sladuranata
Jun 27 2006, 17:42
Какво мислите за сериала "Жената в огледалото" по БТВ от 11:00 всеки ден за моя радост

. Какво мислите за геройте и кой ви е любим?Аз да отговоря на въпроса: на мен ми харесва Маркос(познайте защо!!!!)
James towel keeper
Jun 27 2006, 22:07
Оооо определено Ел Гато е причината която прави този сериал поносим! Иначе да си призная, историята почна да ми лази по нервите с тези сладникави истории или с тия гадняри.. Ама аз попринцип не гледам мн сериали, ама сега Маркитоссс:
ThePinkDuck
Jun 27 2006, 23:59
QUOTE(James towel keeper @ Jun 27 2006, 22:07)

Оооо определено Ел Гато е причината която прави този сериал поносим! Иначе да си призная, историята почна да ми лази по нервите с тези сладникави истории или с тия гадняри.
Напълно съгласна! Ама иначе най ме кефи Лусиана, щото е най-готина и щура! А за външен вид той Маркитосчо си е ясен!
GaZarChE
Jul 3 2006, 10:43
Напълно съгласна! Ама иначе най ме кефи Лусиана, щото е най-готина и щура
така Лусиана е от "Сребърните ангели",а ние говорим за "Жената в огледалото"!
За сериала:ами в началото го гледах и ми беше интересно но сега ми стана много тъпо!Геройте са супер,а на мен пък най-много ми харесва Марица!
James towel keeper
Jul 5 2006, 21:16
Мисля, че тя има предвид Лусмила

И 100000% знае за кой сериал говорим!
За сериала - вече съм без коментар, не съм го гледала от 1 юли, а и честно казано нещо нямам желание.... Не ми харесва как се развива
ThePinkDuck
Jul 6 2006, 20:43
QUOTE(James towel keeper @ Jul 5 2006, 21:16)

Мисля, че тя има предвид Лусмила

И 100000% знае за кой сериал говорим!

Какво да ви кажа, ако не е Вили, за къде съм просто!
Много затъпя това филмче, както всички останали и го гледам през 5 епизода - така ми се струва, че нещо реално се случва в него!
KaRaMeL_
Jul 21 2006, 21:02
Нещо ми стана много безсмислен. Оная само се преобразява от една жена в друга, не ми харесва особено!
Ledeno_stydena
Jul 25 2006, 22:56
Съгласна съм,че доста стана скучен,ама определено не мисля,че преобразяването е тъпо,то това му е най-забавното
~●R@Li●~
Jul 29 2006, 19:30
Скучничак е понякога но е сащо така е и интересен

Аз го гледам заради Гато
А това с преобразяването превръща сериала в нещо като приказка
Някой да знае името на началната песен или някои от другите...много ми се иска да ги имам....мерси
Мисля, че на сайта на БТВ пише как се казва, че даже май може и да се дръпне
ladysunshine
Sep 6 2007, 08:45
Ами следях го сериала и то не защото беше кой знай колко интересен ами защото почнах да го гледам от нямане какво да правя и тай си остана. Накрая не хванах последните няколко епизода, за което съжелявах тогава ама все тая един сериал по-малко
Гледах го , когато го даваха по телевизията , тогава ми беше доста интересен.
О,хвърлях му по едно око докато се оправях за даскало,не беше зле като за латиноамерикански сериал.Всъщност леля ми го гледаше и ми разказа за какво става въпрос,аз изгледах само последните 20-30 серии,никога не ми е стигало търпението да изгледам цял такъв сериал.Като по малка много сапунки гледах,ама сега са ми тъпи нещо,омръзнаха ми,всичките едни и същи.
jivitu
Oct 11 2007, 10:13
Цитат(Alma @ Oct 30 2006, 22:29)

Някой да знае името на началната песен или някои от другите...много ми се иска да ги имам....мерси

Незнайно защо сега я виждам тази темичка...Сериалчето биваше,а песничката я имам

Можеш да я дръпнеш от
тук , а от
тук - текста
Mr. Winchester
Dec 16 2007, 16:34
хаха мале и аз съм г гледал такива предииииии ама не и този

тея сапунки преди 6-7 годии ги гледах

тоя е по нов аз вече не гледам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.