Ето какво мисля аз:
-за Пейтън Сойер-тя е красиво,умно и талантливо момиче!Май единственият проблем в нея е,че както каза в една серия от 1 сезон (Брук)
--Пейтън е човек,който лесно се привързва,но трудно се доверя-ала ако я опознаеш тя ще те завладее с неудържимият си чар!......
Та,имах предвид,че тя не е кой знае какво,обикновен човек-като нас!Но съсигурност всеки човек има какво да покаже от себе си,нали?Аз не я харесвах в началото,заради постъпката и към (Брук),да ходи с (Лукас) без да и каже,ама...сега си ми харесва,не е толкова затворена,и то откакто е с Дейми и дъщеря му!Така че,мисля че най-добрият избор за нея е той!
-за Хилари Бъртън-тя е изключително творчески човек,чела съм толкова много за нея в Интернет,в Списания,или Вестници,всъщност-къде ли не!Тя е красива и Лъчезаран натура!Но и идеално си влиза в "кожата" на геройте!Направо си е супер!Ако не ми вярвате думите ми ще токажат тези снимки!Между другото аз съм много емоционален човек,и всичко може да ме зарадва или разплаче!Ама аре стига...ПЕЙТЪН СИ Е ГОТИНА,ХИЛАРИ СИ Е ГОТИНА И......

МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ!!!!

Вижте ги тези

http://othworld.altervista.org/enter.gifАре другият път повече!ЧАО