Пейтън не беше героят, който ми направи най-голямо впечатление, когато почнах да гледам сериала. Въпреки това, с времето я харесвах повече и повече и дори се оприличавах с нея в някои моменти. Харесва ми това, че тя е по-различна от останалите, типични герои - по-мрачна и същевременно си прилича с повечето тийнейджъри в някои отношения. На кой не му се е искало просто да се затвори в себе си, да остане сам, да слуша музика и да забрави за всичко? Винаги успява да се пребори с трудностите, сама или с помощта на други хора. Много драматичен живот са й измислили и тя добре го пресъздава, въпреки че е сравнително жизнерадостен и естествен човек, съдейки по нейни интервюта и представяния пред камера. Не съм фенка на Лейтън, дори не ги понасям заедно, като двойка

. С Джейк си подхождаха повече според мен. Не ми харесва целия този триъгълник Брук, Пейтън, Лукас.. Малко трудно е да изреждаш куп причини защо харесваш/не харесваш даден характер, това просто се чувства.

Колата, музиката, излъчването, рисунките, дори самите реплики.. това е "моят човек".

Не съм някоя вманиачена фенка, която колекционира картинки и списания, но мисля, че би било яко да се говори с човек като нея(Хилари) и бих се радвала, ако имах тази възможност.