Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Жената в огледалото
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
sladuranata
Какво мислите за сериала "Жената в огледалото" по БТВ от 11:00 всеки ден за моя радост 10.gif. Какво мислите за геройте и кой ви е любим?Аз да отговоря на въпроса: на мен ми харесва Маркос(познайте защо!!!!) 4.gif
James towel keeper
Оооо определено Ел Гато е причината която прави този сериал поносим! Иначе да си призная, историята почна да ми лази по нервите с тези сладникави истории или с тия гадняри.. Ама аз попринцип не гледам мн сериали, ама сега Маркитоссс:

IPB Image
ThePinkDuck
QUOTE(James towel keeper @ Jun 27 2006, 22:07) *

Оооо определено Ел Гато е причината която прави този сериал поносим! Иначе да си призная, историята почна да ми лази по нервите с тези сладникави истории или с тия гадняри.

Напълно съгласна! Ама иначе най ме кефи Лусиана, щото е най-готина и щура! А за външен вид той Маркитосчо си е ясен! wub.gif
GaZarChE
Напълно съгласна! Ама иначе най ме кефи Лусиана, щото е най-готина и щура

така Лусиана е от "Сребърните ангели",а ние говорим за "Жената в огледалото"!
За сериала:ами в началото го гледах и ми беше интересно но сега ми стана много тъпо!Геройте са супер,а на мен пък най-много ми харесва Марица!
James towel keeper
Мисля, че тя има предвид Лусмила happy.gif И 100000% знае за кой сериал говорим! 10.gif
За сериала - вече съм без коментар, не съм го гледала от 1 юли, а и честно казано нещо нямам желание.... Не ми харесва как се развива smile.gif
ThePinkDuck
QUOTE(James towel keeper @ Jul 5 2006, 21:16) *

Мисля, че тя има предвид Лусмила happy.gif И 100000% знае за кой сериал говорим! 10.gif

4.gif Какво да ви кажа, ако не е Вили, за къде съм просто! worthy.gif
Много затъпя това филмче, както всички останали и го гледам през 5 епизода - така ми се струва, че нещо реално се случва в него! mrgreen[1].gif
KaRaMeL_
Нещо ми стана много безсмислен. Оная само се преобразява от една жена в друга, не ми харесва особено!
Ledeno_stydena
Съгласна съм,че доста стана скучен,ама определено не мисля,че преобразяването е тъпо,то това му е най-забавното 4.gif
~●R@Li●~
Скучничак е понякога но е сащо така е и интересен happy.gif Аз го гледам заради Гато blush.gif
А това с преобразяването превръща сериала в нещо като приказка rolleyes.gif
Alma
Някой да знае името на началната песен или някои от другите...много ми се иска да ги имам....мерси smile.gif
Estell
Мисля, че на сайта на БТВ пише как се казва, че даже май може и да се дръпне
ladysunshine
Ами следях го сериала и то не защото беше кой знай колко интересен ами защото почнах да го гледам от нямане какво да правя и тай си остана. Накрая не хванах последните няколко епизода, за което съжелявах тогава ама все тая един сериал по-малко
tru
Гледах го , когато го даваха по телевизията , тогава ми беше доста интересен.
aria
О,хвърлях му по едно око докато се оправях за даскало,не беше зле като за латиноамерикански сериал.Всъщност леля ми го гледаше и ми разказа за какво става въпрос,аз изгледах само последните 20-30 серии,никога не ми е стигало търпението да изгледам цял такъв сериал.Като по малка много сапунки гледах,ама сега са ми тъпи нещо,омръзнаха ми,всичките едни и същи.
jivitu
Цитат(Alma @ Oct 30 2006, 22:29) *
Някой да знае името на началната песен или някои от другите...много ми се иска да ги имам....мерси smile.gif

Незнайно защо сега я виждам тази темичка...Сериалчето биваше,а песничката я имам tongue.gif Можеш да я дръпнеш от тук , а от тук - текста tongue.gif
Mr. Winchester
хаха мале и аз съм г гледал такива предииииии ама не и този biggrin.gif тея сапунки преди 6-7 годии ги гледах 16.gif тоя е по нов аз вече не гледам biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.