понеделник.

Ох, да де, имах предвид на 13 април т.г, 11 епизод... biggrin2.gif
Mimsey
оле, току-що отварям Замундата и какво да видят очите ми!? 11 епизод на 4 сезон! Малеее, ще се размажа от кееееееееееф! banana.gif icon_peace.gif 1236.gif emoticon1 (81).gif tongue.gif
Mr. Winchester
Ето няколко промота и снийк пийка на следващия епизод:

Promo - Oh, my god. You're naked... in my kitchen mrgreen[1].gif
Sneak Peek 1
Sneak Peek 2
Sneak Peek 3
Sneak Peek 4
Sneak Peek 5

В следващия епизод се завръща оня - Рик. dry.gif

Олеее, супер, че има вече подфорум

Desperate.Housewives.S04E12.HDTV.XviD-DOT (party)

Следващите три епизода ще излезнат без почивка:

4.13 - Hello, Little Girl 4/27/2008
4.14 - Opening Doors 5/4/2008
4.15 - Mother Said 5/11/2008
Mr. Winchester
Desperate.Housewives.S04E13.HDTV.XviD-0TV

Finally... smile.gif
Mr. Winchester
Desperate.Housewives.S04E14.HDTV.XviD-2HD

Enjoy!
Mr. Winchester
Desperate.Housewives.S04E15.HDTV.XviD-OTV
fen_potter
Благодаря!
demonnndays
Desperate housewives 04x15@zamunda.net

Все по-дразнеща става Кейла...уж е малко момиченце,а какви пъклени планове крои shocking.gif
Интересно ми е дали ще се окаже,че Дилън всъщност не е Дилън...много объркана стана нещо цялата история wacko.gif
Mr. Winchester
Цитат(demonnndays @ May 15 2008, 23:55) *

2 поста над твоя.

Последните два епизода от този сезон:

4.16 - The Gun Song (1) 5/18/2008
4.17 - Free (2) 5/18/2008

2 епизода за един ден smile.gif
ladysunshine
Ооо супер 2 епизода wink.gif
А за последния епизод тая Кейла толкова ме дразни. Супер злобно хлапе... Направо нз Линет как я търпи и как успява да се държи с нея сравнително нормално. А и Том не стига, че Линет се съгласи да прибере извънбрачното му дете ами сега я обвинява, че я ударила, че нея обичала...
Rock
леле,в темата за спойлери,изключително интересни спойлери от...!!! нови са .
Mimsey
Няма търпение до септември месец, за да видя новите епизоди!!!! smile.gif
-eclipse-
Сериалът започна да ми става малко бозав, но с последните две серии определено ми събудиха интереса. Финалът беше страшно добър.
Хубаво е, че загатнаха какво да очакваме в следващия сезон. Определено няма да е за изпускане да видим Габриел като майка. smile.gif
FaLLOuTbOy
Е това с 5те години беше страшно тъпо.. много се издразних. dry.gif
Rock
И аз,защото

-няма да има Майк и Сюзан
-няма да ги има близнаците
-няма да има Дилън
-и ооще много закоито сега не се сещам
vesko_oth_fen
нали 4 сезон излиза септември тогава защо вече го има излязъл в замунда целия сезон confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif
Rock
защото септември излиза 5ти сезон
rokobaro
Нямам търпение да излезе 5-ти сезон..останах с пръст в уста с последната серия на 4-ти.Какво беше това нещо не знам.Гледам Габи-стилната и изискана дама станала някаква дебела лелка с две малки момиченца,а Сюзън с друг мъж..вобще не доумявам! huh.gif huh.gif 2thin[1].gif
FrAgMaKeR
В тоя филм всички са откачалки.. всеки втори е психопат, поне 1/3 са убийци.. а си мислих че е някаква сапунка biggrin.gif
divata_airis
Ето промо снимки от пети сезон

moni_hs
Thanks! Надявам се на интересен сезон! happy.gif
ladysunshine
уооу промо снимките са много добри. мерси, че ги качи. чакаме новия сезон!!!
moni_hs
emoticon1 (119).gif Премиерата на 5 сезон е на 28 септември! emoticon1 (119).gif
Rock
Далеч е.
pIsaNcH{}
Трябва ми музиката от филма и си търся специално една песен.Тази която е още в 1 епизод на 1 сезон , когато Габи излиза от къщата си започва песента ... Ако някой я има или знае как се казва да ми пише,моля blush.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 20 2008, 18:05) *
В тоя филм всички са откачалки.. всеки втори е психопат, поне 1/3 са убийци.. а си мислих че е някаква сапунка biggrin.gif

Явно и двамата сме мислили грешно. smile.gif
Току-що изгледах четвърти сезон и... shocking.gif shocking.gif
traiana
Ааа,едно от любимите ми сериалчета! 4.gif ..Нямам търпение за 5-ти сезон! ..
Mimsey
Какво ще кажете за новия епизод от 5 сезон? tongue.gif
Rock
Ами ние казахме, в другата темa smile.gif.
lori9bonboni
Този е един от любимите ми сериали..любимката ми е Габриел тя просто е уникална..само дето финалът е гаден... sad.gif wacko.gif 16.gif
Hotty
Откакто Габриела стана убийца и филма ми пропадна ... sick1.gif
Майка не разбраха, че го е блъснал мазният Орсън и Габриела ли няам да си плати за предтъплението, така ми падна в очите с това, което направи на Виктор, че не е истина. Евтина е.
*butterfly*
Цитат(Hotty @ Oct 31 2008, 02:45) *
Откакто Габриела стана убийца и филма ми пропадна ... sick1.gif
Майка не разбраха, че го е блъснал мазният Орсън и Габриела ли няам да си плати за предтъплението, така ми падна в очите с това, което направи на Виктор, че не е истина. Евтина е.

Леле ти откога не си гледл/а сериала. shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.